Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E zene, ja tek pravim pauzu...grrrrrrr previse posla... Drago mi je sto vam se svidjaju haljine, Marina me jako jako obradovala, srce je jedno veliko ...
Iman kako si ti draga? Glupo pitanje al.... Zao mi je zbog curice i ture... Salmy - prerano si odustala od vrtica ali dobro, tvoja odluka.... Felix, kako je Anel? Jelena, kako su djecica? Leena mahanje i tebi Tajra, Megi, Amani, Mya, Mariinci, Noa, dadada, Tekja, Zaho, Mala86, Hanady, Rose, Rose87, Ladyblue, Bebacha, Marina, Vila_7, Koko, Konoooooooooo, i sve koje sam zaboravila spomenuti
Jedva cekam nedjelju aBd, jedva cekam da upoznam osobe koje se kriju iza meni dragih nickova
Ja u ponedeljak mm vozim u ZG na aerodrom...postaja poslije te je H&M...treba nam nekih tajica i trenerkica za vrtić, baš ću poglegati ima li haljinica...
Ove nam aBd stizu iz DK Uh blago tebi, treba li ti suvozac , mislim u povratku a do Zg mogu i u gepek
dadada nema pelena...nemaaaaaaaaaaaaaa nema pelena nemaaaaaaaaaaaaaaa
u neko doba skontata će...
kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...
ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina.... stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom... nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok... bez pelene je divno
haj poslusacu te...od sutra idem...ili je bolje nakon ze ...jer sumnjam da ce moja mama pristati a ona ce ga cuvati samo mi reci par stvari...ja znam kako pascad nauciti ...joj uzasa...al haj...jel trebam dici tepih ...sta je sa namjestajem...je li se popiske po kaucu i tako to...kako da zastitim
ništa... samo spremi za čišćenje i dovoljan broj donjih djelova za presvuć...
nemoj kuću njemu prilagođavat nego njega kući... i d anakon Ze posvetite 7 dana tome...
jedino noću ispod šlifera stavi kesu onu za smeće pa preko neku dekicu i onda šlifer...nemojd amu je kesa ili najlon preblizu tijelu...u slučaju da s enoću upiški presvuci ga pormjeni ispod ( sprmei rezervnih i za to ) i natsavite spavati...
skontata će vjeruj mi
čitam vas, čitam...i mi hvatamo zalet (kanimo se) za ovo... moram kupiti čaršafa..gaća sam kupila u zari..ali on se meni ukaki u gaće odmah čim mu ih obuče, i ja ih samo bacim u kantu jer kostaju 1KM..ne prala ih vala poslije toga...
Ne znam ni odgovor...još sam u šoku, naiđu trenutci koje mislim da ne mogu ni preživjeti, pa onda pogledam u Iman i znam da moram biti hrabra...i tako u krug.
Prosto vam zavidim na druženju u nedelju...i ja bi tako rado da upoznam sve ove žemske...al biće prilike aBd!
Ni ne znamo koliko smo jake dok se ovako nesto ne desi....a moramo biti, sad pogotovo zbog svojih pilica...
Imam pitanje zenice. Mislim da mi je urasla dlaka na nozi,jako je nateklo,mislim da ima i gnoja i pocelo je od jutros da me boli na dodir. Jucer sma primjetila... Mislila sma danas doktoru... Kakva je procedura s tim? Ja se vec isprepadala.... Svima
ja to sama rjesavam jos gore...meni je to merak istiskivat tako da mi noge ljeti izgledaju boze me sacuvaj ...al mi je to ko droZa ...vazda ih copam...pogotovo te urasle...zimi manje...kako sam u dugim pantolama pa ne gledam
Ne znam ni odgovor...još sam u šoku, naiđu trenutci koje mislim da ne mogu ni preživjeti, pa onda pogledam u Iman i znam da moram biti hrabra...i tako u krug.
Prosto vam zavidim na druženju u nedelju...i ja bi tako rado da upoznam sve ove žemske...al biće prilike aBd!
iman...samo da znas da te se cesto sjetim...ne postoje rijeci utjehe...i meni knedla stoji u grlu...pa cu te samo
ladyblue nebi rekla da je to od vakcine je virus sigurno jer kazem puna je bolnica povracanje proliv tura .Dvije zene su ostale na ped zbog proliva +ture . Brzo ozdravljenje
evo me na brzinu ne stizem nista, dodjem s posla umorna i legnem u krevet vec iza 9 lana je dobro, kod mene stres na poslu, ima svakakvih ucenika, jedva cekam raspust! stomak raste, jedem puno vise nego u prosloj trudnoci i deblaj sam nego prije. ne osjetim bebu nesto previse, valjda cu osjetiti kasnije, vec sam 23.sedmica pa se cudim... iduce sedmice idem na kontrolu, nadam se da je sve ok
zbog procitanih clanaka i komentara na RR moja sestra nije citala nista od navedenog i dvoje djece redovno cijepila,nije se sekirala i nije bilo nus pojava a ja sve iscitala,pripremila se,posjedila i smrsala nakon MMR