Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Procitah ima mnogo prehladjenih, onih koji bolesni prilaze djetetu , djece koja se nosaju, bakterija koje su pobjegle ( ), kuknjave zbog vremena, setnje, kuhanja (dobra ona ranojutarnja pita), zemljotresa, bubamara...
Meni R. prica, prica... Ja joj kazem: Dosadna si! A ona: Nisam dosadna, ja sam Riana!
V. spava, vise od 2 sata, a ja lupam po tastaturi ne bi li se probudio vise....pozeljela sam ga
Dancic tajra...Tajra ti je lutka prava...al zato je Riana- Tito ...i slazem se tekja...ima nesto neodoljivo u njima iako srede stvari koje su cak rat prezivjele (A. je jucer sredio par stvari koje su preko 30 god. stare) Hanadi mi je isti prelijepo dijete...ima oci...woow...Ma vidi im se na lcima da su fina, pitoma djeca...za razliku od nekih jelo...jesi uspjela? ja jutros u kuhinju... neeeema
Hej zemske sta ima???Mi smo danas pisali pa poslije toga u setnju,morala do poste i odem u jedan veliki trzni centar Guzva,pola danske se skupilo u centru,stanje za prolupati...Jedva smo izasli,kolica 3pune kese.jos njemu neki klovn da de balon na stapicu...Moram se pohvaliti kupila sam sebi 2 kaputa crni i smedji u h&m-u,snizenje jetakvo bilo zamalo da uzmem i trecu boju sivu... http://www.hm.com/dk/product/92386?article=92386-C#article=92386-A
i jedne cizmeravne sam uzela sebi,... Samo me ne pitajte za velicinu grozna sam
nisam upratila ,pa kontam odakle bubamara kao kucni ljubimac...da nije zohar nedaj Boze ...ali nisi imala odgovarajuci smajli pa stavila bubamarca
odoh praviti rucak pa se spremamo za vece drustvenih igara ...pozvali nas prijatelji na jamb,kako ce to funkcionisati mm i ja u timu ..uvijek igramo u suprotnim timovima valjda nece biti
Žene jel se vaša djeca znoje ,ovaj moj kad zaspe za 10 minuta glava mu bude mokra ,baš me to zabrine neznam jel normalno? Marina DK a kako se zovu te kapi za željezo?možda ih ima i kod nas kupiti mada sumnjam?