Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
..nego da vas pitam jel ja njega smijem izvesti vani ,fino je vrijeme pa mi žao da ne iskoristimo al opet neznam oće li mu onda se pogoršati ova prehlada,šta vi mislite?
Zasto ne bi smjela?
Uvijek je bolje vani...lakse disu, nije im dosadno, krecu se...
I za Aninu guzu I za sve ostale sto smrcu i sline...a i one sto zahebavaju mamu vidim vecina je lose spavala...pa da vam se i mi pridruzimo ...A. se budioo non-stop...samo se nadam da su zubi...da nije opet neka prehlada
ticerko...da ne bude da ja vazda nesto pametujem...a pametujem ...ja sam licno protiv tog pretopljavanja...vani uopste nije hladno...a gore ti je da se oznoji pa ohladi...opet...moje misljenje...al dzaba...ja ne znam da sutim
I za Aninu guzu I za sve ostale sto smrcu i sline...a i one sto zahebavaju mamu vidim vecina je lose spavala...pa da vam se i mi pridruzimo ...A. se budioo non-stop...samo se nadam da su zubi...da nije opet neka prehlada
ticerko...da ne bude da ja vazda nesto pametujem...a pametujem ...ja sam licno protiv tog pretopljavanja...vani uopste nije hladno...a gore ti je da se oznoji pa ohladi...opet...moje misljenje...al dzaba...ja ne znam da sutim
man ije pretopljavanje, ne oznoji se ona nikad, al prije sam je malo laganije oblacila nego sada
ja obucem body, deblju majicu i zimsku jaknu, s tim da nije bas ona prava zimska za snijega. tene a ispod tena idu strample i jos jedne sokne jer sam primijetila ako obucem samo strample da su joj nogice hladne i pantole farmerke ili malo deblje, gore kapa pod obavezno ili kapuljaca od jakne
ja oblačim štrample, preko pantole. bodi bez rukava ili kratkih rukava i preko majicu (zavisi kako koja ali nisu debele) i preko jakna - mantil. evo ova http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20112/4/1354767/L_20112-1K1220Z4-88M_A.jpg kapu nosi pamučnu, nije još zimska i nosi cipele. za bajram smo kupili čizme sminkica a vodonepropusne pa će biti u njima i pletenoj haljini :D
< Poruku je uredio chuci -- 31.10.2011 10:16:59 >
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
ja oblačim štrample, preko pantole. bodi bez rukava ili kratkih rukava i preko majicu (zavisi kako koja ali nisu debele) i preko jakna - mantil. evo ova http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20112/4/1354767/L_20112-1K1220Z4-88M_A.jpg kapu nosi pamučnu, nije još zimska i nosi cipele. za bajram smo kupili čizme sminkica a vodonepropusne pa će biti u njima i pletenoj haljini :D
mantil je divan, gdje ste ovo kupili? nasa jakna je deblja od ovoga, ima ona i tanju jaknu al je bas tanka
lani noge u stramplama led ledeni, moram joj ispod strampli obuci i sokne, valjda joj cirkulacija slaba, inace se rijetko znoji, smao kad je bolesna i ljeti
mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati
Mi se oblačimo zimski jakne zimske oblačimo već ...štrample odavno, suknje nosimo i haljinice jesenje, pantalone itd... majice oblačimo dugi rukav sa potkošuljama al majice nisu zimske al jakne kombinujemo...il mantiliće same ili mantiliće sa teksas jaknom il zimske jakne ( njih najčešće) nama su jutra poprilično hladna. Uglavnom u zavisnosti do dana sremimo s enavečer...al jutra ne biram puno...utoplim ih kao d aje snjegan već zavaljo...kokad su iz kreveta ugrijane i u hladno auto sjedaju rano pa da ne rizikujem kihanje i šmrckanje.
mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati
mi nosimo cipelice 22, tene 23, a cizme 24-25...jer svake futrovane cizme moras uzeti broj ili dva vece...i normalno m hoda u njima