|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
31.10.2011 9:34:57   
Malenaoduvijek
marincii
ja maloprije rekoh tiki.

ako nema temperature zasto da ne.nemoj samo da trci i znoji se a u setnju moze pa ni u kuci ne lezi.po meni ne vidim zasto ne bi smio

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4226
31.10.2011 9:35:19   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marinčii

..nego da vas pitam jel ja njega smijem  izvesti vani ,fino je vrijeme pa mi žao da ne iskoristimo al opet neznam oće li mu onda se pogoršati ova prehlada,šta vi mislite?

Zasto ne bi smjela?

Uvijek je bolje vani...lakse disu, nije im dosadno, krecu se...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4227
31.10.2011 9:37:57   
Malenaoduvijek
tajra jesi ti to slobodna danas?

hocete ici u setnju mozda?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4228
31.10.2011 9:38:01   
R&T@
Opet sam user posted image

Masallah, krenulo me ovih dana...

Smijesi mi se putovanje krajem iduceg mjeseca...

Tacnije smijesi mi se IKEAuser posted image

Treba li nekome nesto?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4229
31.10.2011 9:40:05   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

tajra jesi ti to slobodna danas?

hocete ici u setnju mozda?

Radim kasno poslijepodne...

Mislila sam, ali sam istresla sve iz ormara na pod...
bolje da slazem nego da citamuser posted image

Hvala na pozivu...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4230
31.10.2011 9:56:22   
marinčii
mala,tajra hvala na odgovorima,pretpostavila sam ja to al kontam bolje pitati nekoga iskusnijeg user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4231
31.10.2011 9:58:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Opet sam user posted image

Masallah, krenulo me ovih dana...

Smijesi mi se putovanje krajem iduceg mjeseca...

Tacnije smijesi mi se IKEAuser posted image

Treba li nekome nesto?
vazdauser posted image
samo je pitanje hocu li love imati krajem mjesecauser posted image   u slucaju da bude je li mi fakat mozes donjeti par stvarcicauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4232
31.10.2011 10:06:42   
Anoniman
A sad polako...prvo-dobro jutrouser posted image

Lady...jedanuser posted image za Lanicu da sto prije prodje

I user posted image za Aninu guzu
I za sve ostale sto smrcu i sline...a i one sto zahebavaju mamuuser posted image user posted image
vidim vecina je lose spavala...pa da vam se i mi pridruzimouser posted image ...A. se budioo non-stop...samo se nadam da su zubi...da nije opet neka prehlada

ticerko...da ne bude da ja vazda nesto pametujem...a pametujemuser posted image ...ja sam licno protiv tog pretopljavanja...vani uopste nije hladno...a gore ti je da se oznoji pa ohladi...opet...moje misljenje...al dzaba...ja ne znam da sutimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4233
31.10.2011 10:06:58   
R&T@
Vazda u zivotu...
Postoji i odgoda placanja...

Sjecas se onog predmeta za kupatilo da dohvate umivaonik...
Cijena mu je 2 eura...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4234
31.10.2011 10:08:15   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

A sad polako...prvo-dobro jutrouser posted image

Lady...jedanuser posted image za Lanicu da sto prije prodje

I user posted image za Aninu guzu
I za sve ostale sto smrcu i sline...a i one sto zahebavaju mamuuser posted image user posted image
vidim vecina je lose spavala...pa da vam se i mi pridruzimouser posted image ...A. se budioo non-stop...samo se nadam da su zubi...da nije opet neka prehlada

ticerko...da ne bude da ja vazda nesto pametujem...a pametujemuser posted image ...ja sam licno protiv tog pretopljavanja...vani uopste nije hladno...a gore ti je da se oznoji pa ohladi...opet...moje misljenje...al dzaba...ja ne znam da sutimuser posted image

man ije pretopljavanje, ne oznoji se ona nikad, al prije sam je malo laganije oblacila nego sadauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4235
31.10.2011 10:09:21   
R&T@
Mene uvijek napadaju da lagano oblacim djecu...
Mi jos nismo koristili ove jeseni kapu i sal...
i jos smo u cipelama i tenama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4236
31.10.2011 10:11:33   
teacher75
ja obucem body, deblju majicu i zimsku jaknu, s tim da nije bas ona prava zimska za snijega. tene a ispod tena idu strample i jos jedne sokne jer sam primijetila ako obucem samo strample da su joj nogice hladne i pantole farmerke ili malo deblje, gore kapa pod obavezno ili kapuljaca od jakne

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4237
31.10.2011 10:15:37   
chuci
ja oblačim štrample, preko pantole. bodi bez rukava ili kratkih rukava i preko majicu (zavisi kako koja ali nisu debele) i preko jakna - mantil.
evo ova
http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20112/4/1354767/L_20112-1K1220Z4-88M_A.jpg
kapu nosi pamučnu, nije još zimska i nosi cipele.
za bajram smo kupili čizme sminkica a vodonepropusne pa će biti u njima i pletenoj haljini :D

< Poruku je uredio chuci -- 31.10.2011 10:16:59 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4238
31.10.2011 10:16:22   
Anoniman

Vazda u zivotu...

Cijena mu je 2 eura...
user posted image
ides li kamionom ili kombijemuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4239
31.10.2011 10:17:06   
teacher75
i mi imamo samo jedne cizme sminkica lakovane al su broj 25, a sada nosi 23, pa ne znam dal da joj to oblacim, jel preveliko, mislim hoce li moci hodati u njimauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4240
31.10.2011 10:18:15   
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci

ja oblačim štrample, preko pantole. bodi bez rukava ili kratkih rukava i preko majicu (zavisi kako koja ali nisu debele) i preko jakna - mantil.
evo ova
http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20112/4/1354767/L_20112-1K1220Z4-88M_A.jpg
kapu nosi pamučnu, nije još zimska i nosi cipele.
za bajram smo kupili čizme sminkica a vodonepropusne pa će biti u njima i pletenoj haljini :D

mantil je divan, gdje ste ovo kupili? nasa jakna je deblja od ovoga, ima ona i tanju jaknu al je bas tankauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4241
31.10.2011 10:18:43   
teacher75
sad skontah da je waikikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4242
31.10.2011 10:20:08   
Anoniman
Ja A. oblacim bodi bez ili sa kratkim rukavima, majicu i pantole i normalne sokne na tene...preko malo topliju jaknu
kapice uvijek nosimo...to nam je modni dodatakuser posted image ...naravno sada ove tanje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4243
31.10.2011 10:24:28   
chuci
sad tražih sliku čizama ali nema

sive čizmice sa krznom na vrhu i rozim cvijetom sa strane, eto ako je neko vidio u astri te smo kupili

malo da se pohvalimo

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4244
31.10.2011 10:25:47   
teacher75

Ja A. oblacim bodi bez ili sa kratkim rukavima, majicu i pantole i normalne sokne na tene...preko malo topliju jaknu
kapice uvijek nosimo...to nam je modni dodatakuser posted image ...naravno sada ove tanje

lani noge u stramplama led ledeni, moram joj ispod strampli obuci i sokne, valjda joj cirkulacija slaba, inace se rijetko znoji, smao kad je bolesna i ljeti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4245
31.10.2011 10:27:16   
teacher75

sive čizmice sa krznom na vrhu i rozim cvijetom sa strane, eto ako je neko vidio u astri te smo kupili

malo da se pohvalimo

mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4246
31.10.2011 10:27:46   
leona81
jel ovo kod nas u waikikiju? koliko je ovaj mantil i da li je bas tanak ili je deblji? mi imamo kaput iz zare 3-4 godine ali nam je ogromaaaan

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 4247
31.10.2011 10:27:53   
Hanady RR
dan žene....

Mi se oblačimo zimskiuser posted image
jakne zimske oblačimo već ...štrample odavno, suknje nosimo i haljinice jesenje, pantalone itd...
majice oblačimo dugi rukav sa potkošuljama al majice nisu zimskeuser posted image
al jakne kombinujemo...il mantiliće same ili mantiliće sa teksas jaknom il zimske jakne ( njih najčešće) nama su jutra poprilično hladna.
Uglavnom u zavisnosti do dana sremimo s enavečer...al jutra ne biram puno...utoplim ih kao d aje snjegan već zavaljo...kokad su iz kreveta ugrijane i u hladno auto sjedaju rano pa da ne rizikujem kihanje i šmrckanje.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4248
31.10.2011 10:28:54   
R&T@

Vazda u zivotu...

Cijena mu je 2 eura...
user posted image
ides li kamionom ili kombijemuser posted image

Sta je jedan gepek za meneuser posted image

Cvrsto obecavam da necu ici vise na njihovu stranicu...danasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4249
31.10.2011 10:28:57   
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75

malo da se pohvalimo

mi smo kupili divne froddove lakovane crne a gore je karirano ljubicasto platno ubaceno, imaju pertle, nesto na fazon martinki, extra su, al sad mi zao sto ne uzeh broje manje, tj.24, jer uzeh 25 racunajuci na debele carape a ona jos uvijek nosi broj 23. al ovako se tjesim da ce ih i na proljece moci nosati

mi nosimo cipelice 22, tene 23, a cizme 24-25...jer svake futrovane cizme moras uzeti broj ili dva vece...i normalno m hoda u njima

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *