|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 15:15:23   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

Ja vise nemam ovdje sta traziti , ne mislim na tebe jelena  Upste kazem ne skupljam populaciju hmuser posted image user posted image user posted image zakaj ce mi to .......
Nisam nista govorila i da jesam jednom podavno Al sam bila BUDALETINA pa ponovo se prikljucila nisam htjela rec al kad si vec spomenula
Da ide al sad stvarno Samo me nesto Visnja zeza user posted image user posted image user posted image   ja cekam i cekam kad ce se moje nik moje sve pobrisati ono nikad
Evo vec tri dana kako je Visnja rekla da je poslala pp nadleznim za to al ocito me vole user posted image user posted image user posted image plaho pa e jos nista ne dogadja .
Puno toga mi je na RR i valjalo i ne valjalo
Puno sam upoznala dragi zena najdarazi period mi je bio razgovori u iscekivanju bebe , svi su bili isti i pojednaki nikad nije bilo toliko,pametovanja, podjeb.... i podsmijavnja
Nemoj da me pokusavate odgovarati nema sanse , ........
Jer kazem i puno toga me povrijedilo hebigac kad sam neka luda pa osjetljiva pa sve uzimam k srcu !
Nemogu si pomoc da je ovo virtualni svjet nista drugo
Al i puno mi se zena pod srce podvuklo koje cu dobro pamtiti i sjecati !!!
S ovim mojim postom se zadnji pu javljam nisam mislila nista rec al et jelena me potaknu ....
Svako dobro drage moje cuvajte djecu
Nadam se da ce do Nedelje sve biti gotovo Visnja!!!!????
Nadam se da ce sve ovo brzo biti gotovo da nemoram "namjerno" nesto napraviti da me se banuje .Ja samo zelim da se ispostuje moja zelja Visnja mi je obecala ako ne slaze user posted image inace ce me Morati Banovati
felix
pusa vam
i pozdrav .

Joj Felix ti ko djete,kud si navrla da ides?' ne glupiraj se...ovaj forum je sviju nas,i nije nicija babavina.I ja sam pokusavala ici par puta,ali se opet vratim po savjet,po dnevnu dozu budalastineuser posted image user posted image user posted image i kad me nema,fali mi rr
Kad pocnem raditi(ubrzo) necu imati vremena,za sebe a ne za rr
Zato uzivaj i nigdje ne idiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1076
29.9.2011 15:15:48   
Anoniman
Mala bravo za djecicu user posted image user posted image user posted image user posted image ... vjerujem da si presrecna i gledam sebe za neku godinu i po dvije da cu isto to pisati i radovati se tome. Sad sam u fazi da se radujem kad sama  sa oboje izadjem u setnju, meni srce kao ne znam ni ja sta, ogromno user posted image
Mala je li gerslo hoces kao corbicu, je li samo ili sa necim drugim, npr pasuljom?

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1077
29.9.2011 15:16:11   
Malenaoduvijek
Igoru da dam 5 cokolada on bi pojeo, Luki da dam 5 monte on bi pojeo, ali ja njima to ogranicim na 1 veliki monte ili mala 2 +, a Igoru dam jednu cokoladicu onu coksu ili neku drugu, onu manju

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1078
29.9.2011 15:16:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Recite mi koliko Vasa djeca pojedu dnevno cokolade?

Ne pali mi da je krijem,pretjeruje malo je rec

Dobije on nju kad fino ruca,ali bez 3-4 nece odustatiuser posted image

moja skroz slabo jede slatkise al zato malac od sestre isto ko i tvojuser posted image pojede po cijelu cokoladu kad uhvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1079
29.9.2011 15:16:49   
Anoniman
Neka sam pa jesam djete sta sam danas napunila 25 samouser posted image user posted image user posted image neka salmy ne izazivaj me da pisemuser posted image user posted image user posted image
Ja cekam Visnju ........ Nije fer morat cu ici na kritike  user posted image user posted image user posted image zasto moderatori starjukuju i sporaju !!!!!

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1080
29.9.2011 15:18:08   
salmy
Za nesto sto je dobro uradio,pojeo i sl,ja ga nagradim.Ali sve kontam da ne dobije seceruser posted image od slatkisa

Noa mozda je bolje sto nece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1081
29.9.2011 15:18:15   
DM
GERŠLO-iskuham piletinu u pretisu(obično je pravim s piletinom) a geršlo potopim prvo u hladnu vodu, pa kasnije ispiram malkom(ne previše mlakom)i tako nekoliko puta u roku 2-3 sata( u tom periodu se geršlo fino opere,a i nabubri, tako da mu skratiš kuhanje)!
Nakon toga mu doljevam onu mesnu vodu i kuham  uz povremeno mješanje i dodavanje vode(otpusti onaj svoj "sok"), paziti da ne zagori!
Na kraju kuhanja dodam i meso isjeckano na komadiće zbog djece i začinim(solju,nama vegetu u tanjire dodajem-jer je volimo)i dodam putera po želji-s tim da stavim  putera i na početku kuhanja!
Ovo ovako zbog djece! Neko voli napraviti "zapršku" sa alevom paprikom, ali kao djeci ništa ne zapržavam, a i nama-tako ni ovo...možeš probati sebi-ako voliš!
Jesi li skontala?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1082
29.9.2011 15:19:28   
R&T@
Felix, ne budali...

MALA, osjecam da ti je srce kao planina...
hvala Bogu pa rastu...
Svaki njihov uspjeh je i nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jos samo malo...
na proljece, aBd ces im smetatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1083
29.9.2011 15:20:02   
salmy

Neka sam pa jesam djete sta sam danas napunila 25 samouser posted image user posted image user posted image

Ajjjj Felix ja te mogu rodituser posted image user posted image user posted image user posted image maksum praviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1084
29.9.2011 15:20:28   
Malenaoduvijek
mislila sa tikvom, kupila im onu stambolku i mislila sa tim malo da izdinstam, ali je prvo treba prokuhati, ja stavila 1 solju i 5 solja vode, ali koliko joj treba da se kuha.

a vjeruj ja sam tek ovog ljuta pocela sama sa njima izlaziti jer mi nisu bili dovoljno stabilni na nonama i nisam mogla s treceg sici sama, pa mi je to prvo bilo drago kad sam uspjela, a sada su sve bolji i bolji slusaju me pravo.

jedan u kolica a drugi za rukicu i onda ih saltam, stvarno su super da se ne ureknu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1085
29.9.2011 15:21:41   
Anoniman
Salmy nemam ti sta pametno reci jer moja malena slabo sta hoce slatko... cak ni monte, ni puding nece...ali zato ona nema mjere u vocnom jogurtu, ali se bar tjesim zdravo je pa nek jede.

btw jutros me sveki zove i kaze mi kao nestalo joj bilo vocnog jogurta i jutros im kum dolazio i ona ga zamolila da kupi, kako je on izasao iz auta (a on je inaci stariji i krpuniji covijek, super je on ali malo ima grub nastup pa ga se Ana plasi) odmah je pritrcala njemu i bukvalno otela mu kesu sa jogurtom i sakrila se iza auta otvorila jogurt i lize ga onako bez kasike, kaze sveki dva je tako polizala, njoj bilo zao da je prekidauser posted image , a neki dan su zbog nje imali neplanirano kokosku za rucakuser posted image . Sveki otisla da pokupi jaja i ana ostala vani a sveki samo pritvorila ona vrata, od mreze napravljena sa drvenim postoljem, i ana je otvorila i posla da udje i kako je kokoska poletila da izadje van, Ana se valjda prepala i zalupila vratima i kokoski glavu prikljestilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1086
29.9.2011 15:21:59   
Malenaoduvijek

Neka sam pa jesam djete sta sam danas napunila 25 samouser posted image user posted image user posted image

Ajjjj Felix ja te mogu rodituser posted image user posted image user posted image user posted image maksum praviuser posted image user posted image user posted image user posted image

salmy samo 11 godina sam stairija od nje i ona mene opet ne slusa, jesi vidjela.ja sam joj davno rekla da se ponasa kao dijete, ja sa 25 nisam svoje djece imala ali sam bila puno zrelija, zato sam sada pukla kao petobanka user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1087
29.9.2011 15:22:39   
DM
ja svjojima "pod kontrolom" dajem čokoladuuser posted image user posted image user posted image da ih pustim "ubili " bi se njomeuser posted image user posted image user posted image
Hajd' što ovaj stariji-nego i malđi!
A na koga li suuser posted image user posted image
Još sam baš kasno počela davati slatkiše-ali eto.......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1088
29.9.2011 15:25:18   
salmy
mala pa i ti starkauser posted image user posted image ko bi reko??

Ja sam cini mi se sad luđa nego prije 15goduser posted image user posted image mozda me klimaks puca

Ana je legenda,cuj spucala kokos vratimauser posted image user posted image user posted image mogu mislit kako se prepala 

Neposredna veza do poruke: 1089
29.9.2011 15:26:22   
R&T@
jelenaT, dobro cuvaj Luku kad se Ana vrati...
zabrinuse me te njene sklonostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALA, ja s 25 mrzila sve sto je imalo veze s bebama...user posted image
osim onog kako nastaju...a nisu rode...user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1090
29.9.2011 15:26:48   
DM
e Ana , Anauser posted image user posted image user posted image što me nasmija s tom kokom!
A tikvu-ja samo pospem šećerom i poklopim da se kuha i dodajem po potrebi po 1-2 šoljice vode-ne volim da im a puno vode, i stavim je u širu šerpu-tako da je sva " na dnu" i onda pobaj jedan komadić-pa ćeš znati je li kuhana!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1091
29.9.2011 15:26:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

salmy samo 11 godina sam stairija od nje i ona mene opet ne slusa, jesi vidjela.ja sam joj davno rekla da se ponasa kao dijete, ja sa 25 nisam svoje djece imala ali sam bila puno zrelija, zato sam sada pukla kao petobanka user posted image user posted image

pA nisi mi mama da te slusamuser posted image user posted image user posted image
Neka ja sam djete u dusi bolje nego , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1092
29.9.2011 15:27:35   
Anoniman
Kod mene je svekar bukvalno zoloski vrt domacih zivotinja gore napravio. Izmedju ostalog ima cetiri macke i 12 mačićauser posted image . Ana neki dan mahinalno stala jednoj maci na rep i kako je ova zajaukala sad po cijeli dan ganja macke da im opet staneuser posted image , a juce kaze sveki samo nesta dijete, ja trazi li trazi kad ona u garazi uzela kasiku i hrani cuka kasikom, a cuko jede li jedeuser posted image , a inace je cuko ogroman, njemacki ovčaruser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1093
29.9.2011 15:28:22   
Malenaoduvijek
salmy jesi vidjela a ovdje se prodajem da sam 94 godiste, user posted image

gdje moja kona da sta prokomentarise po ovom pitanju user posted image

zene drage niko nista za moje probleme, koliko dugo da kuham ovu zitaricu, hellooo kao onaj mali sa reklame cu sada

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1094
29.9.2011 15:29:55   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Doublemum koristila Aventovu, ma posto maleni po cijelu noc bi na ( . ) visio i ja postajem blago receni premorena, konkretno nocas od 12-01, pa od 02,30 do 05. i jutros od pola osam je budan do unazad pola sata. i onda sam htjela da izmuzem da mu mm da da ja bar jednu noc odspavam u kompletu, jer sam zaboravila kako to izgleda

Jelo, moje iskustvo, NUK rucna...mene je spasila... fino (.) stane u nju...ja sam njoj pumpala...i ne ide toliko sporo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1095
29.9.2011 15:30:42   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: doublemum

e Ana , Anauser posted image user posted image user posted image što me nasmija s tom kokom!
A tikvu-ja samo pospem šećerom i poklopim da se kuha i dodajem po potrebi po 1-2 šoljice vode-ne volim da im a puno vode, i stavim je u širu šerpu-tako da je sva " na dnu" i onda pobaj jedan komadić-pa ćeš znati je li kuhana!

nisam pitala za tikvu, to znam nego za gerslu?????cccc ove zene sve ne vide dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1096
29.9.2011 15:30:52   
DM
Pa ja napisah receptuser posted image user posted image user posted image
A ako si je već dodala tikvi-moraš vaditi ponekad pokoje zrno-pa probatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1097
29.9.2011 15:30:55   
Anoniman
Mala sve zavisi koliko je stara...meni je gerslo isto kao pasulj, sve zavisi od sorte... da i zavisi od toga koliko ti je dugo bila potopljena u vodi prije kuvanja ili koliko puta si je ispirala sto rede doublemum.

Neposredna veza do poruke: 1098
29.9.2011 15:33:54   
Malenaoduvijek
jelena Luka juce povukao cuku za rep ali ulicara u sekundi.srecom nije puno pa mu nije cuko nista, a Igor kao njegova cura Ana maltretira zivotinje kada god stigne, mace su vec imale tu cast da se susretnu sa njegovom njeznosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1099
29.9.2011 15:34:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

btw jutros me sveki zove i kaze mi kao nestalo joj bilo vocnog jogurta i jutros im kum dolazio i ona ga zamolila da kupi, kako je on izasao iz auta (a on je inaci stariji i krpuniji covijek, super je on ali malo ima grub nastup pa ga se Ana plasi) odmah je pritrcala njemu i bukvalno otela mu kesu sa jogurtom i sakrila se iza auta otvorila jogurt i lize ga onako bez kasike, kaze sveki dva je tako polizala, njoj bilo zao da je prekidauser posted image , a neki dan su zbog nje imali neplanirano kokosku za rucakuser posted image . Sveki otisla da pokupi jaja i ana ostala vani a sveki samo pritvorila ona vrata, od mreze napravljena sa drvenim postoljem, i ana je otvorila i posla da udje i kako je kokoska poletila da izadje van, Ana se valjda prepala i zalupila vratima i kokoski glavu prikljestilauser posted image

Jaoooooooooooooo oplakala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *