|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 14:38:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image
Sve mi hlace vise al bukvalno...nosim ih na suzavanje....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooooooooooo lady svaka pohvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo bravo .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1051
29.9.2011 14:38:26   
Anoniman
Bebacha i visak kilogramauser posted image user posted image user posted image user posted image ... bebacha ti, tajra i ja sa krevetom da se vagamo nema viskauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1052
29.9.2011 14:40:37   
vila_7
Lady... user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1053
29.9.2011 14:40:45   
koka i po
nek si nam se jelo "vratila" user posted image
lady cestitamuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1054
29.9.2011 14:41:02   
vila_7
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bebacha i visak kilogramauser posted image user posted image user posted image user posted image ... bebacha ti, tajra i ja sa krevetom da se vagamo nema viskauser posted image

i ja da vam se dodam i dalje nema viska! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1055
29.9.2011 14:42:07   
Rabi
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan...
svasta ja procita....
tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se user posted image ...
tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala user posted image samo me ne razumijes user posted image
I.je dobro...koliko se moze reci....
juce sam bila malo user posted image
dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene user posted image ..
lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m.....
S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno.
apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.user posted image

Nesto me ovo uzdrmauser posted image Ne znam o cemu se radi ali...user posted image
koka i po user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1056
29.9.2011 14:43:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: jelenaT

i ja da vam se dodam i dalje nema viska! user posted image

al bit ce uskoro jel dauser posted image user posted image user posted image tako da nema fajde skidat jel da ....hihi i da ima viskauser posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 1057
29.9.2011 14:48:26   
Anoniman
Koko nisam ja ni otisla, vec sam samo napisala da zbog pojedinih ne bih nikad post na ovu temu napisala, ali srece drugi preovladjuju...meni dragi ljudi... ne volim kategorizovanje, ne volim iznosenje nekih zakljucaka bez adekvatnog osnova itd...ali svakom svacije, meni mojeuser posted image

nego sinoc sam pokusala izdojiti mlijeka i nije uspjelo, pokusala i danas i nije uspjelo, a meni curi li curi mlijeko...stvarno ove pumpice nisu za mene...od danas sam smota sugavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1058
29.9.2011 14:53:57   
Anoniman
joj neda mi crv hebigauser posted image user posted image user posted image samo nemoj bogati skonata ko  neku prepirku fino ti kazem .
Nisam od tebe ni trazila savjet Jelena , a dobro se secam da si mi jednom rekla da smo"zavrsile" da mi vise neces pisat eh sad niko te tjerao nije da pises niti si morala ,kad znas sta si pre toga rekla , Tako da kod mene kad kazes "zavrsile " smo o.k je nema vise , po meni pametovanja i neki iznosenja mozemo samo biti zdravo za zdravo ako ni to ne ide o.k ljudi smo ne vukovi dogovorit cemo seuser posted image user posted image user posted image
Onda cemo se zaobilaziti u sirokom luku.
I da nemama licno nista protiv tebe ozbiljno user posted image
Svako svoje ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1059
29.9.2011 14:55:37   
DM
Ah jelo kakve to nadimke daješ sebiuser posted image sad će bujica novihuser posted image user posted image user posted image
Nego , znaš i sam , a ja opet da budem poklopac loncu-pumpica nije nikakvo mjerilo z akol. mlijeka-ako te to muči.....
A opet ako ti treba izmuženo mlijeko-koju si pumpicu koristila?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1060
29.9.2011 14:56:15   
Anoniman
Felix ovaj post nije sekunde bio upucen tebi... zao mi je sto si se pronaslauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1061
29.9.2011 14:57:16   
DM
Ih felix i ti jednom reče da "ode" pa opet se "vrati"-i to ne bi za konačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S.Ni meni taj crv ne da mirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1062
29.9.2011 14:57:16   
Malenaoduvijek
jelena kakvu pumpu imas, jeli elektricna, imam ti ja el.aventovu drage volje ti je ustupim ako ti moze sta pomoci user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1063
29.9.2011 14:59:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ih felix i ti jednom reče da "ode" pa opet se "vrati"-i to ne bi za konačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S.Ni meni taj crv ne da mirauser posted image user posted image user posted image

kad je to bilouser posted image davno al vratih se ja vidim svi me plaho volite pa reko , neka me josuser posted image user posted image user posted image user posted image malo .....
Al ne zadugo , !!!!!
Da reko ustupim mjesto pametnijim , ......

< Poruku je uredio felix -- 29.9.2011 15:00:35 >

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 1064
29.9.2011 14:59:25   
Anoniman
Doublemum koristila Aventovu, ma posto maleni po cijelu noc bi na ( . ) visio i ja postajem blago receni premorena, konkretno nocas od 12-01, pa od 02,30 do 05. i jutros od pola osam je budan do unazad pola sata. i onda sam htjela da izmuzem da mu mm da da ja bar jednu noc odspavam u kompletu, jer sam zaboravila kako to izgleda

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1065
29.9.2011 14:59:34   
R&T@
Metla je kriva sto nista ne kontamuser posted image

Ili je bolje takouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1066
29.9.2011 15:01:23   
Anoniman
Mala Aventova je ali nije elektricna... ma sa Anom sam izmuzala, nisu to bile neko enormne kolicine, ali je bilo, a sinoc i danas nikako, valjda i ja preumorna pa i nemam zivaca pa kako vidim da mi ne ide samo se iznerviram.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1067
29.9.2011 15:02:21   
DM
Je li električna ili manuelna?
Meni ona manuelna nije mogla ni kapi-tek sa električnom medelinom sam uspjevala nešto(mada sam je ja koristila da "pročepim"začepljene kanale-imala sam ih jaaaako često)!
A evo i malena ti nudi električnu!
Ah da-probaj malo tople obloge staviti prije izmuzanja ili da dok Luka doji na jednoj-ti uključiš pumpicu na druguuser posted image
Sretno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1068
29.9.2011 15:03:35   
Anoniman
Ma ja ne volim to otisla, vratila se i jos javno propratila (felix ne odnosi se na tebe)...ja sam samo izjavila neki dan kad sam citala more i more postova sto ste napisali za par sati da citajuci ovu temu dodje mi da vise nikad nista ne napisem, a nisam napisala da odlazim i da sam planirala otici samo bih se povukla popularizacija mi nije potrebna...ali da ne idem OT.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1069
29.9.2011 15:04:55   
Anoniman
Doublemum hvala draga...stvarno si user posted image , a tako me pozitivno dirnulo ono sto si neki dan posjetila u bolnici meni nekog dragoguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1070
29.9.2011 15:06:05   
DM
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1071
29.9.2011 15:08:04   
salmy
Jeli se Tiki javljala? kako je prosla bocauser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1072
29.9.2011 15:09:08   
Malenaoduvijek
e stvrano ste zaista samo se nesto....

mi smo tako lijepo setali, ko veliki...obojica djecaka uz stepenice i niz stepenice.e ne zamjerite meni je to dozivljaj majke mi ko malo dijete toliko sam sretna ne mogu vam opisati
user posted image

doblemum kako ti kuhas gerslu(jecam)?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1073
29.9.2011 15:09:40   
Anoniman
........ 

< Poruku je uredio felix -- 29.9.2011 15:14:32 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1074
29.9.2011 15:11:48   
salmy
Recite mi koliko Vasa djeca pojedu dnevno cokolade?

Ne pali mi da je krijem,pretjeruje malo je rec

Dobije on nju kad fino ruca,ali bez 3-4 nece odustatiuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *