Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sve vise novca dajemo za zdravstveno, a sve su nam losiji dr, losiji uslovi u zd ustanovama. Sad jedva i karton daju, a ne knjizicu. Kako je krenulo ja cu izgleda preci kod homeopate, samo jos da nadjem dobrog u Sa.
Jelo moja sestra je 8godina lijecila eserihiju i dok nije pocela uzimati homeopatiju nije se rijesila. nije joj se vracala vec 4 godine . Bojala se kako ce u trudnoci ali je sve bilo ok i normalno se porodila.
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
Ne zacatavaj teme please Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju
gdje pobjeze sa brazilskog , hajd da te ja ofarbam Neka hvala. Idi ti na brazilsko
< Poruku je uredio medic slatki -- 31.10.2011 23:49:39 >
bananice pazljivo koristi to "brazislko" Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje"
mi imali goste večars... i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu'' a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
Ne zacatavaj teme please Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju
gdje pobjeze sa brazilskog , hajd da te ja ofarbam Neka hvala. Idi ti na brazilsko
e nesto sam te htjela pitati, par puta na fejsu gledala ima li te i sad sam zaboravila sta
bananice pazljivo koristi to "brazislko" Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje"
mi imali goste večars... i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu'' a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''
Medić gdje je torta, mi ćetri sata ćamimo ćekajuci
jah jah dobro si...ona nas zapričava a ne časti
Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamo
hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kriti
hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.
Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamo
hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kriti
hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.
Anuski mi spala tura , samo da se vise ne vraca nocas, a i mm krenuo sa puta tako da ga ubrzo ocekujem pa necu nocas biti sama sa njima. Najgore kad sam sama sa njima a oboje se u isto vrijeme probude, pa ne znam kom bi prije pritrcala, a u razlicitim sobama spavaju, pa negdje na hodniku obicno zastanem, jos samo da pocnem eci, peci pec
Medic ti si bas medic slatki, tako si mi simpa zenica