Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro vece nadam se da nema puno bolesni...moram iscitati a trenutno mi je mrsko felix...cestitke i od mene
Mi smo danas setali jer je momak MORAO da izadje sa romobilom tako da je mama NOSILA romobil dvije tramvajske stanice tamo...dvije nazad = 4...bezbeli ostala i bez 4kg ..tako da smo se fino smrzli...meni drago...drago mi je sto mu je igraona malo dosadila...da nismo svaki dan tamo...nadam se da ce brzo i snijeg da se sankamo i grudBamo
Vidim pricate o slatkisima...moj A. tamani sve...nema slatkisa koje on ne voli...ja mu koliko mogu doziram...sto mi i ne uspjeva svaki dan...jerbo on ode pa od nane trazi, a nana ko nana...mogu ja njoj do zore govoriti ona ce uvijek njemu ugoditi zvake jos nije probao...mislim da ne bi ni znao zvakati...da bi kad tad prgutao...bombone, lizala, keks, cokolada, pudinge, kolace, sladoled...sve ide
ono sto je u mojoj struci trgovac otvara se kod nas DM radovi ce biti gotovi do februara marta najkasnije tako da cu radit jer imam "veze" .poznanstva drugacije malo bi morgen se zaposlila bilo dje ! Hvala svima ja jedva cekam da izadjem iz ove kuce ....
meni nije jasno sto se moje dijete svaki put ukaki u igraonici
koko, zamoli vaspitacicu da uprati zbog cega nema kontrolu, da li ga neko dijete zadirkuje isl..jer ako ti se ne kako kuci nebi trebao ni u obdanistu..srce malo..a njima kad skrenes paznju bit ce malo drugacije..necu dusu da grijesim, ali mozda on trazi tutu ali ne dobije..pitaj, trazi odgovor..ljubim te
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
meni nije jasno sto se moje dijete svaki put ukaki u igraonici
koko, zamoli vaspitacicu da uprati zbog cega nema kontrolu, da li ga neko dijete zadirkuje isl..jer ako ti se ne kako kuci nebi trebao ni u obdanistu..srce malo..a njima kad skrenes paznju bit ce malo drugacije..necu dusu da grijesim, ali mozda on trazi tutu ali ne dobije..pitaj, trazi odgovor..ljubim te
gerbo duso...to je igraonica bez vaspitacica u kojoj dijete cuvas sam.i ne trazi nego suti...a pelene nema vec 6 mj.mislim...stvarno je pretjerao
koko , iiii jel izaslo iz gaca jel se zalijepio kako ocisti? Neznam mozda ga prevarilo a inace tako kad gdje odete bas me zanima koja djeca nemaju pempi jel ona sama kazu vama ocu piskit,kakit i da ih odvedete do wc ili ???
IZVORNA PORUKA: felix bas me zanima koja djeca nemaju pempi jel ona sama kazu vama ocu piskit,kakit i da ih odvedete do wc ili ???
Dodjes gdje trebas, postavis dijete na solju ili tutu i zatvoris vrata wc-a...pa kad bude bude Naravno da kazu felix...moja zavisi kod koga je od te osobe trazi da je vodi u wc. Ili ako nam neko ima, obavezno trazi da je ta osoba vodi u wc. Meni to super.
IZVORNA PORUKA: felix bas me zanima koja djeca nemaju pempi jel ona sama kazu vama ocu piskit,kakit i da ih odvedete do wc ili ???
Dodjes gdje trebas, postavis dijete na solju ili tutu i zatvoris vrata wc-a...pa kad bude bude Naravno da kazu felix...moja zavisi kod koga je od te osobe trazi da je vodi u wc. Ili ako nam neko ima, obavezno trazi da je ta osoba vodi u wc. Meni to super.
Isto I meni je super
Sinoc u gostima je bila fascinirana velicinom kupatila, pa je sve ukucane "vodila"
V. od svih trazi tutu, samo mene jos uvijek pomalo trenira ... svaki dan makar jednom, malo pisne u gace i onda fol zakijameti tutaaaa, mama tutttaaaa...ostatak obavi gdje treba, al' dzaba ja gace moram mijenat... koko ne vodi ga par dana u igraonu i dobro mu naglasi sto nece ici...
...necete vjerovati, ja i V. danas popili po solju onog luk-jabuka sirupa i nismo se zakasljali vec nekoliko sahatova
koko ja kontala on kakio u šolju nisam skontala da se ukakio u gaće,a neznam šta bi ti rekla ni sama nisam pametna i ovaj moj sad kaže mama piškit ću i dok ja tutu on malo pišne u gačice ,znači ne upiški se skrozz nego pišne i onda traži tutu
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.