Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poz dame. Bolesnim bebarama zelim da sto brze ozdrave. Ja svojoj celjadi nikad nisam davala nikakve preparate za apetit, imunitet itd itd. Pijemo multivitamin neki al vise i preskocimo ako djete nece da zvace to cudo i ne mora kod mene nema prislle. Kad jedu elhamdulilah kad nece sta cu im. Trudim se da im ponudim sto zdraviju prehranu ali ipak ne ocekujem od njih ni da budu vegetarijanci i da zderu brokolu(brokoli) kako ga vec zovu svaki dan jer nevolim ga ni ja a ni babo im . Tekja danas je A pokazao drugu stranu genijalnih gena brat mu spava a on ga vuce za duksericu i pljuje . H mi je danas darovao crteze iz skole i na njima sam okrugla daj reko sine barem me crtaj malo tanju .Ko zna mozda je i meni mater nekad davala B vitamine ispitat cu ja to . Laku noc.
Pozdrav za sve mame Leona drago mi je da je stanje bolje . Jelena kako je Ana jutros????? Kako nam je drug Afan?? Ja pijem kaficu, curica u obdanistu, a maleni sprat nize kod sveki
Jutroooo svima nadamo se da su nam drugari ozdravili....Mi doruckovali,pijem kafu Adi se igra....Bujrum ima kafe jos.... Ja Adija nikad ne silim da jede,pravvim raznovrsno nudim,nekad pojede a ima stvari koje nece ni da pogleda....I on je zgoljoo,ali je kako kazu previsok za svoj uzrast,mnogi misle da mu je 3 godine....Pocela sam nedavno da mu dajem miltivitamine,ali svaki drugi dan....Svaki dan ima povrce kao prilog ali ga ne skuham da bud eskroz kuhano vec samo malo tako da jos uvijek ima svjezine u njemu i vidim da jede ,meni dragoako pojede po 5 kasika,ali je zato voce obavezno i tu naviku imamo odkako smo uveli voce ...Svaki dan dobije punu zdjelicu najmanje 3 razlicite vocke,osim bananne koju jede poslije dorucka i sve pojede...Nekad nasjeckam i povrce,krastavice,kukuruz,paprike pojede ....Volila bih kad bi htjeo ribe ,al nema sanse
M je dobro evo jede fino, jutros se normalno probudila, trcala da trazi crtani:) noc prosla normalno, bez temperature:) trajalo je u sustini 24 sata sto se tice temperature.
ovo za Ajsu...ja vise ne mogu da vjerujem da je moguce da djeca iz dana u dan umiru a da sve ostalo stoji i da je ljudima svejedno sasvim...mislim na ljude koji mogu promijeniti nesto a nece...ne znam vise kako ce ljudi izdrzati toliku bol...
Mahanje od nas... Kod nas situacija katastrofalna bukvalno, Ana cijelu noc imala temperaturu izmedju 38.5 i 39,5. Prevristala cijelu noc i evo vristi i dalje, bas je boli, a zalogaja ne moze da pojede, trazi ona gladna, ali nema sanse da proguta, podje i tacno se vidi da je boli, grimasu napravi i izbaci. Nervozna je strasno.
Nadam se da su Afan i malena od Leone danas dobro, a i ostala djecica.
Mahanje od nas... Kod nas situacija katastrofalna bukvalno, Ana cijelu noc imala temperaturu izmedju 38.5 i 39,5. Prevristala cijelu noc i evo vristi i dalje, bas je boli, a zalogaja ne moze da pojede, trazi ona gladna, ali nema sanse da proguta, podje i tacno se vidi da je boli, grimasu napravi i izbaci. Nervozna je strasno.
Nadam se da su Afan i malena od Leone danas dobro, a i ostala djecica.
da curica sto prije ozdravi nisam u toku , grlo je boli??
jutro. Zao mi je djecice bolesne da sto prije, ozdrave duse drage ... Ja se nisam naspavala ko mi je kriv sto sam kasno legla jos sam jutros mogla al anelme budi vice ade utani daj peka..... Dan tmuran maglovit,kisovit....Pa cemo abd danas namjerivat san.
Salmy masallah pa nije mrsavko, moj ima 15,5kg, a visok je 89cm. Sve je to tu negdje . Drago mi je da je bolje, samo naprijed sa pripremama . Amani, felix, bananica,
salmy moj nezna opsovat al zna rec ebeti neku noc mm pravi mu igracku kad ne ide a mm ce ebeti trunje .A anel ce za njim ebeti tuje sto ga reko lijepo ucis pored tebe ce samo propsovati Inace ne psuje al zato udara , i pljuje neznam odakle mu to pljuvanje al nije danima sto puta sam ga naruzila pucnila da to ne valja tuc, udari dobro rukom a ruka teska ko nekog majstora pripukne kad pucne i prsti iz usta slina pljuje Zasad je prestao pljuvat nadam se da nece vise al udarit zna ....jos kad mi se mm priblizi anel trceci ruku priprema da taju puke-pukne sto dira mamu
ej megi mila i ja sam danas fuj glava me boli , jedva cekam da anel zaspi da idem i ja bas sam grozna sebi samoj . Plakaala bi onak iz cista mira a nisam .....neki me hrmoni spucali ludi .....
mi smo jeli jutros jaje i hljeb, pa kasnije za uzinu bananu i sad pred spavanje jednu hipp kasu, pijemo neki super lumpi caj u kojem ima sipka i neka mjesavina s okusom ananasa i stavili smo jos malo rehidrana:) sad je zaspala, dobro je, malo nos curi i kasljuca, i nervozna je...nas su zubi unistili, ove petice a jos nijedna nije izasla pa je pokupila garant virus zbog oslabljenog imuniteta, al eto izborila se brzo:)
Dan ja sam glaaaaaaaaaadnaaaaaaaaa...tri dana nista nisam, sem dvije kasike rize, pojela...sta je ovo ne mogu vas ni citati...nemam snage a zadnji post od leone vidim pise jaja...meni se odmah povraca...evo dok pisem, meni se povraca pisemo se...nekad
Dan ja sam glaaaaaaaaaadnaaaaaaaaa...tri dana nista nisam, sem dvije kasike rize, pojela...sta je ovo ne mogu vas ni citati...nemam snage a zadnji post od leone vidim pise jaja...meni se odmah povraca...evo dok pisem, meni se povraca pisemo se...nekad
tako je i meni bilo kad sam imala ovu virozu i od caja sam povracala al me supa domaca vratila u zivot, a moja M nije jela jaja nikako od 12-16 mjeseci, kad je pocela jesti bjelance pa sa jedno 18 i zumance i od tada joj je to omiljeno jelo za dorucak, ali samo kuhano:)