tekja
|
drage moje, vi bas bile vrijedne, dok smo mi bili vani...evo sve sam iscitala, pa da krenem marijanna, medeni i ti i Nikola...doduse on za nijansu medeniji felix Mala za djecake, stepenice i to sto slusaju svoju divnu mamicu gvendi, da znas da se i V. jednom popiskio po licu, doduse on bas ima veliku pisu ...ja mislila tolika i treba da bude, dok ostali nisu primjetili i rekli vauuuuuuuuu sta je ovo ...on sam na tuti dok sjedi, gura pisu dolje i govori, ne po pepihu tuno u tutu piski salmy, V. nekad pojede cijelu coksu, a onda po pet dana ne uzme nista od slatkisa, jede jedino voce...ja nista vise ne branim, nek' jede sta mu dusa zeli - doduse jos zadugo u opticaju nece biti konzervirana hrana, virsle, salame, pastete, gljive, gazirana pica, etc... Teacher, gdje siiiiiii...je l' sve oki doki? Jelena maksuz za tebe i Luku ...hocete doci na BB? tajra, ella, lady, nanika, amani, zaho, mya sorry na duzini posta, htjedoh da vas sve spomenem