|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
31.10.2011 19:04:06   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

ne budi takva prema mojoj M.user posted image
a sto se jonsona tice...mozda i bih da je drugi proizvodjac u pitanjuuser posted image

Ja sam sinoc tek u pola snimanja skuzila da nam je pozadina 'losa'...more proizvodjaca, a nigdje johnson's...cak ni ono njihovo bebi ulje koji mi je broj 1 u mojoj kozmetici...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4326
31.10.2011 21:33:39   
Anoniman
Vece od nas, ja bukvvano cu poluditi, veceras mi Ana opet dobila temperaturu i to 39,1, ja vise ne znam od cega je i sta je, a dijete primilo 5penicilina.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4327
31.10.2011 21:50:54   
selebriti
Jelo sretno večeras, ne znam šta drugo da ti kažem, .. prati je, ... user posted image  miša mu više i ta tura, ...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4328
31.10.2011 22:03:40   
Lady26
Vece...
Jelo, zar opet? user posted image user posted image
Mi smo isli pedijatru, cekali sat i po, jedva nam oko pola 7 primili knjizicu, kaze puno-prepuno djece i ako nema temperaturu da dodjemo ujutro...
I ja fino kazem, dijete mi ne prica haman cijeli dan, nema glasa, kaslje grozno i place od bolova, isli u hitnu bla bla bla..pogleda sestra papir iz hitne kaze sad cu pitati dr...
Ja sa Lanom izasla kad mm govori uzela je knjizicu, jer ako je promukla ne smiju je vratiti...I tako se nacekali, u pola frke spica se ukakila, smrrrrrddddiiiii i posljem M kuci po plene user posted image , dok je ona dosao mi skoro na redu, a ja trk u auto, ne znam ni kako je presvukoh, taman ulazim prozivaju nas, dr joj izritirala grlo da se nakaslje, zena kaze ovo je strasno user posted image , inhalacije odmah, ujutro kontrola i vjerovatno opet inhalacije...dala mi je flonidan, ako u toku noci se zakaslje jako da dam 1 kasiku...i kad smo dosli kuci temperatura 38, dala joj dalsy, eno maloprije se preznojila i presvukla sam je odmah...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4329
31.10.2011 22:31:38   
R&T@
Opet bolesti...bolesti...
bas mi je zao...

Lady26, kad je R. imala tu bolest, dala joj je injekciju jednu podijeljenju na dva dijela...
Ja sam inhalacije odbila (dok sam ziva njih dvije nece na inhalacije), ali je flonidan pila... i to tri puta dnevno po kasiku...
mozda i ti mozes dati Lani...

Moje su kod nane jer ja ujutro idem vrlo rano, a tek sam se vratila...

Nadam se da ce svi imati mirnu noc...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4330
31.10.2011 22:33:13   
teacher75
tajra, a zasto inhalacije ne valjajuuser posted image lani su prvi put i jedini do sada davali u bolnici, 2-3 dana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4331
31.10.2011 22:34:31   
teacher75
lady, bas mi je zaouser posted image nadam se da ce se brzo oporaviti. ja vam odoh u krevet, jedva gledam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4332
31.10.2011 22:36:02   
nanika
Jelena, Lady, jedan velikiuser posted image za vas i dječicu. Miša mu, najgora je temperaturauser posted image .
Lady pa jesi li na bolovanju???

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4333
31.10.2011 22:37:31   
Lady26
Ma nisam ni protiv cega samo da joj bude bolje....koliko je tuzna i malaksala...pocne kasljati i u plac...nece ni da prica a kad progovori toliko je tiho da po 2x mora ponoviti...
Jos da joj mogu kako hranu ubaciti u usta...a ovako je na caju i mlijeku....pojede po 2-3 kasike sto joj ponudim i to je sve..
Kupili juce koljenicu, napravila supu, ma kakvi...nekoliko kasika i cim se zakaslje prestaje jesti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4334
31.10.2011 22:38:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: nanika

Jelena, Lady, jedan velikiuser posted image za vas i dječicu. Miša mu, najgora je temperaturauser posted image .
Lady pa jesi li na bolovanju???

Ne znam na cemu sam user posted image user posted image user posted image
Nisam isla danas a necu ni ovo dva-tri dana....
Ne bih je mogla ostaviti ovakvu nema sanse...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4335
31.10.2011 22:39:48   
nanika
Lady samo strpljenja i živaca. Ješće ona čim mogne, važno je da pije tečnost.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4336
31.10.2011 22:40:34   
Lady26
Tajra, dala mi je flonidan i rekla izricito : samo ako se u toku noci probudi (iza 2-3) i jako zakaslje u protivnom da ne dajem...
Ja svakako sam navila sat da joj dam antibiotik u 3....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4337
31.10.2011 22:41:32   
mama75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vece od nas, ja bukvvano cu poluditi, veceras mi Ana opet dobila temperaturu i to 39,1, ja vise ne znam od cega je i sta je, a dijete primilo 5penicilina.

Jelo ne znam je li ti neka utjeha, ali moja malena je tako u periodu od 6 mjeseci pa do 2. goi+dine bukvalno svako 15 dana dobivala temp bez ikakvih drugih simptoma. I to bas visoku temp. KAd god bi je odveli dr osgovor je bio: zubi, virus... i to stvarno prodje za 2-3 dana. Poslije je vise nisam ni vodila. I sada se to desava, ali ne tako cesto hvala Bogu. Iskreno ne znam sta je, nadam se da nije nesto ozbiljno, a sve mislim da je to taj period kada se to kod vecine djece desava, ili zbog zuba, ili zbog neceg desetog. zao mi te, sama s njih 2 user posted image , taman se one baje rijesili. Veeeliki  user posted image za tebe i pusice djecici

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4338
31.10.2011 22:42:45   
R&T@
Probaj joj dati puding ili sutliju...nesto da klizi niz grlo...
samo je nemoj siliti...

Bit ce to sve dobro, aBd...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4339
31.10.2011 22:43:22   
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tajra, dala mi je flonidan i rekla izricito : samo ako se u toku noci probudi (iza 2-3) i jako zakaslje u protivnom da ne dajem...

Mila, slobodno ti njoj onu malu kasikicu pred spavanje daj, malo joj olaksaj. Pusa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4340
31.10.2011 22:44:29   
Anoniman
Lady bas mi zao princezice... nadamo se da ce vec sutra biti kao nova...
hvala vam drage moje user posted image

Joj kako je mene neki s*eb uhvatio, jos neke zalopojke pjesme pustila...pih sam. Nego pitala sam danas na temi dijete, potreban savjet. Je li iko imao iskustva sa anemijom kod malih beba koje doje. Danas Luki vadili nalaze i uradili mu u laboratoriji na svoju ruku zeljezo jer im nesto bilo sumnjivo i bas mu nisko, 4,2, a kao kod djece je 11 donja granica. Ja bila sama sa njima pa od mm prijatelj otisao po nalaze i laborantica mu rekla da se hitno javim pedijatru, ujutru cu ici, ali me zanima je li ko imao iskustav sa tim, je li to bas tako hitno i strasno, vise nisam pametna ni za sta. Pise na nalazu i podvuceno "serum djeteta je jako hemolitican"

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 4341
31.10.2011 22:46:34   
Lady26
Ma ne silim jer nema koristi...nudim stalno, stoji na stolu ali nista...jedino ako je dobre volje pojede pola kifle (sto nikako "ne klizi") veceras sam maksuz isla kupiti cokolino i pojela mi jenu malu zdjelicu i popila malo mlijeka...
Ma nece ni grickalice...
Hajde bit ce dobro aBd...
Samo gledati nju kako sjedi, oke napola - tuga... user posted image
Ljubim vas puno, idem u krevet...
Jelo draga, sretno nocas, nadam se da nece rasti tura... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4342
31.10.2011 22:47:47   
nanika
Žene zna li neko od vas mora li biti ovjerena knjižica kad se dijete vodi na vakcinu???
Vodila bih curicu na akcinu ali nemam muževu ličnu kartu da ovjerim, trenuno nije tu.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4343
31.10.2011 22:47:49   
Anoniman
Mama75 mene brine jer prije nego sto su uveli penicilin crp joj bio 120, a leukociti 68 meni se cini, ne sjecam se vise. Pet penicilina primila, evo vec dan i po bez temperature i evo veceras opet i to ne bas mala temperatura.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4344
31.10.2011 22:49:17   
nanika
Jelo jesu li ti rekli da postoji mogučnost da se temperatura vratiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4345
31.10.2011 22:49:27   
R&T@
Ne znam, jelena, nista o tome...

Ali ti bi stvarno morala nesto uraditi po pitanju svog zeljeza...takav nalaz, takav tempo, dvije bebe i dojenje...

Srusit ces nam se draga, pa sta ce onda mrvice tvoje...

A i po koja flasica AD tom djecaku bi dobro dosla...da malo ospava, a ti dahnes...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4346
31.10.2011 22:50:18   
nanika
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Mila, slobodno ti njoj onu malu kasikicu pred spavanje daj, malo joj olaksaj. Pusa

I ja bih joj dala

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4347
31.10.2011 22:51:03   
selebriti
IZVORNA PORUKA: nanika

Žene zna li neko od vas mora li biti ovjerena knjižica kad se dijete vodi na vakcinu???
Vodila bih curicu na akcinu ali nemam muževu ličnu kartu da ovjerim, trenuno nije tu.

Mi smo se vakcinisali, više puta, doduše nisam ni skontala da nije ovjerena, sve dok se jednom nisam u apoteci izofirala user posted image
Od tada redovno ovjeravam.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4348
31.10.2011 22:52:08   
mama75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady bas mi zao princezice... nadamo se da ce vec sutra biti kao nova...
hvala vam drage moje user posted image

Joj kako je mene neki s*eb uhvatio, jos neke zalopojke pjesme pustila...pih sam. Nego pitala sam danas na temi dijete, potreban savjet. Je li iko imao iskustva sa anemijom kod malih beba koje doje. Danas Luki vadili nalaze i uradili mu u laboratoriji na svoju ruku zeljezo jer im nesto bilo sumnjivo i bas mu nisko, 4,2, a kao kod djece je 11 donja granica. Ja bila sama sa njima pa od mm prijatelj otisao po nalaze i laborantica mu rekla da se hitno javim pedijatru, ujutru cu ici, ali me zanima je li ko imao iskustav sa tim, je li to bas tako hitno i strasno, vise nisam pametna ni za sta. Pise na nalazu i podvuceno "serum djeteta je jako hemolitican"

Joj ovo se nama jednom desilo. Ja sva istraumirana, kontam sta je sada, a dr hladno: pa dslo im do hemolize u uzorku, nisu dobro baratali s njim. I cak nismo ni ponovili nalaze user posted image A trebalo mi zbog necega, ne sjecam se sta, globuline neke da odrede. Elem, mozda je i kod vas to.
Nada dr srecom ne daje cesto to vadjenje krvi, a nije laka ni na antibioticima. Ko zna sta bi ovoj mojoj nalazi pkazali, ovako vjerujem dr na rijec: vidi se da joj nista ne fali user posted image (sem nekih 10-ak kg, ali necemo o tome)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4349
31.10.2011 22:52:20   
Anoniman
Drage moje...ne znam sta da vam kazem...drzite se i ljubite djecicu...za Anu i Lanuuser posted image procice i to

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *