|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
30.10.2011 13:31:27   
škorpija
gvendY nosiš li leće

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4126
30.10.2011 13:36:44   
škorpija
eno ode tema pod ključ, a taman pošla da odgovorim felixuser posted image

hej felix a kod nas u krjaini nije baš prihvatljivo da djeca zovu oca babo, zbog fikreta abdićauser posted image , moj malac zove tata, tako sam i ja zvala, kad neko pita a gdje mu je babo, ja kažem tata mu je na poslu, a babo je u u zatvoru u puliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4127
30.10.2011 13:39:49   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

hej felix a kod nas u krjaini nije baš prihvatljivo da djeca zovu oca babo, zbog fikreta abdićauser posted image , moj malac zove tata, tako sam i ja zvala, kad neko pita a gdje mu je babo, ja kažem tata mu je na poslu, a babo je u u zatvoru u puliuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...a koja tema,pitanja i sugestijeuser posted image

a ne nosim lece ,nisam ih nosila od poroda....skuhala sma kamilicu pa cu malo da stavim na oko....trazim na netu ali nista nemauser posted image da li moze jecmir unutra iskociti iako ovo ne izgleda takouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4128
30.10.2011 13:43:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image ...a koja tema,pitanja i sugestijeuser posted image

a ne nosim lece ,nisam ih nosila od poroda....skuhala sma kamilicu pa cu malo da stavim na oko....trazim na netu ali nista nemauser posted image da li moze jecmir unutra iskociti iako ovo ne izgleda takouser posted image

ni slucajno toplu oblogu ili pariti,ispiraj mlakom...Moze jacmir unutar skociti pa cak i ako je  poveci izgrebati oko...Ja sam jedno vrijeme  imala stalno jecmira,muku samprosla  dok to  nije proslo

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 4129
30.10.2011 13:50:04   
škorpija
gvendy ne bih da te strašim, ali ako je providno može biti čir, moja prijateljica je to imala, ali ona je nosila leće, ako ti ne prođe do sutra, fino ti idi oftalmologu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4130
30.10.2011 14:18:37   
Amani12
Dancek svima user posted image
Moje dijete se naspavalo,pa ode sa tetkicom u setnju.user posted image
Muzek i Nedjeljom rinta,treca za redom...user posted image Hebemu vise i posao...
Da nam sva bolesna djecica ozdrave...user posted image
Jelo,kako je Ana?
Hannice sretno user posted image
A poseban user posted image za male Aprilke i Aprilce user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4131
30.10.2011 14:33:43   
Anoniman
user posted image Pozelite mi srecu zenice cekam poziv,ako zazvoni veceras sam u novom  ruhu...Tetovazauser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 4132
30.10.2011 14:57:54   
Apotekarka
Dan kako nam je generacija....Ja sam vec danima kao u nekoj magli,nizak tlak me slomi...samo b spvala...Antonio je danas pravi zloco bio u kaficu,gura jednu curicu,jednog ciku pogodio u facu secerom,mm ujeo...tako da je dobio sipku od taje....Sad spava....Ja oko rucka,mm na utakmici....2 mi zlijezde otekle,grlo crveno...moje tegobe s zimakim danima idu.....
Bolesnoj djeci i mamicama brzo ozdravljenje,a teti koki specijalan zagrljaj...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4133
30.10.2011 15:10:32   
Anoniman
Mi bili u importane, i zabavili se ludo, tj. Ajna se zabavilauser posted image , vidjeli smo i drugaricu Lanu i mamu tikiuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 4134
30.10.2011 15:16:06   
nanika
Pozdrav i od nasuser posted image
Mi bili malo napolju, bas je lijepo. A mi zaspao pa smo dosli kuci a kasnije cemo u Merkator.
Danas je 21 dan kako je curica imala pljuskavice i sada znam da ih A nece dobitiuser posted image Mislim da bi bilo bolje da su to zajedno prosli.

Vidim da se Jelena nije javila, kako li joj je Ana???
Nema ni Leone, kako li je njena curica??
Lady nadam se da kod L nece biti nista ozbiljno, samo navalite na limun.
Svim zenicama jedan velikiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4135
30.10.2011 15:50:37   
Lady26
Spica nece nista....
Napravila joj supu na koljenici, 2-3 kasike pojela, nece ni caj sa limunom, pije samo caj za kasalj...
Nisam pametna...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4136
30.10.2011 16:09:41   
Anoniman
Drage hvala sto pitate za nas, moja cura je bolje, nema temperature, malo se i popravio apetit, tj prvi put posle pet dana danas je nesto pojela da je nisam tjerala i ganjala, nije neka kolicina, ali koliko god dobro je. Luka i dalje kaslje i slini, nocas je cijelu noc imao temperaturu, danas smo bili kod dr, vodila Anu na injeciju pa povela i njega da ga poslusa, kaze dr cista pluca, grlo cisto, ona ga ne bi kljukala nikakvim sirupima, antibioticima i ostalim kinima (svaka cast doktoriciuser posted image , odusevila me kako je fina, detaljna i sto je najbitnije neda antibiotike bez nalaza), pa je rekla da ga pratim i ako bude temperatura preko 39 da ga vodim na Jezero da mu izvade nalaze ili ako bude odbijao da jede da mu pogledaju usi.
Nadam se da su ostale mame i bebice dobro, ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4137
30.10.2011 16:13:40   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Spica nece nista....
Napravila joj supu na koljenici, 2-3 kasike pojela, nece ni caj sa limunom, pije samo caj za kasalj...
Nisam pametna...

Ima i temperaturu, 38, dala sam joj kasicicu Dalsy-a...
Paracetamolu istekao rok, sreca pogledah...
Ako zatreba, kad smijem opet sta dati, mislim na cepic paracetamol? Za 4-6h? Ili smijem i ranije...?
Ona evo skace sa tajom, promukla, jedva je cujemo, ne jede...samo pije tecnost

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4138
30.10.2011 16:18:55   
Anoniman
Lady dalsy opet smijes dati posle minimum 6h, ali zato paracetamol smijes i ranije ako temperatura bude rasla. Dr preporucuju minimum dva sata od prethodnog lijeka, dok je nama jedna dr rekla da mozemo ako temperatura ne spada vec raste odmah psole sat vremena dati neki lijek za temperaturu iz druge skupine lijekova. Tako sam ja znala posle paracetamola sat vremena dati dalsy.
Ljubimo curu da brzo prodje, nadam se da je samo viroza.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4139
30.10.2011 16:23:31   
Lady26
Hvala ti draga, ljubi djecicu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4140
30.10.2011 16:31:12   
nanika
Jelena bas sam mislila gdje si, ne javljas se da nam kazes kako su djecica. Drago mi je da je Ana boljeuser posted image . Ta je neka doktorica bas fina, nije ko ostali da je Luki odmah ukljucila antibiotik.
Ladyuser posted image , mislis lida je Lani upaljeno grlo?? jesi li je vodila dr?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4141
30.10.2011 16:39:56   
Lady26
Ma nisam, ne trci mi se odmah dr. Sutra necu raditi pa cu je pratiti, sad je pojela skoro cijelu kiflu, onako suhu, zauhar user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4142
30.10.2011 16:44:46   
Anoniman
Lanciuser posted image user posted image ...gadno ovo vrijeme...ovi prelazi su uvijek najgori...nego lady ja bih cepic ostavila za ne daj boze veceras...uvijek se ponavljam...al temp. najcesce navece skoci najvise...tj. izmedju 7 i 9...pa tako nekako raspodjeli i taj sirup.

user posted image za Anu

Ovaj moj jos spava...a kontam do grada kad se probudi

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4143
30.10.2011 16:46:12   
dafri
pozz,
Lady user posted image nadam se da nije ništa ozbiljno i da će brzo proći
jelena drago mi je da je cura boljeuser posted image
Hannice sretno
Ella sretno sa selidbom
Marina držimo fige da zazvoni večeras
U otišla kod mojih,večeras imamo goste i tako ko nedelja

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4144
30.10.2011 17:01:45   
Lady26
Znam dadada, meni je cepic uvijek posljendnja opcija...i njega cuvam ako je bas visoka temperatura a nadam se da nece biti potreban, evo vec osjetim da je temp spala, malo se preznojila...
Ne znam sta joj bi odjednom jutros...ustala i jedva prica i ponekad se zakaslje..

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 4145
30.10.2011 17:02:02   
Honey3
veceuser posted image
evo i nas malo kod vasuser posted image
vidim Lanci nam malo bolesna,ljubimo je da nam ozdravi brzo, a kifla zauhar kako nije kad su bolesni user posted image Ana bolje hvala Bogu,nadam se da ce i Luka brzo ozdraviti,a zar kod nas ima takvih doktorica?nanika kako djecica,vidim na momka nisu presle pljuskavice,neznam sta da kazem ili drago mi je ili zao mi je, i jedno i drugo ima mjestauser posted image
moja cura danas pojela pet cevapa u Zmajuuser posted image a kod njih cevap od dulum,juce me prevarila za pizzu,haman pola mi je pojela,ja ostala gladna, e danas za nju maksuz narucimo peticu i bogami smaza,jest da je bez lepine ali im je dohakalauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 4146
30.10.2011 17:32:52   
tekja
vece...

Jelo, drago mi je da je Ana malo bolje i da je ruckilauser posted image ...nadam se da ce ti se L. izvuci bez antb...kako doji?

Lady, promuklost uglavnom vezu za laringitis, a mozda ti je u stanu i suh zrak..stavi kamilicu da isparava da malo da vlaznosti,  a mozda ne bi bilo lose da je malo naparis u kupatilu...

zaho cura jede cevape?...pa ja se ubijem od 5 cevapa - zmajevih, a vidjela si kolika samuser posted image ...ja sam nekidan prvo uspavala V. pa smo onda narucili cevape i pojeli dok on spava - ja mu ih nisam planirala dati do skole, makaruser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4147
30.10.2011 17:35:46   
Anoniman
Neka plava dr, kraće kose. mislim da se zove Emina, ali nisam sigurna, tako me zena odusevila.

Zaho bravo za princezu malenuuser posted image
Nanikauser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 4148
30.10.2011 17:38:16   
Anoniman
Tekja moj poguzija bi non stop visio na ( . ), malo mu nosic smeta, ali to njega ne ometa nesto posebnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4149
30.10.2011 17:38:21   
Lady26
I Lana voli cevape user posted image
Kad god je kakav rostilj pojede po 2-3 komada...onako solistickih naravno...
Evo je zivnula hB, trci i govori oooooooooo pade nana user posted image
Jos da hoce sta pojesti... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 30.10.2011 17:39:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kada?
LELA 77

Kada je vaše dete počelo da koristi nonu?

Pre 12 meseci (32%)

Od 12 do 18 meseci (14%)

Od 18 do 24 meseca (16%)

Od 24 meseca pa na dalje (37%)

Broj svih glasova: 134

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *