Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma Zaha je najstarija , ima i najvise djece a i zaboravna je , + puno grijesi, sve su to simptomi
ne diraj mi lady priju ccc da je meni izgledat kao ona u njenim godinama sa troje djece neke imaju po dvoje djece il troje nebitno a izgledaju duplo starije Zaha je mladolika .jel da zaha
moram vam ispričati provalu kada sam otišla da rodim Nađu...
samnom u sobi porađa se žena, vidim malada je...porodi se ona a onda mene uhvatiše trudovi na minutu i hajde, porodim se i ja i sada pričam s njom...a dok kad joj je krenuo porod ona zove sestru i kaže kako treba da ide u salu jer ima napone...ja skontam nije njoj ovo prvo dijete jer ja o naponima ne znam ništa...helem, porodile se mi i sada priča ona meni kako ima još jedno dijete staro 13 mjeseci a ona meni izgleda praaaavo mlada. pitam ja nju, izvini koje si godište, kaže ona '92. rekoh mooolimmmm????? 1992? kaže ona da. ja se zijanila. a rekoh, koje ti je mama godište. kaže ona '74. e kad nisam umrla od smijeha...njena mamaje godinu starija od mene i dobila je drugo unuče a ja tek rodila svoje prvo dijete.
eh,eto...mogla sam i nana biti a ja tek djetetov prvi rođendan proslavila
samnom u sobi porađa se žena, vidim malada je...porodi se ona a onda mene uhvatiše trudovi na minutu i hajde, porodim se i ja i sada pričam s njom...a dok kad joj je krenuo porod ona zove sestru i kaže kako treba da ide u salu jer ima napone...ja skontam nije njoj ovo prvo dijete jer ja o naponima ne znam ništa...helem, porodile se mi i sada priča ona meni kako ima još jedno dijete staro 13 mjeseci a ona meni izgleda praaaavo mlada. pitam ja nju, izvini koje si godište, kaže ona '92. rekoh mooolimmmm????? 1992? kaže ona da. ja se zijanila. a rekoh, koje ti je mama godište. kaže ona '74. e kad nisam umrla od smijeha...njena mamaje godinu starija od mene i dobila je drugo unuče a ja tek rodila svoje prvo dijete.
eh,eto...mogla sam i nana biti a ja tek djetetov prvi rođendan proslavila
al je stvarno lijepo biti mlada mama, al bas i ne toliko mlada