Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amani avatar je ...Dado ljubljen, a dvije puse lete na Dbr za tebe i A.
kaze Dado maloprije: Mama Dado nagan, hoce jede a pa ce (gladan, pa bi abc )
mala ...ako Bog da iduce hefte kafenisemo, pozeljela sam tebe i
marinci poznato...V. je opsjednut parkiranjem istih, pa tako uparkira, citaj posakriva sve autice...danas nam je sakrio i sipku/prijetilicu...pitamo ga gdje je: kaze mema Dado bacio u rupu
tekja i M uživa parkirajući,maloprije naslago hrpu auta jedno do drugog ,ja ga pitam šta je to M ,kaže,mama to je gudva kod naše zgade(to je gužva ko ispred naše zgrade) ;ljubni mi V,nek je se on riješio prijetilice mnn pusa Aleksu
vece moj A. nervozan nezna dje udara grrr pa na nas prenosi svoju nervozu i dosadu sisao je sa mm do sveki. Danas sam rekla mm kupio mu b komplet granule pa nije na odmet hajd mada tesko popije al ja tu jednu kasiku razmutim i saspem u caj da ne primjeti pa da popije u toku dana tu flasu caja zajedno stim al do zuba je dena se crveni bjeli neznam ni ja sta vec stalno mi vice amazi mi amazi mi-da mu namazem desni Tajra ne sekiram se ja za tebe neka su mi cure dobro ti si velika probubat ces to . brzo ozdravljenje mnn pusa drugu marinci kako ste vi pusa i vama dadada pozzz tekja sta radi vedo mali. tiki
Nekoliko dana kad god V. kazem da nesto ne moze,on odgovara moze, moze, ja kazem nemoj, on kaze moram ...
Mame dajete li d3...nama pedijatrica rekla da ne treba preko 2 godine Trebam li sta da mu ukljucim preko zime...on je hvala Bogu zdrav, al'' cisto prevencije radi ... MM zaboravio nju da pita
Tajra, brzo navali sa domacim pripravcima, da smrcavica ne uzme maha Tiki, neka si ti sada sretna, pocetne besmislice bacamo u vodu zaborava...nego imam ti ime za djecaka ...Alan - meni divno (ja bih da dajem imena, a da ne radjam jos )
felix, pa mazi mu, dusa mala, skontao je on da mu olaksa...ja sam jedva cekala da V. dodje u fazu da moze reci sta ga boli...
< Poruku je uredio tekja -- 21.10.2011 21:20:05 >
Razmisljala sam i ja o spirali poslije drugog poroda, ali odustadoh. Sve se nadam da ako 15 godina uspjeh izbjeci nezeljenu trudnocu, valjda cu i u ovih narednih 15 do klimaksa
tekja , ja sam uz preporuku ped. rekla da dajem D3 kapi .Inace i da je nama rekla da ne dajem nebi davala . Ince i ne idu d3 kapi samo do godine a eto neznam sto je nama i mozda jos nekim dala d3 i dalje da dajem cak se ciko u apoteci iznedaio vako me gledo kad sam trazila kapi i 1000000 pitao jel vam sigurno ped dala , i sto reko neznam i dalje osta cojk vakav kad smo izasli iz apoteke
nadaj se nadaj .. vece moje dijete je fascinirano bojama...gledamo onu seriju Kad lisce pada ...ja cmizdrim a on veli jepa ona zuta teta ...legenda.... i znate sta....koliko god nam je tesko i ovako i onako...djeca su ona koja izmame osmjeh i daju nadu u bolje sutra i snagu za dalje . e nek sam ga rodila vala bas .
Razmisljala sam i ja o spirali poslije drugog poroda, ali odustadoh. Sve se nadam da ako 15 godina uspjeh izbjeci nezeljenu trudnocu, valjda cu i u ovih narednih 15 do klimaksa
nebi ja smjela staviti spiralu nema sanse al sto kazes tajra kad me nije izdalo 7 god brojim i kad smo hodali nece valjda ni ubuduce A znam da nece jer dobro poznam mm bjezi od toga ko djavo od krsta
Bila sam na koncertu sa krofnicama u kaknju danas...divan dan čak nam je na koncert došla mamina i babina beba...što je divno u svakome gradu imati ''ekipu''
tajra jel može jedna spevijana slika ovdje na temu...samo da pozdravimo naše mlađe drugare
P.S seka ti je predivna totalno
Tajra, brzo navali sa domacim pripravcima, da smrcavica ne uzme maha Tiki, neka si ti sada sretna, pocetne besmislice bacamo u vodu zaborava...nego imam ti ime za djecaka ...Alan - meni divno (ja bih da dajem imena, a da ne radjam jos )
felix, pa mazi mu, dusa mala, skontao je on da mu olaksa...ja sam jedva cekala da V. dodje u fazu da moze reci sta ga boli...
nama dr rekla da dajemo po 3 kapi od novembra.sto se tice imena mm se zainatio da da, posto sam ja lani dala, al poznavajuci ga, nece mi reci do zadnjeg, tj, kad se beba vec rodi
nebi ja smjela staviti spiralu nema sanse al sto kazes tajra kad me nije izdalo 7 god brojim i kad smo hodali nece valjda ni ubuduce A znam da nece jer dobro poznam mm bjezi od toga ko djavo od krsta
samo se vi nadajte, najvise trece djece budu granapcad a ja ipak ne bih da rizikujem, no way!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Mala Ani su dobri nalazi, u ponedjeljak krece u obdaniste, tetka je vodi. S tim da ce prvih dva-tri dana biti samo sat-dva.
Tekja drago mi je da si bolje
Moji razbojnici sad zaspali i ja da malo dusom dahnem, ubi me ovo vrijeme pa i oni sa vremenom, kako ne mogu ih ni na balkon izvesti, a ne vani odmah su nervozni oboje. Jedno pocne plakati odmah i drugo i sve tako u krug. To vise nije plakanje vec vristanje. Da i samo da kazem da je Luka cak i gori po ponasanju nego Ana kad je bila beba, a ona je bila nepodnosljiva , tako da teorija da je jedno dobro, a jedno lose pada u vodu kod nas.
Ola zene. Koko nek si ga rodila kad je pametan, gledam i ja tu seriju al nemojte nikome reci hehe, rastuzim se sva a posebno mi ide na zivce Fikretina svekrva Dzevrija heehe. A mi pokvario touch screen moj a i ovaj mis gdje je tu je nemogu neso smajlije i cudno fercera :(. A je i dalje fasciniran s pisa-kaka wc situacija jede kako kad i ja i mm smo bili mrsavi kao djeca steta sto i sad nije tako hihhihihihi. Mala ljubi momke nek skacu nek su zivi i zdravi, skacu i moji jos vidjet ces kad malo porastu pa nauce nove poteze. Ja sve pokusavam da pazim koliko mogu. Pusa za sve mame i bebe posebno bolesne da sto brze ozdrave :).
jelo...vidis da je Ana bila dobra beba ...drzi se ella...ja se vazda ismijem kad tebe citam ...vazda se sve vrti oko sra*a meni usla bubamara...ne znam sta da radim sa njom ...ne mogu je delozirati...vidi kise i hladnoce...a u kuci nemamo nijednu biljku ...sad sam je stavila na list kupusa ...bas me zadeverala
Dadada to je zaova moja veceras izjavila... "Ana je bila divna ", a samo da kazem sto je spavala, spavala je na nama i budila se do 14 mjeseci svako jutro izmedju pola pet i pola sest. Luka nece sekunde a da nije na rukama i to gospodin zadnjih par dana nece ni da sjedim i drzim ga vec da hodam i nosam, Ana se cesto zaleti, po par puta na dan da ga nosa mozda da doj dozvolim jednom, pa ce ga zelja za nosanjem proci brzo
Izgleda da mi Anu opet po malo boluckaju usi, od deset se vec dva puta budila placuci i trlja usi, nadam se da nisu, da je ovo jos od ove jedne trojke sto joj je ostala da izraste.
Dadada to je zaova moja veceras izjavila... "Ana je bila divna ", a samo da kazem sto je spavala, spavala je na nama i budila se do 14 mjeseci svako jutro izmedju pola pet i pola sest. Luka nece sekunde a da nije na rukama i to gospodin zadnjih par dana nece ni da sjedim i drzim ga vec da hodam i nosam, Ana se cesto zaleti, po par puta na dan da ga nosa mozda da doj dozvolim jednom, pa ce ga zelja za nosanjem proci brzo
Izgleda da mi Anu opet po malo boluckaju usi, od deset se vec dva puta budila placuci i trlja usi, nadam se da nisu, da je ovo jos od ove jedne trojke sto joj je ostala da izraste.
E takav ti je moj A. bio...jedino sam mogla sjediti na onoj lopti za pilates i skakutati ...a budio se svaka dva sata ...zato bih ga uvalila svakom ko se na vratima pojavi samo da odmorim ruke
Ovaj se budi na sat-sat i po , a nekako niko da mi dodje da ga uvalim . Sad cu na sav glas da pricam kako nema vise mrse ne bi li poceli gosti dolaziti
Ovaj se budi na sat-sat i po , a nekako niko da mi dodje da ga uvalim . Sad cu na sav glas da pricam kako nema vise mrse ne bi li poceli gosti dolaziti
a ja ću početi da pričam MRSA kod mene...nebil se malo okanili sa moje šerpe al daj Bože da upali