Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady nek je ona bolje.Ajla je tako sinoc,zakaslje se i rasplace. evo od jutros je punooo bolje,malo kaslje al nema vise napada i malo je skroz promukla,nema temp.sad mi drago sto je sinoc ne odvedo na hitnu jer bi dobila urbazon. Lady meni nije jasno kako nasa doktorica Ajli neda flonidan,kao ne daju do 5 godina a vidim kod vas to moze i manjoj djeci
Mi se tek probudili... Lady bas mislimo na vas... Bit ce sad bolje,aBd. Mi smo imali laringitis i pili flonidan svaku vecer pred spavanje a tek je bebac bio napunio godinu dana. Jelena kako je Ana? Salmy drago mi je da je momak bolje. Mi smo oki,sinoc uzivali na jednom predivnom rodjendanu. Amanceku dvije gornje trice probile ali samo po sredini,pa je to toliko ostro da mu bar 2-3 puta dnevno prokrvare i desni i jezik,gricne se... Marina,Felix,Mala1994,Tekja,Bebacha, Tajra,Nanika,Zaha,Hanady,Dadada,ma sve... Ladyblue dobro dosla
Upravo mi je povratila, suzdrzavala se, pa preko cucle i ja kazem da mi da cuclu i nakaslje se, kako ju je izvadila tako kljuc iz nje...al neka, nekako mora izbaciti slajm... Sad ne znam sta joj dati da jede...a treba ici spavati... Pisem poslije, pusa
Ja uletila da vidim kako su dječica, .... kad ono bolje
Mi odlučili prijepodne provest kući, ... magla ova ubi, .. al zabavile smo se, hodanjem iz sobe u sobu Zato je bila mokra ko čep i onda kupanjac i spavanjac
bit ce lana dobro abd ...... kod nas sunce nije zima mi bili vani skoro usli jeo i sad ce spavanac da idem za poslom krs mi je kuca sve sredim sklonim narocito kockice anelove nema dje nema ne iga se snjima uopste al mu dusa, uzet kutiju na sred sobe i istresti razbacat ih i neda da sklonem u cosak, nego nako pazim da se ne nabodem na koju kad zaspi pokupim, i opet isto bude za dva sata .
Mi sad usli u kucu...super setnja, divan dan je napolju, malo prohladan, al' ga sunce izvlaci V. je dobio svoju prvu enciklopediju - Sisavci, prvu smo iz kolekcije propustili, al' evo vidim da se moze naknadno naruciti
Lady drago mi je da je cura bolje...Jelo, kako su tvoji pilici? Ladyblue, dobrodosli i sretan 1. rodjendan
Odoh sad da V. nahranim i uspavam...pozdrav za sve
< Poruku je uredio ladyblue -- 1.11.2011 12:34:28 >
Nalazi su super,hvala Bogu(necu se prvise radovati),pa od ponedljeka idemo ponovo u vrtic,on jede bolje i raspolozen je.Za sve su krivi zubici Drago nam je da je Lana bolje,ostalima zelimo brzo ozdrvaljenje
salmy drago mi je da su nal uredu hb bas lijepa vijest . Moj A. spava mene zeludac mori , malo sam razbacala po kuci sad sjedim , pijem caj necel proci popusti malo. Imal zime kod vas kod nas je onak srednje malo je pohladno al ima sunca nije strasno ako se anel probudi do 3 mocemo opet malo izaci
Tekja kod nas jos uvjek imaju Ptice,4km.mi jedva cekamo cetvrtak i novu
mi smo Ptice propustili i da te "obradujem"ostale iz kolekcije su po 7 KM ...
V. spava ja odoh rucak da pravim...salmy za nalaze...jasta nego u vrtic, bice to sve super
ladyblue, nema veze sto je hladno, dijete samo obuci shodno temp. i vanka - bolje cete se osjecati obje...ja sam V. izvodila u setnje po dubokom snijegu, minusima, cak i dok isti pada...a imao je tek 6-7 mjeseci
mala, jesi dosla kuci...je l' sve ok? Jelo, jesi se ti vratila od dr.? Mislim na Luku i Anu
salmy drago mi je da su nal uredu hb bas lijepa vijest . Moj A. spava mene zeludac mori , malo sam razbacala po kuci sad sjedim , pijem caj necel proci popusti malo. Imal zime kod vas kod nas je onak srednje malo je pohladno al ima sunca nije strasno ako se anel probudi do 3 mocemo opet malo izaci
Skuhaj caj "veremot"on ce ti smirit zeludac.Sve te kontam jesen/zima ista sam ti,prebolujem svako godisnje doba
Ovdje je predivno suncano,mi smo bili vani od jutros,Momak se ishodo(sto po ambulanti)sto u parku.Zarumenio se ma super! eno ga spava,divan je dan,izađite malo
Tekja kod nas jos uvjek imaju Ptice,4km.mi jedva cekamo cetvrtak i novu
mi smo Ptice propustili i da te "obradujem"ostale iz kolekcije su po 7 KM ...
dancek mi bili malo napolju,bas godi ovo sunce odmah smo i raspolozeniji
gdje ima kupiti ove enciklopedije ja sam bas neki dan gledala u novinama reklamu i namjeravala sam uzeti za A,koliko sam shvatila ptice su bile po cijeni od 4 KM,jer je vec nova izasla i da je standardna cijena 7....kako je uradjena i kako cesto izlaze
samo da tekji kazem da ode u ZZO kojem pripada sa zdravstvenom i licnom i neka kaze da nije dobila obrasce za opredjeljenje i odstampace joj primjerke za stomatologa i za ljekara opste prakse.
meni se navodno vratili sa adrese i danas podigla nove.
ladyblue, nema veze sto je hladno, dijete samo obuci shodno temp. i vanka - bolje cete se osjecati obje...ja sam V. izvodila u setnje po dubokom snijegu, minusima, cak i dok isti pada...a imao je tek 6-7 mjeseci
izvodim ja nju, nije meni zima nikakav problem nego je ona do prije 3 dana imala 40 temperaturu pa je zato štedim izlazaka. a evo i izađe dan na lijep pa ću je izvesti kada se probudi.
dan vidim bolesna djecica su danas bolje ma kako nece ovako divan dan jedino ticerka i felix vole kisu,ovo nije po njihovom ladyblue dobro nam dosla i sretan 1.rodjendan sa malim zakasnjenjem mi jutros isli na vakcinu,samo smo je popili i nema vise do 4,5god.guzve nema,nikog nije bilo oko 9i15
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3