Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj ja svake sedmice min 3 masina perem..Posteljine,njegoog vazda ima sedmicno njemu haman perem jakne ...Mi b kad smo napolju pustim ga da se igra ne branim ,ali ga zato pred haustorom skidam pa i ja pomanitam sa njim odmah se moram presvuci...Vesa kod nas vazda ima ja nakon jednog oblacenja bacam u korpu....
stavimo i mi veiku pelenu jer Igor nece siper vuce ga da ga skine nervira ga ali opet se isprlja. a ti kad bi kod mene vidjela susilo pala bi u nesvjest, ima jedno 1o-tak donjih dijelova trenerki.
a ja samo donji ves ne mijesam nas sa njihovim stvarima a ostalo perem, prije nisam ali vec jedno pola godine da.
sta bih ja dala kad bih jednu masinu prala, ali mene je tekja utjesila i kod nje jedna masina dnevno a ona ima jednog momka tako da ovo kod mene nije nista strasno
Ovo sam vidjela Eh draga, koliki je kod tebe dnevni boravak, kod mene je to dnevni, kuhinja i trpezarija (mislim-nemam trpezariju )....spavaca samo bracni, Lanin krevet i komoda (drugo nista ne moze stati)...
sorry sto upadam ali ovdje cete mi najprije odgovoriti (ako znate), a nemam puno vremena. Idemo u 6 veceras na inhaliranje u Dom zdravlja. Zna li neko kako to izgleda i sta ako Lamija ne bude htjela na to??? Mogu li ponijeti nesto za dezinfekciju jer koliko sam skontala oni ne mijenjaju onu "masku" vec se redaju djeca na jednoj-te-istoj...
A moj M jedino taj ne voli sve ostale jede,prije mjesec dana kad smo izišli iz bolnice jeli mu rođak i rodica i šta ću dam i njemu da ne ispadnem babroga i baš mu se svidi ,mogo bi pojesti i 5 oni paketića da mu dozvolim
maska se mijenja nakon svakog djeteta, barem u vrazovoj.ako ne bude htjela, nekako je nagovori, jer ako joj je dr prepisao znaci da joj treba i da ce joj goditi. a sestra stavi ventoin ili sta vec i fiziolosku i sjedite oko 1o-tak min dok ne izlapi i to je to
< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.11.2011 16:32:41 >
e Tiki, evo dobro je, zasad nije lose, ponekad bude muke, ali ok
mi se kako kad presvlacimo imamo i mi plasticni siperak ali adna to nece odavno tako da se cesto uprljamo , a nekad zna i supu pojesti a da nista ne prospe ma meni je prljanje najmenji problem, neka djeca uzivaju
pez bombone jede, al ih izbjegavam jer se cesto zakaslje, bas su nekako tvrde, ja sam radije za cedevita bomboncice sreca koliko-toliko nas je prosla manija za lizalima
shejla mi smo 4.mjeseca redovni na inhalacijama i znam sigurno da dezinfikuju maske, a što kaže lady dobit čće inhalaciju u obliku boce, ali neće ni jadin da inhalira ali mi ga držaimo dok se koprca ko da ga kolju, kontam bolje i to nego boca
evo i ja ko podaobranac, od bombona dajem samo bronhy ponekad, strah me onih tvrdih jednom sam bila prisutna kad se mala od rođaka zadavila, uh i dan danas me strah toga da neću znati šta da radim (rođak je malu uhvatio za nogice naopačke i tresao je dok nije zalogaj ispao)
jutros je isao mm, ja bila na poslu, pa kaze pokusao je drzati i tako...ali nista od toga...jos ona dr. govori "nemojte da se previse dere"...pa je onda ne znaci, mogu ni na silu drzati Ima li neka kucna varijanta, barem pomalo??? (da ne kupujem sad inhalator, naravno...vec onako iz serpe )
jutros je isao mm, ja bila na poslu, pa kaze pokusao je drzati i tako...ali nista od toga...jos ona dr. govori "nemojte da se previse dere"...pa je onda ne znaci, mogu ni na silu drzati Ima li neka kucna varijanta, barem pomalo??? (da ne kupujem sad inhalator, naravno...vec onako iz serpe )
Eeee mora uvijek dvoje ići, jedno drži u krilu i drži ruke i noge, a drugo meta sa onom maskom tamo-vamo , a ne može kući ventolin mora iz inhalatora
nije ti to isto, ti kontas serpu i stavis glavu nad serpu i naparis se.ovdje se stavi lijek (najcesce ventolin) i dijete to udise
Vecer Ja cekam 18 h da bjezim kuci s posla,nesto me grlo pocinje stezati....A Antoniu sam ukljucila prospan jer kaslje zrelo da ni spvati danas nije mogao....ptravim mu cajeve nadam se da ce proci bez antibiotika....Vidim jos bolesnih ima....valjda ove promjene...Ja veceras imam sijelo uz utakmice a najrađe bi sve 4 u zrak
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Eeee mora uvijek dvoje ići, jedno drži u krilu i drži ruke i noge, a drugo meta sa onom maskom tamo-vamo , a ne može kući ventolin mora iz inhalatora
ja sam oduvjek isla sama pa i danas dan , muko moja kad anel inhalaciju prima sto rece skorpija ko da ga kolje , toliko se dere vristi sestra mi pokaze objasni kako ga pravilno drzat da ne mrda otima se izmice i uspijem sama snjim nekako to izeverat jest da posle budem mokra do gacica al boze moj . Kad mi ped.kaze inhalacije kosa mi se digne na glavi!
Majko moja... Mi se ne prljamo za vrijeme jela Ujutro joj obucem majicu i trenerku, ako idemo gdje oblaci odjecu za van, kad se vratimo oblacim joj to isto od ujutro...ako je vrijeme spavanja ide u pidzamu naraFski Ako je cisto obucem i iduci dan....ha ja.... Ja ionako nemam gdje susiti ves, ono vani sto prostrem treba mu min. 3-4 dana...
i anel je piscajzli rijetkost se fleka sem kad je vani . Ja susim po radijatorima , ukoci se posle ko kost nema dje drugdje al se brzo osusi iz masine ionak iizadje na pola suho.
vece Mi se laganini spremamo za tekmu,ovdje cemo gledati,kolacici gotovi,grickalice,zastavice...ma sve A vidim o zvakama i slatkisima rijec,moja cura ne zvace zvaku jer ih ne voli,samo otkida po komadic i pljuje,ljuto joj a bombone mazija sve karamele,gumene,pez najvise voli,ali naravno sve slatkise dobije poslije obroka pravog od svih slatkisa najvise voli meso
zaha imam i ja mesojeda jos mi najgore kad odem u goste a oni iznesu sudzuke il suhog mesa on samo kradom uzima da ja na kraju moram ispred ljudi dici mezu . Ja mislim i koliko znam da ce A. od aprila najkasnije maja a mozda i prije zavisi dokle radovi budu gotovi cuvt moja seka , jer cu ja poceti abd raditi jupiii uh jest mi drago . Eto malo novosti, seku sam angazovala za A. da cuva meni kod kuce .....bas sam hapy zbog ove vijesti! . Morala sam s vama podjeliti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.