|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 20:56:45   
salmy
IZVORNA PORUKA: gerberka

pozdrav svim mamama!

ja bih samo da svojoj miloj felix kažem da ne ide nikuda, jer ima nas mnogo kojima će faliti user posted image user posted image user posted image neki ljudi nisu vrijedni odlazaka sa rr-a, a mnogima si felix jako važna user posted image user posted image user posted image user posted image poljubac i zagrljaj tebi i tvome piletu user posted image user posted image user posted image

zagrljaj i onima koje me znaju i vole, a onima koje me ne vole - zna se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ovo moje djete je ludo za tvojim avataromuser posted image user posted image pisah ti na nekoj temi,ti ni haberauser posted image user posted image user posted image samo gleda i vice:mama maca njam njamuser posted image user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1151
29.9.2011 21:01:50   
gerberka
salmy, ti nedostaješ pravo user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si se izgubila?
ne znam mila gdje si mi pisala, izviniuser posted image
a kopiraj avatar pa prebaci na desktop, jer je maca baš zanimljiva user posted image

ma neda ga tetka user posted image user posted image de prebaci djetetu macu..ljubim te user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 29.9.2011 21:03:01 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1152
29.9.2011 21:02:57   
tekja
drage moje, vi bas bile vrijedne, dok smo mi bili vani...evo sve sam iscitala, pa da krenemuser posted image user posted image user posted image

marijanna, medeni i ti i Nikola...doduse on za nijansu medenijiuser posted image

felix user posted image user posted image user posted image
Mala user posted image  za djecake, stepenice i to sto slusaju svoju divnu mamicuuser posted image

gvendi, da znas da se i V. jednom popiskio po licu, doduse on bas ima veliku pisuuser posted image user posted image ...ja mislila tolika i treba da bude, dok ostali nisu primjetili i rekli vauuuuuuuuu sta je ovouser posted image user posted image user posted image ...on sam na tuti dok sjedi, gura pisu dolje i govori, ne po pepihu tuno u tutu piskiuser posted image user posted image user posted image

salmy, V. nekad pojede cijelu coksu, a onda po pet dana ne uzme nista od slatkisa, jede jedino voce...ja nista vise ne branim, nek' jede sta mu dusa zeli - doduse jos zadugo u opticaju nece biti konzervirana hrana, virsle, salame, pastete, gljive, gazirana pica, etc...

Teacher, gdje siiiiiii...je l' sve oki doki?

Jelena maksuz user posted image za tebe i Lukuuser posted image ...hocete doci na BB?

tajra, ella, lady, nanika, amani, zaho, mya user posted image

sorry na duzini posta, htjedoh da vas sve spomenemuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1153
29.9.2011 21:06:25   
salmy

salmy, ti nedostaješ pravo user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si se izgubila?
ne znam mila gdje si mi pisala, izviniuser posted image
a kopiraj avatar pa prebaci na desktop, jer je maca baš zanimljiva user posted image

ma neda ga tetka user posted image user posted image de prebaci djetetu macu..ljubim te user posted image

Kopiralauser posted image user posted image tu sam ja,samo se pogubimo u temamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1154
29.9.2011 21:09:30   
salmy
IZVORNA PORUKA: tekja

user posted image

salmy, V. nekad pojede cijelu coksu, a onda po pet dana ne uzme nista od slatkisa, jede jedino voce...ja nista vise ne branim, nek' jede sta mu dusa zeli - doduse jos zadugo u opticaju nece biti konzervirana hrana, virsle, salame, pastete, gljive, gazirana pica, etc...

E draga tebe danas nema? ja uletih da vidim sta ima sa Lanicomuser posted image cjeli dan mislim o njima dvjema.Joj ja sam se izradila sa salamom i hrenovkama,navukla ga opasnouser posted image sad nema sanse da ga odviknem.Prestala kupovati i opet...Voce jede isto,ali cokolade su sve
ps:dolazis na bb?ja cu bez user posted image da na miru popijem kafu

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1155
29.9.2011 21:12:43   
R&T@
Ticerka se ne javlja...
Bas me zabrinulauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1156
29.9.2011 21:13:24   
gerberka
salmy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cujemo se svakako, ljubac user posted image

felix vrijednost je biti iskren i senzibilan, hinja uvijek možeš postati...i ako si iskreno rekla svoja osjećanja i rekla da ideš sad se fino predomisli, nemoj da me sekiraš user posted image user posted image user posted image

marijanna
,tebe ne znam, mislim nisam te zapamtipla po postovima, ali je slika predivna..i ti i sincic ste med medeni user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 29.9.2011 21:14:09 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1157
29.9.2011 21:15:15   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

Ticerka se ne javlja...
Bas me zabrinulauser posted image

i mene je,nema niko njen tel? sve kontam da nisu ostale u bolniciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1158
29.9.2011 21:16:32   
tekja
Aha, dolazim, bez V., muzek je slobodan u subotu, pa nek' se druzeuser posted image ...hocu brate da na miru popijem kafu sa vamauser posted image

nego sad se sjetih...

Mala, hoces i ti na BB, nudim ti pomoc oko jednog musketira...evo ja cu da nosim i cuvam Lukuuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1159
29.9.2011 21:17:19   
Mirkica
vece zene

gerberka bas nam to felix ide ???

nadam se da ce se tiki javiti user posted image user posted image veceras a mozda je sa malom zauzeta pa nema kada

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1160
29.9.2011 21:23:28   
Anoniman
Vecer!
Samo da cestitam rodjendan malom preslatkom Nikoli, marijana medenjak je pravi, na mamu naravnouser posted image user posted image user posted image

felix, i tebi zelim sve najbolje za tvoj rodjendan, i ne budali, hebo internet, ne daj da te to nervira, citaj ono sto ti se svidja i priznaj da si upoznala finih cura user posted image user posted image

tiki, dusice, pusa Lani, nadam se da je boljeuser posted image user posted image

Svim ostalim drugarima i drugaricama veliki pozdrav, i cestitam lady na kg, ima da te hvalim na BBuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1161
29.9.2011 21:27:29   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mirkica

gerberka bas nam to felix ide ???

ma ja švrljala po rr-u, rekoh da vidim stvarcice za bebe i malo zavirim i ovdje kad imam šta i vidjeti...a znam felix privatno i znam koliko je draga..volim je što je iskrena i što kaže ono što misliuser posted image

tebi Mirkice cmokac veliki user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 29.9.2011 21:28:21 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1162
29.9.2011 21:31:38   
Mirkica
pa neka ne ide zbog tih nekih , kome smeta istina neka okrene glavu hahahahahha ima ih dovoljno na forumu koje zive u oblacima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nek se druze

FELIX ne zanm te licnoo ali si mi ok zena jedino sto mi se ne dopada tvoj avatar palsi me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato ostani a avatra promejni stara felix u novom ruhu :)))

gerberka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIJANA sretan rodjendan tvom sinu divni ste oboje dvije lutke

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1163
29.9.2011 21:34:16   
dafri
veče,
teacher nadam se da ste bolje
marijanna oboje ste preslatki,čestitke Nikoliuser posted image user posted image
felix sretan rođendan
Mala drug je meden user posted image
Una rijetko jede smoki ,štapiće a čokoladu baš voli,zapravo samo kinder,drugu neće ni da proba,doza  joj je tri prutića ili kinder jaje,ili pingvin

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1164
29.9.2011 21:34:43   
InLove
Vecer zene. Moje cure pajke, ja odoh sta uradit pa na kuupanjac!!

Felix nemam ti nista reci sto MIrkica vec nije

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1165
29.9.2011 21:36:18   
gerberka
Mirkice, Malena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idem i ja, cekam da mi prijateljica javi za test, radit ce ga za koji minut, pa sam na iglama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1166
29.9.2011 21:36:49   
InLove
Mirkice da nismo dobre covjek bi pomislio da ti se ulizujem user posted image user posted image user posted image user posted image

Gerberka kako si mi ti?user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1167
29.9.2011 21:38:37   
Mirkica

Mirkice, Malena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idem i ja, cekam da mi prijateljica javi za test, radit ce ga za koji minut, pa sam na iglama user posted image user posted image user posted image

hajd neka joj bude pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1168
29.9.2011 21:39:47   
gerberka
Malena pisale smo u isto vrijeme, vidim ja moja poruka ne prolazi, to su se poruke sudarile na putu user posted image user posted image user posted image
dobro sam mila,  hvala ti..evo user posted image me udara user posted image user posted image user posted image
hajd akoBogda se i ja iznesem trudnoću do kraja, pa da imam sreće i da me savjetuju mame kao što je vas par cije postove zaista upijam...
o, da, da...pratim ja vas "ta trane" user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1169
29.9.2011 21:43:23   
InLove

AkoBogda da ugleda veliki user posted image ...

iznijet ces mila aBd uz Boziju pomoc pa cemo se druzitii jos viseeeeeeee user posted image user posted image
user posted image

Laku noc!user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1170
29.9.2011 21:44:20   
gerberka
Amin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1171
29.9.2011 22:02:29   
Anoniman
Ahoj
ja prehladjenauser posted image user posted image ...viroza njaka...se nadam da ce do subote prestati
marijanauser posted image user posted image PRESLATKI STEEEuser posted image user posted image
pustaro...et...da znas...da sam ti bolesna...mahni mi sutra s pendzerauser posted image

Svima vam saljemuser posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 1172
29.9.2011 22:05:43   
Hanady RR
žene moje ja sma puta došla...umorna sma lai mi je tecaher poslala post.
malenoj je CRP povišen i ostala je u bolnici...
dozvoljen im je veliki krevte,
pormjenit će terapiju a teacher će se s asvojom mamo dragom mjenjati koja joj je na rapolaganju....

meni s ejavila porukom danas...malo smot ipkale...utješila sma je koliko sma mogla...ali vjerujem nije joj lako....

Ona se smao nada d aće biti terapija sada dogovarajuća...
tipkam vam kasnije daljeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1173
29.9.2011 22:08:01   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

žene moje ja sma puta došla...umorna sma lai mi je tecaher poslala post.
malenoj je CRP povišen i ostala je u bolnici...
dozvoljen im je veliki krevte,
pormjenit će terapiju a teacher će se s asvojom mamo dragom mjenjati koja joj je na rapolaganju....

meni s ejavila porukom danas...malo smot ipkale...utješila sma je koliko sma mogla...ali vjerujem nije joj lako....

Ona se smao nada d aće biti terapija sada dogovarajuća...
tipkam vam kasnije daljeuser posted image
a joj baš mi je žaouser posted image ,nadam se da će nova terapija  brzo pomoćii da će se što prije vratiti kući

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1174
29.9.2011 22:08:25   
Anoniman
ah joj jest mi zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga mislila sam na nju ......
Neka je gore u dobrim je rukama kod dokt. ozdravit ce ona nama abd .
Tiki zelim od srca sto , vise strpljenja i snage da zajedno prebrode to .Tiki nedajte se velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *