|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
21.10.2011 20:21:45   
tekja
Amani avatar jeuser posted image ...Dado ljubljen, a dvije puse lete na Dbr za tebe i A.user posted image

kaze Dado maloprije: Mama Dado nagan, hoce jede a pa ce (gladan, pa bi abcuser posted image )

malauser posted image  ...ako Bog da iduce hefte kafenisemo, pozeljela sam tebe i user posted image user posted image

marinciuser posted image  poznato...V. je opsjednut parkiranjem istih, pa tako uparkira, citaj posakriva sve autice...danas nam je sakrio i sipku/prijetilicu...pitamo ga gdje je: kaze mema Dado bacio u rupuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3501
21.10.2011 20:38:59   
mnn
dadada sad si tu bila ženo??vidjela te ja i nestala si..alex je sve torbe uzeo djete hoče da nosa torbe..user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3502
21.10.2011 20:50:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

dadada sad si tu bila ženo??vidjela te ja i nestala si..alex je sve torbe uzeo djete hoče da nosa torbe..user posted image
gdje sam bilauser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3503
21.10.2011 20:56:00   
mnn
tu si bila na ovoj temi...pa sam se pitala gdje si nestala..user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3504
21.10.2011 21:01:05   
R&T@
Veceruser posted image

Evo mene domu mome...

Pokupila sam virus "smrcavice" preko monitora...bolje i taj nego onaj sto buja 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3505
21.10.2011 21:03:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Veceruser posted image

Evo mene domu mome...

Pokupila sam virus "smrcavice" preko monitora...bolje i taj nego onaj sto buja 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

kad se sjetim kako sam prije par mjeseci kukala ovdje kad mi je kasnila user posted image a sada sam presretnauser posted image user posted image user posted image al zato trece nema sanse, fina spirala cim se porodimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3506
21.10.2011 21:03:38   
marinčii
tekja i M uživa parkirajući,maloprije naslago hrpu auta jedno do drugog ,ja ga pitam šta je to M ,kaže,mama to je gudva  kod naše zgade(to je gužva ko ispred naše zgrade)user posted image ;ljubni mi V,nek je se on riješio prijetiliceuser posted image
mnn pusa Aleksu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3507
21.10.2011 21:04:06   
Anoniman
vece
moj A. nervozan nezna dje udara grrr pa na nas prenosi svoju nervozu i dosadu
sisao je sa mm do sveki.
Danas sam rekla mm kupio mu b komplet granule pa nije na odmet hajd mada tesko popije al ja tu jednu kasiku razmutim i saspem u caj da ne primjeti pa da popije  u toku dana tu flasu caja zajedno stim al do zuba je dena se crveni bjeli neznam ni ja sta vec stalno mi vice amazi mi amazi mi-da mu namazem desni
Tajra ne sekiram se ja za tebeuser posted image neka su mi cure dobro ti si velika probubat ces to .
brzo ozdravljenje
mnn pusa drugu
marinci kako ste vi  pusa i vama
dadada pozzz
tekja sta radi vedo mali.
tiki user posted image

AMANIuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 21.10.2011 21:05:18 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3508
21.10.2011 21:18:52   
tekja
Nekoliko dana kad god V. kazem da nesto ne moze,on odgovara moze, moze, ja kazem nemoj, on kaze moramuser posted image ...

Mame dajete li d3...nama pedijatrica rekla da ne treba preko 2 godineuser posted image Trebam li sta da mu ukljucim preko zime...on je hvala Bogu zdrav, al'' cisto prevencije radiuser posted image ... MM zaboravio nju da pitauser posted image

Tajra, brzo navali sa domacim pripravcima, da smrcavica ne uzme mahauser posted image
Tiki, neka si ti sada sretna, pocetne besmislice bacamo u vodu zaborava...nego imam ti ime za djecakauser posted image user posted image user posted image ...Alan - meni divnouser posted image  (ja bih da dajem imena, a da ne radjam josuser posted image user posted image user posted image )

felix, pa mazi mu, dusa mala, skontao je on da mu olaksa...ja sam jedva cekala da V. dodje u fazu da moze reci sta ga boli...

< Poruku je uredio tekja -- 21.10.2011 21:20:05 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3509
21.10.2011 21:20:10   
R&T@
Kilo mandarina i tabletica actafed i lakse se diseuser posted image
Ne dam se ja tako lahko...

Razmisljala sam i ja o spirali poslije drugog poroda, ali odustadoh.
Sve se nadam da ako 15 godina uspjeh izbjeci nezeljenu trudnocu, valjda cu i u ovih narednih 15 do klimaksauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3510
21.10.2011 21:22:09   
Anoniman
tekja , ja sam uz preporuku ped. rekla da dajem D3 kapi .Inace i da je nama rekla da ne dajem nebi davala .
Ince i ne idu d3 kapi samo do godine a eto neznam sto je nama i mozda jos nekim dala d3  i dalje da dajem cak se ciko u apoteci iznedaiouser posted image user posted image vako me gledouser posted image user posted image kad sam trazila kapiuser posted image user posted image i 1000000 pitao jel vam sigurno ped dala , i sto reko neznam i dalje osta cojk vakav kad smo izasli iz apotekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3511
21.10.2011 21:23:17   
koka i po
nadaj se nadaj user posted image ..
vece user posted image
moje dijete je fascinirano bojama...gledamo onu seriju Kad lisce pada ...ja cmizdrim a on veli jepa ona zuta tetauser posted image ...legenda....
i znate sta....koliko god nam je tesko i ovako i onako...djeca su ona koja izmame osmjeh i daju nadu u bolje sutra i snagu za dalje .
e nek sam ga rodila vala bas .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3512
21.10.2011 21:23:48   
Anoniman

Sve se nadam da ako 15 godina uspjeh izbjeci nezeljenu trudnocu, valjda cu i u ovih narednih 15 do klimaksauser posted image
nebi ja smjela staviti spiralu nema sanse al sto kazes tajra kad me nije izdalo 7 god brojim i kad smo hodali nece valjda ni ubuduceuser posted image user posted image
A znam da nece jer dobro poznam mm bjezi od toga ko djavo od krstauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3513
21.10.2011 21:25:05   
Hanady RR
veče...
evo mene iz moga toplog doma...

Bila sam na koncertu sa krofnicama u kaknju danas...divan danuser posted image
čak nam je na koncert došla mamina i babina beba...što je divno u svakome gradu imati ''ekipu''user posted image

tajra jel može jedna spevijana slika ovdje na temu...samo da pozdravimo naše mlađe drugareuser posted image

P.S seka ti je predivna totalnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3514
21.10.2011 21:33:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

Nekoliko dana kad god V. kazem da nesto ne moze,on odgovara moze, moze, ja kazem nemoj, on kaze moramuser posted image ...

Mame dajete li d3...nama pedijatrica rekla da ne treba preko 2 godineuser posted image Trebam li sta da mu ukljucim preko zime...on je hvala Bogu zdrav, al'' cisto prevencije radiuser posted image ... MM zaboravio nju da pitauser posted image

Tajra, brzo navali sa domacim pripravcima, da smrcavica ne uzme mahauser posted image
Tiki, neka si ti sada sretna, pocetne besmislice bacamo u vodu zaborava...nego imam ti ime za djecakauser posted image user posted image user posted image ...Alan - meni divnouser posted image  (ja bih da dajem imena, a da ne radjam josuser posted image user posted image user posted image )

felix, pa mazi mu, dusa mala, skontao je on da mu olaksa...ja sam jedva cekala da V. dodje u fazu da moze reci sta ga boli...

nama dr rekla da dajemo po 3 kapi od novembra.sto se tice imena mm se zainatio da da, posto sam ja lani dala, al poznavajuci ga, nece mi reci do zadnjeg, tj, kad se beba vec rodiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3515
21.10.2011 21:34:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

nebi ja smjela staviti spiralu nema sanse al sto kazes tajra kad me nije izdalo 7 god brojim i kad smo hodali nece valjda ni ubuduceuser posted image user posted image
A znam da nece jer dobro poznam mm bjezi od toga ko djavo od krstauser posted image

samo se vi nadajte, najvise trece djece budu granapcaduser posted image a ja ipak ne bih da rizikujem, no way!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3516
21.10.2011 21:43:22   
Hanady RR
Stani teacher da rodiš drugo...pa onda se dogovori hoćeš li trećeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3517
21.10.2011 21:59:07   
Anoniman
Hvala vam drage moje user posted image

Mala Ani su dobri nalazi, u ponedjeljak krece u obdaniste, tetka je vodi. S tim da ce prvih dva-tri dana biti samo sat-dva.

Tekja drago mi je da si boljeuser posted image

Moji razbojnici sad zaspali i ja da malo dusom dahnem, ubi me ovo vrijeme pa i oni sa vremenom, kako ne mogu ih ni na balkon izvesti, a ne vani odmah su nervozni oboje. Jedno pocne plakati odmah i drugo i sve tako u krug. To vise nije plakanje vec vristanje. Da i samo da kazem da je Luka cak i gori po ponasanju nego Ana kad je bila beba, a ona je bila nepodnosljiva user posted image , tako da teorija da je jedno dobro, a jedno lose pada u vodu kod nas.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3518
21.10.2011 21:59:30   
Ella_H
Ola zene.
Koko nek si ga rodila kad je pametan,
gledam i ja tu seriju al nemojte nikome reci hehe,
rastuzim se sva a posebno mi ide na zivce Fikretina
svekrva Dzevrija heehe.
A mi pokvario touch screen moj a i ovaj mis gdje je tu je
nemogu neso smajlije i cudno fercera :(.
A je i dalje fasciniran s pisa-kaka wc situacija
jede kako kad i ja i mm smo bili mrsavi kao djeca
steta sto i sad nije tako hihhihihihi.
Mala ljubi momke nek skacu nek su zivi i zdravi,
skacu i moji jos vidjet ces kad malo porastu pa nauce nove poteze.
Ja sve pokusavam da pazim koliko mogu.
Pusa za sve mame i bebe posebno bolesne da sto brze ozdrave :).

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3519
21.10.2011 23:19:37   
Anoniman
jelo...vidis da je Ana bila dobra bebauser posted image user posted image ...drzi seuser posted image
ella...ja se vazda ismijem kad tebe citamuser posted image ...vazda se sve vrti oko sra*auser posted image
meni usla bubamara...ne znam sta da radim sa njomuser posted image ...ne mogu je delozirati...vidi kise i hladnoce...a u kuci nemamo nijednu biljkuuser posted image ...sad sam je stavila na list kupusauser posted image ...bas me zadeveralauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 3520
21.10.2011 23:44:06   
Anoniman
Dadada to je zaova moja veceras izjavila... "Ana je bila divnauser posted image ", a samo da kazem sto je spavala, spavala je na namauser posted image i budila se do 14 mjeseci svako jutro izmedju pola pet i pola sest. Luka nece sekunde a da nije na rukama i to gospodin zadnjih par dana nece ni da sjedim i drzim ga vec da hodam i nosam, Ana se cesto zaleti, po par puta na dan da ga nosa mozda da doj dozvolim jednom, pa ce ga zelja za nosanjem proci brzouser posted image

Izgleda da mi Anu opet po malo boluckaju usi, od deset se vec dva puta budila placuci i trlja usi, nadam se da nisu, da je ovo jos od ove jedne trojke sto joj je ostala da izraste.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3521
21.10.2011 23:56:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada to je zaova moja veceras izjavila... "Ana je bila divnauser posted image ", a samo da kazem sto je spavala, spavala je na namauser posted image i budila se do 14 mjeseci svako jutro izmedju pola pet i pola sest. Luka nece sekunde a da nije na rukama i to gospodin zadnjih par dana nece ni da sjedim i drzim ga vec da hodam i nosam, Ana se cesto zaleti, po par puta na dan da ga nosa mozda da doj dozvolim jednom, pa ce ga zelja za nosanjem proci brzouser posted image

Izgleda da mi Anu opet po malo boluckaju usi, od deset se vec dva puta budila placuci i trlja usi, nadam se da nisu, da je ovo jos od ove jedne trojke sto joj je ostala da izraste.

E takav ti je moj A. bio...jedino sam mogla sjediti na onoj lopti za pilates i skakutatiuser posted image ...a budio se svaka dva satauser posted image ...zato bih ga uvalila svakom ko se na vratima pojaviuser posted image samo da odmorim ruke

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3522
21.10.2011 23:59:55   
Anoniman
Ovaj se budi na sat-sat i pouser posted image , a nekako niko da mi dodje da ga uvalimuser posted image . Sad cu na sav glas da pricam kako nema vise mrse ne bi li poceli gosti dolazitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3523
22.10.2011 0:06:24   
Anoniman
napisi transparent na kuci "NO MRSA"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3524
22.10.2011 0:08:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ovaj se budi na sat-sat i pouser posted image , a nekako niko da mi dodje da ga uvalimuser posted image . Sad cu na sav glas da pricam kako nema vise mrse ne bi li poceli gosti dolazitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image
a ja ću početi da pričam MRSA kod mene...nebil se malo okanili sa moje šerpeuser posted image al daj Bože da upaliuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *