|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
28.10.2011 1:07:51   
leona81
pozdrav bolesnim drugarima, mi smo bolje:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4001
28.10.2011 2:40:14   
Ella_H
Poz dame.
Bolesnim bebarama zelim da sto brze ozdrave.
Ja svojoj celjadi nikad nisam davala nikakve preparate
za apetit, imunitet itd itd. Pijemo multivitamin neki al vise i preskocimo
ako djete nece da zvace to cudo i ne mora kod mene nema prislle.
Kad jedu elhamdulilah kad nece sta cu im. Trudim se da im ponudim
sto zdraviju prehranu ali ipak ne ocekujem od njih ni da budu vegetarijanci
i da zderu brokolu(brokoli) kako ga vec zovu svaki dan jer nevolim ga ni ja
a ni babo imuser posted image .
Tekja danas je A pokazao drugu stranu genijalnih gena
brat mu spava a on ga vuce za duksericu i pljujeuser posted image user posted image user posted image .
H mi je danas darovao crteze  iz skole i na njima sam okruglauser posted image user posted image daj reko sine
barem me crtaj malo tanjuuser posted image .Ko zna mozda je i meni mater nekad davala B vitamine
ispitat cu ja touser posted image . user posted image  Laku noc.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4002
28.10.2011 8:08:39   
bebacha
jutro.evo me ko zombi.necu nista da se zalim samo da  napisem da me ova vjest za malu Ajsu oborila s noguuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4003
28.10.2011 8:15:13   
bananica
jutro!
evo i ja se spremam na posao, jos uvijek se pokusavam naviknuti na rano ustajanjeuser posted image

kakva vijest? koja Ajsa?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4004
28.10.2011 8:23:06   
bebacha
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=241056205952112&set=a.136921706365563.22223.100001432027139&type=1&ref=nf

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 4005
28.10.2011 8:49:50   
nanika
Pozdrav za sve mame user posted image
Leona drago mi je da je stanje boljeuser posted image .
Jelena kako je Ana jutros?????
Kako nam je drug Afan??
Ja pijem kaficu, curica u obdanistu, a maleni sprat nize kod svekiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4006
28.10.2011 9:09:24   
Anoniman
Jutroooo svima nadamo se da su nam drugari ozdravili....Mi doruckovali,pijem kafu Adi se igra....Bujrum ima kafe jos....
Ja Adija nikad ne   silim da jede,pravvim raznovrsno nudim,nekad  pojede  a ima stvari koje nece ni da  pogleda....I on je zgoljoo,ali je kako kazu previsok za svoj  uzrast,mnogi misle da mu je 3 godine....Pocela sam nedavno da mu dajem miltivitamine,ali svaki drugi dan....Svaki dan ima povrce kao prilog ali ga ne skuham da bud eskroz kuhano vec samo malo tako da jos uvijek ima svjezine u njemu i vidim da jede ,meni dragoako pojede po 5 kasika,ali je zato voce obavezno i tu naviku imamo odkako smo  uveli voce ...Svaki dan dobije  punu zdjelicu najmanje 3 razlicite vocke,osim bananne koju jede  poslije dorucka i sve pojede...Nekad nasjeckam i povrce,krastavice,kukuruz,paprike pojede ....Volila bih  kad  bi htjeo ribe ,al nema sanseuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 4007
28.10.2011 9:43:17   
leona81
M je dobro evo jede fino, jutros se normalno probudila, trcala da trazi crtani:) noc prosla normalno, bez temperature:) trajalo je u sustini 24 sata sto se tice temperature.

ovo za Ajsu...ja vise ne mogu da vjerujem da je moguce da djeca iz dana u dan umiru a da sve ostalo stoji i da je ljudima svejedno sasvim...mislim na ljude koji mogu promijeniti nesto a nece...ne znam vise kako ce ljudi izdrzati toliku bol...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4008
28.10.2011 10:01:18   
nanika
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

..Volila bih  kad  bi htjeo ribe ,al nema sanseuser posted image

Moji bas vole ribu, nije bitno koja je morska ili rijecna, sve jeduuser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4009
28.10.2011 10:10:38   
Anoniman
Mahanje od nas... Kod nas situacija katastrofalna bukvalno, Ana cijelu noc imala temperaturu izmedju 38.5 i 39,5. Prevristala cijelu noc i evo vristi i dalje, bas je boli, a zalogaja ne moze da pojede, trazi ona gladna, ali nema sanse da proguta, podje i tacno se vidi da je boli, grimasu napravi i izbaci. Nervozna je strasno.

Nadam se da su Afan i malena od Leone danas dobro, a i ostala djecica.

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 4010
28.10.2011 10:13:05   
nanika
Jelo bas mi je zao, dusa draga bas ce se namuciti dok joj sve prodjeuser posted image . Slusa li maleni?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4011
28.10.2011 10:18:27   
bananica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mahanje od nas... Kod nas situacija katastrofalna bukvalno, Ana cijelu noc imala temperaturu izmedju 38.5 i 39,5. Prevristala cijelu noc i evo vristi i dalje, bas je boli, a zalogaja ne moze da pojede, trazi ona gladna, ali nema sanse da proguta, podje i tacno se vidi da je boli, grimasu napravi i izbaci. Nervozna je strasno.

Nadam se da su Afan i malena od Leone danas dobro, a i ostala djecica.

da curica sto prije ozdraviuser posted image user posted image nisam u toku , grlo je boli??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4012
28.10.2011 10:21:40   
Anoniman
jutro.
Zao mi je djecice bolesne da sto prije, ozdrave user posted image user posted image user posted image duse drage ...
Ja se nisam naspavala ko mi je kriv sto sam kasno legla user posted image jos sam jutros mogla al anelme budi vice ade utani daj peka.....
Dan tmuran maglovit,kisovit....Pa cemo abd danas namjerivat san.

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 4013
28.10.2011 10:35:15   
salmy
Jutro za drugare
Mi smo bolje hvala Bogu,spavao je cjelu noc,i bio raspolzen sinocuser posted image

Jutros mokone jeouser posted image user posted image proklijace iz njega,zaboravih reci da smo ga jucer vagali,pa eto nije lose 14,5 kguser posted image

Sad mozemo uzivati u pripremama za rođendanuser posted image

Zao nam je Anice,dusa mala bas je lomi turauser posted image
Leona bravo za drugaricu
Saljemo vam punouser posted image user posted image user posted image

ps:moj momak poceo da psujeuser posted image user posted image  kaze:eboga majka,i eboga tajo....sta mogu kad je cuo od nasuser posted image upija ko spuzva

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4014
28.10.2011 11:10:10   
Amani12
Jutro
Nadam se da su bolesna djecica bolje...
Mi smo ok,hB

Ova vijest za malenu Ajsu me dotukla...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4015
28.10.2011 11:23:13   
nanika
Salmy masallah pa nije mrsavko, moj ima 15,5kg, a visok je 89cm. Sve je to tu negdjeuser posted image . Drago mi je da je bolje, samo naprijed sa pripremamauser posted image .
Amani, felix, bananica,user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4016
28.10.2011 11:54:32   
Anoniman
salmy moj nezna opsovat al zna rec ebetiuser posted image user posted image neku noc mm pravi mu igracku kad ne ide a mm ce ebeti trunje .A anel ce za njim ebeti tuje user posted image sto ga reko lijepo ucis user posted image pored tebe ce samo propsovatiuser posted image
Inace ne psuje al zato udara , i pljuje neznam odakle mu to pljuvanje al nije danima sto puta sam ga naruzila pucnila da to ne valja tuc, udari dobro rukom a ruka teska ko nekog majstorauser posted image pripukne kad pucne i prsti iz usta slina pljuje
Zasad je prestao pljuvat nadam se da nece vise al udarit zna ....jos kad mi se mm priblizi anel trceci ruku priprema da taju puke-pukne sto dira mamuuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 4017
28.10.2011 12:51:43   
megi
pozdrav

nadam se da su djeca bolje

jelo bice i Ana bolja samo dok pencilin malo krene djelovati
leona, salmy super da su djecica danas raspolozena

ja sam nekakva umorna, pa se vucem po poslu, malo citam na RR-u pa se rasplacem svako malo na sve ove neke tuzne vijesti

elem, prava user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4018
28.10.2011 12:58:24   
Anoniman
ej megi mila i ja sam danas fuj glava me boli , jedva cekam da anel zaspi da idem i ja bas sam grozna sebi samoj . Plakaala bi onak iz cista mira user posted image a nisamuser posted image .....neki me hrmoni spucali ludi .....

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 4019
28.10.2011 13:21:32   
leona81
mi smo jeli jutros jaje i hljeb, pa kasnije za uzinu bananu i sad pred spavanje jednu hipp kasu, pijemo neki super lumpi caj u kojem ima sipka i neka mjesavina s okusom ananasa i stavili smo jos malo rehidrana:) sad je zaspala, dobro je, malo nos curi i kasljuca, i nervozna je...nas su zubi unistili, ove petice a jos nijedna nije izasla pa je pokupila garant virus zbog oslabljenog imuniteta, al eto izborila se brzo:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4020
28.10.2011 13:26:59   
Anoniman
Dan
ja sam glaaaaaaaaaadnaaaaaaaaa...tri dana nista nisam, sem dvije kasike rize, pojela...sta je ovouser posted image
ne mogu vas ni citati...nemam snage
a zadnji post od leone vidim pise jaja...meni se odmah povraca...evo dok pisem, meni se povraca
pisemo se...nekad
user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 4021
28.10.2011 13:28:01   
Lady26
Bravo May user posted image
Jelo, kako je stanje kod Ane user posted image , je li bolje?
Pusa svima user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4022
28.10.2011 13:35:58   
leona81
IZVORNA PORUKA: dadada

Dan
ja sam glaaaaaaaaaadnaaaaaaaaa...tri dana nista nisam, sem dvije kasike rize, pojela...sta je ovouser posted image
ne mogu vas ni citati...nemam snage
a zadnji post od leone vidim pise jaja...meni se odmah povraca...evo dok pisem, meni se povraca
pisemo se...nekad
user posted image user posted image

tako je i meni bilo kad sam imala ovu virozu i od caja sam povracala al me supa domaca vratila u zivot, a moja M nije jela jaja nikako od 12-16 mjeseci, kad je pocela jesti bjelance pa sa jedno 18 i zumance i od tada joj je to omiljeno jelo za dorucak, ali samo kuhano:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4023
28.10.2011 13:36:17   
leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bravo May user posted image
Jelo, kako je stanje kod Ane user posted image , je li bolje?
Pusa svima user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4024
28.10.2011 13:39:58   
selebriti
user posted image user posted image  za sve bolesne....

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Podrska za JMBG
krofnica 2

Podrzavate li proteste za JMBG

da (94%)

ne (6%)

Broj svih glasova: 53

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *