|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 13:04:50   
Apotekarka
Ma ja mislim da i nije neki problem stoi Lane ne jede,to je normalno jer jevdijete bolesno i isrpljeno,vise mer brine ta temp.koja traje ui sto ona techerki na oko ne izgleda dobro,blijeda...Kao sto su ostale forumasice rekla mislim da joj je potrebna infuzija s vitaminima da je malo podigne....Kako god sretno ,jer treba i teacherku razumiti boji se da je ne ostave u bolnici nije lako kad nisi trudan a ne kad si trudan i uz to imas mucnine...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1026
29.9.2011 13:10:48   
bebacha
Apotekarka.sve sam to i ja rekla.Alen je isto imao dugo temp,upalu pluca,nje jeo,pio.infuzija bas malo podigla.samo smo mi bili u bolnici a ja sam misljenja da njima bolje kod kuce

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1027
29.9.2011 13:36:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Apotekarka.sve sam to i ja rekla.Alen je isto imao dugo temp,upalu pluca,nje jeo,pio.infuzija bas malo podigla.samo smo mi bili u bolnici a ja sam misljenja da njima bolje kod kuce
prije bi ozdravila u boln . nego kuci . Naravno svako svoje ima pravo i na misljnje i kako ce raditi postupiti a evo da te pitam zasto vi onda niste ostali kuci kad je bio bolestan mali upala pluca ......
Bilo bi vam bolje kuci mozda jel .......
Moje djete kad je povracalo jel trebala sam ga gčledati kako se pati da pati povraca sve zivo ko polu mrtvac je bio ja sam trebala sjediti kuci i cekat dan kad ce mu biti bolje .
Ne kazem da nema nista lose kuci al ako je djete slabo al bas slabo zasto duljiti agoniju ako se moze pomoci brze
Kazes svejedno bi je dokt gore svasta davali pa naravno i tvom su i mom su pa kako ce ozdraviti sami oc sebe .
Tiki zna najbolje kako ce i sta ce odluciti Sta god odluci sretno da sto prije sve bude iza njih .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1028
29.9.2011 13:39:53   
tekja
dan..

V. izasao sa MM napolje, a ja sve k'o nesto bi da radim, a brzo odustanemuser posted image user posted image user posted image ..kuha se rucak, a to je najvaznije - ujedno drugarice, evo odgovora na pitanjeuser posted image

Tik, jeste stigle sa inj....hajd obraduj me i reci da ces voditi L. na tu "privatnu" infuzijuuser posted image ...mada ni ova opcija kucne posjete nije uopste losa...dusica malena stalno mi je na pametiuser posted image ...

Malo OT: Kad sam rodila V., porod prosao super, ja se osjecam super, sve 5, al' 6-7 h od poroda ne mogu da odem do wc-a, jer se u sjedecem polozaju onesvijestim, a o stojecem samo mogu da mastam...dok lezim, imam osjecaj da mogu da trcim, al cim se pridignem, sve oko mene odeeeeee i ja u bandak...na moje insistiranje ukljuce mi brzinsku inf. glukoze i B vit., cim je iskapala, sama sam otisla, kao pcelica, u halu...ovo te ja tiki direktno nagovaramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1029
29.9.2011 13:41:05   
bebacha
ja zbog njene trudnoce govorim da im je bolje kuci.da nije trudna to je druga prica.a i misljenja sam da se prilikom bolnickog lijecanja daje i previse terapije koji i nije bas neophodna a treca stvar je hrana.moj Alen je 7 dana dobijao piru na vodi i malo zumanceta ili malo mljevenog mesa.dorucak nije dobio nikad.il nemaju dovoljno voca ili ja neodem na vrijeme po hranu(njihovo odrazlozenje)znaci ne uzmem iz hodnika hranu jer sam uz sve problema zaboravila da je vrijeme vecere.kod kuce je bolje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1030
29.9.2011 13:46:16   
koka i po
dan...
svasta ja procita....
tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se user posted image ...
tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala user posted image samo me ne razumijes user posted image
I.je dobro...koliko se moze reci....
juce sam bila malo user posted image
dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene user posted image ..
lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m.....
S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno.
apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1031
29.9.2011 13:47:52   
Anoniman
kod nas je sto se tice hrane u bolnici ko u hoteluuser posted image user posted image majemi imas hranu posebnu zauser posted image posebno za odrase dorucak,rucak , veceras kako nama takouser posted image i sve  je najmmm super anel je jeo jer nije htjeo mlijak supice, riza, pire majkemi ni ja bolje ne napravimuser posted image user posted image .
Samo je gadno biti zatvoren, bodu ga ,  mislim tesko da je hotel sa 10ete zvjezdica .
Al bitno da oni ozdrave nije ni nama lako bilo , koje nisu trudne isto ......
Al vidjece sta ce joj dokt. Od srca joj zelim da taj gorki okus bolsnice ne osjeti jer meni je dugo u usima odzvonjavao djeciji plac i gledanje kako se djeca pate.jer smo vidjeli svasta svakakvi slucajeva !
Boze samo zdravlja svoj djeci svjeta .
Al jaka je mala zilava Lana ozdravit ce ona mami svojoj.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1032
29.9.2011 13:48:11   
Anoniman
Lady tu sam ja...citam i pratim sta se desavauser posted image .

Teacherko draga razumijem te u potpunosti za tvoje strahove i sve, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenjeuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1033
29.9.2011 13:50:14   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

dan...
svasta ja procita....
tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se user posted image ...
tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala user posted image samo me ne razumijes user posted image
I.je dobro...koliko se moze reci....
juce sam bila malo user posted image
dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene user posted image ..
lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m.....
S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno.
apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.user posted image

user posted image user posted image i user posted image user posted image i user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1034
29.9.2011 13:50:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacherko draga razumijem te u potpunosti za tvoje strahove i sve, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenjeuser posted image

Pozeljela sam vas, al stvarno.... user posted image user posted image user posted image i tako bih voljela vidjeti Luku, ali.... user posted image user posted image ne usudjujem se doci.... jesam grozna?! user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 29.9.2011 13:52:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1035
29.9.2011 13:52:04   
bebacha
U Tuzli je hrana uhuh.stvarno nisam izbirljiva al ovo je grozno.ima posedno za djecu a posebno za odrasle.
al znaci sedam dana je isto samo jedan dan kombinacija pir-zumance a drugi pira-meso

al to ovako izgleda
kriska hljeba potopljena u vodu pa na to pira al rjetka i malo zumanceta.
a nesmije se unijet hrana.
Alen je tad bukvalno jeo samo banane,vocni jogurt i vocne kasice iz teglice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1036
29.9.2011 13:52:10   
Anoniman
Lady user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi mi princezicu user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1037
29.9.2011 13:55:34   
assmiras
Zna li neko kako je mala Deniz?

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1038
29.9.2011 13:57:45   
Anoniman
Dobro je, kuci je user posted image

(odgovor članu assmiras)
  Neposredna veza do poruke: 1039
29.9.2011 13:58:50   
Anoniman

U Tuzli je hrana uhuh.stvarno nisam izbirljiva al ovo je grozno.ima posedno za djecu a posebno za odrasle.
al znaci sedam dana je isto samo jedan dan kombinacija pir-zumance a drugi pira-meso

al to ovako izgleda
kriska hljeba potopljena u vodu pa na to pira al rjetka i malo zumanceta.
a nesmije se unijet hrana.
Alen je tad bukvalno jeo samo banane,vocni jogurt i vocne kasice iz teglice

to me podsjeca na Zenicu kad sam gore lezala boze mi oprosti al hran je aaa da povracas .
Kus vise kad su nam jednom veceri donijeli kuhana jaja, da da kuhana jaja fujjj i makarone na vodi pa to nebi ni pas jeo .
U nedo Mi Bog gore da moram biti ..
Samo sam jela voce , i namaze ....

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1040
29.9.2011 13:59:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pozeljela sam vas, al stvarno.... user posted image user posted image user posted image i tako bih voljela vidjeti Luku, ali.... user posted image user posted image ne usudjujem se doci.... jesam grozna?! user posted image

nebi ni ja lady nisi grozna samo si obzirna user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1041
29.9.2011 14:02:11   
Anoniman
E draga tek vidjeh editovan ovaj tvoj postuser posted image ... samo laganini bice vremena vidjecemo seuser posted image ...

Svaka ti cast ;), pametna si ti skontaces zasto sam ovo reklauser posted image ... Ljubim vas objeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1042
29.9.2011 14:06:01   
Lady26
Jesam li user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1043
29.9.2011 14:12:52   
R&T@
Lady, je li ti tacan ovaj ticer?

Svaka ti cast, bas si karakter...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1044
29.9.2011 14:15:59   
Lady26
Cek, pogledaj za par minuta user posted image

Jesi? user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 29.9.2011 14:19:59 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1045
29.9.2011 14:33:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Cek, pogledaj za par minuta user posted image

Jesi? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, kuc-kuc, masallahuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1046
29.9.2011 14:33:45   
Anoniman
Svaka cast Lady user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1047
29.9.2011 14:35:11   
bebacha
mrzim vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1048
29.9.2011 14:37:31   
Anoniman

mrzim vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd neka si priznala pola ti se prasta user posted image user posted image user posted image user posted image sto bolan bas i ti imas viska kg . ? Ugledaj se na lady vidi nje masallah user posted image user posted image user posted image kako zena skida kg. user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1049
29.9.2011 14:37:37   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
Sve mi hlace vise al bukvalno...nosim ih na suzavanje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *