|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
31.10.2011 10:30:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

jel ovo kod nas u waikikiju? koliko je ovaj mantil i da li je bas tanak ili je deblji? mi imamo kaput iz zare 3-4 godine ali nam je ogromaaaan

ovaj nisam vidjela sinoć..
al jesam još simpatičniji iste debljine...
oko 60 KM ima i kapulju...
ima rozi, crveni i ova siva boja i oker boja...meni je oker baš divna al za mlađu imam mantilića dok mi za stariju treba la za nju nema brojauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4251
31.10.2011 10:30:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dan žene....

Hanady zivauser posted image

Gdje si ti zeno?
Osim na partiju (izdala te dadadauser posted image )...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4252
31.10.2011 10:31:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

Vazda u zivotu...
Postoji i odgoda placanja...

Sjecas se onog predmeta za kupatilo da dohvate umivaonik...
Cijena mu je 2 eura...
user posted image
ides li kamionom ili kombijemuser posted image

Sta je jedan gepek za meneuser posted image

Cvrsto obecavam da necu ici vise na njihovu stranicu...danasuser posted image

ja se prijavljujem za IKEU...imama jedno naselje i fakat mi treba nešto iz ikee...nije golemo...
ako ne obavim dužnost ''kumsku'' prije tvog polaska ti si mi spasuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4253
31.10.2011 10:33:52   
chuci

jel ovo kod nas u waikikiju? koliko je ovaj mantil i da li je bas tanak ili je deblji? mi imamo kaput iz zare 3-4 godine ali nam je ogromaaaan

jeste kod nas u waikikiju. nije tanak kao mantil standardni. podstavljen je i ima punjenje neko. ne mož baš za ljute zime, ali nije tanak. tamam za jesen/zima prelaz

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4254
31.10.2011 10:33:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

sad tražih sliku čizama ali nema

sive čizmice sa krznom na vrhu i rozim cvijetom sa strane, eto ako je neko vidio u astri te smo kupili

malo da se pohvalimo

mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati

mi nosimo cipelice 22, tene 23, a cizme 24-25...jer svake futrovane cizme moras uzeti broj ili dva vece...i normalno m hoda u njima

ove nisu futrovane vec za srediti se, nosi cipele i pape 23 a tene 24, cizme mi djeluju velike u odnosu na njenu nogu, al valjda cu joj moci uskoro oblaciti, da ne hoda samo u tenama, glupo mi sad kupovati 24 kad vec ima ove

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4255
31.10.2011 10:34:36   
Hanady RR

dan žene....

Gdje si ti zeno?

user posted image

Me jedva sma ti živa...
ova mi starija kašljucala neki vrga pa nismo išle na krofne u četvrtak reko radi druge raje...al dobra je.
U nekoms ma oslu i obavezma...najviše mi je uapljen RR a ja povremeno porčitam da sma u tokuuser posted image

Dada me izdala...al mi je upoznala Saru mojuuser posted image
dadad kako mis toji bebauser posted image svezala me se Sara ne popušta me...a Farah me izmlatretirala sinoć užas...baška kako sma se totalno razočarala u onu igraonicu u BBI...animatorek dobro nervozne a zvončica jedna dobro ljuta bila djeca radi nje plakalauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4256
31.10.2011 10:34:40   
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci

jeste kod nas u waikikiju. nije tanak kao mantil standardni. podstavljen je i ima punjenje neko. ne mož baš za ljute zime, ali nije tanak. tamam za jesen/zima prelaz

takva je i ova nasa jakna iz lindexauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4257
31.10.2011 10:37:19   
teacher75
kad smo vec kod lindexa, nabavili su bundice za curice, ja se razboljelauser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4258
31.10.2011 10:38:05   
teacher75
nesto na ovaj fol:
http://www.fibre2fashion.com/news/garment-company-news/newsdetails.aspx?news_id=92977

Neposredna veza do poruke: 4259
31.10.2011 10:38:41   
Hanady RR

kad smo vec kod lindexa, nabavili su bundice za curice, ja se razboljelauser posted image user posted image

kakav im je izbor haljinica za zime...jesi šta simpa vidjela...
nikako mi lindex nije na ruku...a mi smo u potrazi ra rođendanskom savršenom naravnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4260
31.10.2011 10:39:39   
R&T@
Okani se beba...

Sad cemo malo da putujemo, pa u klimaksu jedno granapceuser posted image

Sve sto nije golemo rado donosimuser posted image

A mogla si i ti trknuti do Austrije...
ne dade ti se prosle godine...

Hvala ti za slike na fb...user posted image
super su...
Ide li se u Tesanj?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 4261
31.10.2011 10:41:14   
Anoniman
user posted image user posted image jutrooo

Neposredna veza do poruke: 4262
31.10.2011 10:41:57   
Anoniman

dan žene....

Gdje si ti zeno?

user posted image

Me jedva sma ti živa...
ova mi starija kašljucala neki vrga pa nismo išle na krofne u četvrtak reko radi druge raje...al dobra je.
U nekoms ma oslu i obavezma...najviše mi je uapljen RR a ja povremeno porčitam da sma u tokuuser posted image

Dada me izdala...al mi je upoznala Saru mojuuser posted image
dadad kako mis toji bebauser posted image svezala me se Sara ne popušta me...a Farah me izmlatretirala sinoć užas...baška kako sma se totalno razočarala u onu igraonicu u BBI...animatorek dobro nervozne a zvončica jedna dobro ljuta bila djeca radi nje plakalauser posted image
Sara je lutka prava
A tebi vala beba/djeca stoje...ja te nekako zamisljam sa 6 komadauser posted image ...tvoje sam cure samo malo vidjela...ono...ka bi provirile-starija ili haranbasa isfuraouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4263
31.10.2011 10:42:07   
teacher75

kakav im je izbor haljinica za zime...jesi šta simpa vidjela...
nikako mi lindex nije na ruku...a mi smo u potrazi ra rođendanskom savršenom naravnouser posted image

evo bundice:
http://www.lindex.com/eu/kids/girl-1-7-years/outerwear/6611932/Jacket/?styleId=16568531
a haljinice nisam gledala, imaju sigurno nesto lijepo po obicajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4264
31.10.2011 10:43:27   
Hanady RR
za tešanj ćemo znati utorak valjdauser posted image
planiran je 4.11 u petak...
nemam potvrdu al imam indicijeuser posted image

a Austrija za novu je planirala sada defintivno...samo prije toga moram obaviti naseljeuser posted image
jer kumin suprug je holonđanin koji slavi Božić postarinski...pa nas ivijek zovu po poklone ipod bora...gdje ću od sramote otić na Božić a d anisma izvršila dužnost nadelja bu novi stanuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4265
31.10.2011 10:44:23   
teacher75
hanady, tajra, itd... imate li da nam posudite crni dzemper za srediti se ili bolero malo deblji za rodjendan u subotu? velicina 92 ili 98

Neposredna veza do poruke: 4266
31.10.2011 10:45:59   
Anoniman

za tešanj ćemo znati utorak valjdauser posted image
planiran je 4.11 u petak...

nemam potvrdu al imam indicijeuser posted image

a Austrija za novu je planirala sada defintivno...samo prije toga moram obaviti naseljeuser posted image
jer kumin suprug je holonđanin koji slavi Božić postarinski...pa nas ivijek zovu po poklone ipod bora...gdje ću od sramote otić na Božić a d anisma izvršila dužnost nadelja bu novi stanuser posted image
jedva cekam da znam tacan datum i da vas vidimo ja i anel user posted image user posted image
Jutrica ...
Mi u 7 ustali i anel ja sve rijesila sto sam imala na jutro sam bila kod ginica imam upalu opet , se candida Haman vratila tako da sam pod terapijama ....
Vadila sam sve brisove nal. pa vidjecemo kakvi ce biti

Neposredna veza do poruke: 4267
31.10.2011 10:46:05   
bebacha
jutro Marina.

joj ja samo buljim u sat,kad ce 12 sati da ih smjestim u krevetuser posted image e jesam zlocesta al moram popit kafu pod hitno.
Alen mi je puno bolji,malko se zakaslje al bas osjetim da je slajm zreo.dopingujemo se prirodno pa valjda bude dobro.
Al Ajla mi je cudna,samo sjedi,il legne da se odmori.ne lici mi to na nju.a kasalj je bas prodoran,lici mi na laringitis.vidjet cemo hocel inhalacije pomoc.kontam ako je odved odma ce biti antibiotik i urbazom,a damije pokusat bez toga

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 4268
31.10.2011 10:48:54   
Hanady RR

hanady, tajra, itd... imate li da nam posudite crni dzemper za srediti se ili bolero malo deblji za rodjendan u subotu? velicina 92 ili 98

ja imam al prevelik broj za lanu definitvno...
imama rcni bolero sa šljokicama nekim upletenim i imama i crveni s ašljokicama upletenim al broj 110 okaidi obauser posted image
a imam i crni džemperčić ( H&M) nikad obučen al draga moja 122 je on hanadinuser posted image

ne znam da se zarovim u onu robicu u garaži možda bih šta i izvukla još...imale smo kao sako bolero crni al to je F maleno a nosila je poršle godine...sad nisma siguran jesam li ga već sari poslala il je u garaži...to bi porvjerila večeras pa vam javimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4269
31.10.2011 10:50:41   
R&T@
Ticerko, nismo nikad ni imali nista crno...

Felix, super da si otisla...sad se lijeci...
i pravi jelovnik za petak...
dolazi cergauser posted image

bebacha, uspavaj ti njih po starom vremenuuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4270
31.10.2011 10:51:30   
Hanady RR
Ako tešanj bude u petak ja se sa leonom moram naći prije BB za onu pidžamicu za anelauser posted image
pa u subotu BB
a u nedelju Bajram..nek mi je Bog na pomoći da preživim do utorka narednoguser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4271
31.10.2011 10:51:41   
Anoniman
Kako smo pricali o ovom pretopljavanju sjetih se kad smo bili ja i mm u londonu...kako tamo ljudi hodajuuser posted image ...mi smo bili krajem oktobra...znaci bas u ovo vrijeme...ja sam na sebi imala rolku i kaputuser posted image ...a britanke u majicama na bretele i japankamauser posted image ...mi zinuli...nismo mogli vjerovati...tako i djeca...majica kratkih rukava...e jedino na nogama ugsice...ssvi su u ugsicamauser posted image mislim na djecu. I bas nam ovaj vodja puta kaze da cemo tako prepoznati prave britance od turistauser posted image

Nisu ni svabe nista bolje...ja sam bas na sjeveru zivjela...moje jaranice bi u sred zime dosle frisko oprane kose (mokre) koja bi se tako susila na zraku do treceg casauser posted image u dzins jakni i soknama...normal...dok bi mene mama ubundala ko da cu na s.poluser posted image

Sve su to navike...nista drugo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4272
31.10.2011 10:52:00   
teacher75
haj super, provjeri ovih dana za taj sako, moze i to, jer se bojim da ce joj biti hladno u igraoni samo u bodiju dugih rukava i haljini na tregere koja ide preko, treba nam jos nesto crno preko, crveno mi je malo previse crveno jer su i carape i bodi crveniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4273
31.10.2011 10:52:10   
Anoniman

Ticerko, nismo nikad ni imali nista crno...

Felix, super da si otisla...sad se lijeci...
i pravi jelovnik za petak...
dolazi cerga
user posted image

bebacha, uspavaj ti njih po starom vremenuuser posted image
user posted image user posted image user posted image akobogda jedva cekam slatka je vala ....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4274
31.10.2011 10:52:13   
chuci
hanady de reci koje te boje interesuju pa ću ti ja pogledati šta ima u lindexu

ja sam u kampusu preko puta odmah pa mi je blizu prošetati do tamo, svakako kupim nešto da jedem u samoposluzi

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 4275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *