Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja u opcoj rodila u 3i5 ujutro,super lagani porod,ali sam tek sutra izasla a i one zene koje su rodile prije mene nisu isto otpustene ujutro,toliko ja znam,eh da sad nije drugacije sta neznam
Oko jedan 39,6, skinuo je dalsy, da bi opet oko pola cetiri skocila na 40,6, dala lupocet spala joj, da bi joj sad opet pocela rasti, 37,8 joj je, istusirala i izmasirala, stavila obloge pa cekam da vidim hoce li rasti, a nadam se da nece iskreno.
Evo da se i mi na ovu temu javimo.Vidim ima nasih forumasica sa teme bebe 0-1 dosta
Salko je prohodao i zvanicno bili smo veceras na jenom rodendanu bilo nam je super i bas su djecica slusala mamu. Jelena sta je sa Anci da nije uho opet....i mi smo se opet ufrcili sad je na Xiclav-u u ponedeljak smo naruceni kod dr.Geze mene je samo strah da joj se pareza F. opet ne vrati.Mada me ORL i neuropedijatar ubjedeuju da ne moze ?
Luka je dobar, zanima se sa bakom. Ma ja sto je i najgore ili mozda i najbolje nisam ni umorna, mislim da ce me tek kad sve prodje da uhvati i da padnem.
Ja ziva ne znam sta je meni...prvo da kazem i naglasim...NISAM TRUDNA...opet mi zeludac ne valja ...stalno mi je muka...kada pojedem malo vise tacno mi se napuse zeludac...ne stomak...nego zeludac...bude tvrd ...nekakva sam bez snage...malaksala...trebala bih vjerovatno otici i izvaditi krv a to mi je stvarno horor...sve mi drugo mogu...samo ne krv vaditi
Andrej da kucnem...dobro...jednom dnevno izvlacimo sline...bude jos malo nesto...al neznatno
Dadada mislit ces da ze zahebajem al kod mene isto.identicni simptomi.evo par dana jako slabo jedem jer mi sve tesko padana zeludac.jos juce stigla ,jedva stojim na nogama
Nego kakav ti je urin, svi ti simptomi su kod echerihie coli u urinu da znas.
nemas mi se zasta zahvaljivati...samo da pile bude dobro
pojma nemam kakav je...valjda dobar ...onda cu i to uraditi...mislim...nemam nikakvih tegoba tipa ucestalo mokrenje, peckanje ili bolova...nista sem zeluca i umora
Ja sam cijeli zivot "kuburila" sa echerihion i nikad me nije peckalo, nikad nisam ucestalije isla u wc. mene su pratili simptomi tipa mucnine, malaksalosti, smanjenog apetita, i kad bih nesto pojela kao kamen bi mi na zeludac sjelo. Nista drugo, a znala sam imati bas veliki broj bakterija u urinokulturi
Probaj dadada par dana piti brusnicu ili uvin caj pa vidi hoce li ti lakse biti. Ne kazem da je kod tebe to, ali meni su svi ti simptomi bili kad je bila ta dijagnoza.
Bebacha najpouzdanija je urinokultura, mada iskreno meni je uvijek i urin pokazivao masu bakterija pa tek onda radila urinokulturu
ja sam radila nalaze prije 4 mjeseca,i bilo nesto bakterija u urinu.kroz obadvije trudnoce nikad nisam imala problema s tim a ove stanje traje duze,smiri se pa opet al mislim da cu opet radit nalaze,cisto da se provjerim