|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
31.10.2011 23:47:15   
nanika
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sve vise novca dajemo za zdravstveno, a sve su nam losiji dr, losiji uslovi u zd ustanovama. Sad jedva i karton daju, a ne knjizicu. Kako je krenulo ja cu izgleda preci kod homeopate, samo jos da nadjem dobrog u Sa.

Jelo moja sestra je 8godina lijecila eserihiju i dok nije pocela uzimati homeopatiju nije se rijesila. nije joj se vracala vec 4 godine . Bojala se kako ce u trudnoci ali je sve bilo ok i normalno se porodila.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4401
31.10.2011 23:48:03   
mama75
bananice pazljivo koristi to "brazislko" user posted image Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje" user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4402
31.10.2011 23:48:51   
Medić*
IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: medic slatki

E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.

Ne zacatavaj teme please user posted image Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju user posted image

gdje pobjeze sa brazilskoguser posted image , hajd da te ja ofarbamuser posted image   Neka hvala. Idi ti na brazilsko user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 31.10.2011 23:49:39 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 4403
31.10.2011 23:50:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

bananice pazljivo koristi to "brazislko" user posted image Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imali goste večars...
i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu''
a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4404
31.10.2011 23:50:42   
bananica

E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.

Ne zacatavaj teme please user posted image Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju user posted image

gdje pobjeze sa brazilskoguser posted image , hajd da te ja ofarbamuser posted image   Neka hvala. Idi ti na brazilsko user posted image

e nesto sam te htjela pitati, par puta na fejsu gledala ima li te i sad sam  zaboravila stauser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4405
31.10.2011 23:51:17   
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imali goste večars...
i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu''
a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4406
31.10.2011 23:52:08   
Anoniman
Medić gdje je torta, mi ćetri sata ćamimo ćekajuci user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 4407
31.10.2011 23:52:54   
Hanady RR

jah jah dobro si...ona nas zapričava a ne častiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4408
31.10.2011 23:52:58   
bananica

koja torta?user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4409
31.10.2011 23:53:38   
nanika

mi imali goste večars...

Sto me nasmija stomak me zaboliuser posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 4410
31.10.2011 23:53:49   
mama75

IZVORNA PORUKA: nanika

Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamouser posted image

user posted image hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kritiuser posted image

hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha
Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 4411
31.10.2011 23:54:01   
bananica
user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 4412
31.10.2011 23:54:40   
Medić*

Jelo, nema torte, ja na dijeti a gostima neku piskotaru pravila. Bujrum nije losa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4413
31.10.2011 23:55:03   
bananica

Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamouser posted image

user posted image hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kritiuser posted image

hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha
Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.

user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4414
31.10.2011 23:56:25   
Medić*

jah jah dobro si...ona nas zapričava a ne častiuser posted image

Hajde sta ce vam slatko, znate koja je muka te kile skinuti. Umjesto parceta torte dobicete po jedan gratis papirni umetak user posted image

Neposredna veza do poruke: 4415
31.10.2011 23:59:12   
R&T@

Hajde sta ce vam slatko, znate koja je muka te kile skinuti. Umjesto parceta torte dobicete po jedan gratis papirni umetak user posted image

A sta cemo da umetnemo?

Ili se nama umetne, da prostis?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4416
31.10.2011 23:59:16   
nanika
medic slatki sve najljepseuser posted image . Koliko si godina nakupila, javi u eurimauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4417
1.11.2011 0:00:27   
mama75
Zene smirite se, danas je svjetski dan stednje, pa nasa medic s tim u skladu stedljivo slavi rodjendan user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4418
1.11.2011 0:00:59   
mama75

medic slatki sve najljepseuser posted image . Koliko si godina nakupila, javi u eurimauser posted image

Ko o cemu ti o godinama user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4419
1.11.2011 0:01:34   
Medić*
Tajra

Metni sta ti volja user posted image

Nanika 16 e punih user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4420
1.11.2011 0:02:01   
R&T@
Koliko nas viri na onu temu Brazilsko feniranje, izgleda da manje stedimo, a vise izgledamo kao vjesticeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4421
1.11.2011 0:03:06   
Anoniman
Anuski mi spala tura user posted image user posted image user posted image , samo da se vise ne vraca nocas, a i mm krenuo sa puta tako da ga ubrzo ocekujem pa necu nocas biti sama sa njima. Najgore kad sam sama sa njima a oboje se u isto vrijeme probude, pa ne znam kom bi prije pritrcala, a u razlicitim sobama spavaju, pa negdje na hodniku obicno zastanem, jos samo da pocnem eci, peci pec user posted image

Medic ti si bas medic slatki, tako si mi simpa zenica user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 4422
1.11.2011 0:03:18   
R&T@

Tajra

Metni sta ti volja user posted image

Nanika 16 e punih user posted image

Pih...maloljetnica...user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4423
1.11.2011 0:03:40   
bananica
ja samo da se sutra ofarbam i odmah termin za user posted image feniranje

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4424
1.11.2011 0:04:06   
nanika

Ko o cemu ti o godinama user posted image

Ja u eurima 15,5 godina.....kako super zvuciuser posted image Svi smo tu negdjeuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *