Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja mladja nije nikada primila onu sa 12. mjeseci (zbog kilaze) i cini mi se da joj nece davati nikako. Prosli put je mm bio s njom kod dr, ja mu rekla da pita, on kaze da je dr rekla da ne mora nikako. Ali naravno, moracu ja to provjeriti kada odem
Ove vakcine u 5. godini su jako bitne, jer se tada prima tetanus. Nedavno je dijete od nase forumasice palo, rana je bila duboka, morali su siti i srecom nije morala jos i tetanus da prima. Isto tako ljetos, kcerka od moje prijateljice koju je u pionirskoj ugrizao konj.
Ja sam curicu vodila i primila je jednu malo prije 5. godine i sad ovu neku mora primiti
ide li ta vakcina prije ili poslije 5. god ili je to svejedno
o toj skolskoj jos necu da razmisljam, daleko mi je to jos
Po kalendaru vakcinacije treba se primiti prije navršene 5 godine... Al ako ih nema može i ksanije...kao što je kod nas slučaj... nismo mi krive što je nismo pirmile...a vala bi da to ''otaljam'' iskreno
Kod nas se radi o istoj vakcini, jeli tako?? Curice su nam mjesec dana razlike
Po kalendaru vakcinacije treba se primiti prije navršene 5 godine... Al ako ih nema može i ksanije...kao što je kod nas slučaj... nismo mi krive što je nismo pirmile...a vala bi da to ''otaljam'' iskreno
da o istoj
sa 5 godina...znači ovo do 4 i pol godine do pet je DTPa, pa ond aimamo sa šest godina( znači izmešu 5 i pol i šeste ) MMR četrnesta godina Td, OPV i osamnesta T...eto to je njima još ostalo... ja imama onu knjigu malu kao zdravstvena knjižica od 0 do 6 godine života koju su nam djelili kad smo ih rodili 2006 godine...šteta što nemam i za mlađu ovo...baš je super stavr
da o istoj
sa 5 godina...znači ovo do 4 i pol godine do pet je DTPa, pa ond aimamo sa šest godina( znači izmešu 5 i pol i šeste ) MMR četrnesta godina Td, OPV i osamnesta T...eto to je njima još ostalo... ja imama onu knjigu malu kao zdravstvena knjižica od 0 do 6 godine života koju su nam djelili kad smo ih rodili 2006 godine...šteta što nemam i za mlađu ovo...baš je super stavr
ja sam 18 nisam primila, sjecam se da smo taj dan kasljali ko nenormalni, samo da izbjegnemo vakcinu
Onda bilo i vise nikad, a bas je ono super....vidis nisam se ni sjetila da u njoj pogledam .Ostarilo se i posenililo
Onda bilo i vise nikad, a bas je ono super....vidis nisam se ni sjetila da u njoj pogledam .Ostarilo se i posenililo
Dobro me podsjeti... imamo i mi, naravno...
Kako je Škaljicka to revnosno popunjavala...
i naša je popunjena i na svakoj imama upisanu vakcinaciju, ma ono sve do a do ž...i uvijek pečeat doktorice Junuzović...mi je nosimo uvijek uz našu knjižicu... stavrno su trebali nastaviti za izdavanjem iste super stavr
Sve vise novca dajemo za zdravstveno, a sve su nam losiji dr, losiji uslovi u zd ustanovama. Sad jedva i karton daju, a ne knjizicu. Kako je krenulo ja cu izgleda preci kod homeopate, samo jos da nadjem dobrog u Sa.
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
gdje pobjeze sa brazilskog , hajd da te ja ofarbam