Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moj djecak isto nece voca ali ga natjeram da popije iscjedjene narance svaki dan ucjenjujem ga vazda pustit cu mu crtani ako popije i tako se natezemo i na kraju popije, a dajem mu sada denivit plus sirup on ima c vitamina isto, a kazu mi tete da hoce pojesti kivi i mandarinu u vrticu a kuci nece nema sanse pa eto kotam valjda mu je to dovoljno
moj djecak isto nece voca ali ga natjeram da popije iscjedjene narance svaki dan ucjenjujem ga vazda pustit cu mu crtani ako popije i tako se natezemo i na kraju popije, a dajem mu sada denivit plus sirup on ima c vitamina isto, a kazu mi tete da hoce pojesti kivi i mandarinu u vrticu a kuci nece nema sanse pa eto kotam valjda mu je to dovoljno
ona se donedavno davila u vocu al sada nesto izvodi, sok joj svaki but bacim, muntam je i stoji po citav dan i na kraju ga bacim kontam ipak lakse mi je uvalit joj kasiku sirupa u kojem znam da ima dovoljno vitamina nego 2 gutljaja soka od narandze. jel taj denvit plus neki multivitaminski ili?
ona se donedavno davila u vocu al sada nesto izvodi, sok joj svaki but bacim, muntam je i stoji po citav dan i na kraju ga bacim kontam ipak lakse mi je uvalit joj kasiku sirupa u kojem znam da ima dovoljno vitamina nego 2 gutljaja soka od narandze. jel taj denvit plus neki multivitaminski ili?
denivit plus je super on je i za grlo i disevne puteve a i za imunitet sastojak mu je sljedeci:pravi planiski med 80%, majcina dusica, borove iglice, propolis, vitamin c pa su mi rekli u apoteci i da je za grlo i moze se piti stalno jer i za imunitet je dobar zbog propolisa i vitmina c. ja imam osjecaj da nama presjece kasalj brzo jer od njega isto ima vise stolica dnevno i ponekad rijedje tj slajm izbaci kad se nakupi.
bas me cudi da gore nisu uradili nalaze, jer su nas jedva cekali da smjeste gore i da joj gore rade nalaze kad smo otisle zbog upale pluca, odmah su joj tamo radili crp, cekali nesto vise od pola sata na rezultat i smjestili nas
pozz jelena zao mi je ane da sto prije bude sve iza vas anela danas djed ranije pokupio nije bio rasplozan nikako danas , bili vani skoro sat nije hladno jest da ima nekog vjetra al smo setali usli u kucu jos malo jest pa spavanje Mene stomak boli treba doci ...
sad mi se javila bili u bolnici, vratili ih ponovo u DZ da urade nalaze....grrrr nase zdravstvo
pa ne mogu da vjerujem da joj nisu gore uradili,ne shvatam zasto ...mi kada smo isli bili su bas ljubazni i susretljivi...a izgleda to zavisi na koga naletis
Kakva im je to logika da se sa bolesnim djetetom vozika od dz do dz ...da li uopste moze uraditi nalaz do koliko ono sati uzimaju nalaze u dz
evo sad ce Jelena kuci, pa ce vam detaljno pisat, jer tek u pondeljak mogu raditi nalaze e Bože moj naseg zdravstva
idioti...
Jelo,jelena-eh da si mi bar bliže, a ovako ti mogu samo ovako virtualno I mi smo koristili denivit sa borovim iglicama i propolis kapi(ali smo koristili i još masu domaćih preparata) i riješili se kašlja kod obojice....
kod nas prelijep dan.mi se nahodali,bili s mojoj mamom na dorucku i kafi.sad maleni spava pa kad seka dode opet u setnju. ja sretna al baš,baš sretna nnadam se da ce ovo ici kako treba sad nesmijem nista pricat al et da znate da sa, sretna.
Jelena izdrzi,nadam se da je uskoro kraj tome. a za zdravstvo