|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.11.2011 22:18:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: zaha

bili jutros na vakcini,popiliuser posted image a idem sestri djecu cuvatiuser posted image

znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.11.2011 22:20:21 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4526
1.11.2011 22:19:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: MALA1994

i ne budi se nikako u toku nociuser posted image , da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....user posted image

moja spava od 2. mjeseca cijelu noć. nikada mi se nije probudila. znam da mnogima ovo zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta znači neprospavana noć sa bebom.

Ovo je opis moje Tajre...isto... u ulazu me pitali: A gdje vam je beba nocu?

Nikad je niko nije cuo...

A zbog Riane su se na Bascarsiji budiliuser posted image

Samo pazi, lady, kako ce biti drugo...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4527
1.11.2011 22:21:24   
ladyblue RR

[znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama user posted image

ahahaha, nadam se da ovdje ima moje generacije...na temi 0-1 sam bila najstarijauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4528
1.11.2011 22:22:09   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Sretan rodjendan princezi s divnim imenom i divnom rodjendanskom haljinom...

hvala....mama si je dala truda oko haljineuser posted image

Sila si?

Bas je divna, svaka ti castuser posted image

Ja sam na ovoj temi jucer ujutro postavila link s haljinicama koje zena sije...bas sam se odusevila...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 4529
1.11.2011 22:22:14   
ladyblue RR

e kod mene je radnja zatvorena. neće biti drugouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4530
1.11.2011 22:22:36   
Malenaoduvijek
bebacha

moze biti i da sanja nesto, dijete prezivljava u noci sve uzbudljive dogadjaje od preko dana (kako sam ovo formulisala glupo)

ne vjerujem da ga tako muce zubici, da ga boli plakao bi valjda

Neposredna veza do poruke: 4531
1.11.2011 22:22:44   
teacher75

i ne budi se nikako u toku nociuser posted image , da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....user posted image

moja spava od 2. mjeseca cijelu noć. nikada mi se nije probudila. znam da mnogima ovo zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta znači neprospavana noć sa bebom.

e svasta, taista nevjerovatno? pa jesi li je dojila ili je na formuli? moja dok je dojila u pocetku se budila svaka 3 sata pa je kasnije kako je odrastala razmak bio veci, kad je prestala dojiti znala je prespavati ponekad noc bez budjenja ali se uglavnom probudi 2-3puta da trazi cucu ili vode. srecom ne raskopa joj se san, vec nastavi spavati odmah.- a zaspi uglavnom izmedju 8 i 9 a sada kako se pomjerio sat zaspi izmedju 7 i 8 vec. a budi se ujutro izmedju 7 i 8, znaci i ona u prosjeku spava nekih 11 sati nocu. mi smo danas bile prvi put kod frizerauser posted image dobro je proslo, buduci da je isprepadana nakon bolnice bojala sam se kako ce sve proci. u pocetku se bila prepala i vikala ne da, ne da. ali sam je ja drzala u krilu i ubrzo se smirila i poslusno zatvarala okice kad bi joj frizerka rekla dok je sisala siskeuser posted image otkrili smo da ima zvrk na glavi, nikako joj nije mogla izravnati siske, tako da su joj krace s jedne strane, mi smo ih bolje znali osisati,. al eto nek smo i to probaleuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4532
1.11.2011 22:23:08   
ladyblue RR

Sretan rodjendan princezi s divnim imenom i divnom rodjendanskom haljinom...

hvala....mama si je dala truda oko haljineuser posted image

Sila si?

Bas je divna, svaka ti castuser posted image

Ja sam na ovoj temi jucer ujutro postavila link s haljinicama koje zena sije...bas sam se odusevila...

ma kakvi štila...e-bay zakon. dugo sam je tražila ali sam na kraju našla ono što sam željela.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4533
1.11.2011 22:23:08   
R&T@

[znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama user posted image

ahahaha, nadam se da ovdje ima moje generacije...na temi 0-1 sam bila najstarijauser posted image

Stvarno ko je ovdje najstariji?????????????
Ja nisam, imam nepune 33user posted image

Neposredna veza do poruke: 4534
1.11.2011 22:23:27   
Honey3

bili jutros na vakcini,popiliuser posted image a idem sestri djecu cuvatiuser posted image

znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama user posted image
ma sta da zamjerim,ista sam ti,maloprije ja odgovaram lady o spavanju djece a ona pitala ladyblueuser posted image user posted image ja mislim da imam najvise blamova na rruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 4535
1.11.2011 22:24:36   
R&T@

e kod mene je radnja zatvorena. neće biti drugouser posted image

BlindiraTauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4536
1.11.2011 22:24:38   
Malenaoduvijek

tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija.
ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise user posted image

Neposredna veza do poruke: 4537
1.11.2011 22:25:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

vidim pricate o spavanju.Alen spava otprilike oko 12 sati u toku noc.ima jedno budenje i mora dobir flasicu mlijeka.mislim nemora al ce plakat,plakat.to meni nije problem jer ja kad skontam da hoce mlijeko dam mu i on popije i nastavi spavat a ja zato vrijeme spavam..problem je sto on vec neka 2 mjeseca,otprilike,proizvodo neke cudne zvuke,nesto kao "mmmmmm,hmmmmm",ko da da nesto muci,i tako svaku noc,nekad ga samo zagrlij i smiri se,pomazim il u krajnjem slucaju mlijeko ga smiri.za to vrijeme on spava,e zadnji par noci se pocne i vrtit,i ko skakap po kreetu lezeci,i proizvodi taj zvuk.jel moguce da ga zubi muce,pa da je od toga ili...

bebacha tko ce ga znati anel spava po citavu noc ne budi me al me opet jedino probudi , kad se popne mi na glavu sudarimo se glavama user posted image od onolike sirine
inace odspaava u cugu bez ijednog budjenja , pa cak i kad mu duda ispadne on se sam snadje i nadje ju  da me ne probudi traziti.
Kad se ujutro probudim duda u ustima inace kad ucvrsti san, izvadim i stavim pod jastuk on zna gdje bude pa, se sam snadje .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4538
1.11.2011 22:25:13   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

e svasta, taista nevjerovatno? pa jesi li je dojila ili je na formuli?

dojila sam je 4 mejseca a nakon toga smo prešle na AD ali se nije budila ni kada je dojila. čim su joj grčevi prestali, prestala se buditi u toku noći. do tada je budila u 2 i u 5h.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4539
1.11.2011 22:25:40   
Lady26
I moja Lana je sa 4 mjeseca prespavala noc...legne oko 9 i u 5 jede...pa u 6, pa u 7...sad ustaje oko pola 8...
Ja ne racunam da se budi sto u snu ustane pa prica user posted image ili se smije, ili zaplace...jer spava...
Tako da hB zaista sam imala srece...evo i bolesna je pa se jednom probudi, zbog kaslja...
A kako li ce biti drugo aBd - necu ni da mislim, ne smijem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4540
1.11.2011 22:26:05   
Honey3
evo i citiranje,danas drugi put grijesimuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4541
1.11.2011 22:26:13   
bebacha
Mala je moguce da bas svaku noc.ima ta tvoja teorija smisla jer njegov dan je uhuhuh.uzasno je aktivan i pravi jr Vragolasti denis.
Tajra neznam ko je najstraij al ja sam najmlada(bar ja tako mislim)

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4542
1.11.2011 22:27:02   
Anoniman

Stvarno ko je ovdje najstariji?????????????
Ja nisam, imam nepune 33user posted image
lazes tajra, lazes user posted image user posted image ja mislila ti mladja eto vjerovala mi il ne .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4543
1.11.2011 22:28:05   
ladyblue RR

tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija.
ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise user posted image

opet sam među najstarijima...ko mi je kriv kad sam se mlada udala i onda skontala da bi trebala i dijete roditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4544
1.11.2011 22:28:17   
Lady26

Ma Zaha je najstarija user posted image user posted image , ima i najvise djece a i zaboravna je user posted image , + puno grijesi, sve su to simptomi user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4545
1.11.2011 22:29:00   
Malenaoduvijek
Tajra neznam ko je najstraij al ja sam najmlada

ja vam rekoh ili tiki ili ja nisam bas sigurna vise user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4546
1.11.2011 22:30:21   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma Zaha je najstarija user posted image user posted image , ima i najvise djece a i zaboravna je user posted image , + puno grijesi, sve su to simptomi user posted image user posted image

imas kafu od mene, jeli ti ovo radi one izjave danas se izvlacis user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4547
1.11.2011 22:30:39   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4548
1.11.2011 22:31:05   
R&T@
Bebacha najmladja, ticerka najstarija...

Pih... ko bi to rekao...user posted image

Ja se furam na Severinu...
u svakom pogleduuser posted image user posted image
lete mi lete trideseteeeeeeeeeeee...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4549
1.11.2011 22:31:06   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
Nije casna pionirska user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *