Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vani je predivno,najljepse lice Jeseni. Mi smo apsolutno uzivali,svratili i kod nani na rucak i decko je sada u carstvu snova. Nek ovako vrijeme potraje.
ej drage moje da vas pitam ne vezano ze bebe vec za nas cure meni papa test nije bio uredu kad sam ga vadila skoro ,dobro podavno nisam gledala datum kad sam bila pa kad sam bila kod ginicke , rece mi da moram ponoviti papa test kad istrosim lijekove . Jel neka od vas ponavljala dva puta papa test u godini ako nije bio o.k sutra abd idem po briseve i opet ce me cackat uffff .....sreca ajd pa je zenska pa me nije toliko prpa ama ne bojim se ja toga ja se bojim bolnica cim , stupim u njih bilo ja il djete da smo bolesni meni se zeludac okrene od bolnice. Odma me zaboli zeludac i bez obrzira sto sam piskila da izvinete pre nego sam osla od kuce, ja cim dodjem u bol. mene goni na wc ponovo od nekog straha tako uvjek, al bas uvjek . Al bolje ja nego djete ,....
Poz dame. Kod nas zona sumraka, nema struje nema grijanja, snijeg nas zatrpao itd itd. Bilo je malo uzbudljivo :( nadam se da ce doci struja bas sam ispacena u izbjeglistvu tako mi sudjeno citav zivot . Pusa za svu djecicu.
samo da tekji kazem da ode u ZZO kojem pripada sa zdravstvenom i licnom i neka kaze da nije dobila obrasce za opredjeljenje i odstampace joj primjerke za stomatologa i za ljekara opste prakse.
meni se navodno vratili sa adrese i danas podigla nove.
ja samo tebi da kazem: volim te i
hvalaaaaa ti
meni se navodno vratili sa adrese i danas podigla nove.
ja samo tebi da kazem: volim te i
hvalaaaaa ti
nemoj zeno postiditi cu se
a moja Ella znaci i ti si medju odsjecenim, Amerika tako napredna zemlja ali kad im snijeg zalopata ne znaju jesu li posli ili dosli.
vidim i Lanci bolje...hvala bogu smrcavcima/slinavcima da sto prije prodje Amani za zubic ladyblue...sretan rodjendan sa zakasnjenjem felix bih ruzila...al necu da ne bude Vani je bilo fakat predivno...mi smo malo bili u igraoni...pa malo u parkicu...pa dosli kuci i zaspali ko top bebaca...koji sam ja ...fino sam zapisala za tu vodicu sto mi rece a zaboravila papir kuci tako da mu ne kupih...sutra cu...danas samo zalfija...tebi hvala puno hocu i ja te enciklopedije sta da trazim
mala ti mene ignorises...al neka...neka...ja tebe opet muchos
ella...ti meni ne rece u kojoj si drzavi pa vam je vec snijeg...doduse, gledala sam na tv-u slike iz ameriKe...vidim da je negdje bas napadalo mi ga zeljno ocekujemo kupila sam danas A. rukavice....nasla s prsticima...tople, pravo...a on ih ne zna navuuci ...ne smijem ni reci koliko sam ih platila...nadam se da ce do snijega nauciti kako da ih obuce
skoro sisli kod sveki a inace ja krijem nedam anelu kljuceva bilo kakvi , i sad naravno ugleda mm zaboravio skrit anel trazi sveki mu da mi u dnevnoj sjedili svi anel na hodniku usutio se smrdilo mi je to, na neki njegov baksuzluk al hajd reko sta moze sa kljucevima nista samo gura u brave Kad mm izadje da ga vidi pa ce , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vidi sta je uradio anel , reko sta je prepade me uzeo kljuceve i parao o zid sav sad izgleda kao da je hemijskom zeni isarao zid on gleda u mene smjeh od uha do uha reko anele sta si radio ne smijes to, uzmem kljuceve on poce plakat . Nosim ga uza stepenice cujem, sveki vice ma pucni ga dobro ga pucni kad mi je isarao zid izgrebao . Ja ga iskreno nisam pucnila dovoljno sam uzela kljuceve uostalom nisam mu ja dala, niti bi kad bi se kocenio pred vratima. Smirio se i rekla sam jos jednom da vidim da para zid bilo, cime ice u sobu sam po kazni zatvori cu ga pa ce vidjet inace se toga boji , i tako me poslusa. Zar sam ga trebala pucniti pitam se????
DE KAZI necu se ljutiti cccc aman vidis da mi niko nece da odg . zar je toliko tesko rec dal se ponavlja nal papa test ako nije uredu il ne ponavlja . Bas vam hvala na odg . necu vise ni pitat kad ste neke !.
DE KAZI necu se ljutiti cccc aman vidis da mi niko nece da odg . zar je toliko tesko rec dal se ponavlja nal papa test ako nije uredu il ne ponavlja . Bas vam hvala na odg . necu vise ni pitat kad ste neke !.
naravno da se ponavlja i sad cu te uplasiti da odmah sutra otrcis i to odradis...i da ti vise nikad ne padne na pamet da se toliko zapustis Moja jaranica, cura ima 30 god., se prije par mjeseci operisala od raka grlica...povadili su joj skoro sve...na svu srecu na vrijeme je skontala pa rak nije metastazirao...nije se dalje prosirio...ne zezaj se s tim stvarima...to se ne desava samo drugima i starijima!!!
Dadada to je ustvari ljubicasta tinta,lakse ces zapamtit a za enciklopedije,trazi Disney enciklopediju,izdavas Tropik.sljedeca izlazi u cetvrtak a vjerovatno jos ima i ova predhodna. mi smo sad opet citale dok je Alen spavao. Felix nisi ga trebala istuci,nego mu fino objasnit da to nije uredu.jos je on mali i ima fa jos punooo uci sta smije a sta ne. druga stvar je sto je on ocito dugo bio sam pa je mogao taj kljuc stavit i u uticnicu
Moj deckic jos pajki. Dadada i mi imamo te rukavice, ali jos nismo otkrili taktiku stavljanja na rukice... Felix ja sam protiv puc puc,a pogotovo da mi neko drugi kaze da ga pucnem. Tad ujedam,s kojim pravom ljudi to sebi dozvole... Mala i Tekja...
nisam casna pionirska, ti znas da ja tebe mnogo voLJem, bas sam te lady spominjala kako sam pocela kao ti Igoru pomfrit da pravim jer nece nista drugo slano
pa pokazi mu pa ce znati ...a sta je sa nosicem i aftama. imas li gengigela da mu namazes te afte?
pa kad sam ga izvadila otisla kod ginica a je star bio oso je u pemziju nije mi spomenuo da trebam ponavaljat nal tj papu a vidio je da je los,nalaz kad sam osla kod ove ginicke pokazala papu kaze trebas podhitno ga ponavljat sve dok ne bude o.k pa smijesm li mogu li sutra ga vaditi iako sam pod lekovima
a dadada imas ove enciklopedije sa winijem na skoro svakom kiosku, kod tebe u merkuru ih sigurno imaju.
a bebacha ti govori za genicianu, ja to ne prakticiram, to je jedino sto ljekari mogu djeci prepisati na recept a vise isprljas zubice nego sto uspijes namazati, ja sam to godinama koristila i nisam imala dobro iskustvo s tim.
ja ti rekoh probaj gengigel baby on je skuplji ali odlican je.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.11.2011 17:58:53 >
dadada pokusaj sa sodom bikarbonom,ja sam Esmi prosli put,mama mi rekla i vjeruj da su nakon par mazanja prestale samo malo sode na prst ili gazu i malo mu masiraj po ustima....
nisam casna pionirska, ti znas da ja tebe mnogo voLJem, bas sam te lady spominjala kako sam pocela kao ti Igoru pomfrit da pravim jer nece nista drugo slano
pa pokazi mu pa ce znati ...a sta je sa nosicem i aftama. imas li gengigela da mu namazes te afte?
proci ce i to...pocece i pizzu
a za afte danas samo sljez...sutra onda te vase tinte kupujem
dadada pokusaj sa sodom bikarbonom,ja sam Esmi prosli put,mama mi rekla i vjeruj da su nakon par mazanja prestale samo malo sode na prst ili gazu i malo mu masiraj po ustima....
nisam ga pucnila u tome je poenta zaci njoj nije drago sto ga ne pucni pa i meni je isarao sta sam sad trebala prebit ga sta cu ja odsad krijem olovke a za kljuceve nisam ja kriva sto mu dadose jos mi vice vicu kao bit ce on gori od rodjaka ima malog boze sacuvaj sve mu pustili ja nisam majkemi dobije sebi kad je bas al bas zasluzio a ovo sve mi je bezzzz da ga puckam . i mene slusa i to su se uvjerili bezbroj puta al zbog jedne sitnice prave od njega bauka lopova , anel nikad dole kad sidje kao sto ima djece ne dira cvjeca a ima ih ne otvara ladice gdje stoje stvari moze ih dokuciti ne rovinja joj po sobama kao sto znam ima djece i opet moje djete najgore i ne valja
veče, vidim da su dječica bolje ladyblue dobro došla ,curi sretan rođendan
felix ma naravno da ga nisi trebala pucnuti,to i nije neki zijan a i šta bi on drugo sa ključevima nego po zidu za papu ponavlja se ako nalaz nije uredan,ja idem godišnje evo sad nekad mi je vrijeme mene muči kašalj,radila nalaze slikala pluća,imam malo bronhitisa ali nije od njega,ljetos nisam nikako kašljala ali evo odnedavno opet trebala bih prestati pušiti ili bar smanjiti ali čim pomislim na to pušim još više te zato na to ne mislim