Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nema sanse da vas sve iscitam Jutro. A. je otisao ja idem za poslom brzo proleti 4 sata . Jelena i ostala djecica koja su bolesna nadam se da su danas bolje
ja kažem: ti si moja prva beba, moj prvi uzdah i omijh i najveća radot to mjesto niko ne mjenja''
Molim te, nemoj vise pisati... svakim "primjerom" me taknes u srce, jer zivimo isti zivot...
Ja kazem: Ti si moja prva beba... a ona: Je li tako da je to najvaznije?
Sada izbjegavam da ih kupamo zajdno...vec nas dvije pobjegnemo i zakljucamo se u kupatilo (dok R. pegla tatu ), pa je mazim, ljubim, sminkam, kupam... stalno kupujemo nove igrice u DM, npr. one pucketave kupke, onda je umotam u ogtac i seta po kuci "kao velika"... a u ocima sjaj
Ovo je tako divno.... hocu li i ja sa svojom Lanom ovako ...voljela bih....
Jelena kako je Ana? Mama, sta je to sa D. nesto mi sve "konfuzno" ....samo da bude dobro...
Meni niko ne odgovori, vodit cu Lanu aBd u ponedjeljak na vakcinu, jel smije izlaziti, kakva je "procedura", pitam jer je vodim teti kuci? Isli bi na rodjendan 13ti dan od vakcine....
Jelena kako je Ana? Mama, sta je to sa D. nesto mi sve "konfuzno" ....samo da bude dobro...
Meni niko ne odgovori, vodit cu Lanu aBd u ponedjeljak na vakcinu, jel smije izlaziti, kakva je "procedura", pitam jer je vodim teti kuci? Isli bi na rodjendan 13ti dan od vakcine....
nama je dr rekla da ne preporucuje od 5-17 dana da dijete se krece u masama, sa drugom dijecom itd
ja mislim da mozete izaci jer je to ona vakcina cija reakcija se ocekuje tek nakon 7 dana pa nadalje. a nama je ostala jos ona sto se popije- dio, jer nismo primili do 2.godine
Meni pedijatrica preporučila da je tu sedmicu ne vodim u vrtić. Ona je u utorak primila bocu i tu sedmicu nije išla u vrtić ali je regularno izlazila, šetala, družila se... Sretno na boci
Lady26, ja sam Nađu vratila u vrtić 4 dana nakon vakcine. ona nije imala reakciju ali je "fasovala" onaj virus pa smo u bolnici završile iako su mi na pedijatriji rekli da vakcina nema nikakve veze sa tim virusom.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
a treba li ti sling,imam ja jedan koji mi bas vise nece trebati za koji mjesec,a kao nov je
Ovo ostavi meni, jel moze? Ne znam koristiti ali naucit cu aBd (cijeni koliko zelis)
Jel' ovo meni nešto promaklo?
Jutro vam, mi odosmo vanka, dok nam bate nije pošao u kolju! A to maženje i ti posebni trenuci sa starijim djetetom-ne bih mijenjala ni za šta na svijetu
ja bi radije sa tajom da ostane, ne bih je vodala nigdje a pošto je rođendan 13 dan poslije vakcine ipak se posavjetuj sa pedijatricom to ti je najbolje ali opet je to sve individualno ... Nisam ti baš puno pomogla ali hajde, ja baš i nemam lijepa iskustva sa vakcinom, bar ne ono zadnje ali eto zato ti kažem meni je bolje da ostane kući. Ispade sad da te strašim ali eto mi smo malo baksuz bili