Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ne mogu sebi doci od kako sam procitala za malu Ajsu
moji momci su dobro hB.Igor spava a Luka se igra...
drago mi je da je malena dobro leona , za Afana.
a jelena jeli Anuska danas bolje
a sto se tice "tovljenja" djece keksom,moj Luka pije mlijeko sa kasikom cokolina ali je takav kakav je a meni uopste nije u interesu da on bude bucko cak sta vise, samo neka je zdrav....
bebacha drago mi je da je dedina op dobro prosla, aBd bice on dobro a sto se b kompleksa tice mozes ti njemu uvesti mjesec dana naravno da ima ucinka mozes pokusati.
dd i od mene eh da vas pitam za igraonicu carobni svijet, mi tamo nismo nikada isli, sad citam na netu da imaju 3D labirint pa ako neko zna da mi napise detaljnije o tome
dan drage bas mi je drago za sve bebice koje su bolje,ljubimo ih one koje su jos bolesne da nam sto prije ozdrave i ja sam se jutros isplakala pravo zbog Ajse,a E. mi sjedi u krilu i govori zini mama(izvini)i nemogu ja njemu objasniti da mi nista on nije radio bili smo malo napolju,eno ga sad spava a ja razmisljam sta cu za rucak felix pa gdje si mi
a joooooooj ludnice danas bas zalosno sto se desava, dodjoh pjeske kuci. trebala veceras izaci s najboljim drugaricama nakon 100 gdoina da proslavimo jednoj od njih rodjendan i rezervisale sto u maloj pivnici i ne da se usranom do potak, da izvinete, odgodile zbog ove ludnice
Mala ono za "tovljenje" kako ti nazva, nije upuceno nikom sa naseg foruma,a pogotovo ne tebi nego inace u privatnom zivotu nailazim na ljude kojima je samo bitno da su djeca debela, da jedu sve zivo i da sa godinu-dvije imaju kilazu skolarca pa se fakat zapitam, a sto to? Sta je u tome dobro ...Meni zao djecice...
V. me je danas tako prepao...igramo se jutros sa magnetnim slovima i brojevima i ja samo sekund nesto ustadoh da dohvatim, kad on nekoliko onih slova strpa u usta i jos krenu da bjezi od mene kad mi srce ne stade...
Ja danas snimala sinuse...sve ok ...sad nemam pojma od cega glavobolje
meni fali tajra draga gdje si, je l'' sve ok?
< Poruku je uredio tekja -- 28.10.2011 20:42:40 >
I meni fali tajra Tajra dolaziiii . Sto se tice danasnjih zbivanja u Bih tuzna sam , vala ga treba dobro nalupat i objasnit mu da sa takvim "ponasanjem" samo baca ljagu na vjernike a to je ono sto danas medijske kuce vole i sto im najvise odgovara. Toliko toga svi mi imamo da radimo i pomazemo ljudima oko sebe u kojoj god zemlji se nalazili, toliko je bolesnih, nemocnih, toliko je mazluma danas, jetima itd itd a balavci rade gluposti. Kao zena, majka i vjernica moje srce je otvoreno za sve ljude cak i one koje nevolim nepravda se ciniti ne smije. Tekja A isto ima obicaj trpati svasta u usta ali srecom sam pljune i kaze pu kaka . Pusa za sve .
Mala ono za "tovljenje" kako ti nazva, nije upuceno nikom sa naseg foruma,a pogotovo ne tebi nego inace u privatnom zivotu nailazim na ljude kojima je samo bitno da su djeca debela, da jedu sve zivo i da sa godinu-dvije imaju kilazu skolarca pa se fakat zapitam, a sto to? Sta je u tome dobro ...Meni zao djecice...
ja ovo nisam pisala jer si me ti uvrijedila ili nesto, nego mislim tako keksom se djeca tove jer u njemu nema nista hranjivo. i sama ga dajem Luki ne bi li se malo popunio ali ne da bi bio debeo, daleko od toga samo da mu rebra ne vire onako
ne brini se ti, kontam ja sta ti mislis
a tajri je grom spalio kompjuter pa se javi ponekad sa neke kante kako ona kaze
Postalo je gore nego divlji zapad.... Cuj teroristicki napad....Boze dragi.... Bolje da ne pisem sta mislim, mogli bi me pogresno shvatiti... Vehabije organski ne podnosim, prljavi sa onim bradetinama, kaljaju nam vjeru, svijet nas gleda kroz njih...fuj fuj fuj!
Grozne vijesti cijeli dan, sad jos procitah za ovo neduzno stvorenje, malenu Asju , tuga Prehladjena sam i suze mi teku, sto od prehlade sto od neke tuge , cure laku vam noc zelim
Jutro svima, ja na poslu pa se javljam ovako rano.. Jučer me onaj događaj u Sa ostavio bez komentara, žao mi je što su se ljudi isprepadali, baš strašno. Kod nas bila patronažna, kaže Mia ima 10 i po kg- meni iskreno je to malo i mislim da joj vaga nije ok, jer kad je uzmem u naručje otpadoše mi ruke, ali eto. Vidjet ću koliko će pokazati vaga kad je odvedem na vakcinu- Morbile, moram vam reći da me je strah te vakcine, užas, svašta sam čula za nju. Kakva su vaša iskustva? Reče mi neko da se reakcija može pojaviti i 3 sedmice nakon primanja, strašno. Trebam li Mii mijenjati jelovnik jer je napunila godinu? svaki savjet je dobrodošao I naravno, kada ste počele stvaljati svoje mališane na tutu? Mia je tek počela hodati i nije još 100% sigurna na nogicama, pa me interesuje da li da sačekam s tutom dok baš ne prohoda pa mogne sama da sjedne na nju ili? pozdrav za sve ženice bolesne i prehlađene bebe da što prije ozdrave
Ziva sam, zdrava... samo malo vise radim i malo vise "majstorisem" i mnogo manje "brzine" na ovom komp. imam... Moje djevojcice uzivaju u slobodi i danima bez kise...
Puno mi nedostajete i molim Boze zdravlja da naredne vikende se "uzivo" druzimo
Malo prelistah temu i vidjeh da veselja slabo ima... Ne dajte se... Cuvajte i sebe i svoje pilice...
Jutro svima!! Kako ste mi ,Sarajke jeste li se odmorile i smirile nakon jucerasnjeg ispada??? Jelena kako mi je snajkica?? Tajra lijepo te opet vidjeti sa nama,dragomi je da su curice dobro.... Nana84 ako je beba napunila 1g onda joj vec mozes davati odraslu hranu-zacini,so ,secer u minimali...Ima tema ishrana djece za tu dob... Sto se tice tute ja smatram da je rano,jer tek hoda i treba d a bude skoncentrisana na to,a tuta nece nigdje pobjeci... Tekja i ja podrzavam tvoje misljenje i moj je zgoljo a cujem razne komentare, najgore kad ga neko sazaljevaju kontaju da mu haman nedam da jede(u jednu ruku su u pravu,bonbone,cokolade i te zajebancije nismo jos uveli)
Ticerka zao mi je sto vam je propao provod... Lady ljubi Lanu
Mene prehlada trese,smrzoh se,nos mi ko cesma.lije Adi se evo igra ,ne znam stada radimo danas,ruzno vrijeme,a ja ovakva nigdje prispjela nisam....
Nana, cestitam jer ste proslavili rodjendan Vjerujem da sve treba postepeno i sa hranom i sa tutom... a za vakcinu, posmatraj je kao jednu u nizu... ako bude reakcije, a nadam se da nece, bit ce od 7 do 15 dana nakon primanja... moja R je imala sedmi dan povisenu temperaturu i to je sve...
dobar dan.. moja sitoVacija goren dolen je zavrsena...sad je samo prisutna ona dolen jutros smo malo setali,gledali cure koje prolaze i davali im bodove ono djuture nas troje uglavnom za sad smo dobro i zdravo,fali nam koja hiljadarka ali eto i to neko mora dovidjenja .