Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bebacha, je l' vasar kao sto je nekad bio nisam bila desetljece ako dodjes u Zenicu, ponijecu ti Alenu trenerku i jos ponesto 86...
V. se sad upiski u gace ...zavikao tuta, al' dok ga ja stavih on se popiski....sad sjedi na tuti i sam sebi govori: Dado, Dado (pa klima glavom), ccc ccc, piskio ti gace
tekja ne bi vjerovala i M se evo prije 15 minuta popiški u gaće i to sjedio u krevetiću i veli ,matej piški ja dok sam otrčala po tutu on gotov ,neznam šta mu bi od ljetos se odviko pelena i sad ovako ,mada nas je bolnica zeznula naveliko morala mu stavljat pelene dok smo bili,a sad kad smo došli kući po danu sve ok al stavljala mu noćnu,pa je skinula i 2 noći bi se budio suh da bi treću se popiškio u krevet pa sam mu opet vratila pelenu(i evo naravno tri noći prazna)MA ja sam bvaš zbunjena a
Moj momak ponovo krenuo od jucer u vrtic,i eto zove me teta oko 3 da dođem po njega,dobio turu Ja vise ne znam sta cu? kad sam dosla po njega on gori,place ne zna gdje se nelazi.Odvedem ga dr,pregledala ga grlo malo upaljeno(dobili sirup) nosic slini,pluca ok Temp,do 39,dobili dalsi i kuci.On je tek sad dosao sebi,citavo vrijeme je plako,i bio nervozan,odspavao je i sad je ok Ja ne znam sta cu?razmisljam da ga ispisem iz vrtica a jutros je plakao kad sam ga ostavila,bukvalno je vristo valjo se po podu?? i jucer isto ja ne znam sta cu??? ocajna sam
eh draga salmi bas mi je zao...znam da ti je tesko odvojiti ga i mene to uskoro ceka...kod nas je sinoc bila drama i plac do 1h A. nije zelio da spava sam u svojoj sobisve trazi da spava samnom ...a ja ludim ne mogu izdrzat da mi spava na plucima citavu noc...
salmy, moj ti je savjet...sad izguraj... tako mora biti na pocetku, a poslije steknu imunitet i budu zdraviji od djece koja sjede kuci. Ako sad odustanes, opet te za neko vrijeme isto ceka, jedino da si mogla birati, pa ga na proljece upisati u vrtic, mada ni to nije nikakva garancija da ne bi prosao period adaptacije - i fizicke i psihicke...ljubim Afana i nadam se da ce sirup pomoci ...evo jedan i nasekiranoj mami
mya, ma moj V. je na babu svog - komedijas
marinci, ja se oko ovih povremenih 'upisa' ne sekiram, hajd' pa nije mu 7 godina...operemo, izbrisemo, ponovimo da se piski u tutu, a ne u gace i furamo dalje...na tvom mjestu, ja bih Mateju skinula pelenu, zastitila krevetac nepromocivom plahtom i dala mu sansu
felix bas mi je zao Anelka, a ja cu se opet ponoviti ja sam prestala vjerovati u sve te preparate,jedino singular sto Igor pije i sto mu pomaze.
e ovoga se ja bojim...danas vidjeh curicu ima oko 4 godine ako ne i vise, drzi mamu za ruku i cucla palac..moja S je davno sama odbacila cucu kad je otkrila palac...i cesto zna da u pauzi puzanja ili kad je pospana...cucla palac...ili se popne da stoji i onda samo malo se pisti da cucla palac pa se brzo opet uhvati s obje ruke za oghradu...pa mjenja ruku (kao ne zna koji joj vise odgovara) ...pa ja imam osjecaj da ce bas biti tesko odvici je
salmy baš mi je žao malenog,nadam e da će brzo ozdraviti i da će se sve riješiti kako je najbolje za vas oboje tekja ma ja sam njemu i skinula pelenu i kažem ti 2 noći suh i onda 3 se popiški,pa mi to nikako nije jasno,evo sad kad sam mu je vratila on 3 noći se budi prazne pelene ,stvarno nisam pametna
salmy neznam sta ti kazem al sve ti je tekja lijepo rekla . Mada i ja se premisljam sa vrticem anela sam mislila na proljece ali cisto sumnjam jer me strah on je ionak hafifan , malo mu fali pa najveroatnije ce kod tete cuvalice tu od mm rodica ima malenog cuva 4 mu godine sad ce a cuva ga od prosle godine Pa cu ga kod nje , . Brzo ozdravljenje
Joj Salmy, jes mi žao malog druga...ja danas kupim Iman u vrtiću i pipam je da nema turu i sve govorim mm: je li ona tebi vruća?
Ja sve čekam da krenu kolati ti virusi, svjesna sam da nas to čeka, al druge nam nema. I moj ti je savjet da preguraš ovaj udar na imunitet, jer će to kad tad morati prodeverati, a kasnije im imunitet bude jači nego kod mnoge djece.
Mi po preporuci pedice kupili imuno glukan pa ćemo od sutra početi piti...nešto kontam, on samo popravlja apetit, a ona ionako fino papa...možda nam nije ni trebao, al de...
pa zar ne jaca imunitet ja mislila za to mi ga od danas poceli piti tocnije veceras ,pa cu ujutro opet abd na taste dat .
Iman ma sta god da ti kazem ne mogu te utjesiti,al eto stalno si mi u mislima jer si mi srcu prirasla na ovom forumu! A za misa malog-super da se navikla,a za imunitet-sta bi sad,moraju oni nekad skoro sve odbolovati,sad prije ili kasnije-svejedno. Malo joj vise uvedi voca i povrca svjezeg, mi kad na to pazimo nikad nismo bolesni hB.
Vecer Kako su nam bolesna djecica? Anel, Afan? Ljubimo dusice male da nam cim prije ozdrave... Iman ,ne znam sta da ti kazem,samo cu te jako,jako Moj deckic jos ne pajki. Dosla mu tetkica,a oni svoje dragocjeno vrijeme sebicno cuvaju samo za sebe Masemo svima
e ovoga se ja bojim...danas vidjeh curicu ima oko 4 godine ako ne i vise, drzi mamu za ruku i cucla palac..moja S je davno sama odbacila cucu kad je otkrila palac...i cesto zna da u pauzi puzanja ili kad je pospana...cucla palac...ili se popne da stoji i onda samo malo se pisti da cucla palac pa se brzo opet uhvati s obje ruke za oghradu...pa mjenja ruku (kao ne zna koji joj vise odgovara) ...pa ja imam osjecaj da ce bas biti tesko odvici je
ja sam cuclala palac do 10. godine. katastrofa. sve zube iskrivila i ne znam koliko godina sam nosala žice po ustima da to ispravim. i moja Nađa cucla palac i to od rođenja. nosila sam joj rukavice 2 mjeseca kada se rodila u nadi da će zaboraviti, pokušavala sa cuclama ali ništa. nema šanse da ide na spavanje a da prst nije u ustima ali ja sam se prestala nervirati. nosat će žice po ustima kao i ja i eto...
jutro.mi danas idemo primit MMR.ja se tresem od kako sam oci otvorila.joj mi je juce dan bio fuj,veliko djete ne ide u obdaniste vec dvije sedmice i postala je blago reci katastrofa,i uvjek bude ovakva kad ne ide duze vrijeme.jedva cekam ponedeljalj. od sinoic sam u nekom soku.bili u jenoj igraonici.Ajla je od skora tu pocela ulazit,nije htjela,iol je strah,stidi,boji se djecak i sve tako tako.a sinoc sam sok dozivila.igraonica puna,neki veliki djecak a ona ode sama,gura se kroz onu djecu,igra se,jos smara djecu,grli ih,zove da se spastuju,ona ih ohrabruje.moja ajla prica s drugom djecom,ja se sokirala. Alen u igraonici je bio uhuhuh.niko ne vjeruje da ima 16 mjeseci.on sama ude i penje se na sve,a inace je za trecu of 3 godine,i Ajla je smjela penjat s neke 2,5-3 godine a on nikakvog strah.udara neku veliku djecu.koji razbojnik.
jutro i od nas,mi budni od pola 8 bebacha sretno na vakcini,mi je još uvik nismo primili a ko zna i kad ćemo Nadam se da su nam bolesni danas već ozdravili šaljemo svima puse