|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
29.10.2011 19:43:16   
Anoniman
interasantno, kad sam sama s anelom toliko me slusa ama slagala bi kad bi rekla da
nista nemogu od njega mogu vala sta god hocu sredit izbrisat lezat tipkat na drugom lap dok on na svom gleda crticuser posted image user posted image ama bas sve sve i posle se dosadjujem sto nisam nikad mislila da cu i tonekad docekat malo se igramo malo gleda crtic sve u svemu ovako snjim samim mogla bi jos petero djece imat
al al kad mm dodje s posla luda kuca anel se preokrene samo ide za njim neda mu,sjest amo igrat skakat po njemu nedat mi da 5min lezi odmori ma jok
a ja i dalje odmaram user posted image user posted image user posted image pored njih dosadjujem se
mene tako ne pegla ko njega
eh da hoce sa mm biti ko samnom odma bi sutra dan se bacila na posao ovo ozbiljno mislimuser posted image
cekam taj, dan mm nece zbog anela jer mu neda disat ionakuser posted image user posted image pa kaze fali jos jedno
a ja crko vikuci mene slusa mene slusa cak i previse masallah .meni fali jedna beba jedna obavezauser posted image
tako da se nadam danu kad ce i anel njega pocet popustat da ga odma , bacim na posao user posted image
jedva cekam .......
mozda bude i ubrzo !

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4076
29.10.2011 19:51:45   
Anoniman
felix...jesi li ti za kompom ili ti je neko sifru maznuouser posted image user posted image

"APROPO" pitauser posted image user posted image user posted image ...sad bi se poky pisala na ovouser posted image ...APROPO poky gdje nam je pokyuser posted image
e sto se pite tice...ne do bog da je naucim praviti...ovaj moj bi mogao na piti i grahu zivjetiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4077
29.10.2011 19:59:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

felix...jesi li ti za kompom ili ti je neko sifru maznuouser posted image user posted image

"APROPO" pitauser posted image user posted image user posted image ...sad bi se poky pisala na ovouser posted image ...APROPO poky gdje nam je pokyuser posted image
e sto se pite tice...ne do bog da je naucim praviti...ovaj moj bi mogao na piti i grahu zivjetiuser posted image

nisam ja moj duhuser posted image user posted image user posted image da mislim ozbiljno samo pitanje je koliko ce me ova luda ideja drzati user posted image user posted image user posted image
opasno mm nabadam on se neda ....
vidjecemo jos .......kaj bude user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4078
29.10.2011 20:20:13   
Amani12
Felix user posted image
Za Dadu preslatkog user posted image user posted image
I za pite Boga mi...user posted image user posted image

Ja svoja tri djecaka poslala u Mc po veceru,
a kasnije ce nam i palacinke praviti user posted image user posted image
Ah sto volim ovaj rezim kad svi rade a ja lezim user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4079
29.10.2011 20:28:30   
Anoniman
amani , ja sam skoro sa svojim anelom jela palacinkeuser posted image naum palo mi on isto voli reko ocemo ani, ja i ti palacinke on odma skoci vice inke,inke moze moze sjede za stol i vice ade daj.user posted image ceka.
Napravila nam sa cefom, ocefili sad evo trcimo za loptom da razradimo malo stomakuser posted image .user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 4080
29.10.2011 20:39:34   
mnn
večer cure user posted image ,evo i mene.alex me danas izludiooo.radila sam,seka je bila sa njim,,dodjem doma sva u djelovima,ajde malo je spavao.ja sve očistila opet opet i ja i čiščenje...i taman se hoču malo odmoriti a alex juri po stanu sa reom,,rade kaosss..ja brojim nitko me ne sluša.muž izašao malo do kafiča..a ja ludimmmmmm...uf kad če više nanatiiiii..baš sam luda...pokušavam objasniti da ne dira ovo ono a rea onda laje na mene..pa se vrtimo u krug...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4081
30.10.2011 0:10:45   
Ella_H
Ola dame.
Felix samo ti jedi palacinke i izazivajuser posted image .
We alejkumu selam Tajra i bravo za pitu InshAllah da te
razvijanja ne umore i da ti pite budu najboljeuser posted image user posted image user posted image .
Mucho mi je drago sto ste danas sve bile vrijedne.
Dadada mozda nisi ljubitelj pite ili te muka nije natjerala
kod vas ima na svakom cosku ali zato ti znas one snufundle kako se kaze
uvijek se sjetim tebe a nikad da ih pokusam napravituser posted image .
Snijeg i dalje pada, A se zabavio unistavat labela po kuci,
vaditi stvari iz zamrzivaca i serpe i tepsije razbacivati.
Meni se jede nesto slatko nenormalno ili ce doci vjestica uskorouser posted image
ako nedodje mozda dodje iuser posted image nikad se nezna.
Prosli put kad sam se preselila dosla i user posted image nafaka se povecalauser posted image .

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4082
30.10.2011 8:04:01   
Anoniman
jutroooo mi smo nenaspavani  slinavi,kasljemo,kisemo,pih pih

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 4083
30.10.2011 8:08:37   
mnn
jutro žene,mi budni od 6h mjenjao se sat pa se i kod alexa sat pomjerio...uf izludi me več ujutrooo..ja jedno on drugooo poludila sam več ujutro.a ja ču biti dežurna vještica koja viče rano ujutrooo.mogu misliti što susjedi misle o meni.kad me izludioo.otvara vrata od balkona,hoče reu tuči,vuče je za rep..pa trči opet po stanu za reom..meni neda da jedem..vrišti hoče mobitel pa se popeo na stol dira račune..ufffff...a joj Marina brzoo neka ozdravi.user posted image  

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4084
30.10.2011 8:24:33   
marinčii
jutro i od nas,uf M je noćas slabo spavo samo se vrtio i vrtio ,pa se i smijao u snu ma baš neka smiješna noć,
 marina i M kihne i malo mu nosić curi od jutros ,puno smo bili vani ovi dana valjda
Jelena nadam se da su dječica jutors boljeuser posted image user posted image
ella h sretno sa selidbom,pusa za momkeuser posted image
felix e drago mi je da si i ti promjenila mišljenjeuser posted image
svima puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4085
30.10.2011 9:15:53   
emirita
I moja se jutros nacalila u 6h,slomi! :)))))))))))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4086
30.10.2011 9:29:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emirita

I moja se jutros nacalila u 6h,slomi! :)))))))))))))

Kod mene je tako svako jutro 6 sati pola sedam on je  na nogama...

Jeste li pomjerile sat???

(odgovor članu emirita)
  Neposredna veza do poruke: 4087
30.10.2011 9:35:27   
R&T@
Dobro jutro i od nas dvijeuser posted image

Mi tek ustale...sto je veeeliko cudo (vece od mog ruckauser posted image )...
ali smo spavale u istom krevetu...

Kazem ja sinoc rini da nema mjesta u mom krevetu, a ona: Donijet cu ja svoj jastuk da bude mjestauser posted image

Nisam imala srca da je odbijem...

Zagrljaji za sve bolesne...
a nadam se da ih nema...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 4088
30.10.2011 9:41:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

interasantno, kad sam sama s anelom toliko me slusa ama slagala bi kad bi rekla da
nista nemogu od njega mogu vala sta god hocu sredit izbrisat lezat tipkat na drugom lap dok on na svom gleda crticuser posted image user posted image ama bas sve sve i posle se dosadjujem sto nisam nikad mislila da cu i tonekad docekat malo se igramo malo gleda crtic sve u svemu ovako snjim samim mogla bi jos petero djece imat
al al kad mm dodje s posla luda kuca anel se preokrene samo ide za njim neda mu,sjest amo igrat skakat po njemu nedat mi da 5min lezi odmori ma jok
a ja i dalje odmaram user posted image user posted image user posted image pored njih dosadjujem se
mene tako ne pegla ko njega
eh da hoce sa mm biti ko samnom odma bi sutra dan se bacila na posao ovo ozbiljno mislimuser posted image
cekam taj, dan mm nece zbog anela jer mu neda disat ionakuser posted image user posted image pa kaze fali jos jedno
a ja crko vikuci mene slusa mene slusa cak i previse masallah .meni fali jedna beba jedna obavezauser posted image
tako da se nadam danu kad ce i anel njega pocet popustat da ga odma , bacim na posao user posted image
jedva cekam .......
mozda bude i ubrzo !

user posted image user posted image user posted image Oooo felix,znala sam ja da ti bezze ne svracas na caskanje s trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4089
30.10.2011 9:52:25   
R&T@
Citam ja Pepeljugu deseti put i moja R. prokomentarise : Ona samo placeuser posted image user posted image user posted image

A onda kazem da ne mogu vise citati jer me boli grlo, a ona : Idi doktoriciuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4090
30.10.2011 9:53:26   
Hannica
Joj...ja sutra idem u bolnicu a jedino sto mi je u mislima je moja Hana.Ne znam kako cu bez nje,i kako ce ona bez mene.Nikad je nisam ostavljala duze od par sati.user posted image Znam da ce muz brinuti o njoj,nasli smo i tetu cuvalicu,i svekrva je tu da uleti ako sta treba,ali ja sam opet tako zabrinuta i tuzna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4091
30.10.2011 9:56:17   
marinčii
hannice ma bit će to sve dobro,normalno je da brineš i da ti je teško ostavit je i to je pretpostavljam prvi put al brzo ćeš se ti vratiti svojoj Hani s najljepšim poklonom,drži se i da to sve prođe kako treba i da uživaš sa svojim pilićima malimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4092
30.10.2011 9:56:36   
rose 87
jutro drage mi smo jutros u 7 po novom vremenu ustali s tim da je mm spavao u dnevnom jer bi inace E. u 5 ustaouser posted image
felix nije samo kod vas tako,mene E. vecinom slusa,poradimo po kuci,napravimo rucak,ja kad pijem kafu on gleda crtice ma super kako je prije bilo nije htjeo maketi od mene,al zato jel mm dodje na vrata,on njega za ruku i dok ne krene spavati ne pusta ga,ja ga probam zamijeniti al E. mene tjera sve govori bjezi mamauser posted image valja ga pozeli jer on radi a ja sam po citav dan s njim
user posted image user posted image user posted image saljemo svima a posebno bolesnima da sto prije ozdrave

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4093
30.10.2011 9:57:44   
rose 87
hanice nedaj se user posted image  

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4094
30.10.2011 10:02:53   
tekja
 jutro i od nasuser posted image

naspavani, sretni, zadovoljni nas dvojeuser posted image , doruckujemo, gledamo Miki Mausa i planiramo dan... fali nam MM, al'' mora neko i zaradjivatiuser posted image user posted image user posted image

Marina, ozdravite brzo...
Male i lady nikad nema vikendomuser posted image
felix, samo navali i ja bih tako rado bebu, a i MM...samo sto nama trenutno nije "vrijeme za bebe"...

hannice, glavu gore...bice princeza dobro...a tebi sretno dragauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 30.10.2011 10:06:01 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4095
30.10.2011 10:08:20   
R&T@
Hannice, sve znamuser posted image

Ja sam drugi put u porodiliste otisla sva podbuhla od placa.
Pitao me neki mladi ljekar zar me toliko strahuser posted image
a ja nisam ni mislila o porodu...

Vidjet ces kakav ces bum osjecaja dozivjeti kad vidis svoju djevojcicu nakon poroda... odjednom ce ti biti tako velika i odrasla...
a ti pooooonosna...

Sretno, mila...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4096
30.10.2011 10:16:57   
R&T@
tekja, jutrouser posted image

Uvijek je "vrijeme za bebe" kad dvoje zele...
Majka Priroda se pobrine da se sve "poslozi" dok beba ne proplace...

A felix me "plaho" iznenadila...
ja cvrsto vjerujem da joj je neko "drpio" nickuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4097
30.10.2011 10:18:40   
Anoniman
Hanice...nisam upratila sto moras u bolnicuuser posted image nadam se da je sve ok...a brzo ce to proci...nece njoj nista faliti...no sikiriki

Tajra...niko me ne nasmije ko tvoja Rianauser posted image user posted image user posted image ...dijete je Tito...nemas pojma kako ja volim takvu djecuuser posted image user posted image user posted image ...to je za mene inteligencija...ona vec razmislja svojom glavom...nisu to djecije provale...neg stand up comedyuser posted image user posted image user posted image user posted image

mnn...meni se cini da je tvoj A. kao i moj...zreo za vrticauser posted image

ellla...kakav snijeguser posted image u kojoj si ti to drzavi...znam da si u ameriKi...al gdje?...i ja bih snijegaaaaaaaauser posted image ..a sufnudle su ti lake za napraviti kad se ustelisuser posted image ...ma isto ko knedle...apsolutno...samo sto ne stavljas sljivu
Marina i svim ostalim slinavimuser posted image nadam se da su jelini bolje
felix...ti me bas sokira...meni se sve nesto cini d si ti ta koja je stalno govorila no, no, nouser posted image a ne tmuser posted image ...neka...super je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4098
30.10.2011 10:20:50   
Anoniman
Jutro, ja i dalje prehladjena, slinim, a A se samo lijepi za mene, kazem joj nemoj prehladit ces se, kaze a mogu li se samo malo zalijepitiuser posted image
Izgleda da je pravo hladnouser posted image , a neko rece da ce bez snijega biti do Nove, ah ko ce ga znati.
Jucer sam pronasla univerzalne cizme za sve generacije, i ako nam budu dobro kad probamo A i ja cemo imati isteuser posted image
mnn, Alex pravi vragolanuser posted image
marincii, je li kod vas hladno, slusa li Matejuser posted image
tajra, hajde kad ozdravim da se vidimo u Merkuru, dok nam i dadada ozdraviuser posted image
MarinaDK, pozdrav i za ranoranioceuser posted image
Ella, sretno mila u novom domu, ljubac djecacimauser posted image felix, ma koga j eto pukao pms, je li to ludilo samo privremeno ili si fakat spremna za bebu, ti imas vremena za 3-4, kad si mlada, a mi starke zadnji voz hvatamouser posted image

Pusa svimauser posted image

hanice, sretnooo, bit ce sve okuser posted image

Zaboravih najvaznije, sinoc se A upiskila u krevet, dijete zvalo a mi nismo culi, i presvlacimo je mi a ona se raspricala i kaze necu pidzamu nego helanke, dijete se zeli igrati, a onak snena kad se rasprica pravo smijesna, kaze sad ce mi doci Andej da se igamouser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 30.10.2011 10:24:04 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4099
30.10.2011 10:27:15   
R&T@
Dadada, Hanica ima dvije bebe u pupi, a termin je blizuuser posted image

A moja R. i mene ostavlja bez teksta... T. neke njene zakljucke nece izvesti ni za 5 godina...

Ja jedva cekam da ti napokon naucis A. jezik pa da pratimo njegove zakljuckeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

štrample
marny

da li ste zimi dječacima oblačili štrample?

da (92%)

ne (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *