|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
30.10.2011 10:31:23   
R&T@
Sahara, zar se i ti druzis s maramicamauser posted image

Druzenje moze "vazda"...ako nas "inventar" primi...user posted image

a Aprilke su stvarno divne s komentarimauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4101
30.10.2011 10:31:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, Hanica ima dvije bebe u pupi, a termin je blizuuser posted image

A moja R. i mene ostavlja bez teksta... T. neke njene zakljucke nece izvesti ni za 5 godina...

Ja jedva cekam da ti napokon naucis A. jezik pa da pratimo njegove zakljuckeuser posted image
Pa Hanice kako ja to ne skontah...aj em veri stjupid...aj em sori...evo sam otisla u cosak da se stidimuser posted image ...sretnouser posted image

joj T. i ja jedva cekam...al nije ovaj moj te inteligencije...on je na ocauser posted image user posted image ...daj boze da ista skonta

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4102
30.10.2011 10:33:59   
Anoniman
no sto neg ste velkamuser posted image user posted image ...pozurite...nabavili su masazne stolice...ne znam je li samo promocija ili ce ostatiuser posted image user posted image ...ja cu se zaliti ako ih odnesuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4103
30.10.2011 10:36:05   
R&T@
Hoces da se kladimo?

To je generacija 2009.
mnogo vaznije od genetike...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4104
30.10.2011 10:37:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

no sto neg ste velkamuser posted image user posted image ...pozurite...nabavili su masazne stolice...ne znam je li samo promocija ili ce ostatiuser posted image user posted image ...ja cu se zaliti ako ih odnesuuser posted image

A ja se sve pitam sto ti tamo visisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4105
30.10.2011 10:46:59   
Anoniman

A ja se sve pitam sto ti tamo visisuser posted image user posted image user posted image
sad ti je jasno sto uplatih clanarinuuser posted image user posted image
vec muntam D. da uzmemouser posted image ...ustvari to je samo...kako to da nazovemuser posted image "sjedalni dio" koji se moze staviti na bilo koju stolicu...oooooo'licna stvaruser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4106
30.10.2011 10:49:01   
Anoniman
kad su to dobili, ne vidjeh neku nocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4107
30.10.2011 10:53:42   
koka i po
jutro veselom drustvu..
nisam se naspavala...sanjala rat...i u pol noci skocila da vidim gdje su mi djecauser posted image
neki dogadjaji duboko se usade u covjekovu psihu...ako ih potisnemo oni ipak ostaju negdje u nasoj podsvjesti...jbg....
ustala jutros ko ovca na klanju...sva helac...i ja i krevet i sve oko mene ....moram ginicu dosta sam se igralauser posted image ..
ja sam nesto danas sus mus...idem na dženazu drugaricinoj majki koja je umrla od raka...odmah mi moja Vildana dodje na pamet..iako se bas trudim da nemislim na nju jer se sva slomim..
djeca su dobro a ja nedefinisana totalno.
eto ...izvinite sto vam pokvari raspolozenje .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4108
30.10.2011 10:55:35   
Anoniman
koko, saljem ti jedan veliki ko kucauser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 4109
30.10.2011 11:00:53   
R&T@
Koko, hajde da mi tebi popravimo raspolozenje...

Vidis ovu dadadu, ode u igraonicu da izmasira "cijenjenu"user posted image

Neposredna veza do poruke: 4110
30.10.2011 11:02:45   
koka i po
mojoj priji i svima user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4111
30.10.2011 11:10:08   
teacher75
hoce li iko u importane na djeciji dan danas? ja cekam da se lana probudi pa da idemo. super, danas bas rano zaspala, sto mi je odgovaralo jer me nadigla u 7 (po novom u 6) pa sam se i ja fino vratila u krevet i odspavala jedan satakuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4112
30.10.2011 11:10:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

kad su to dobili, ne vidjeh neku nocuser posted image
eeeeeeeeeeuser posted image
jucer su bile...a valjda su ih dobili u sub...to je ista ona firma...sigurno si vidjela djeciji program toplomjeri, voki-toki etc.

Kokouser posted image kazu da je dobro dok se takve stvari sanjaju...znaci da se na zdrav nacin preradjuju...ipak su to desavanja koja kad prezivis nikad ne mozes zaboraviti...dobro je dok su u nasoj podsvjesti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4113
30.10.2011 11:10:53   
marinčii
sahara M je dobro malo slini al nije strašno malo smo ovi dana pretjerali s uživanjem na ovom suncu ,ljubi nam Ajnicuslatku a tebi brzo ozdravljenje
koka ipo,tajra,tekja,dadada i ostale user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 4114
30.10.2011 11:14:31   
Anoniman
tiki, kakv djeciji dan, daj detalja, zar nije danas u interexu nesto

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 4115
30.10.2011 11:16:56   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sahara

tiki, kakv djeciji dan, daj detalja, zar nije danas u interexu nesto

svake nedjelje od 12 u importanu dole kod igraone ima to, postave stolove i stolicice, donesu tijesto, sudice i igracke, nekad budu klovnovi i maskote i baloni, bude djece puno i veselouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 30.10.2011 11:17:24 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4116
30.10.2011 11:32:36   
gvendolina
jutrouser posted image
Nama jos jutro tek pijem jutarnju kaficu,kasno smo ustali, a mozda i nismo okasnili pomjerio se satuser posted image
Sinoc zasjelili kod prijatelja A razbacao igracke,izgledalo je kao da je tornado prosaouser posted image user posted image (malo smo raspremili kada smo posli)
A kad se izigrao sjeo iza mene i usutio se,meni odma bi sumnjivo i ja ga pitam :"sta to radis,jel to ćopaš nos?" Kaze on :"Ne ćopam ,samo kopam"user posted image user posted image

Nadam se da su djecica bolje,bilo je dosta bolesnihuser posted image

Meni nesto iskocilo u oku,prozirno sa unutrasnje strane donjeg kapka,bas me zulja...ne znam sta je da li je moglo od dimauser posted image

tiki je li ponovo poceo porodicni dan u importane-u...jeste li vi isli,donose li sada tijesto i stolove za crtanjeuser posted image Mi kad smo zadnji put bili nije bila ona teta sa stolovima,nego neki klovnovi i sumo hrvanjeuser posted image

je li iko isao na ilidzu ,juce je dole bila utrka bebauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 4117
30.10.2011 11:34:26   
Anoniman
jutro.
mi spavali do 10 ustala glava me boli, a jesam sinoc kosu prala kad god kosu operem ujutro se budim sa glavoboljom.
A. se igra mm opet danas nije kuci sama sam sa A.
I tak dan grozan malo je rec zima magla, tmurno brrrr .
Nema nam danas nidje ni, makac
Hannice sretno draga sutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 4118
30.10.2011 11:34:49   
teacher75
nisma odavno bila s lanom, al sam proslu ned. usla i vidjela stolove i tijestouser posted image ne znam sta je jos bilo

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 4119
30.10.2011 12:52:19   
Lady26
Dan...
Lana ustala promuklog glasa i kaslje user posted image
Ne mozes sacuvati i gotovo...
Zasad nema temperature i nadam se da nece aBd...
Odmah sam joj napravila caj za kasalj a mm ode kupiti limuna da pravimo caj sa limunom i medom, meseka za supicu...slabo mi je doruckovala...
Eh eto....lijepa nedjelja....user posted image
A ustala je u pola 7 user posted image (po starom pola 8)

< Poruku je uredio Lady26 -- 30.10.2011 12:53:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4120
30.10.2011 13:11:52   
Anoniman
lady user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4121
30.10.2011 13:15:20   
R&T@
Uh, Ladyuser posted image

Nadam se da je to samo prehladica koju cete zajedno savladatiuser posted image

Moja damica zaspala, jedva...user posted image
Brojala sam: istu recenicu mi je ponovila 17 puta...
pravi Ovanuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4122
30.10.2011 13:16:08   
mnn

mnn...meni se cini da je tvoj A. kao i moj...zreo za vrticauser posted image

dala bi ja njega u vrtić.ali je bio bolestan stalno kad je išaoo,tako da smo to ukinuli i sad je zdrav hvala bogu.nemam subvenciju od grada više pa bi sad morala plačati 250eura..to mi se ne isplati..možda ode sljed god...vidjeti čemo.za sada če ga čuvati susjeda..nema mi druge jer moram ujutro stalno raditi u bircu..vidjeti čemoo..ufizludi me stvarnooo..ja neznam što da učinim više danas

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4123
30.10.2011 13:21:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mnn

nemam subvenciju od grada više pa bi sad morala plačati 250eura..to mi se ne isplati..

Zar je tako skupo?

Kod nas je za svu djecu ista cijena, oko 70 eura...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4124
30.10.2011 13:25:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mnn

nemam subvenciju od grada više pa bi sad morala plačati 250eura..to mi se ne isplati..

Zar je tako skupo?

Kod nas je za svu djecu ista cijena, oko 70 eura...
a kod nas je 60 eura i privatni i drzavni vrtici al puno su bolji, drzavni nego privatni mi cemo abd. anela na ljeto .
Al kod nas nema kao, kod vas po 2 sata da mozes voditi eh da to bogdom ima dala bi ta dva sata 60km user posted image da ga navikavam pomalo ne bas odjednom citav dan mislim na sada.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *