Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nema, i veceras su joj dali samo fiziolosku...a sutra poslijepodne na kontrolu..pije ampibos i uvece flonidan... Kaze Lana sestri kad joj je stavljala ono cudo na nos - mogu ja sama i ote zeni iz ruke Otvorit cu ujutro bolovanje, pa na posao aBd tek u utorak ja mislim...bolje je dosta hB ali neka...kad je sa mnom opet ponesto i pojede, opet se puno vezala , maloprije se vidjeli sa tetom, ma jedva je pogledala...sta da se radi... Evo i M gleda tekmu a ja naravno za racunar... Hej, bila jedna seka (od 4god) i ima iste tene kao Lana i moja pametnica je to skontala i ispruzi nogu, kaze vidi seko , ima nana tene
hajde hB da je bolje lutkica lijepa... a sta ces, em je bolesna em stalno s tobom.
da si vidjela Igu jutros, ulazi sveki na vrata, a on u svojoj hranilici i brze bolje ustade i mene zagrli, ko veli cim je baka dosla ti garant nedje ides , da je veci mislia bi zena da ga ja nagovaram .
moja cura zaspala oko 20:30h. to je za nju ponoć . inače ide na spavanje u 19:30 ali kako ne ide u vriće ovih dana je kasnije stavljam na spavanje da se ne budi k'o vještica ujutro.
Lady, nadam se da je cura bolje. želim joj brzo ozdravljenje. ide li ona u jaslice?
Uh pravo rano lijeze, pa kad ti ustaje ujutro? Kod nas je 21h vrijeme za spavanje...i taman...ujutro pola 8 oci kao fildzani , tj kao solje za caj Ne ide, cuva je teta, nisam je htjela preko zime u vrtic, pa cemo aBd na proljece... Nije cesto hB bolesna pa mi je ovo , nju jednom uhvati al je slomi totalno...
Jedan dan, a drgi mogu uzeti godisnji ali nema potrebe... Tako da se prenosi u ponedjeljak a utorak je radni..
kod nas je uvijek bilo 2 za Bajram i kod mm su 2, a on posto ima pravo na 4 neradna dana za vjerske praznike on to podjeli na cetiri praznika po dan, tako da ne radi samo u pon zato te pitam.
ma nece da legne dok ja ne legnem,evo je sve igra oko mene,ovo je jos rano a ujutro ustaje od 9i30 do 10i30,zavisi,ako ustane ranije slabo funkcionise preko dana spava 3-4h
Uh pravo rano lijeze, pa kad ti ustaje ujutro? Kod nas je 21h vrijeme za spavanje...i taman...ujutro pola 8 oci kao fildzani , tj kao solje za caj Ne ide, cuva je teta, nisam je htjela preko zime u vrtic, pa cemo aBd na proljece... Nije cesto hB bolesna pa mi je ovo , nju jednom uhvati al je slomi totalno...
ona spava 11 sati u komadu. kada se premori zna biti i 12. ustaje oko 7h. moja nikada kihnula nije dok nije krenula u jaslice. nismo još sastavile 15 dana u jaslicama da se nije razbolila. sve je ovo super jer ja još nisam počela raditi....na šta će to ličiti kada počnem, Bog zna. biće svakih 10-15 dana, bolovanje
Radila sam danas, setala, kahveniala... istrpila turu placa zbog cinjenice da jos ima budala koje kupuju jednu igracku, a njih dvije... uspavala ih obje u mom krevetu... podmirila dragog da se ne osjeti zanemaren... sa veceram...
Sta ima kod vas?
Bolesni malo bolje, hB... Imamo novog clana na temi... Sretan rodjendan princezi s divnim imenom i divnom rodjendanskom haljinom...
Kupujete enciklopedije...lijepo zvuci... samo ova nasa generacija ce prije surfati nego citati...
ona spava 11 sati u komadu. kada se premori zna biti i 12. ustaje oko 7h. moja nikada kihnula nije dok nije krenula u jaslice. nismo još sastavile 15 dana u jaslicama da se nije razbolila. sve je ovo super jer ja još nisam počela raditi....na šta će to ličiti kada počnem, Bog zna. biće svakih 10-15 dana, bolovanje
i ne budi se nikako u toku noci , da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....
istrpila turu placa zbog cinjenice da jos ima budala koje kupuju jednu igracku, a njih dvije... uspavala ih obje u mom krevetu... podmirila dragog da se ne osjeti zanemaren... sa veceram...
kod mene se tuku i kada su dvije razlicite igracke, tako da sada ko god sta donosi donese 2 komada u razlicitoj boji
i ne budi se nikako u toku noci , da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....
moja spava od 2. mjeseca cijelu noć. nikada mi se nije probudila. znam da mnogima ovo zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta znači neprospavana noć sa bebom.
vidim pricate o spavanju.Alen spava otprilike oko 12 sati u toku noc.ima jedno budenje i mora dobir flasicu mlijeka.mislim nemora al ce plakat,plakat.to meni nije problem jer ja kad skontam da hoce mlijeko dam mu i on popije i nastavi spavat a ja zato vrijeme spavam..problem je sto on vec neka 2 mjeseca,otprilike,proizvodo neke cudne zvuke,nesto kao "mmmmmm,hmmmmm",ko da da nesto muci,i tako svaku noc,nekad ga samo zagrlij i smiri se,pomazim il u krajnjem slucaju mlijeko ga smiri.za to vrijeme on spava,e zadnji par noci se pocne i vrtit,i ko skakap po kreetu lezeci,i proizvodi taj zvuk.jel moguce da ga zubi muce,pa da je od toga ili...