Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel ovo kod nas u waikikiju? koliko je ovaj mantil i da li je bas tanak ili je deblji? mi imamo kaput iz zare 3-4 godine ali nam je ogromaaaan
ovaj nisam vidjela sinoć.. al jesam još simpatičniji iste debljine... oko 60 KM ima i kapulju... ima rozi, crveni i ova siva boja i oker boja...meni je oker baš divna al za mlađu imam mantilića dok mi za stariju treba la za nju nema broja
Sta je jedan gepek za mene
Cvrsto obecavam da necu ici vise na njihovu stranicu...danas
ja se prijavljujem za IKEU...imama jedno naselje i fakat mi treba nešto iz ikee...nije golemo... ako ne obavim dužnost ''kumsku'' prije tvog polaska ti si mi spas
mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati
mi nosimo cipelice 22, tene 23, a cizme 24-25...jer svake futrovane cizme moras uzeti broj ili dva vece...i normalno m hoda u njima
ove nisu futrovane vec za srediti se, nosi cipele i pape 23 a tene 24, cizme mi djeluju velike u odnosu na njenu nogu, al valjda cu joj moci uskoro oblaciti, da ne hoda samo u tenama, glupo mi sad kupovati 24 kad vec ima ove
Me jedva sma ti živa... ova mi starija kašljucala neki vrga pa nismo išle na krofne u četvrtak reko radi druge raje...al dobra je. U nekoms ma oslu i obavezma...najviše mi je uapljen RR a ja povremeno porčitam da sma u toku
Dada me izdala...al mi je upoznala Saru moju dadad kako mis toji beba svezala me se Sara ne popušta me...a Farah me izmlatretirala sinoć užas...baška kako sma se totalno razočarala u onu igraonicu u BBI...animatorek dobro nervozne a zvončica jedna dobro ljuta bila djeca radi nje plakala
takva je i ova nasa jakna iz lindexa
Me jedva sma ti živa... ova mi starija kašljucala neki vrga pa nismo išle na krofne u četvrtak reko radi druge raje...al dobra je. U nekoms ma oslu i obavezma...najviše mi je uapljen RR a ja povremeno porčitam da sma u toku
Dada me izdala...al mi je upoznala Saru moju dadad kako mis toji beba svezala me se Sara ne popušta me...a Farah me izmlatretirala sinoć užas...baška kako sma se totalno razočarala u onu igraonicu u BBI...animatorek dobro nervozne a zvončica jedna dobro ljuta bila djeca radi nje plakala
Sara je lutka prava A tebi vala beba/djeca stoje...ja te nekako zamisljam sa 6 komada ...tvoje sam cure samo malo vidjela...ono...ka bi provirile-starija ili haranbasa isfurao
za tešanj ćemo znati utorak valjda planiran je 4.11 u petak... nemam potvrdu al imam indicije
a Austrija za novu je planirala sada defintivno...samo prije toga moram obaviti naselje jer kumin suprug je holonđanin koji slavi Božić postarinski...pa nas ivijek zovu po poklone ipod bora...gdje ću od sramote otić na Božić a d anisma izvršila dužnost nadelja bu novi stan
a Austrija za novu je planirala sada defintivno...samo prije toga moram obaviti naselje jer kumin suprug je holonđanin koji slavi Božić postarinski...pa nas ivijek zovu po poklone ipod bora...gdje ću od sramote otić na Božić a d anisma izvršila dužnost nadelja bu novi stan
jedva cekam da znam tacan datum i da vas vidimo ja i anel Jutrica ... Mi u 7 ustali i anel ja sve rijesila sto sam imala na jutro sam bila kod ginica imam upalu opet , se candida Haman vratila tako da sam pod terapijama .... Vadila sam sve brisove nal. pa vidjecemo kakvi ce biti
joj ja samo buljim u sat,kad ce 12 sati da ih smjestim u krevet e jesam zlocesta al moram popit kafu pod hitno. Alen mi je puno bolji,malko se zakaslje al bas osjetim da je slajm zreo.dopingujemo se prirodno pa valjda bude dobro. Al Ajla mi je cudna,samo sjedi,il legne da se odmori.ne lici mi to na nju.a kasalj je bas prodoran,lici mi na laringitis.vidjet cemo hocel inhalacije pomoc.kontam ako je odved odma ce biti antibiotik i urbazom,a damije pokusat bez toga
hanady, tajra, itd... imate li da nam posudite crni dzemper za srediti se ili bolero malo deblji za rodjendan u subotu? velicina 92 ili 98
ja imam al prevelik broj za lanu definitvno... imama rcni bolero sa šljokicama nekim upletenim i imama i crveni s ašljokicama upletenim al broj 110 okaidi oba a imam i crni džemperčić ( H&M) nikad obučen al draga moja 122 je on hanadin
ne znam da se zarovim u onu robicu u garaži možda bih šta i izvukla još...imale smo kao sako bolero crni al to je F maleno a nosila je poršle godine...sad nisma siguran jesam li ga već sari poslala il je u garaži...to bi porvjerila večeras pa vam javim
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Kako smo pricali o ovom pretopljavanju sjetih se kad smo bili ja i mm u londonu...kako tamo ljudi hodaju ...mi smo bili krajem oktobra...znaci bas u ovo vrijeme...ja sam na sebi imala rolku i kaput ...a britanke u majicama na bretele i japankama ...mi zinuli...nismo mogli vjerovati...tako i djeca...majica kratkih rukava...e jedino na nogama ugsice...ssvi su u ugsicama mislim na djecu. I bas nam ovaj vodja puta kaze da cemo tako prepoznati prave britance od turista
Nisu ni svabe nista bolje...ja sam bas na sjeveru zivjela...moje jaranice bi u sred zime dosle frisko oprane kose (mokre) koja bi se tako susila na zraku do treceg casa u dzins jakni i soknama...normal...dok bi mene mama ubundala ko da cu na s.pol
haj super, provjeri ovih dana za taj sako, moze i to, jer se bojim da ce joj biti hladno u igraoni samo u bodiju dugih rukava i haljini na tregere koja ide preko, treba nam jos nesto crno preko, crveno mi je malo previse crveno jer su i carape i bodi crveni