Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Marina hvala ti do neba, rasplakala si me jutros na sabahu......
i nasa rodjendanska haljina je na ovaj fazon al nema masnu vec kao dugu vrpcu koja je uvrnuta i ovlas svezana...ima neki dezencic na gornjem dijelu i sjajna je i puffnasta poput ovih ja je kupila ima 7 dana ...nisam mogla odoliti
Jesi li u gradu kupila haljinu?
I 7 dana je nista, pa vama se bas primaklo... cekat cemo slicicu, aBd...
kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...
ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina.... stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom... nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok... bez pelene je divno
haj poslusacu te...od sutra idem...ili je bolje nakon ze ...jer sumnjam da ce moja mama pristati a ona ce ga cuvati samo mi reci par stvari...ja znam kako pascad nauciti ...joj uzasa...al haj...jel trebam dici tepih ...sta je sa namjestajem...je li se popiske po kaucu i tako to...kako da zastitim
dadada nema pelena...nemaaaaaaaaaaaaaa nema pelena nemaaaaaaaaaaaaaaa
u neko doba skontata će...
kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...
ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina.... stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom... nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok... bez pelene je divno
haj poslusacu te...od sutra idem...ili je bolje nakon ze ...jer sumnjam da ce moja mama pristati a ona ce ga cuvati samo mi reci par stvari...ja znam kako pascad nauciti ...joj uzasa...al haj...jel trebam dici tepih ...sta je sa namjestajem...je li se popiske po kaucu i tako to...kako da zastitim
ništa... samo spremi za čišćenje i dovoljan broj donjih djelova za presvuć...
nemoj kuću njemu prilagođavat nego njega kući... i d anakon Ze posvetite 7 dana tome...
jedino noću ispod šlifera stavi kesu onu za smeće pa preko neku dekicu i onda šlifer...nemojd amu je kesa ili najlon preblizu tijelu...u slučaju da s enoću upiški presvuci ga pormjeni ispod ( sprmei rezervnih i za to ) i natsavite spavati...
skontata će vjeruj mi
i nasa rodjendanska haljina je na ovaj fazon al nema masnu vec kao dugu vrpcu koja je uvrnuta i ovlas svezana...ima neki dezencic na gornjem dijelu i sjajna je i puffnasta poput ovih ja je kupila ima 7 dana ...nisam mogla odoliti
Jesi li u gradu kupila haljinu?
I 7 dana je nista, pa vama se bas primaklo... cekat cemo slicicu, aBd...
kupila je u radnji sve za bebe na socijalnom ...otisla da vidim nesto i vratila se s haljinicom...primaklo nam se nego sta jos smo mali i nece nam puno beba biti u gostima pa nismo ovaj put izabrali igraonicu (ne isplati se za ono sto igraonica nudi i ovaj broj bebica) pa nisam nesto puno ni organizovala (od 11 do negdje 2-3 bit ce nane, dede, kuma, torta i shishanje a bebice kad se guzva razidje a ako nekima odgovara mogu i ranije i kasnije...nismo uslovljavali vremenski ) al je bitno da je haljinica tu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jutro Lady haljine su divne. Marina Dadada sretno s skidanjem pelena.Mi smo prosli bez ikakvih trauma, bas so simple,ali bit ce da se nama posrecilo... Imam pitanje zenice. Mislim da mi je urasla dlaka na nozi,jako je nateklo,mislim da ima i gnoja i pocelo je od jutros da me boli na dodir. Jucer sma primjetila... Mislila sma danas doktoru... Kakva je procedura s tim? Ja se vec isprepadala.... Svima
ne znam sad kakav je izbor haljinica za vecu djecu..mislim da u ovoj radnji imaju max do broja 90. Haljinica je kostala oko 32 ili 39 KM sad ne znam bas...stoje iza kase i nisu bas najbolje izlozene, slucajno ih primjetih i nadjoh ovu jednu
radnja u kojoj sam vidjela lijepih haljinica za vece curice (a nemaju iste za male ) je bimbus u BBI ali nisam upratila cijene a mislim da su oni malo skuplji...mogu svratiti danas na pauzi pa ti javim
ne znam sad kakav je izbor haljinica za vecu djecu..mislim da u ovoj radnji imaju max do broja 90. Haljinica je kostala oko 32 ili 39 KM sad ne znam bas...stoje iza kase i nisu bas najbolje izlozene, slucajno ih primjetih i nadjoh ovu jednu
radnja u kojoj sam vidjela lijepih haljinica za vece curice (a nemaju iste za male ) je bimbus u BBI ali nisam upratila cijene a mislim da su oni malo skuplji...mogu svratiti danas na pauzi pa ti javim
nemoraš svraćat... nije malo skuplja nego dobro skuplja...to sma obišla
jutro kako ste nam mi smo bolesni,E. pije antibiotik,a ja progovoriti nemogu joj i mi se borimo sa tim pelenama,sve pokusavam da mu objasnim ali nece kad hoce da kaki sakrije se bilo gdje,a na tuti ce sjediti sat vremena i na kraju kad ustane upiski se na pod lady haljinice su ,joj kako mi se svidjaju te zenske stvarcice,sreca imam jetrvinu malu pa njoj kupujem inace bih cini mi se vec drugu ljuljala
rose...kakve su cijene haljinica tamo...jel povoljnije nego po gradu... i kakav ej izbor...daj pobliže info...d aznamo dgje d aidemo ova marina me ignoriše
nemoraš svraćat... nije malo skuplja nego dobro skuplja...to sma obišla
hehe onda sve znas
mi smo bolje,momak nema turu od sinoc nosic ga dere,i kaslje,ali se nadamo boljem Ispisali smo se iz vrtica trazimo alternativu....nemoj te me napadati...jednostavno sam morala,inace bih pukla ko tikva
onda teta čuvalica
ma samo polako i mi smo prvo riješili se po danu a onda nakon dva tjedna skinuli i noćnu i super nam išlo dok nismo završili u bolnici pa sad s noćnom opet imamo problema,zapravo mene strah mu je skinuti iako evo nekoliko noći bude pelena suha,s tim da je za vikend kad sam mu skinula upiškio se u krevet pa se ja odma razočarala i vratila mu
mi smo bolje,momak nema turu od sinoc nosic ga dere,i kaslje,ali se nadamo boljem Ispisali smo se iz vrtica trazimo alternativu....nemoj te me napadati...jednostavno sam morala,inace bih pukla ko tikva
Lady haljinica je prekrasna kako su nam bolesne bebare felix kako je Anel
sto se tice pelena ni mi je jos nismo skroz skinuli, doduse svaki dan je stavljamo na tutu, pa polako skinucemo valjda do proljeca
aaaane pohvalih se juce smo usi probusile kako je samo ona sretna, tako da mi je drago sto nisam ranije ne bi bila svjesna, a sad samo hoda po kuci i svako malo nekome od nas kaze vidi mojih nausnica, pa se uhvati za uhu, pa jedva sinoc zaspala morala je prvo provjeriti jesu joj na usima, ma presmjesna pravooo
jutro mi smo fino spavali malo se budili al nista strasno dan je bljac zima magla , samo za izlezavanje vrijeme Megi anel je malo bolje hvala draga na pitanju , a vi dobili mendjusice super Salmy, . A sto se tice pempe mi nocne necemo haman skinuti dok ne podje u skolu ujutro bude puna puncata . Preko dana nekad kaki u tutu nekad ga prevari u pempu , a piski u pempu niko ne uhvati to . Al neka jos sta cu ja sad .
Iman, nadam se da ce tura brzo proci. Ja mislim da ne traje to dugo, ali ne znam za tu vakcinu, mi je jos nismo primili . Stigao A. sinoc skoro u ponoc... Boze Dragi, daj da nam se sta lijepo desi, da odahnemo malo...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms