Anoniman
|
Jutro, ja i dalje prehladjena, slinim, a A se samo lijepi za mene, kazem joj nemoj prehladit ces se, kaze a mogu li se samo malo zalijepiti Izgleda da je pravo hladno , a neko rece da ce bez snijega biti do Nove, ah ko ce ga znati. Jucer sam pronasla univerzalne cizme za sve generacije, i ako nam budu dobro kad probamo A i ja cemo imati iste mnn, Alex pravi vragolan marincii, je li kod vas hladno, slusa li Matej tajra, hajde kad ozdravim da se vidimo u Merkuru, dok nam i dadada ozdravi MarinaDK, pozdrav i za ranoranioce Ella, sretno mila u novom domu, ljubac djecacima felix, ma koga j eto pukao pms, je li to ludilo samo privremeno ili si fakat spremna za bebu, ti imas vremena za 3-4, kad si mlada, a mi starke zadnji voz hvatamo Pusa svima hanice, sretnooo, bit ce sve ok Zaboravih najvaznije, sinoc se A upiskila u krevet, dijete zvalo a mi nismo culi, i presvlacimo je mi a ona se raspricala i kaze necu pidzamu nego helanke, dijete se zeli igrati, a onak snena kad se rasprica pravo smijesna, kaze sad ce mi doci Andej da se igamo
< Poruku je uredio sahara -- 30.10.2011 10:24:04 >
|