Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo tako govorili jest će, ali za sedam mjeseci dobije nešto preko kg, i tada sam uključila ovaj medexov sirup, počeo je tražiti da jede odmah sutradan, onako pokaže prstićem na zdjelu i njam-njam govori, pa čak i kada mu zubi rastu on jede, malo mekšu hranu, ali jede.
a de mi kazite valjal onaj sa medom i propolisom sirup (mislim da se tak zove) Da kazem MM da mu kupi I dal je on za poboljsanje jela? Jel tko koristio?
ja samo kazem da sam poznavala student koji su tamo radili...i da su mi prepricavali kako to izgleda ...pored toga sto oni "rade" ili ti se zahebavaju...oprema je katastrofalno stara i prljava...koriste mikroskope iz 1952 pa ti vidi
I kod nasa brisevi dobri . Uspjela sam bez oralno antibiotika bestiju otjerati, samo da se vise ne vraca. Dadada i privatne mikrobiologije salju briseve na Ilidžu na analizu, tako da gdje god radila bris ide na Ilidžu.
i mene je nesto safatalo,grlo me boli i groznica me hvata,kosti me bole raspadam se ...ja sam popila ibuprofen i napokon mogu malo ustati tekja jesi li pocela piti antibiotike ...i ja izbjegavam piti ove od bosnalijeka jer od stranih proizvodjaca mi treba duplo manja doza za oporavak....a ako nisi sigurna u tacnost nalaza brisa,moze li se negdje privatno uraditi
A se oke jos nisu oporavile oke jutros je imao malo krmelja,misilim da cemo kapi koristiti jos 2 dana najmanje
tekja da ide mu trice gornje ja ih vidim bjele se al jos nije meso probila sad kad spava gledam baterijom bjeli se al jos ne grebe pod rukom nije probila . uh . Lady hvala draga na odg . nesto cemo uzeti vidjecu sacekat jos malo samo neznam koliko treba zubu da probije meso, zub je tu vidim ga al jos nije na povrsini Pa svaki dan cu zavirivati kad probije meso valjda ce bolje biti . Koko ja sam grana nisam nikad ni ko djete bila izjelica ma jok . I dan danas sam takva mogu da citav dan ne jedem a mogu i da jedem. Dorucak nikad ne jedem ne mogu . Al pusti mene ja sam velka cura hehhe Al hvala ipak na brizi bit ce bolje abd nadam se.... Hvala vam curke
I kod nasa brisevi dobri . Uspjela sam bez oralno antibiotika bestiju otjerati, samo da se vise ne vraca. Dadada i privatne mikrobiologije salju briseve na Ilidžu na analizu, tako da gdje god radila bris ide na Ilidžu.
kako koji oni u gradu...bihlab ili vec kako se zovu...sami rade
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
< Poruku je uredio Lady26 -- 21.10.2011 14:59:12 >
Dan...Bas kisa pada a s njom se javljaju i moje tegobe sa sinusima.... Antonio je jucer nesto odbijao jesti,vidi m da mu ipak fali jos jedna petica mozda je do nje....Ako bude opet grlo roknit cu se.... Ja na poslu ubijam se od dosade,nigdje nikoga...Dijete mi odbilo popodnevno spavanje,tko ce s njim veceras vladati.... Najprije cestitke nasim dragim trudncama s ove teme marijani,megi i chuchi,zelim vam lagane trudnoce....vidim pocelo je na rr kod mene ce za par godina ako bogda.... Marinci procitah da ste bili u bolnici misa mu,ali eto sad je sve u redu....Sto se tice sirupa ja kao apotekar nesto n vjerujem u njih ali u imunoglukan se kunem....Mom Antoniu su se nakon njega cak i virusne bradavice same povukle s lica a predlagali nam przenje istih....
Felix mora du su zubi kod Anelka Dadada blago ti se ja taj prizor izgleda necu zaduigo viudjeti,zna kaf kaki i pski ali ne zeli sjesti ni na tutu ni wc solju....uzas.... techerko kako ste mi vas troje,je li Lanica pocela hodati Jelena t hvala Bogu za briseve i kod nas je tu jedna zena imala mrsu sad su dobro Koko kako su decki i ti Amani I Mala 1994 sta je to vas napalo Lady kako Lana tetu prihvata,oooo pa smrsalo se kakve farmerke Lady u minjacima zavodi Tajra sta li ti danas kuhas pa kisa ovoliko pada
aaaaaaaa...nismo jos dotle dosli ...kod mog A. je sve naopako...obicno djeca hoce da piske a nece da kakae...e moj jos nece da piski na wc...samo kakimo
ledja me mrvicu manje bole nego juce al nije popustilo, jos sam sada sama kupala lanu pa sam crkla, mm nije kuci a ne mogu vise da cekam juce sam svratila u bbi, lindex se otvorio danas, a veceras je zvanicno otvorenje i imace neke pogodnosti, ali nazalost nema robub za djecu, samo za odrasle, za djecicu ce i dalje biti samo u importanu...isla po lanino otpusno pismo, izolovali su joj neki virus valjda, moramo na kontrolu iduce sedmice. ona je sada dobro danas zavrsili sa antibioticima, fino hoda, mada ne trci kao prije i malo se teze dize. vesela je i super jede nismo jos pocele izlaziti vani, jadnica niej izasla vise od mjesec dana, sve u zatvorenom. ni vrijeme nam ne ide u prilog
Jelo bravo za nalaz ....i da se vise NIKADA ne vrati
Ja maloprije prodisah na nos...prvi put ove sedmice ...koje olaksanje
Gvendi na antb. sam od utorka, trebalo je i njemu vremena da djeluje-valjda.
Tiki ne brini, jos koji dan i Lana ce da skace, trci, mada mi je i nezamislivo da ona onako mirna i njezna vrslja kao npr. ovaj moj bandit, koji upravo pokusava da mi se popne na glavu dok ovo pisem !
Samo da vam mahnemo Jelena za nalaze. Tekja drago mi je da ti je bolje,makar malo... Ljubni nam Dadu Marinci kako je deckic? Apotekarko ne daj se,nemojte nam se razboliti... Mala 1994ljubi decke tebi zagrljaj najveci... Ma sve moje dame Mi cekamo veceru
apotekarka da nažalost bili smo u bolnici al sad je dobro,u ponedeljak idemo na kontrolu ,valjda sve bude ok,ljubi nam Antonia i čuvajte se ovo vrijemeje baš čudno amani HVALA na pitanju ,Matej je dobro evo ga igra se s autićima ,ne ispušta ih iz ruku po cijeli dan,kako tvoj ljepotan?ljubni ga jednom od nas