|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.11.2011 0:04:19   
Hanady RR
user posted image

evo častim ja svježom fondanticom nakon posla je ''gazala''
zanemarite slova u srcima drugima je noćas bila namjenjena al ostalo sve oko slova nismo svu pojeliuser posted image nek bude za medića...a ona ako neće da jede ne rmoa vala nek se čuva na onoj dukan djetiuser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/42/p311011201801.jpg/

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4426
1.11.2011 0:04:33   
bananica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Anuski mi spala tura user posted image user posted image user posted image , samo da se vise ne vraca nocas, a i mm krenuo sa puta tako da ga ubrzo ocekujem pa necu nocas biti sama sa njima. Najgore kad sam sama sa njima a oboje se u isto vrijeme probude, pa ne znam kom bi prije pritrcala, a u razlicitim sobama spavaju, pa negdje na hodniku obicno zastanem, jos samo da pocnem eci, peci pec user posted image

Medic ti si bas medic slatki, tako si mi simpa zenica user posted image

nadamo se da nece vise imati tureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4427
1.11.2011 0:04:51   
mama75
user posted image za Anusku. Jelo zelim ti mirnu noc i nadam se da ces bar malo odmoriti. Znam kako nocno ustajanje slomi kad je dijete zdravo, a ne jos bolesno.
Btw bude li se vasi 2-godisnjaci jos uvijek? Moja 1 ili 2x obavezno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4428
1.11.2011 0:06:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Anuski mi spala tura user posted image user posted image user posted image , samo da se vise ne vraca nocas, a i mm krenuo sa puta tako da ga ubrzo ocekujem pa necu nocas biti sama sa njima. Najgore kad sam sama sa njima a oboje se u isto vrijeme probude, pa ne znam kom bi prije pritrcala, a u razlicitim sobama spavaju, pa negdje na hodniku obicno zastanem, jos samo da pocnem eci, peci pec user posted image

Medic ti si bas medic slatki, tako si mi simpa zenica user posted image

HB pa nema temperature...

A to "letanje" mi je jos u nocnim morama...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4429
1.11.2011 0:07:06   
Anoniman
Meni se Ana budi cesce nekad nego Luka, ali tu su negdje oboje sa budjenjem. Na prste mogu prebrojati kad je prespavala noc bez budjenja od kako se rodila.

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 4430
1.11.2011 0:07:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

user posted image za Anusku. Jelo zelim ti mirnu noc i nadam se da ces bar malo odmoriti. Znam kako nocno ustajanje slomi kad je dijete zdravo, a ne jos bolesno.
Btw bude li se vasi 2-godisnjaci jos uvijek? Moja 1 ili 2x obavezno user posted image

i moja..a u ferbuaru će joj 3 biti...
al sjećam se dobro ovu sam malu rodila a velika mi se još tako budila...negdje sa 3 god i 2 mjeseca bila sma rahat s avelikom a mala nastavila...valjd aće me i ona za po godine popustiti da dušom dahnemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4431
1.11.2011 0:08:59   
nanika

I moj A jednom i kaze da tu cicu višeuser posted image . Uzme i zaspe.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4432
1.11.2011 0:09:31   
R&T@

Moja ne...
hvala Bogu dragom...
davno je prestala...

Osim kad dodje u nas krevet, ali i tad bih se mogla kladiti da su joj oci zatvoreneuser posted image i odmah nastavi hrkati...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4433
1.11.2011 0:13:16   
mama75
IZVORNA PORUKA: nanika

I moj A jednom i kaze da tu cicu višeuser posted image . Uzme i zaspe.

Ja pomislim da je to zato sto doji jos. Zato se starija prestala buditi sa 3 mjeseca. Makar me nije zakacilo ovo "u kontinuitetu" kao Hanady.
Laku noc zene, odoh spavati dok "sefica" ne zovne user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4434
1.11.2011 0:18:25   
R&T@
Kako sam se ja uludo nadala da cu imati love kad prestanem kupovati pelene...
nakon punih 60 mjeseci...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4435
1.11.2011 0:20:34   
R&T@
Sculence?????????????????

Kako nam je djecak? Ti?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4436
1.11.2011 8:01:54   
bebacha
jutro
Tajra zasto ti bjezis od inhalacija.
Lady,Jelena kako su cure.
mi smo imali malo tezu noc.sinoc pred vece je Ajla dobila one svoje laringiticne napade kaslja i temp oko 38.bila se bas unervozila.kontali je vodit na hitnu al se prepali da ce nas poslat u Tuzlu sto inace rade.nekako smo uspjeli je nagovorit da zaspi i onda je u toku noc stanje bilo puno bolje,kaslja je umjerneno,bez napada.jutros opet kaslje al ne ko juce,s oobzirom da joj kod kuce dajem inhalacije i olve prirodne sirupe necu je ni danas vodit doktoru,ako se ne pogorsa.svaki put kad je ovakvu odvedemo dobije po 2-3 urbazon i po dvije ture antibiotika i onda se stanje ovakvo vuce po 2 mjeseca.da vidim dali cemo uspjet ovako se izborit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4437
1.11.2011 8:32:28   
tekja
dobro jutro...

mi poranili...odavno nismo ustali u 8...V. se prestao buditi po noci kako je prestao dojiti..ja sam se od maja bas naspavalauser posted image user posted image

Nas dvoje kasljemo, vise ja, nego onuser posted image ...ostalo ok...pijemo caj od zove sa hercegovackim medom...moracu skuhati i onaj sirup za produktivni kasalj...samo dok nadjem gdje sam ga sacuvalauser posted image

Ana, Lana, kako ste provele noc?

Da vas pitam, prilikom preseljenja ja sam izgubila one papire za izbor dr., sto dodju od ZZZ...kaze mi stomatolog da mi je to potrebno da mi otvori karton? Moze li se to negdje reizdati?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4438
1.11.2011 8:33:54   
Anoniman
jutro
Mi poranili u 8 budni al zato je sinoc zaspo prije 23 . Moj anel se ne budi nikad nocu citavu noc prespavaaaaa , jedino kad je slab tad  se budi a inace prespava noc u cugu i bilo je vrijeme dosta sam se budila user posted image ...
Bebacha  brzo ozdravljenje malenoj
Lady kako je Lana od jutros .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4439
1.11.2011 8:55:52   
Anoniman
Jutroooo.Kako ste nam,Ana,Lanai svi ostali koji kasljucaju,smrcu,sline...Adi kasljuca ali nista strasno dok ja ripam ko tuberan,niko u kucine moze spavati zbog mene,sinoc setali sve do 8 sati ,spavo u nevrijeme juce preko  dana pa da ga malo izluftam,taman usli u kucu kad gosti na vrata,ludilo on sve digo na noge,zaspao u pola 12...Al je zato spavao u cugu i mama sa njimuser posted image ...Odoh traziti kakve recepte keksica,kolaca bez jaja,lljesnjaka kupih juce  forme u obliku medvjedica,kontala sam njemu nesto praviti....Uskoro idemo  na  b day party pa da jadnicak ne gleda da i on nesto jede.....

Inace sve po starom,ledja me razvaljuju opetuser posted image user posted image

Amani,Lady,tajra,hanady,tekja,bebacha,jelena,sahara,ella,mama75,mnm,nanika,mala94,koka,bananica,ticerka,
dadada,medic i sve ostale koje nisam nabrojala saljemo vam veliki poljubac iuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4440
1.11.2011 9:10:19   
Malenaoduvijek
dobro jutro

e sta bih ja dala da se ova moja dvojica ne probude ni jednom u toku noci...to bi mi bila premija.

cijelu prethodnu sedmicu se Igor budi po 2-3 puta,izgubi dudu i onda trazi i place.
e sad imamo 4 komada pa nema da zafali user posted image

a sinoc se Luka probudio 2 puta panicno placuci,jedva sam ga smirila user posted image

lady znaci dobili ste i flonidan, kako je prosla noc....user posted image

jelo pa sta je sa tom zlatokosom curicom, da hoce vise i te krajnike operisati pa da se dijete smiri.

a za Luku ne bih nagadjala, najbolje je sa dr vidjeti sta je.ja sam bila malokrvna ali njima nije falilo oni se sebi uzmu tako da je to najbolje vidjeti sa dr.user posted image

ostale user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4441
1.11.2011 10:17:00   
ladyblue RR
dobro jutro...

da se i mi "preselimo" na temu velikih beba.
Moja cura je jučer napunila 1 godinu i imali smo super proslavu rođendana.
Nadam se ugodnom druženju sa vama kao što sam ga imala na prethodnim temama.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4442
1.11.2011 10:19:00   
Anoniman
ladyblue dobro dosle i sretan rodjendan malenoj sa zakasnjenjem sve najbolje user posted image user posted image .
Moj se djete igra serpama user posted image user posted image sve povadio iz ladice i reda ...

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 4443
1.11.2011 10:32:51   
ladyblue RR
i ovdje vidim dosta bolesne dječice....svima želim brzo ozdravljenje. moja je prošle sedmice imala temperaturu 40 i kašljala je grozno, nos začepljen. jedva smo se riješile baje prije rođendana. sada je zdrava ali je neću vraćati u jaslice ovu sedmicu da je odvedem na vakcinu početkom sljedeće jer se sljedeći četvrtak vraćam na posao.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4444
1.11.2011 10:34:34   
Anoniman
Jutro,
a jeste se sinoc raspisaleuser posted image user posted image
Vidim Ana nema tempuser posted image user posted image ,  kako nam je Lana?

A. i dalje slini...i nesto od jutros konstantno ceprka po ustima...ja da mu napipam...cini mi se da je aftica...sad sam mu skuhala zalfiju...e pitanje za 1 000 000...kako da mu to sad isperem a da ne guta...je li dovoljno da mu kotoneton/stapicem za usi namazem...ili kako da to odradim?

Sto se budjenja tice...i A. vise puta "prokenka" pa nastavi spavati...dovoljno da mene probudiuser posted image user posted image

Nekako mi se ne izlazi vani po ovom vremenu...a ziva ne znam sta s njim u kuci...poludicemo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4445
1.11.2011 10:38:36   
bebacha
Lady dobro dosla.drago mi je sto je rodendan super prosao.I mi trebamo na tu vakcinu kao i vi,s tim da mi kasnimo 4 mjesca.al evo i sad je prehladen.
dadada i mi nesmijemo napolje,mozda poslije podne,kod nas jos uvjek magla

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4446
1.11.2011 10:42:09   
bebacha
Dadada kako perete zube,jel zube zna zadrzat vodu u ustima pa ispljunut?
ako zna onda tako mozes i zalfiju.
opet cu se ponovit al vjerovatno znas.Ajli je samo pomogla geniciana violet za to

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4447
1.11.2011 10:44:11   
ladyblue RR
ja se bojim da je vratim u jaslice jer će odmah nešto "fasovati" pa ću je zato i ostaviti kod kuće ovu sedmicu da tu vakcinu skinem sa dnevnog reda, prije nego se vratim na posao.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4448
1.11.2011 10:53:33   
bebacha
on kad je trebao primit imao upalu pluca,e onda ga posli zubi opasno mucit,svako 3-4 dana proliv pa trajem po 7 dana i sad prehlada.nadam se da ce zubi malo popusti pa da i to rjesimo

Neposredna veza do poruke: 4449
1.11.2011 10:57:43   
Lady26
Helooooooooooooooo
Mi se vratili sa inhalacije...curica sama cuvala "ono za ono" user posted image , kaze mogu ja cama user posted image
Glas se polako vraca, sad je vec pravi promukao glas, a do juce je bio onaj piskavi sitni...
Sinoc mi dr rece da dam flonidan po potrebi, a Lanina pedijatrica da dajem svaku vece pred spavanje, sve dok ne povrati svoj pravi glasic...pa cu od veceras i s tim krenuti...
Budila se samo jednom kratko, i ja joj oko 3 dala sirup i do jutros smo spavali hB user posted image user posted image
Svaki put kad se zakaslje otplace...jbg...
Jelo kako tvoja djecica?
Ladyblue dobro dosla, Nadji sretan 1. rodjendan user posted image user posted image
Svima veeeeeeeeeliki zagrljaj

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *