|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
9.11.2011 18:08:36   
tekja
bebacha, je l' vasar kao sto je nekad biouser posted image
nisam bila desetljeceuser posted image
ako dodjes u Zenicu, ponijecu ti Alenu trenerku i jos ponesto 86...

V. se sad upiski u gaceuser posted image ...zavikao tuta, al' dok ga ja stavih on se popiski....sad sjedi na tuti i sam sebi govori: Dado, Dado (pa klima glavom), ccc ccc, piskio ti gaceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5701
9.11.2011 18:11:04   
Anoniman
bebacha izvini draga ja tebi obeca nesto al nemam kad slike postaviti donela sam od mame cim mognem postavim slike vazi user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5702
9.11.2011 18:31:04   
marinčii
tekja ne bi vjerovala i M se evo prije 15 minuta popiški u gaće i to sjedio u krevetiću i veli ,matej piški ja dok sam otrčala po tutu on gotovuser posted image user posted image ,neznam šta mu bi od ljetos se odviko pelena i sad ovakouser posted image ,mada nas je bolnica zeznula naveliko morala mu stavljat pelene dok smo bili,a sad kad smo došli kući po danu sve ok al stavljala mu noćnu,pa je skinula i 2 noći bi se budio suh da bi treću se popiškio u krevet pa sam mu opet vratila pelenu(i evo naravno tri noći prazna)MA ja sam bvaš zbunjena
a

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5703
9.11.2011 18:59:59   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tekja
V. se sad upiski u gaceuser posted image ...zavikao tuta, al' dok ga ja stavih on se popiski....sad sjedi na tuti i sam sebi govori: Dado, Dado (pa klima glavom), ccc ccc, piskio ti gaceuser posted image

Bas je smiješan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5704
9.11.2011 19:26:40   
salmy
Joj user posted image

Moj momak ponovo krenuo od jucer u vrtic,i etouser posted image user posted image zove me teta oko 3 da dođem po njega,dobio turu
Ja vise ne znam sta cu? kad sam dosla po njega on gori,place ne zna gdje se nelazi.Odvedem ga dr,pregledala ga grlo malo upaljeno(dobili sirup) nosic slini,pluca ok
Temp,do 39,dobili dalsi i kuci.On je tek sad dosao sebi,citavo vrijeme je plako,i bio nervozan,odspavao je i sad je ok
Ja ne znam sta cu?razmisljam da ga ispisem iz vrticauser posted image
a jutros je plakao kad sam ga ostavila,bukvalno je vristo valjo se po podu?? i jucer istouser posted image ja ne znam sta cu??? ocajna samuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5705
9.11.2011 19:45:32   
Nunny
eh draga salmi bas mi je zao...znam da ti je tesko odvojiti ga i mene to uskoro ceka...kod nas je sinoc bila drama i plac do 1h A. nije zelio da spava sam u svojoj sobisve trazi da spava samnom ...a ja ludim ne mogu izdrzat da mi spava na plucima citavu noc...user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5706
9.11.2011 19:53:23   
tekja
salmy, moj ti je savjet...sad izguraj...
tako mora biti na pocetku, a poslije steknu imunitet i budu zdraviji od djece koja sjede kuci. Ako sad odustanes, opet te za neko vrijeme isto ceka, jedino da si mogla birati, pa ga na proljece upisati u vrtic, mada ni to nije nikakva garancija da ne bi prosao period adaptacije - i fizicke i psihicke...ljubim Afana i nadam se da ce sirup pomociuser posted image ...evo jedan i nasekiranoj mamiuser posted image

mya, ma moj V. je na babu svog - komedijasuser posted image user posted image user posted image

marinci, ja se oko ovih povremenih 'upisa' ne sekiram, hajd' pa nije mu 7 godina...operemo, izbrisemo, ponovimo da se piski u tutu, a ne u gace i furamo dalje...na tvom mjestu, ja bih Mateju skinula pelenu, zastitila krevetac nepromocivom plahtom i dala mu sansuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5707
9.11.2011 20:00:11   
rose
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mi cucu ne damo ni za sta na svijetu....bebacha mali ti je on jos gdje se zuris.lakse je odvici ga od cuce nego od prsta.

felix bas mi je zao Anelka, a ja cu se opet ponoviti ja sam prestala vjerovati u sve te preparate,jedino singular sto Igor pije i sto mu pomaze.

e ovoga se ja bojim...danas vidjeh curicu ima oko 4 godine ako ne i vise, drzi mamu za ruku i cucla palac..moja S je davno sama odbacila cucu kad je otkrila palac...i cesto zna da u pauzi puzanja ili kad je pospana...cucla palac...ili se popne da stoji i onda samo malo se pisti da cucla palac pa se brzo opet uhvati s obje ruke za oghradu...pa mjenja ruku (kao ne zna koji joj vise odgovara) ...pa ja imam osjecaj da ce bas biti tesko odvici je user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5708
9.11.2011 20:10:40   
marinčii
salmy baš mi je žao malenog,nadam e da će brzo ozdraviti i da će se sve riješiti kako je najbolje za vas obojeuser posted image
tekja ma ja sam njemu i skinula pelenu i kažem ti 2 noći suh i onda 3 se popiški,pa mi to nikako nije jasno,evo sad kad sam mu je vratila on 3 noći se budi prazne pelene ,stvarno nisam pametna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5709
   [Obrisana poruka]
9.11.2011 20:58:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5710
9.11.2011 21:00:36   
Anoniman
salmy neznam sta ti kazem al sve ti je tekja lijepo rekla . Mada i ja se premisljam sa vrticem anela sam mislila na proljece ali cisto sumnjam jer me strah on je ionak hafifan , malo mu fali pa najveroatnije ce kod tete cuvalice tu od mm rodica ima malenog cuva 4 mu godine sad ce  a cuva ga od prosle godine
Pa cu ga kod nje , .
Brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5711
9.11.2011 21:01:08   
vila_7
Iman...kako si ti?  user posted image Znaci ljepotica krenula u vrtic! kako se adaptirala,place li?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5712
9.11.2011 21:01:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj Salmy, jes mi žao malog druga...ja danas kupim Iman u vrtiću i pipam je da nema turu i sve govorim mm: je li ona tebi vruća?

Ja sve čekam da krenu kolati ti virusi, svjesna sam da nas to čeka, al druge nam nema. I moj ti je savjet da preguraš ovaj udar na imunitet, jer će to kad tad morati prodeverati, a kasnije im imunitet bude jači nego kod mnoge djece.

Mi po preporuci pedice kupili imuno glukan pa ćemo od sutra početi piti...nešto kontam, on samo popravlja apetit, a ona ionako fino papa...možda nam nije ni trebao, al de...

pa zar ne jaca imunitetuser posted image ja mislila za to mi ga od danas poceli piti tocnije veceras ,pa cu ujutro opet abd na taste dat .

Neposredna veza do poruke: 5713
   [Obrisana poruka]
9.11.2011 21:08:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 5714
9.11.2011 21:09:56   
Anoniman
Iman hvala na odg hajd nije na odmet zasto god je sirup user posted image
tebi velikiuser posted image user posted image   .

Neposredna veza do poruke: 5715
9.11.2011 21:18:44   
vila_7
Iman ma sta god da ti kazem ne mogu te utjesiti,al eto stalno si mi u mislima jer si mi srcu prirasla na ovom forumu! user posted image
A za misa malog-super da se navikla,a za imunitet-sta bi sad,moraju oni nekad skoro sve odbolovati,sad prije ili kasnije-svejedno. Malo joj vise uvedi voca i povrca svjezeg, mi kad na to pazimo nikad nismo bolesni hB.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5716
   [Obrisana poruka]
9.11.2011 21:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 5717
9.11.2011 21:25:16   
vila_7
ma hajde nek ti je Eva draza i meni je Iman! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5718
9.11.2011 21:27:30   
Amani12
Vecer user posted image
Kako su nam bolesna djecica?
Anel, Afan? Ljubimo dusice male da nam cim prije ozdrave... user posted image
Iman ,ne znam sta da ti kazem,samo cu te jako,jako user posted image
Moj deckic jos ne pajki.
Dosla mu tetkica,a oni svoje dragocjeno vrijeme sebicno cuvaju samo za sebe user posted image
Masemo svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 5719
9.11.2011 22:05:25   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: MALA1994

mi cucu ne damo ni za sta na svijetu....bebacha mali ti je on jos gdje se zuris.lakse je odvici ga od cuce nego od prsta.

felix bas mi je zao Anelka, a ja cu se opet ponoviti ja sam prestala vjerovati u sve te preparate,jedino singular sto Igor pije i sto mu pomaze.

e ovoga se ja bojim...danas vidjeh curicu ima oko 4 godine ako ne i vise, drzi mamu za ruku i cucla palac..moja S je davno sama odbacila cucu kad je otkrila palac...i cesto zna da u pauzi puzanja ili kad je pospana...cucla palac...ili se popne da stoji i onda samo malo se pisti da cucla palac pa se brzo opet uhvati s obje ruke za oghradu...pa mjenja ruku (kao ne zna koji joj vise odgovara) ...pa ja imam osjecaj da ce bas biti tesko odvici je user posted image

ja sam cuclala palac do 10. godine. katastrofa. sve zube iskrivila i ne znam koliko godina sam nosala žice po ustima da to ispravim. i moja Nađa cucla palac i to od rođenja. nosila sam joj rukavice 2 mjeseca kada se rodila u nadi da će zaboraviti, pokušavala sa cuclama ali ništa. nema šanse da ide na spavanje a da prst nije u ustima ali ja sam se prestala nervirati. nosat će žice po ustima kao i ja i eto...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5720
9.11.2011 22:06:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: felix

pa zar ne jaca imunitetuser posted image ja mislila za to mi ga od danas poceli piti tocnije veceras ,pa cu ujutro opet abd na taste dat .

Imunoglukan je za imunitet a ne za apetit.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5721
9.11.2011 23:43:38   
Anoniman
Sta je ovo ziho ovdje veceras?

Tekja Vedo je kralj, ljubimo ga user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 5722
10.11.2011 7:56:03   
Anoniman
JUTROOO sta  je ovo  nigdje nikoguser posted image  spavaliceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5723
10.11.2011 7:59:14   
bebacha
jutro.mi danas idemo primit MMR.ja se tresem od kako sam oci otvorila.joj mi je juce dan bio fuj,veliko djete ne ide u obdaniste vec dvije sedmice i postala je blago reci katastrofa,i uvjek bude ovakva kad ne ide duze vrijeme.jedva cekam ponedeljalj.
od sinoic sam u nekom soku.bili u jenoj igraonici.Ajla je od skora tu pocela ulazit,nije htjela,iol je strah,stidi,boji se djecak i sve tako tako.a sinoc sam sok dozivila.igraonica puna,neki veliki djecak a ona ode sama,gura se kroz onu djecu,igra se,jos smara djecu,grli ih,zove da se spastuju,ona ih ohrabruje.moja ajla prica s drugom djecom,ja se sokirala.
Alen u igraonici je bio uhuhuh.niko ne vjeruje da ima 16 mjeseci.on sama ude i penje se na sve,a inace je za trecu of 3 godine,i Ajla je smjela penjat s neke 2,5-3 godine a on nikakvog strah.udara neku veliku djecu.koji razbojnik.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5724
10.11.2011 8:46:08   
marinčii
jutro i od nas,mi budni od pola 8
bebacha sretno na vakcini,mi je još uvik nismo primili a ko zna i kad ćemo
Nadam se da su nam bolesni danas već ozdravili
šaljemo svima puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *