Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ne budi se nikako u toku noci , da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....
moja spava od 2. mjeseca cijelu noć. nikada mi se nije probudila. znam da mnogima ovo zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta znači neprospavana noć sa bebom.
Ovo je opis moje Tajre...isto... u ulazu me pitali: A gdje vam je beba nocu?
Nikad je niko nije cuo...
A zbog Riane su se na Bascarsiji budili
Samo pazi, lady, kako ce biti drugo...
e svasta, taista nevjerovatno? pa jesi li je dojila ili je na formuli? moja dok je dojila u pocetku se budila svaka 3 sata pa je kasnije kako je odrastala razmak bio veci, kad je prestala dojiti znala je prespavati ponekad noc bez budjenja ali se uglavnom probudi 2-3puta da trazi cucu ili vode. srecom ne raskopa joj se san, vec nastavi spavati odmah.- a zaspi uglavnom izmedju 8 i 9 a sada kako se pomjerio sat zaspi izmedju 7 i 8 vec. a budi se ujutro izmedju 7 i 8, znaci i ona u prosjeku spava nekih 11 sati nocu. mi smo danas bile prvi put kod frizera dobro je proslo, buduci da je isprepadana nakon bolnice bojala sam se kako ce sve proci. u pocetku se bila prepala i vikala ne da, ne da. ali sam je ja drzala u krilu i ubrzo se smirila i poslusno zatvarala okice kad bi joj frizerka rekla dok je sisala siske otkrili smo da ima zvrk na glavi, nikako joj nije mogla izravnati siske, tako da su joj krace s jedne strane, mi smo ih bolje znali osisati,. al eto nek smo i to probale
znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama ma sta da zamjerim,ista sam ti,maloprije ja odgovaram lady o spavanju djece a ona pitala ladyblue ja mislim da imam najvise blamova na rr
tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija. ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise
vidim pricate o spavanju.Alen spava otprilike oko 12 sati u toku noc.ima jedno budenje i mora dobir flasicu mlijeka.mislim nemora al ce plakat,plakat.to meni nije problem jer ja kad skontam da hoce mlijeko dam mu i on popije i nastavi spavat a ja zato vrijeme spavam..problem je sto on vec neka 2 mjeseca,otprilike,proizvodo neke cudne zvuke,nesto kao "mmmmmm,hmmmmm",ko da da nesto muci,i tako svaku noc,nekad ga samo zagrlij i smiri se,pomazim il u krajnjem slucaju mlijeko ga smiri.za to vrijeme on spava,e zadnji par noci se pocne i vrtit,i ko skakap po kreetu lezeci,i proizvodi taj zvuk.jel moguce da ga zubi muce,pa da je od toga ili...
bebacha tko ce ga znati anel spava po citavu noc ne budi me al me opet jedino probudi , kad se popne mi na glavu sudarimo se glavama od onolike sirine inace odspaava u cugu bez ijednog budjenja , pa cak i kad mu duda ispadne on se sam snadje i nadje ju da me ne probudi traziti. Kad se ujutro probudim duda u ustima inace kad ucvrsti san, izvadim i stavim pod jastuk on zna gdje bude pa, se sam snadje .
e svasta, taista nevjerovatno? pa jesi li je dojila ili je na formuli?
dojila sam je 4 mejseca a nakon toga smo prešle na AD ali se nije budila ni kada je dojila. čim su joj grčevi prestali, prestala se buditi u toku noći. do tada je budila u 2 i u 5h.
I moja Lana je sa 4 mjeseca prespavala noc...legne oko 9 i u 5 jede...pa u 6, pa u 7...sad ustaje oko pola 8... Ja ne racunam da se budi sto u snu ustane pa prica ili se smije, ili zaplace...jer spava... Tako da hB zaista sam imala srece...evo i bolesna je pa se jednom probudi, zbog kaslja... A kako li ce biti drugo aBd - necu ni da mislim, ne smijem
Mala je moguce da bas svaku noc.ima ta tvoja teorija smisla jer njegov dan je uhuhuh.uzasno je aktivan i pravi jr Vragolasti denis. Tajra neznam ko je najstraij al ja sam najmlada(bar ja tako mislim)
[znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama
ahahaha, nadam se da ovdje ima moje generacije...na temi 0-1 sam bila najstarija
tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija. ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise
opet sam među najstarijima...ko mi je kriv kad sam se mlada udala i onda skontala da bi trebala i dijete roditi