Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eno ode tema pod ključ, a taman pošla da odgovorim felix
hej felix a kod nas u krjaini nije baš prihvatljivo da djeca zovu oca babo, zbog fikreta abdića , moj malac zove tata, tako sam i ja zvala, kad neko pita a gdje mu je babo, ja kažem tata mu je na poslu, a babo je u u zatvoru u puli
hej felix a kod nas u krjaini nije baš prihvatljivo da djeca zovu oca babo, zbog fikreta abdića , moj malac zove tata, tako sam i ja zvala, kad neko pita a gdje mu je babo, ja kažem tata mu je na poslu, a babo je u u zatvoru u puli
...a koja tema,pitanja i sugestije
a ne nosim lece ,nisam ih nosila od poroda....skuhala sma kamilicu pa cu malo da stavim na oko....trazim na netu ali nista nema da li moze jecmir unutra iskociti iako ovo ne izgleda tako
...a koja tema,pitanja i sugestije
a ne nosim lece ,nisam ih nosila od poroda....skuhala sma kamilicu pa cu malo da stavim na oko....trazim na netu ali nista nema da li moze jecmir unutra iskociti iako ovo ne izgleda tako
ni slucajno toplu oblogu ili pariti,ispiraj mlakom...Moze jacmir unutar skociti pa cak i ako je poveci izgrebati oko...Ja sam jedno vrijeme imala stalno jecmira,muku samprosla dok to nije proslo
gvendy ne bih da te strašim, ali ako je providno može biti čir, moja prijateljica je to imala, ali ona je nosila leće, ako ti ne prođe do sutra, fino ti idi oftalmologu
Dancek svima Moje dijete se naspavalo,pa ode sa tetkicom u setnju. Muzek i Nedjeljom rinta,treca za redom... Hebemu vise i posao... Da nam sva bolesna djecica ozdrave... Jelo,kako je Ana? Hannice sretno A poseban za male Aprilke i Aprilce
Dan kako nam je generacija....Ja sam vec danima kao u nekoj magli,nizak tlak me slomi...samo b spvala...Antonio je danas pravi zloco bio u kaficu,gura jednu curicu,jednog ciku pogodio u facu secerom,mm ujeo...tako da je dobio sipku od taje....Sad spava....Ja oko rucka,mm na utakmici....2 mi zlijezde otekle,grlo crveno...moje tegobe s zimakim danima idu..... Bolesnoj djeci i mamicama brzo ozdravljenje,a teti koki specijalan zagrljaj...
Pozdrav i od nas Mi bili malo napolju, bas je lijepo. A mi zaspao pa smo dosli kuci a kasnije cemo u Merkator. Danas je 21 dan kako je curica imala pljuskavice i sada znam da ih A nece dobiti Mislim da bi bilo bolje da su to zajedno prosli.
Vidim da se Jelena nije javila, kako li joj je Ana??? Nema ni Leone, kako li je njena curica?? Lady nadam se da kod L nece biti nista ozbiljno, samo navalite na limun. Svim zenicama jedan veliki
Drage hvala sto pitate za nas, moja cura je bolje, nema temperature, malo se i popravio apetit, tj prvi put posle pet dana danas je nesto pojela da je nisam tjerala i ganjala, nije neka kolicina, ali koliko god dobro je. Luka i dalje kaslje i slini, nocas je cijelu noc imao temperaturu, danas smo bili kod dr, vodila Anu na injeciju pa povela i njega da ga poslusa, kaze dr cista pluca, grlo cisto, ona ga ne bi kljukala nikakvim sirupima, antibioticima i ostalim kinima (svaka cast doktorici , odusevila me kako je fina, detaljna i sto je najbitnije neda antibiotike bez nalaza), pa je rekla da ga pratim i ako bude temperatura preko 39 da ga vodim na Jezero da mu izvade nalaze ili ako bude odbijao da jede da mu pogledaju usi. Nadam se da su ostale mame i bebice dobro, ljubimo vas
Spica nece nista.... Napravila joj supu na koljenici, 2-3 kasike pojela, nece ni caj sa limunom, pije samo caj za kasalj... Nisam pametna...
Ima i temperaturu, 38, dala sam joj kasicicu Dalsy-a... Paracetamolu istekao rok, sreca pogledah... Ako zatreba, kad smijem opet sta dati, mislim na cepic paracetamol? Za 4-6h? Ili smijem i ranije...? Ona evo skace sa tajom, promukla, jedva je cujemo, ne jede...samo pije tecnost
Lady dalsy opet smijes dati posle minimum 6h, ali zato paracetamol smijes i ranije ako temperatura bude rasla. Dr preporucuju minimum dva sata od prethodnog lijeka, dok je nama jedna dr rekla da mozemo ako temperatura ne spada vec raste odmah psole sat vremena dati neki lijek za temperaturu iz druge skupine lijekova. Tako sam ja znala posle paracetamola sat vremena dati dalsy. Ljubimo curu da brzo prodje, nadam se da je samo viroza.
Jelena bas sam mislila gdje si, ne javljas se da nam kazes kako su djecica. Drago mi je da je Ana bolje . Ta je neka doktorica bas fina, nije ko ostali da je Luki odmah ukljucila antibiotik. Lady , mislis lida je Lani upaljeno grlo?? jesi li je vodila dr?
Lanci ...gadno ovo vrijeme...ovi prelazi su uvijek najgori...nego lady ja bih cepic ostavila za ne daj boze veceras...uvijek se ponavljam...al temp. najcesce navece skoci najvise...tj. izmedju 7 i 9...pa tako nekako raspodjeli i taj sirup.
za Anu
Ovaj moj jos spava...a kontam do grada kad se probudi
pozz, Lady nadam se da nije ništa ozbiljno i da će brzo proći jelena drago mi je da je cura bolje Hannice sretno Ella sretno sa selidbom Marina držimo fige da zazvoni večeras U otišla kod mojih,večeras imamo goste i tako ko nedelja
Znam dadada, meni je cepic uvijek posljendnja opcija...i njega cuvam ako je bas visoka temperatura a nadam se da nece biti potreban, evo vec osjetim da je temp spala, malo se preznojila... Ne znam sta joj bi odjednom jutros...ustala i jedva prica i ponekad se zakaslje..
vece evo i nas malo kod vas vidim Lanci nam malo bolesna,ljubimo je da nam ozdravi brzo, a kifla zauhar kako nije kad su bolesni Ana bolje hvala Bogu,nadam se da ce i Luka brzo ozdraviti,a zar kod nas ima takvih doktorica?nanika kako djecica,vidim na momka nisu presle pljuskavice,neznam sta da kazem ili drago mi je ili zao mi je, i jedno i drugo ima mjesta moja cura danas pojela pet cevapa u Zmaju a kod njih cevap od dulum,juce me prevarila za pizzu,haman pola mi je pojela,ja ostala gladna, e danas za nju maksuz narucimo peticu i bogami smaza,jest da je bez lepine ali im je dohakala
zaho cura jede cevape?...pa ja se ubijem od 5 cevapa - zmajevih, a vidjela si kolika sam ...ja sam nekidan prvo uspavala V. pa smo onda narucili cevape i pojeli dok on spava - ja mu ih nisam planirala dati do skole, makar ...
< Poruku je uredio Lady26 -- 30.10.2011 17:39:07 >