Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mene prvi dan na poslu poslije 13,5 mjeseci. užas!
mala mi se jutros ispovraćala po cijeloj kući. nikada u životu nije povratila pa nismo znale šta nas je snašlo. nadam se da je nešto bez veze i da me neće prvi dan nakon što sam se vratila, zvati iz vrtića da idem po nju. danas je osmi dan kako je primila MMR. može li povraćanje imati veze s vakcinom?
ladyblue, nadam se da ce cura biti dobro...mislim da se reakcije ocekuju 7 i 15 dan, al' sve je moguce Mi smo dobro, fino smo spavali, s tim sto se V. jednom zaplakao u snu i sve govori, ne, nije, ne , cim sam ga uzela kod nas, samo je nastavio spavati, dusa mamina
sto nam ovo nema zahe, vec nekoliko dana
tajra za tebe i mamine pametne cure
meni i dalje muka...to je ujedno i jedini simptom tj. smetnja...imam osjecaj kao d mi u zelucu stoji nesto tipa.... komad metala...kamena...nesto sto ne mogu probaviti ...za sve one koji se pitaju...ne, nisam trudna ...uredno sam dobila...ne ide mi se dr....jer na samu pomisao da sjedim i cekam satima medju bolesnim....no cens ...otrovala se nisam...mislim...jela saam isto sto i ostatak mojih ukucana...mm je isto imao "ovo" samo je kod njega trajalo 1 dan...nakon maratonskog riganja...on je ko nov...a ja ...Ko je ove sedmice dr. da mi da terapiju
ladyblue...procitaj simptome date vakcine...tj. virusa...ako ima povracanje...lako moguce
dadada ja sam prekuce bila lose,slabost,proljev,nisam povracala al me i dalje zeludac zeza.pogotovo od jutros.bas mi muka,nemogu jest.mislim da nisam trudna
Marina hvala ti do neba, rasplakala si me jutros na sabahu......
Stvarno su preljepe
E sad ako mi neko kaze da su ovi muski normalni...gadjala bih ga...znam da nisu svi isti...ali je ipak vecina ogranicenog iq haj sto sebi przi jaje koje meni izaziva uzasnu mucninu...sto nije otvorio prozor...hajde sve to...nista na to ne kazem...gladan...jede mu se...ali ostaviti usranu pelenu u kesi da visi na mojoj skulpturi jer boze moj...on ne moze izaci u pidzami u haustor da baci smece...pa hebote...haj recite da nije zasluzio da ga momentalno ziknem...i sad se u kuci pomjesao smrad pecenih jaja i sranja...pa mislim
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dadada, otkud tebi u stanu prljava pelena... ti trebas tog muskarca sto si TI rodila malo napasti
ma kako cu kad jos ne zna reci da mora u wc...stavljam ja njega vec odavno...ali jos uvijek nosimo pelenu i jos uvijek znamo i kakati i piskiti u pelenu...nisam nikad presjekla
Joj ja ne mogu sliku druge da otvorim ja samo ovu bordo vidim
Skini pelenu, i setajte prvi dan do solje svako pola sata... Smisli neki znak da ti pokaze kad ce obaviti... Nek se uhvati dolje
ma stavljam ja njega i pitam ga cesto...nekad hoce...nekad kaze izricito- ne...a ne zelim da mu stvorim traumu...nekako kontam da ce ih sam odbaciti kad bude 100% spreman
Daj, zeno, vrijeme je... Znam da je tesko nauciti ih, ali moze se... Da vidis kako je lijepo kad u supermarketu za 30 KM biras nesto drugo...
Skini pelenu, i setajte prvi dan do solje svako pola sata... Smisli neki znak da ti pokaze kad ce obaviti... Nek se uhvati dolje
ma stavljam ja njega i pitam ga cesto...nekad hoce...nekad kaze izricito- ne...a ne zelim da mu stvorim traumu...nekako kontam da ce ih sam odbaciti kad bude 100% spreman
sam neće sigurno njemu je ovako super....
ja bih njega fino skunila...ukinula pelenu i tutu na sred kuće stavila...
nema potrebe d aon šta govori...kad se jednom -dav puta upiški ili ukaki letiće on sam na nju....
Žuvot bez pelena je divan
i nasa rodjendanska haljina je na ovaj fazon al nema masnu vec kao dugu vrpcu koja je uvrnuta i ovlas svezana...ima neki dezencic na gornjem dijelu i sjajna je i puffnasta poput ovih ja je kupila ima 7 dana ...nisam mogla odoliti
sam neće sigurno njemu je ovako super....
ja bih njega fino skunila...ukinula pelenu i tutu na sred kuće stavila...
nema potrebe d aon šta govori...kad se jednom -dav puta upiški ili ukaki letiće on sam na nju....
Žuvot bez pelena je divan
ne znam je li do djecaka...ili djece opcenito...al ovo mom A. nije nikakav problem ...nije se jednom upisao recimo nakon kupanja pa po tepihu ili parketu...ili mi ljetos, kad sam ga skinula skroz golog, cucnuo ispod stola fino da obavi veliku nuzdu.
Ne trazim opravdanje...majkemi...voljela bih i j da ih ukinemo...ali nekako ...ako moze...da prodje bez trauma i za mene ...a i za njega
dadada nema pelena...nemaaaaaaaaaaaaaa nema pelena nemaaaaaaaaaaaaaaa
u neko doba skontata će...
kakava ba trauma...trauma je davat lovu za koju možete i preče stavri uzeti...
ja sam presrtena bez pelena...pričam ti iz iskustav majke koja je bez pauze između dva djeteta koristila ih skoro pa 5 godina.... stariju sma tako neka neka ne zna ona i haman je treći rođkas slavila sa pelenom...a zato sam mlađu skinula odmah nakon 2 rođkasa...bi otkačila da sma i sad sa pelenom... nisu smao finansije nego i to ludilo nosanja pelena, bacanja u kantu, preslavčenja u ležešem položaju ovolikog djeteta...aaaaaaaa jok... bez pelene je divno