Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ove mame curica samo izmisljaju sta bi, ja nemam tih problema sa ovom dvojicom, sta god da obucemo bude svakako cisto naredna 2 sata i onda ide drugo..
Igor je maloprije udario Luku i raskrvario mu desni , to radi svaki drugi dan otpriike.
a vi meni ne bi vjerovale ja imam rodicu od maminog brata koja zivi u becu od '94 ja joj nikada nisam otisla a milion puta me zvala, hm bas sam blesava. samo nesto ne zove kako nas je 4 komada
Moj djecak upravo zaspao,a ja sebi pravim toplu cokoladu, pa knjigu u ruke i da uzivam. Kad se probudi idemo u setnju. Mala ljubi mi djecake Ja tako volim putovanja,imamo neke zelje za Novu,ali... Budemo vidjeli...
Svima
ma ne, bris nosa i grla jer kaslje mjesec dana i nos curi i dan danas i malo nam je boja cudna, pa da nije od nosa ili grla sve ovo...pa cemo s tim nalazima kod dr pa vidjeti za dalje...svakako moramo raditi nalaze za vrtic.
I ja sam svom malenom radila bris grla i nosa i sve je ok. I on je imao proljev, povracao, nos mu curio uzasno i grlo ga bolilo. Bila nam je dala i da radimo bris stolice ali to nismo uspjeli da izvedemo
Mi tek ustale Lana je spavala sa 2 budjenja preko 2,5 sata....ja nisam htjela izlaziti iz sobe jer bi se brzo probudila, ovako se digne, vidi tu sam i nastavi...naravno kasalj ju je budio... Bas je muci... Ici cu poslije pedijatru, mozda ce joj dati jos koju inhalaciju... Bar se naspavala
Mi bili na kontroli,uputila nas kod dr ORL.Covjek kaze sve je u redu,malkice zdrijelo upaljeno ali to je zbog nosa koji curi,usi su super Ujutru vadimo nalaze pa cemo vidjeti.Njeno misljenje je da se sve sastavilo,i vrtic i zubici
Momak je u putu pojeo bananu,svratili u prodavnicu i zgrabio monte veliki(inace ga ne voli) kuci je pojeo tanjir supe i taj monte odradio sve na tuti,i eno ga zaspo,komiro se.A umorio se jadnicak nije dugo set_ao Nadam se da ce biti sve u redu! A jutros je pao sa stolice i raskrvario usnu udario od radijator,i sad ima fleku na usni
sta vi mislite o onim ovlazivacima zraka...meni sve nesto zao dati 50 km ako to ne pokriva citavu sobu, ako nervira po noci (da je bucan), ako se brzo voda istrosi...ima li iko od vas to??...valja li to ista
kuc, kuc, kuc kuc (ovo ja kucam u sobicu koju smo prerasli) djevojke samo da vas napomenem da ima jos 14 dana za prijavu bebica za Johnsons kalendar... fotke na adresu johnsonsbaby@ringeraja.ba a onda idemo da glasamo...
Ola, zene... Nadam se da će djecica ozdraviti sto prije
I ne budite lijene nego fotic u ruke i slikajte bebare za nagradnu Johnson's igru.
Mi smo sinoć imali vrlo neuspješan photo shooting. Boze, kako ne fotogenicno dijete imam Ali valjda ce mi uspjeti naletiti na neku gdje se ne krevelji i ne glupira
sta vi mislite o onim ovlazivacima zraka...meni sve nesto zao dati 50 km ako to ne pokriva citavu sobu, ako nervira po noci (da je bucan), ako se brzo voda istrosi...ima li iko od vas to??...valja li to ista
ma ne, bris nosa i grla jer kaslje mjesec dana i nos curi i dan danas i malo nam je boja cudna, pa da nije od nosa ili grla sve ovo...pa cemo s tim nalazima kod dr pa vidjeti za dalje...svakako moramo raditi nalaze za vrtic.
I ja sam svom malenom radila bris grla i nosa i sve je ok. I on je imao proljev, povracao, nos mu curio uzasno i grlo ga bolilo. Bila nam je dala i da radimo bris stolice ali to nismo uspjeli da izvedemo
nju ne boli grlo...a ona ne kaki bas svaki dan nuzno, niti ja znam kad ce kakiti...kako bi dala bris stolice?
vece evo malo i nas,cura eno jede tortu a mama mahala,veliki na treningu....mi bi sutra trebali na vakcinu,ona je hvala Bogu zdrava ali me strah ima ovih nekakvih viroza,neznam sta da radim doktorica nam prosli put rekla da dodjemo 01.11 a ako cura bude prehladjena obavezno se javiti kod dr.da nam napravi drugi termin nemozes vise na vakcinu kad hoces,kofol te naruce i opet cekas 2-3h lady kako nam je Lanica sada,ljubimo je a ljubimo i ostalu raju