|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 17:42:05   
nanika
Zahauser posted image user posted image kako nam je imenjakinja, ima li provalauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1126
29.9.2011 17:47:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

marijanna i ti i djecacic...a kosulja a kravatauser posted image user posted image
MALA ma nema na cemu,malo se i nasmijasmo poslije silnih prepirki na rruser posted image
Amani pa sto ti je iz Mrkve nezdrav rucakuser posted image sve zdravo hem meso,hem luk,hem lepina jos ako ima i kajmakauser posted image user posted image

zaho prijo sta ima kod vas .
Ah stas neke mila imaju previse vremena , pa neznaju sta ce sa sobom pa izazivaju .
Jadnice stas ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....zive u zivotinjskom carstvuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1127
29.9.2011 17:47:29   
Amani12

Amani pa sto ti je iz Mrkve nezdrav rucakuser posted image sve zdravo hem meso,hem luk,hem lepina jos ako ima i kajmakauser posted image user posted image

Taman tako.Svega ima,a jos i preukusno,sto je vrlo lose za moje kilice user posted image
A sto Mala rece,mogla bih ja na fast foodu zivjeti svaki dan.
Dolazis li na BB,pozeljela sam te vidjeti? user posted image

Felix user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 29.9.2011 17:50:02 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1128
29.9.2011 17:49:59   
Honey3
nanikauser posted image pa gdje ste nam vi,ti nas samo povremeno povirisuser posted image
imenjakinja mashallah da kucnem,sad faza slusanja,jela i raznih provala,kaze danas "mama baci Esa teson"(baci telefon)a drzi ga u ruci reko ja njoj"hajd baci ja cu tebi baciti nos",kad ona fino baci telefon i dodje do mene ,kaze "baci Esi nos"user posted image user posted image user posted image
kako tvoja djecica,slusaju li,svadjaju li se????user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1129
29.9.2011 17:50:22   
gvendolina
A napokon zaspao...a danas je rucao picu i borovnice zajednouser posted image

Moram vam ispricati danasnju provalu.Hoce A da piski, ja ga skinem i stavim na tutu.Ali nije bio fino sjeo i kako se sageo pisne se po licu user posted image .......jao jest mi bio smijesan,ne zna sta ga snadjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1130
29.9.2011 17:51:11   
Amani12
Za Esmu i nosic user posted image  user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1131
29.9.2011 17:55:09   
nanika

nanikauser posted image pa gdje ste nam vi,ti nas samo povremeno povirisuser posted image
imenjakinja mashallah da kucnem,sad faza slusanja,jela i raznih provala,kaze danas "mama baci Esa teson"(baci telefon)a drzi ga u ruci reko ja njoj"hajd baci ja cu tebi baciti nos",kad ona fino baci telefon i dodje do mene ,kaze "baci Esi nos"user posted image user posted image user posted image
kako tvoja djecica,slusaju li,svadjaju li se????user posted image

Ma onako, slusaju, kako koji danuser posted image , ja sam uglavnom zadovoljna. Neki dan je A gurnuo Esmu pa je sila glavuuser posted image . Sve se dobro zavrsilo. Esma je posla u obdaniste pola dana pa je manja frka po kuciuser posted image .
Amaniuser posted image user posted image .
Ja uletim po malo, citam ali se slabo javim. Uglavnom u toku samuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1132
29.9.2011 17:55:11   
Honey3
prijo lijepa samo zazmiris na jedno oko i sve bude okuser posted image
Amani i ja sam vas pozeljela,imam namjeru doci ali moram i ovo majusno povesti,dolazi li Amancek?user posted image a kilice....hmuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1133
29.9.2011 17:57:36   
Anoniman
mah mila nevrijedi kad nekog svrbi sve pa nezna sta ce od dosade ujeda sam sebe za guz.... da prostis pa kad vidi da ne ide onda rezi na druge user posted image user posted image user posted image user posted image
mah , znam takve u dusu  briga me ......
E. je  user posted image user posted image user posted image user posted image
Nanikauser posted image amaniuser posted image
gvendolina pozdrav

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1134
29.9.2011 17:59:41   
nanika
IZVORNA PORUKA: gvendolina

A napokon zaspao...a danas je rucao picu i borovnice zajednouser posted image

Moram vam ispricati danasnju provalu.Hoce A da piski, ja ga skinem i stavim na tutu.Ali nije bio fino sjeo i kako se sageo pisne se po licu user posted image .......jao jest mi bio smijesan,ne zna sta ga snadjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1135
29.9.2011 18:02:35   
Honey3
nanika dobro ti dodje sto je cura malo u obdanistu,oni su oboje mali,malo se odmorisuser posted image pa kako je E sad glava,je li proslouser posted image
gvendolina,dobro momak moze dobacitiuser posted image
da se i ja pohvalim,moja cura pocela obavljati nuzdu na solju,tuta ne dolazi u obzir,stavljam joj jos pelenu,po danu pamucnu a navece jednokratnu...sama je trazila da sjede na solju i pi-pi i od tada redovno,jednom se u gace upi-piuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1136
29.9.2011 18:07:25   
nanika
Zaha mogu ti reci da se malo odmorim dok je u obdanistu, odmah mi je i Ahmed mirniji, igra se, ja pospremim, napravim rucak, odem po nju i onda nastaje lomuser posted image . Moj maleni jos nece na tutu, taman bio poceo i kako smo ga osunetili on prestaouser posted image . sada ponekad trazi da kaki na solju ali vecinom se sakrije iza vrata i kad obavi kaze" mama tamo je Ame kakio"user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1137
29.9.2011 18:15:15   
Honey3
ma polako nisu sva djeca ista,ovdje ima i mladjih na forumu koji odavno idu na tutu a ima i starijih koji ne idu,ja nesto posebno i ne forsiram kad bude znala sama ce,pa polako cemo i pelene na spavanju izbacitiuser posted image neka Ame zna da je kakio,to je uspjeh za pocetakuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1138
29.9.2011 18:17:20   
nanika
Ma meni malo neobicno. E sam brzo naucila sa 20 mjeseci. Njemu je 21 ali ide tezeuser posted image . Ma hajde nije ni jedno ostalo da nije naucilouser posted image . ja kontala dok je jos toplo ali eto.....

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1139
29.9.2011 18:19:43   
nanika
Esmi je sad glava dobro. Izvadila je konce neki dan.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1140
29.9.2011 18:22:26   
Honey3
IZVORNA PORUKA: nanika

Esmi je sad glava dobro. Izvadila je konce neki dan.
hvala Boguuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1141
29.9.2011 18:26:34   
Honey3
e odoh vam ja lijepe moje,pa se tipkamo nekad vecerasuser posted image pusa za sviju a posebna za nasu imenjakinjuuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1142
29.9.2011 19:06:25   
Malenaoduvijek
marijana ovdje se ne zna ko je ljepsi, mama ili decko user posted image user posted image MEDENO!!!!!

a felix draga nemoj da budes takva user posted image user posted image

a hoces li obiljeziti rodjendan ako neces slaviti ?

nisam vam se pohvalila, nasla sam danas momcima cipelice/tenice po 19KM u onom harby-ju, kozne sa antilopom super, cak mogu i Igoru sa njegovom dundastom nonom user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1143
29.9.2011 19:10:43   
Anoniman
mala evo bas se spremam odo sa muzem i  prijateljima izac anela sam odvela kod mame user posted image user posted image user posted image prvi put u zivot  da bude da mi izadjemo ih osto on kaze mm . nije se ni okreno voli moju seku mladju ih jadna ona sad snjimuser posted image user posted image user posted image
Odoh
pusa pusa, ma sve 5 ne ljutim se rodjendan mi je nemoze mi niko pokvariti moj dan user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 1144
29.9.2011 19:11:37   
Anoniman
sta li je sa teacherkomuser posted image nije se javljala nadam se da je o.k bas stalno mislim na njih .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1145
29.9.2011 20:25:35   
Mya_81 RR
Felix, ne brini proslavit ću ja večeras dobro umjesto tebe user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1146
29.9.2011 20:33:08   
Ella_H
O felixxxxxx staris li starisuser posted image ,
nemoj nigdje ici draga kad vec sijelimo nek bude za pamcenje.
Mala sto ti places  na tom avataru
jel sto si 94 god il sto djeca vole slatkouser posted image .
A sad pajki a inace jaaaaako voli slatko, nonstop krijem od njega
stariji momcic skroz slabo on je jako kulturan decko osim kad se mami
popiskio iza vrata iz protestauser posted image .
Ja sam danas kupila lijekove zlu netrebalo, ali bolje sad
nego kad smo svi bolesni hodati po apoteci itd itd.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1147
29.9.2011 20:49:58   
salmy
Sta je sa Tiki zna li neko? uletih da vidim kako prođe danuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1148
29.9.2011 20:51:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: marijanna

user posted image
evo jedna s rodjendana od nasuser posted image i danas imamo goste pa ne mogu citati ,saljem vam jedan veeeliki user posted image

Prelijepi ste oboje,nekako sam te takvu i zamisljalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1149
29.9.2011 20:54:33   
gerberka
pozdrav svim mamama!

ja bih samo da svojoj miloj felix kažem da ne ide nikuda, jer ima nas mnogo kojima će faliti user posted image user posted image user posted image neki ljudi nisu vrijedni odlazaka sa rr-a, a mnogima si felix jako važna user posted image user posted image user posted image user posted image poljubac i zagrljaj tebi i tvome piletu user posted image user posted image user posted image

zagrljaj i onima koje me znaju i vole, a onima koje me ne vole - zna se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *