Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a uz nju imamao bolero i štramlice i lakirane crne cipe...al nemamo haljinu više
< Poruku je uredio teacher75 -- 31.10.2011 10:58:43 >
Inče mi je mlađe dijete totalno bez tematike... ona je opet kitty fazon...a meni beze da budemo u kitty fazonu i ove godine... mada mi je is tarija dvije godine za redom bila u jagodica bobica sistemu... tako da u mojim planovima..merkator me opet zove po čaše, tanjire itd... elem u tom smislu crvno-crna bi nam bila idealna kombinacija, inače mlađoj crveno i stoji dok mi j etsraija u rcvenom bila ko ispijana
Možeš misliti moga šoka kad sma skontala da joj 104 ne može dodušuše ovaj je kroj gore baš uzak i nju zateže ispod pazuka i preko pupe...ne može da diše... kaže mi suprug nećeš nam valjda dijete obući u to malo d anam je ugušiš
Možeš misliti moga šoka kad sma skontala da joj 104 ne može dodušuše ovaj je kroj gore baš uzak i nju zateže ispod pazuka i preko pupe...ne može da diše... kaže mi suprug nećeš nam valjda dijete obući u to malo d anam je ugušiš
ostavi nama za iduci rodjendan
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
a u svemu ovome što vam nabrojah u svojim obavezama imama i .... svadbu na kojoj muž kumuje krajem novembra... armanu rođendan
Kako smo pricali o ovom pretopljavanju sjetih se kad smo bili ja i mm u londonu...kako tamo ljudi hodaju ...mi smo bili krajem oktobra...znaci bas u ovo vrijeme...ja sam na sebi imala rolku i kaput ...a britanke u majicama na bretele i japankama ...mi zinuli...nismo mogli vjerovati...tako i djeca...majica kratkih rukava...e jedino na nogama ugsice...ssvi su u ugsicama mislim na djecu. I bas nam ovaj vodja puta kaze da cemo tako prepoznati prave britance od turista
Nisu ni svabe nista bolje...ja sam bas na sjeveru zivjela...moje jaranice bi u sred zime dosle frisko oprane kose (mokre) koja bi se tako susila na zraku do treceg casa u dzins jakni i soknama...normal...dok bi mene mama ubundala ko da cu na s.pol
Sve su to navike...nista drugo
Isto i ovdje snijeg do koljena oni u japankama setaju,mokre kose,sve se ledenice pohvatale po glavvi...Inace ovdje vjetar vazda duva....
Dan zeMske.... Kako ste mi sve redom? Imali smo hB mirnu noc sto se kasljanja tice, valjda inekcija odradila svoje ali se budila 847329857x i trazila tecnost...ne znam ni koliko je popila... Juros se ponasa ok, malo se vise mazi, ali glasic i dalje jedva cujemo i zakaslje se pa je zaboli i onda se suzdrzava, pa je nagovaramo da iskaslje... Pojela je ponesto ali slabo...evo sa tajom jede malo jabuke
Nisam je vodila, al planiram aBd poslijepodne, tj evo odoh je uspavati pa kad ustane... Kasno smo se ustali jer smo kasno sinoc legli i cesto se budila pa smo se razvlacili po krevetu...
i mi cemo abd za novu u Hrvatsku i Austriju pa se nadam da cu naci svasta u Ikei:) i snizenjima praznicnim:)
Ja planirala u Budimpestu...
A ovo je ispalo nekako slucajno...Nikada nisam bila u Austriji, i pravo sam uzbudjena... Novcanik mi je uzasno tanak , ali imam prijevoz i spavanje... ostalo je do mog mozga
Dan zeMske.... Kako ste mi sve redom? Imali smo hB mirnu noc sto se kasljanja tice, valjda inekcija odradila svoje ali se budila 847329857x i trazila tecnost...ne znam ni koliko je popila... Juros se ponasa ok, malo se vise mazi, ali glasic i dalje jedva cujemo i zakaslje se pa je zaboli i onda se suzdrzava, pa je nagovaramo da iskaslje... Pojela je ponesto ali slabo...evo sa tajom jede malo jabuke
@tajra ni ja nikad nisam bila u Austriji, osim na aerodromu par puta haha:) cudno ali istinito nikad me put nije tamo naveo...imala sam nekoliko puta u planu, cak avion rezervisan bio, al nije bilo sudjeno...tako da se radujem, a i isli bi sa malenom:) @lady nadam se da ce biti sve dobro, i ja danas odoh po uputnicu pa sutra bris da vadimo, do petka da znamo vise sta je... @nanika cekam danas da vidim kakva ce biti stolica, ko ozeblo sunce:) jucer je imala zadnji put, ne skroz vodenast ali je bio proljev
ma ne, bris nosa i grla jer kaslje mjesec dana i nos curi i dan danas i malo nam je boja cudna, pa da nije od nosa ili grla sve ovo...pa cemo s tim nalazima kod dr pa vidjeti za dalje...svakako moramo raditi nalaze za vrtic.