Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a jel porblem da ovtorite temu na pdf dijete ...ma može i na bebe...i prensete ove tekstove...bananice nema fajde ovdje d ajoj slažemo kako će žena porčitat... dajte otvorite temu d aprenes i sve vezano za to prensem tamo... nek joj bude lakše pratiti iksustva neka
ja sam stavila tekst pa da mala selma to prenese tamo ukoliko mislite da je dobar, po meni je super, jer je bas sve ukratko i lijepo objasnjeno
stavila sma ja sve...nema veze...sve što s eovdje pisalo...tako d akad jelena svarti odmah je uputiite ttamo d ažena porčita...bbiće i drugih sa iskutvima sigurno mimo naše teme... samo treba moliti žene na ne zatrpavaju temu bezveze da joj bude lakš epratiti
svasta,ne vjerujem ja da je mono,nikada nisam cula da tako malo dijete oboli od mono
moja sestra ju je prebolovala...imala 3 god....fasovala u vrticu...ona se i preko case prenosi...iako se jos zove "bolest poljubca"...dakle mozes je i u kaficu fasovati
dadad ja kako sma shavtila oni samo misle da je mononukleoza i dali su joj d auradi mion nekih nalzala al to u ponedlejak, nisu je ostavili u bolnici mislim jel to porblem...jel treba žena zahtjevat hospitalizacijeu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
joj brate i ovih nakih bolesti, insan za njih nije ni čuo...
ja se svaki dna sve više prepadam...hebeote patak žena ima i bebu i ta mrsa i sve redom...sad naka mononukleoza...vala samo joj je to falilo
Jaka gnojna angina i infektivna mononukleoza (sto god to bilo)... U ponedjeljak da vadi nalaze jer joj je jetra jako uvecana Ana ljepotice sta te je to uhvatilo...da odzravis sto prije, a ti mama da budes jaka
javit će se Jelena kasnije...ne zna kud udara. došlo mi da uzmem Luku sebi, i onako ne doji, da se žena malo odmori. nije noćima spavala, ne znam kako je živa uopšte.
dadada, oko jela ne brini, Ana nije jela ništa danima. ne može ništa da jede od ove temperature koja svaki dan ide preko 40.
mono. nije nista strasno ako se lijeci...ako se ne lijeci moze ostetiti jetru i jos neke organe...mislim...ako se forsiras...jer je zapravo njeno lijecenje odmaranje + dijeta...nista drugo...ostalo treba cekati da ti se organizam sam izbori ko i sa svakim virusom.
Cula sam se sa jelenom...ne mogu vjerovati da nema niti jedan lab. koji moze uraditi taj nalaz sto prije...gdje mi zivimo???
javit će se Jelena kasnije...ne zna kud udara. došlo mi da uzmem Luku sebi, i onako ne doji, da se žena malo odmori. nije noćima spavala, ne znam kako je živa uopšte.
dadada, oko jela ne brini, Ana nije jela ništa danima. ne može ništa da jede od ove temperature koja svaki dan ide preko 40.
pa nemoguce da joj nema ko priskociti u pomoc , sveki joj je sprat vise nize moze joj ga odneti ne doji mala je beba lako ce da ona sa A. se bori . Il sigurno ima zaovu , da joj pritrce ako moze ... zao mi je brzo ozdravljenje joj zelim ,,.
a kako ne moze privatni lab uradi nalaze ? SAD ZNACI dadada taj ko boluje to moze prenijeti na dr. zdravu osobu jel zaraziti ???
prenosi se uglavnom poljupcem, ako pijes iz case druge osobe, koristis neciji pribor za jelo, zatim stavljas u usta igracke koje su drugi balili ....znaci uglavnom slinom, ne prenosi se zrakom
neznam neka joj je Bog na pomoci onda a znam da je pisala da sveki joj zivi sprat vise nje da anu prije cesto nisla pa sam zapamtila .... Kako god brzo im, ozdravljenje zelim....