|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
29.9.2011 22:13:11   
Mirkica
Hanady bas mi je zao za malu djevojcicu user posted image user posted image user posted image user posted image ako BOg da da nam sto prije ozdravi pozdravi je punooo .

< Poruku je uredio Mirkica -- 29.9.2011 22:14:26 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1176
29.9.2011 22:13:33   
tekja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiki zelim da sve sto prije bude iza vas i da Lanu vratis kuci zdravu skrozuser posted image

Hanady, hvala na info-u...cijelo vrijeme mislim sto se ovo tiki ne javljauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1177
29.9.2011 22:14:58   
bebacha
Zao mi je sto je doslo do toga al ce onda biti bolje.sreca pa je i mama tu da pomogne

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1178
29.9.2011 22:15:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

pustaro...et...da znas...da sam ti bolesna...mahni mi sutra s pendzerauser posted image

A jojuser posted image , brzo nam ozdravi, a zovem te s posla danas n akafu ali ti hasta, vidimo se u subotu nadam seuser posted image

A malenoj Lani i njonoj mamici saljem ogromni zagrljaj podrske, samo da sto prije mrva bude dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1179
29.9.2011 22:15:35   
gerberka
tičerko, nadam se da cete ubrzo obje kući i da će svce biti ok 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1180
29.9.2011 22:27:28   
Malenaoduvijek
znaci ipak su je ostavili bolnici, kontam ja cijeli dana posto se ne javlja da su je poslali gore user posted image

aBg, bice ona brzo bolje, hB pa ima i nanu koja moze da im pomogne, a i da su dobili veliki krevet to je stvarno premija gore, odlicno

felix kad se ti prije vrati brzo ti to nesto proslavi, gdje ti je Anelko?

< Poruku je uredio MALA1994 -- 29.9.2011 22:28:15 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1181
29.9.2011 22:27:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

pustaro...et...da znas...da sam ti bolesna...mahni mi sutra s pendzerauser posted image

A jojuser posted image , brzo nam ozdravi, a zovem te s posla danas n akafu ali ti hasta, vidimo se u subotu nadam seuser posted image

A malenoj Lani i njonoj mamici saljem ogromni zagrljaj podrske, samo da sto prije mrva bude dobrouser posted image user posted image user posted image
Nadam seuser posted image

ticerko...drzi nam se...poljubi Lanicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1182
29.9.2011 22:28:10   
salmy
Joj Tiki user posted image user posted image user posted image

Cuvamo vam fige da sto prije ozdravite,i dođete svojoj kuci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1183
29.9.2011 22:34:38   
mama2009
vecer
samo da se javim kratko,

teacher polako bit ce to ok, super za krevet, mada smo mi imali  vec drugi dan sobu tj veliki i mali krevet, to se desilo nakon frke koju sam ja digla u bolnici, prvobitno smo dobili sobu sa djetetom koje je imalo anginu lakunaris i momkom od 17 god koji je kasljao krv....malo moras pokazati zube....

budi jaka i izdrzi

svima koji su nas se sjetili pisali sms, pp, zvali i pitali za nas pusa

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1184
29.9.2011 22:38:01   
gvendolina
cijeli dan mislim na Lanicu user posted image i pretpostavljala sam da je ostala u bolnici cim se tiki ne javlja...bice ona ubrzo  dobro aBd,sada je prava terapija user posted image

jao tekja otkacena siuser posted image ....ne znam je li kod A do velicine,ali da imadoh aparat da to snimim,bilo je komicnouser posted image

A je jedno vrijeme ludio za slatkisima,mogao je svaki dan cokloladu pojesti...ali u zadnje vrijeme malo je ohladio,sad vise hoce bombone...voce i povrce voli oduvijek

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1185
29.9.2011 22:44:12   
Malenaoduvijek
bebacha sretno sutra user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1186
29.9.2011 23:05:59   
Anoniman
hvala vam  na lijepim rijecimauser posted image ja tek sad vidim sto je s Lanomuser posted image da sto prije ozdravi..teacher budi jaka,sve ce biti  aBda dobrouser posted image dadada i ti mi brzo ozdraviuser posted image ja sam bas izmorena,mislim da cu brzo  na spavanje..laku vam noc želim..

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 1187
29.9.2011 23:06:31   
Honey3
veceuser posted image
teacher znaci morala je Lana ostatiuser posted image bas mi je zao jer znam koliko si se grozila bolnice ali hvala Bogu imas mamu pa ce pomoci,neka samo Lanica sto prije ozdraviuser posted image mama2009 neka si ti njima zube pokazala,za dijete sve,ljubimo malenu mirnu Denizuser posted image dadada brzo to lijeci,imas jos jedan cijeli dan i pazi da na tog slatkisa ne predjeuser posted image
big pusara za sveuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1188
29.9.2011 23:08:18   
Anoniman
hanady user posted image
zahouser posted image marijanauser posted image dadada brzo ozdravljenje i tebi user posted image user posted image user posted image , sahara greberka, Mirkice, darfy,ella-h,user posted image pozdrav veliki za vas i cmoka.
Laku noc zenke :-)

< Poruku je uredio felix -- 29.9.2011 23:09:29 >

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1189
29.9.2011 23:11:41   
Honey3
cekaj,cekaj felix,znam ja da ti veceras slavisuser posted image ali nam ne isprica kako bi vanka bez Anelauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1190
30.9.2011 8:12:15   
vila_7
dobro jutro zene....

teacher...bas mi je zao sto su vas ostavili u bolnici,ali eto mozda tako prije ozdravi,a ti se cuvaj koliko mozes!

Joj jest glupo postalo na RR - sad ne smijem nikom nista fino napisati,pusu poslati, odmah ko fazon uliziva se! Nidje veze.
Zato svima najveci kissić na svijetu! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1191
30.9.2011 8:23:18   
mala86
jutroo user posted image

ja sam ko zombi,sinoc legla u 12,a prije toga tetka poslala poruku da dolazi i da je vec u busu i da je ovdje u pola 6 (a ide iz Njemacke)....ona to uvijek tako...otvorim joj  vrata jutros,nastavim spavat,pa onda mm telefon,pa malac....

evo sad tipkam kraj njene glave,a ona spava ko top user posted image

joj kako mi je zao techerke,nadam se da ce Lanci sto prije kuci

helena sladak ti je novi avatar user posted image  (jesam se sad ulizivala user posted image user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1192
30.9.2011 8:45:31   
tekja
dobro jutrouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1193
30.9.2011 8:50:18   
emi7908
Jutro svima..
Malo sam vas čitala i žao mi Teacher i malene Lane, nadam seda će nam brzo ozdraviti baš me šokiralo user posted image ...
Dadada vidim i tebe lupa viroza, i ja sam nikakva ne znam šta je ovo više??user posted image glava mi ko bure teška a tačno osjetim pad imuniteta pa me dobro safatalo...

Mame, dječica budite mi dobro i veselo, i uživajte u današnjem sunčanom danu... user posted image
A drage dame koje ste na poslu želim vam ugodan radni dan user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1194
30.9.2011 8:57:32   
bebacha
jutro.
Mala hvala puno.
ja se odo spremit,probudit Alena i idemo u Tuzlu.uzasno sam nervozna.bojim seuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1195
30.9.2011 9:13:15   
salmy
jutro user posted image user posted image user posted image  

Kako nam je drustvo jutros?
moj user posted image jos spava,sinoc zaspo u 12user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1196
30.9.2011 9:15:43   
Anoniman
jutro.
Mi sve obavili poranili Vise nismo  "sugavi"user posted image user posted image user posted image user posted image ni zarazni moj nal brisa i muza je o.kuser posted image user posted image user posted image anelov sam danas ponavljala user posted image bit ce do 1 gotovo .
Eto reko smijem sad medju vas necu vas zaraziti user posted image user posted image ....
Salmy opet kasno lijezete .
Helena pozdrav
mala86 sta ima .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1197
30.9.2011 9:17:57   
salmy
Felix super za nalazuser posted image user posted image user posted image
ma kasno jasta je,ali nemam ideju kako ranije leci??momak ceka nas i to traje i traje....jedino zaspe kad dobije puc,puc...a zao nam ga svaku noc puckatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1198
30.9.2011 9:18:50   
vila_7
mala86...jašta neg je ulizivanje user posted image

felix....super za nalaze!

bebacha nisam upratila zasto idete u Tuzlu!? U svakom slucaju sretno!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1199
30.9.2011 9:19:17   
emi7908
ja se odo spremit,probudit Alena i idemo u Tuzlu.uzasno sam nervozna.bojim se

Bebacha user posted image mali zagrljaj podrške.... Ne daj se.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li kupovati z avrijeme trudnoće
š t a

kad ste počeli kupovati stvari za nerođenu bebu

čim sam saznala da sam trudna (21%)

kad sam ušla u 4 mjesec (12%)

kad sam ušla u 7 mjesec (34%)

kad sam ušla u 9 mjesec (24%)

ništa ne kupujem prije rođenja bebe (10%)

Broj svih glasova: 178

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *