|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
10.11.2011 10:46:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zene, prije nego zazelim dobro jutro, moram moram moram se pohvaliti....
Pogledajte ovo
http://imageshack.us/f/820/bordoh.jpg/
http://imageshack.us/f/221/rozicastajm.jpg/

Marina hvala ti do neba, rasplakala si me jutros na sabahu...... user posted image user posted image user posted image

i nasa rodjendanska haljina je na ovaj fazon al nema masnu vec kao dugu vrpcu koja je uvrnuta i ovlas svezana...ima neki dezencic na gornjem dijelu i sjajna je i puffnasta poput ovih user posted image  ja je kupila ima 7 dana ...nisam mogla odoliti user posted image

Jesi li u gradu kupila haljinu?

I 7 dana je nista, pa vama se bas primaklo...
cekat cemo slicicu, aBd...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5751
10.11.2011 10:52:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dadada nema pelena...nemaaaaaaaaaaaaaa
nema pelena nemaaaaaaaaaaaaaaa

u neko doba skontata će...

kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...

ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina....
stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom...
nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok...
bez pelene je divnouser posted image
haj poslusacu te...od sutra idem...ili je bolje nakon zeuser posted image ...jer sumnjam da ce moja mama pristati a ona ce ga cuvatiuser posted image
samo mi reci par stvari...ja znam kako pascad naucitiuser posted image ...joj uzasa...al haj...jel trebam dici tepihuser posted image user posted image ...sta je sa namjestajem...je li se popiske po kaucu i tako to...kako da zastitim

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5752
10.11.2011 10:55:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

dadada nema pelena...nemaaaaaaaaaaaaaa
nema pelena nemaaaaaaaaaaaaaaa

u neko doba skontata će...

kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...

ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina....
stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom...
nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok...
bez pelene je divnouser posted image
haj poslusacu te...od sutra idem...ili je bolje nakon zeuser posted image ...jer sumnjam da ce moja mama pristati a ona ce ga cuvatiuser posted image
samo mi reci par stvari...ja znam kako pascad naucitiuser posted image ...joj uzasa...al haj...jel trebam dici tepihuser posted image user posted image ...sta je sa namjestajem...je li se popiske po kaucu i tako to...kako da zastitim

ništa...
samo spremi za čišćenje i dovoljan broj donjih djelova za presvuć...

nemoj kuću njemu prilagođavat nego njega kući...
i d anakon Ze posvetite 7 dana tome...

jedino noću ispod šlifera stavi kesu onu za smeće pa preko neku dekicu i onda šlifer...nemojd amu je kesa ili najlon preblizu tijelu...u slučaju da s enoću upiški presvuci ga pormjeni ispod ( sprmei rezervnih i za to ) i natsavite spavati...

skontata će vjeruj mi

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5753
10.11.2011 10:58:53   
rose
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zene, prije nego zazelim dobro jutro, moram moram moram se pohvaliti....
Pogledajte ovo
http://imageshack.us/f/820/bordoh.jpg/
http://imageshack.us/f/221/rozicastajm.jpg/

Marina hvala ti do neba, rasplakala si me jutros na sabahu...... user posted image user posted image user posted image

i nasa rodjendanska haljina je na ovaj fazon al nema masnu vec kao dugu vrpcu koja je uvrnuta i ovlas svezana...ima neki dezencic na gornjem dijelu i sjajna je i puffnasta poput ovih user posted image  ja je kupila ima 7 dana ...nisam mogla odoliti user posted image

Jesi li u gradu kupila haljinu?

I 7 dana je nista, pa vama se bas primaklo...
cekat cemo slicicu, aBd...

kupila je u radnji sve za bebe na socijalnom ...otisla da vidim nesto i vratila se s haljinicom...primaklo nam se nego sta user posted image  jos smo mali i nece nam puno beba biti u gostima pa nismo ovaj put izabrali igraonicu (ne isplati se za ono sto igraonica nudi i ovaj broj bebica) pa nisam nesto puno ni organizovala (od 11 do negdje 2-3 bit ce nane, dede, kuma, torta i shishanje a bebice kad se guzva razidje a ako nekima odgovara mogu i ranije i kasnije...nismo uslovljavali vremenskiuser posted image ) al je bitno da je haljinica tu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5754
10.11.2011 11:03:46   
Hanady RR
rose...kakve su cijene haljinica tamo...jel povoljnije nego po gradu...
i kakav ej izbor...daj pobliže info...d aznamo dgje d aidemo ova marina me ignorišeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5755
10.11.2011 11:11:54   
Amani12
Jutro user posted image
Lady haljine su divne. Marina user posted image
Dadada sretno s skidanjem pelena.Mi smo prosli bez ikakvih trauma,
bas so simple,ali bit ce da se nama posrecilo...
Imam pitanje zenice. Mislim da mi je urasla dlaka na nozi,jako je nateklo,mislim da ima i gnoja i pocelo je od jutros da me boli na dodir.
Jucer sma primjetila...
Mislila sma danas doktoru... Kakva je procedura s tim?
Ja se vec isprepadala....
Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 5756
10.11.2011 11:14:23   
rose

i kakav ej izbor...daj pobliže info...d aznamo dgje d aidemo ova marina me ignorišeuser posted image

ne znam sad kakav je izbor haljinica za vecu djecu..mislim da u ovoj radnji imaju max do broja 90. Haljinica je kostala oko 32 ili 39 KM sad ne znam bas...stoje iza kase i nisu bas najbolje izlozene, slucajno ih primjetih i nadjoh ovu jednu

radnja u kojoj sam vidjela lijepih haljinica za vece curice (a nemaju iste za male user posted image ) je bimbus u BBI ali nisam upratila cijene a mislim da su oni malo skuplji...mogu svratiti danas na pauzi pa ti javim user posted image

Neposredna veza do poruke: 5757
10.11.2011 11:20:11   
Hanady RR

ne znam sad kakav je izbor haljinica za vecu djecu..mislim da u ovoj radnji imaju max do broja 90. Haljinica je kostala oko 32 ili 39 KM sad ne znam bas...stoje iza kase i nisu bas najbolje izlozene, slucajno ih primjetih i nadjoh ovu jednu

radnja u kojoj sam vidjela lijepih haljinica za vece curice (a nemaju iste za male user posted image ) je bimbus u BBI ali nisam upratila cijene a mislim da su oni malo skuplji...mogu svratiti danas na pauzi pa ti javim user posted image

nemoraš svraćat...
nije malo skuplja nego dobro skuplja...to sma obišlauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5758
10.11.2011 11:21:16   
rose 87
jutro kako ste nam
mi smo bolesni,E. pije antibiotik,a ja progovoriti nemoguuser posted image
joj i mi se borimo sa tim pelenama,sve pokusavam da mu objasnim ali nece kad hoce da kaki sakrije se bilo gdje,a na tuti ce sjediti sat vremena i na kraju kad ustane upiski se na pod
lady haljinice su user posted image user posted image user posted image ,joj kako mi se svidjaju te zenske stvarcice,sreca imam jetrvinu malu pa njoj kupujem inace bih cini mi se vec drugu user posted image ljuljalauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5759
10.11.2011 11:24:19   
rose

nemoraš svraćat...
nije malo skuplja nego dobro skuplja...to sma obišlauser posted image

hehe onda sve znas user posted image

Neposredna veza do poruke: 5760
10.11.2011 11:28:15   
Mya_81 RR
Mi se zasad odvikavamo samo od dnevne pelene. Nema šanse da skidamo i noćnu koja ujutro bude totalno puna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5761
10.11.2011 11:30:40   
salmy
Pozdrav za drugareuser posted image

mi smo bolje,momak nema turu od sinocuser posted image nosic ga dere,i kaslje,ali se nadamo boljem

Ispisali smo se iz vrticauser posted image trazimo alternativu....nemoj te me napadati...jednostavno sam morala,inace bih pukla ko tikvauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5762
10.11.2011 11:32:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

mi smo bolje,momak nema turu od sinocuser posted image nosic ga dere,i kaslje,ali se nadamo boljem

Ispisali smo se iz vrticauser posted image trazimo alternativu....nemoj te me napadati...jednostavno sam morala,inace bih pukla ko tikva
user posted image

user posted image user posted image

onda teta čuvalicauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5763
10.11.2011 11:34:08   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi se zasad odvikavamo samo od dnevne pelene. Nema šanse da skidamo i noćnu koja ujutro bude totalno puna user posted image
ma samo polako i mi smo prvo riješili se po danu a onda nakon dva tjedna skinuli i noćnu i super nam išlo dok nismo završili u bolniciuser posted image pa sad s noćnom opet imamo problema,zapravo mene strah mu je skinuti iako evo nekoliko noći bude pelena suha,s tim da je za vikend kad sam mu skinula upiškio se u krevet pa se ja odma razočarala i vratila mu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 5764
10.11.2011 11:34:21   
salmy

IZVORNA PORUKA: salmy

Ispisali smo se iz vrticauser posted image trazimo alternativu....nemoj te me napadati...jednostavno sam morala,inace bih pukla ko tikva
user posted image

user posted image user posted image

onda teta čuvalicauser posted image
Najvjerovatnije u potrazi smouser posted image

Neposredna veza do poruke: 5765
10.11.2011 11:34:57   
Mya_81 RR
Salmy, ma, nije ni to kraj svijeta...kad još malo ojača onda opet možete probati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5766
10.11.2011 11:44:44   
megi
pozzz

Lady haljinica je prekrasna
kako su nam bolesne bebare
felix kako je Anel

sto se tice pelena ni mi je jos nismo skroz skinuli, doduse svaki dan je stavljamo na tutu, pa polako skinucemo valjda do proljeca user posted image

aaaane pohvalih se juce smo usi probusile
kako je samo ona sretna, tako da mi je drago sto nisam ranije ne bi bila svjesna, a sad samo hoda po kuci i svako malo nekome od nas kaze vidi mojih nausnica, pa se uhvati za uhu, pa jedva sinoc zaspala morala je prvo provjeriti jesu joj na usima, ma presmjesna pravooo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 5767
10.11.2011 12:02:40   
Anoniman
jutro
mi smo fino spavali malo se budili al nista strasno
dan je bljac zima magla , samo za izlezavanje vrijeme
Megi anel je malo bolje hvala draga na pitanju , a vi dobili mendjusice user posted image super user posted image
Salmy,user posted image .  A sto se tice pempe mi nocne necemo haman skinuti dok ne podje u skoluuser posted image ujutro bude puna puncata .
Preko dana nekad kaki u tutu nekad ga prevari u pempu , a piski u pempu niko ne uhvati to .
Al neka jos sta cu ja sad .

< Poruku je uredio felix -- 10.11.2011 12:04:25 >

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 5768
10.11.2011 12:11:30   
Leena
mahanjeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 5769
   [Obrisana poruka]
10.11.2011 13:01:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5770
   [Obrisana poruka]
10.11.2011 13:05:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5771
10.11.2011 13:06:45   
Leena
Iman, nadam se da ce tura brzo proci. Ja mislim da ne traje to dugo, ali ne znam za tu vakcinu, mi je jos nismo primiliuser posted image . Stigao A. sinoc skoro u ponoc... Boze Dragi, daj da nam se sta lijepo desi, da odahnemo malo...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5772
10.11.2011 13:07:54   
koka i po
dan i od mene...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5773
10.11.2011 13:08:57   
bebacha
mi prmila vakcinu i sad sad ko na iglamauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5774
   [Obrisana poruka]
10.11.2011 13:11:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *