|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 10:37:38   
vila_7
tajra ne znam na koje pizze mislis ali ja imam recept za male pizze-smotuljke od lisnatog,pa ako hoces....

a ja svoju kad ruzim,ostanem pred njom ozbiljna al zato kad se okrenem pucam od smjeha

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1001
29.9.2011 10:40:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Felix, nisam upratila kako je Anel? Šta bi onda u hitnoj? Ljubimo ga! A tebi želimo sretan rodjendan!
cik pogodi
user posted image user posted image user posted image anel opet pao na glavuuser posted image al juce  je tako polako isao al mu se noga okliznila na pjesku na ulazu kapije i lupi glavom unazad i malo raskrvario sreca povrsinski
kako je M.user posted image
Al dobro je hb sto mm kaze prava je bosanska glavauser posted image user posted image izdrazat ce on . sali se.
Mala maleni je meden
Tajra R. bas to znacenje stoji user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1002
29.9.2011 10:45:10   
Honey3
tajra mislim da cu doci na bbuser posted image ako ne bude kakvih djemova ili ajvarauser posted image
a te male pizze ja sam pravila kao i veliku samo uzimas manje jufkice,razvijas i u pleh,otprilike nekih 4-5 pizza u jedan plehuser posted image ja sam pravila one turske sa fasiranim tako..

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1003
29.9.2011 10:45:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Amani12

Tajra koje zancenje imena Riana,prekrasno je user posted image

Kraljica...

Sta mislite, da li joj odgovara?user posted image user posted image user posted image user posted image

SAVRSENO user posted image

znam da je Reina kraljica, a nisam znala da je i Rianauser posted image

Ona je  trebala biti Rejna, da nije mm zakukao kako postoji neki fudbaler s tim prezimenomuser posted image

A sve su to izvedenice prilagodjene nasem pismu i jeziku...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1004
29.9.2011 10:48:18   
teacher75
sad se ukakila, smrdi uzas, proljev, nije kakila 2-3 dana nikakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1005
29.9.2011 10:48:22   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

tajra mislim da cu doci na bbuser posted image ako ne bude kakvih djemova ili ajvarauser posted image
a te male pizze ja sam pravila kao i veliku samo uzimas manje jufkice,razvijas i u pleh,otprilike nekih 4-5 pizza u jedan plehuser posted image ja sam pravila one turske sa fasiranim tako..

Tako cu i ja, a neka oni redaju sto zele...

Helena, vec imam tijesto...uskoro i po podu...
poludio kvasac...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1006
29.9.2011 10:49:28   
R&T@

sad se ukakila, smrdi uzas, proljev, nije kakila 2-3 dana nikakouser posted image

Vjerovatno reakcija na injekcije i cepice, a i mora izbaciti taj slajm iz sebe...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1007
29.9.2011 10:49:59   
teacher75

Vjerovatno reakcija na injekcije i cepice, a i mora izbaciti taj slajm iz sebe...user posted image

i ja mislim, a i pojela je malo pilece supe, nista cvrsto ne jedeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1008
29.9.2011 10:50:15   
bebacha
auuuu kako je Alen kakio u bolnicu.dusa da povratis.nebrini.to je normalna reakcija

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1009
29.9.2011 10:50:15   
bananica

s obziroma da nista ne jede to nimalo ne iznenadjuje
samo polako i smireno jos malo pa cete biti puno bolje

ps. nigdje ne mogu naci onaj postupka sa lupkanjem kako ide

Neposredna veza do poruke: 1010
29.9.2011 10:50:29   
teacher75
odosmo se spremati na injekciju

Neposredna veza do poruke: 1011
29.9.2011 10:51:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

auuuu kako je Alen kakio u bolnicu.dusa da povratis.nebrini.to je normalna reakcija

otvorila sirom prozore da izracim, ugusiuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1012
29.9.2011 10:51:04   
bebacha
evo ja cu napisat postupak al na temi upala pluca da se ovdje ne izgubi.uh jesam finauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1013
29.9.2011 10:59:13   
bebacha
evo ga

http://www.ringeraja.ba/forum/upala-pluca/m_761983/mpage_8/tm.htm#1067177

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1014
29.9.2011 11:00:10   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: MALA1994

gvendolina

on se ovo sam posluzi, prvo je sjeo na pod u kuhinju i zamezio a ja nisam ni skontala, tek kad je dosao ovdje ja ga pogledam a on zamazan od glave do pete, ma legenda.

i kako da ga ruzim kad je sladak ko med, eto kako.user posted image user posted image

Ova recenica mi je glavna "izvlakusa"...user posted image

Moja R. doruckuje mandarine cijelo jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nece dama ni sir ni jaje ni pecivo

djevojcica hoce vitamin c mama sta je briga user posted image

bas tako ko med su ovakvi i ne sjetimo se da ih ruzimo ,nego samo gdje je aparatuser posted image
a eurokrem dizemo na vise police,jer da se sam posluzi sve bi mi redom umazaouser posted image

tajra sad ce ona ogladniti od vitamina C

a meni je dorucak prava muka,ne znam vise sta da mu izmisljamuser posted image ...jaje smao nece,samo kao cimbur,pravimo omak i ili same pavlake i sira mu dam,ne znam sta bi viseuser posted image
danas sam se sjetila przenica,ali nisam htjela sve do pola11 da pravim jer je u 8 pio mlijeko,da dobro ogladniuser posted image

a i ja sam danas milila picu,jer to mi bas voli pojesti...a ja bi eve male pice pravila kao i velike,samo razvaljas tijesto i vadis oblike casom i odozgo sta vole...samo ako one budu birale mozda bude pizza sa cokoladom , eurokremom i bombonamauser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 29.9.2011 11:04:22 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1015
29.9.2011 11:04:14   
bananica

evo ja cu napisat postupak al na temi upala pluca da se ovdje ne izgubi.uh jesam finauser posted image user posted image user posted image

SUPERuser posted image user posted image user posted image

ja znam jos da se dijete odvede u wc i pusti se topla voda da tece, da se para stvara

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1016
29.9.2011 11:06:45   
bebacha
tako ja Alena lupkama,udemo u kadu,on se igra s vodom a ja lupkam.a sad me strah jer nije bas toplo pa da nedobijem kontra efekat kadga iznesem iz kupatila

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1017
29.9.2011 11:14:17   
teacher75

tako ja Alena lupkama,udemo u kadu,on se igra s vodom a ja lupkam.a sad me strah jer nije bas toplo pa da nedobijem kontra efekat kadga iznesem iz kupatila

lana se u zadnje vrijem uzasno boji tusiranja i kupanja (od kako smo se vratili s mora) pa joj je to samo jos dodatni stres. odosmo sad na injekciju konacno

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1018
29.9.2011 11:16:44   
bebacha
nemoras je u kupatilu,mozes i u sobi,onako kroz igru.al ni slucajno dok ima temperaturu.ona taj slajm izbacit mora,inace ce se opet upalit i tako u nedogled

Neposredna veza do poruke: 1019
29.9.2011 11:19:22   
Rabi
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Tiki vidim Lanica ima jos uvijek veliku tempuser posted image user posted image ...mogu misliti kao je slomilo user posted image
Ja da sam na tvom jestu otisla bi danas dr i trazila uputnicu za bolnicu,ne da lezis vec da odes gore da joj i oni pogledaju taj snimak pluca i da djetetu daju infuziju da joj malo povrate snagu,da se moze lakse izboriti.
Ne moras ici odma,vidi kako ce reagovati poslije danasnje boce hoce li je imalo popustiti temp....a ako joj se opet veceras vrati jaka temp da imas uputnicu i idite gore.

imam ja uputnicu,dali m ijos prvi dan za svaki slucaj, al me uzasno strah otici gore da i ja ne pokupim neki virus, ne daj boze da nam kazu da ostanemo ne znam sta bihuser posted image da nisam user posted image vjerovatno bih otisla

Tiki nema sta da te bude strah,vjeruj mi
Ja sam A vodila prije mjesec dana gore kada je povracao.U prizemlju je prijemna ambulanta i tu ti sve obave,izvade nalaze i ima prostorija gdje dijete moze leci i primiti infuziju.Extra je cisto i sredjeno,ja se odusevila pristupom i svim.Znaci nema potrebe da se ide gore gdje leze bolesna djeca.
Dijete je smoreno i iscrpljeno,tako da vjerujem da bi joj infuzij asnagu povratila.Ako oni budu savjetovali da lezi u bolnici,vidi koliko je to neophodno i ako ne zelis reci im da si trudna i da ti zbog toga ne odgovara da ostaje,pa ne mogu vas natjeratiuser posted image
A ja bi radije otisla gore po jos jedno misljenje dr,jer ipak su oni gore sturcniji sigurno....a ako bi insistirali da mi dijete ostane,pa i to bi pristala ako ce mu biti bolje,nije ni prvo ni zadnje da lezi u bolnici

Draga moja bas mi je zao, zar jos uvijek tura visokauser posted image KOliko?
Ne znam sta bih ti rekla, i ja bi sigurno vec davno otisla gore po jos misljenja, pa i ako budes morala ostatiuser posted image
Jeste li uspjeli uhvatiti pisu?

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1020
29.9.2011 11:34:45   
Rabi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma šta vam je...
nema šanse da ona ostane sama...
pa to je dijete manje do dvije godine ima...
kod nas trudnoću ne tretiraju tako...
i uopšte ne mora ostati...može samo d a sevodi gore a da ide dnevno na infuziju i na pregled....
uopšte d ane leže gore...
njoj smao treba infzuja da ostane neto u njoj d aje ojača malo...
sve ostalo je sasvim normalna rekacija s auplaom pluća kod jdeteta, i povraćanje i temperatura i malksalost....
nema potrebe za panikom nikakvom...

Hanady, ja mislim da ovo gore ne dozvoljavajuuser posted image Oni kazu ako smatraju da dijete treba ostati, a roditelj je tu da odluci hoce li ostati! Ja sam isto bila trudna, i ostala sam s A. kad je imao proljev! Mi smo skoro mjesec proveli u bolnici i nije nam bilo nimalo, ali nimalo lakouser posted image Prvo hajde dijete od 18. mjeseci svezi za krevet, a drugo sto sam ja bila user posted image Sreca pa mi je seka tu, koja mi je puno pomogla i ponekad ostajala sa A. a ja otisla kuci da odspavam, ali to nije bilo ni s od spavanjauser posted image Jer sam bila kuci a u mislima u bolnici!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1021
29.9.2011 12:13:11   
Apotekarka
Dan,je li nas tko pozelio?
Ja na poslu cekam 14 h da bjezim
Felix sretan ti rođendan,sve najbolje,sto manje sikiracije a najvise smijeha...puno sexa,para i sve sto mladi vole hi hiuser posted image ,e sad zb og ovakvih zelja salji kolac,opao mi secer,i Vidim Anelko je pad imao,ljubim gjavici
TacherkO zao mi je male Lanice,nadam se da ce biti bolje ako do sutra tolika visoka temp.ne spane ja bih je odvela doktoru definitivno,obicno tako visoka temp traje neka 3 dana...
Joj mene isto brinu snovi mog djeteta,vc nocima se budi u histericnom placu,prica,udara glavom,nogama a ne budi se,to mi nekako bas strasnouser posted image
Jucer nas je nasmijao,sjedimo mi za ruckom kad vrata se od dnevne otvorise,nigdje nikog kad on kao zvrk proleti i veli necu vam ja vise spavati,naucio izaci iz krevetica,ja za njim da mi pkaze kako je izasao,on se pone iz krevetica na nase krevete i siđe,reko tako i treba ne do Bog da na drugu krene skrsio bi se
Koko kako veliki decko
Ostal imate mahanje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1022
29.9.2011 12:21:36   
R&T@
Zene, sta nam je s Kokom i Irfanom?user posted image

Nisam valjda zakuhala s prijom i zetom, kuku meni...user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1023
29.9.2011 12:57:23   
Anoniman
apotekarko evo kolaća za sve user posted image user posted image user posted image user posted image ako ti bude malo ima i repeteuser posted image user posted image
Hvala mila
user posted image kao i svim ostalim zenskim .
Tiki sretno danas uf meni to vase sve nemirise nimalo na dobro , al sretno u svakom slucaju .
I da bas se pitam kako vas ne pitaju na bocama jel sta jela jedeluser posted image ja kad sam A. vodila svaki puta me pita jel jeo i jedel ne da boce ako djete ne jede .
Koka user posted image ja mislim da je tu negdje sad ce ona bahnuti kokouser posted image user posted image javi se .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1024
29.9.2011 13:03:21   
bebacha
Felix ne prepada zenu.
jest bolje da djete dobije injekciju a da je predhodno nesto pojelo al kako ce natjerat djete da jede

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *