|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
21.10.2011 10:57:38   
Amani12
Dobro jutro user posted image
Mi se skoro probudili,ova kisa samo za spavanja.
Sad doruckic pravimo.user posted image
Ljubimo vas sve redom user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3451
21.10.2011 12:06:40   
Anoniman
jutro i od nas
mi smo cak vani biliuser posted image
a sad jedemo knedle i sufnudle (nana vrijedna bila jutrosuser posted image ) pijemo neskvik i svako pred svojim ekranomuser posted image

Da i ja ovdje cestitam novim trudnicama user posted image user posted image user posted image

marijana...hajde mi molim te na pp posalji linkove tih knjiga o odgoju sto si skinula....ako ti nije teskouser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 3452
21.10.2011 12:07:20   
Anoniman
Amani...ima li bodica u merkatoru?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3453
21.10.2011 12:10:49   
Amani12
Hej mila mi nismo stigli do velikog Mercatora (na Socijalnom) vec smo bili u ovom na Dobrinji. Ovdje nema. user posted image

Ja svog decka stavila na spavanac,opet,mamin meteoropata user posted image
Vani cemo kad se probudi,mada je vrijeme bas bljakica.
Me don't like kisu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3454
21.10.2011 12:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Hej mila mi nismo stigli do velikog Mercatora (na Socijalnom) vec smo bili u ovom na Dobrinji. Ovdje nema. user posted image

Ja svog decka stavila na spavanac,opet,mamin meteoropata user posted image
Vani cemo kad se probudi,mada je vrijeme bas bljakica.
Me don't like kisu user posted image

pih jeste nekiuser posted image ...salim se naravnouser posted image
ma ja je volim...ima nesto i u ovom vremenu...kuci ti fino...malo izadjes pa se smrznes...pa ti drago kad dodjes kuciuser posted image
A. se po lokvama iskakaouser posted image ...nismo dugo bili...mozda 30 min.-45...dovoljno za danasuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 3455
21.10.2011 12:17:39   
nanika
IZVORNA PORUKA: zaha

samo ja cu ubuduce zaobilaziti ovu temu, sve mi se cini da je ovo prelaznouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image meni jutros doslauser posted image , a sve sam mislila kako cu se i ja ovih dana prijaviti da samuser posted image . Nesto mi kasnila pa sam se bas bila unervozilauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3456
21.10.2011 12:47:30   
Anoniman
pozzz od nas .
Ja sam nikakva stomak me boli iscekujemuser posted image + anel me nervira sa svojim NEjelomuser posted image neznam koji mu je vrag Sve sam trpila kulirala koliko sam mogla ,tjesila se bit ce sutra bolje,prekustra i sve tako a on sve isto user posted image Al ja stvarno neznam zasto nece da jede .Neznam kad je zadnje pojeo nesto zdravo,kuhano , i fino .Nece da Bogujes citav dan ce gladovat al jest nece .
Supu juce pravila 3 kasike uzeo samo . Dorucak isto pojede jednu hrenovku pola jajeta sve pomalo.
Vocne kasice nece vise kao prije ! To me boli , jer jedino je tako voce unosio u sebe
Jutros pravila nam sendvice vruce ma jok zalogaj dva i sit.
Skoro supu podgrijala mirusi(bolestan bi je covjek jeo puna mesa povrca) Kaskika dvi i vice mogu vice mogu-nemogu viseuser posted image
Trpila sam do danas jos me pms drma pa sam malo oplakala sve mi se sastalo.
Sta da radim????
Koji sirup da mu ukljucim da poboljsa apetit?
Dal je do zuba user posted image jer stalno vidim skripi dudom??Valjda ga svrbe desni?

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 3457
21.10.2011 12:55:01   
bananica
felix ako je dijete zdravo, veselo, razigrano...ako napreduje mislim da nemas potrebu za brigom, mozda je njegov metabolizam takav, dijete sigurno uzima koliko je njemu potrebno, nekad vise nekad manje, al to sve dodje na svoje
ne jede ni moja u nekim aman kolicinama, i mene to brine, al je ne silim, kad kaze da ne moze vise tu prestaje jelo, odmah raspremanje, ne nutkam je uopste
kad nesto ne voli, recimo sarmu, pojede jednu i kaze najela sam se,al bih mogla jos salameuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3458
21.10.2011 13:00:15   
marinčii
felix mila znam kako se sekiraš mi sad kad smo bili u bolnici M doslovno 5 dana ništa okusio nije šečer mu pao na 2,5 morali mu stalno avati glukozu da mu to ne daj bože ne naškodi mozgu,al evo kako smo kući jede bolje,,koliko znam i Anel je dobro jeo,možda ga sad nešto muči pa ne može jesti,zubići,jeste li provjeravali krvnu sliku da nije anemičan pa nema apetita,za sirup neznam šta bi ti rekla ja u to ne vjerujem al eto jadni čovjek bi svašta pokušo kafd mu zagusti,nemoj se puno sekirati bit će to sve ok,ljubim vasuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3459
21.10.2011 13:05:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

felix ako je dijete zdravo, veselo, razigrano...ako napreduje mislim da nemas potrebu za brigom, mozda je njegov metabolizam takav, dijete sigurno uzima koliko je njemu potrebno, nekad vise nekad manje, al to sve dodje na svoje
ne jede ni moja u nekim aman kolicinama, i mene to brine, al je ne silim, kad kaze da ne moze vise tu prestaje jelo, odmah raspremanje, ne nutkam je uopste
kad nesto ne voli, recimo sarmu, pojede jednu i kaze najela sam se,al bih mogla jos salameuser posted image

bananice on je zdrav veseo igra se horan al jelo 0 bodova uzme on ne kazem da gladuje al sve je to kao pticica u malim kolicinama .
Non stop s dudom skripi al nece ju prigristi al cese se snjom ko starac s stapom po ledjimauser posted image samo skrpi i uvrce ju sad tam sad vam .....
I sto bi pogledala ne mogu ujede me .
Al sam neki dan vidjela na svjetlosti kad je zino smijo se ide mu gornja trica ja je dobro okom vidim al jos nije meso probila .!
Mozel i to sta znaciti
Marinci hvala draga user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 3460
21.10.2011 13:20:02   
Malenaoduvijek
dadada

ja sam isto molila marijanu za linkove, uputila me na temu prirucnici za odgoj ili tako nesto i imas onda tamo da skines na jednoj str besplatno.

mene jos ova hunjavica muci, slomi...user posted image

Luka i ja smo bili vani bas je bljak, a Igor je sad postao nesnosan prati me i stopu jer se stalno boji da cu negdje otici user posted image sad u duetu placu kad gdje krenem user posted image .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3461
21.10.2011 13:32:13   
Aiša
felix, Redapin sirup probaj.

Mi smo tako govorili jest će, ali za sedam mjeseci dobije nešto preko kg, i tada sam uključila ovaj medexov sirup, počeo je tražiti da jede odmah sutradan, onako pokaže prstićem na zdjelu i njam-njam govori, pa čak i kada mu zubi rastu on jede, malo mekšu hranu, ali jede.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3462
21.10.2011 13:34:49   
Lady26
Evo da kazem za redapin, moja ga je curica pila 2 mjeseca i jela je slabo kao i prije njega....kad smo ga iskljucili pocela je jesti, Redapin je prilicno jak i org. prima sve sto treba i dijete ne osjeca potrebu za jelom...
Evo i moja ce kona potvrditi, desila se ista stvar...
A da je dobar jeste, samo preeeejak!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 3463
21.10.2011 13:39:00   
koka i po
eh evo i meneuser posted image ..
rucak skuhan ,kuca spremljena uho "usisano",dijete spava a ja odmaram.
citam spominjete neku literaturu u vezi odgoja djece.a sta ce vam user posted image
odgajajte ih po vlastitom nahodjenju i nema kiksanja.teorija je jedno a praksa sasvim nesto drugo.
trudite se da u njih usadite ono sto su vase majke u vas usadile i sve ce biti dobro.djeca moraju proci sve faze odrastanja i zgodne i nezgodne a na nama majkama je da trpimo i cekamo.
i sta vas briga sta ko govori o vasem djetetu jeli odgojeno ili po njihovom "standardu" neodgojeno.
dijete je dijete...svako je isto samo su u pitanju nijanse.
Tekja mi dolazi u Ze .jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Mala voljela bih da i ti dodjes user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 3464
21.10.2011 13:45:05   
Malenaoduvijek
slazem se sa tobom lady potpuno user posted image , ista stvar i kod nas...

a koko rado bih je ali gdje ja ovu dvojicu da ostavim, nisam ti od tih poduhvata jos uvijek user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3465
21.10.2011 13:46:24   
megi
pozdravcic

felix ni ja nesto pretjerano ne vjerujem sirupima
nisma jos nista joj kupila ni za imunitet, moracu sta god
moguce je da su mu trice, nama dok nisu nikel nista jeli nismo, bili smo nervozni samo tako
a i danas zna zezati sa hranom,

nadam se da ste sve dobro u ovaj kisni dan ja samo gledam na sat i cekam kad ce vrijeme da se ide kuci user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3466
21.10.2011 13:49:05   
koka i po
da mahnem onoj lady sto se folira otkad je smrsala i otkad joj leviske dobro stoje user posted image aaaaa na one visoke cizmice jos bolje user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3467
21.10.2011 13:50:44   
tekja
ja sam bijesnauser posted image ...bris nosa i grla uredanuser posted image ....a ja sam milion posto sigurna da imam neku bakteriju jer ovoliki slajm, iskasljavanje i ispuhivanje nosa u "divnoj" user posted image  boji nikako nije "normalna flora"...jooooj...odoh do doktorice....

koki i ja jedva cekamuser posted image ...nisam se prije prijavila, MM tek jucer dobio raspored smjena...aj kako sam se obradovala sto je slobodan, jer ipak bih radije isla bez V. jer bih da user posted image  sa vama, a neuser posted image za njim....

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 3468
21.10.2011 13:51:10   
Lady26
Ne nosim leviske i pogotovo ne utrpavam u cizme, fulila si totalno user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3469
21.10.2011 13:53:03   
koka i po
tekja za S.ce trcati mm user posted image ..
lady jesi li sigurna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3470
21.10.2011 13:54:01   
Lady26
1000% user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3471
21.10.2011 13:54:14   
Aiša
Moj je uz Redapin puno više jeo, a sada pravimo pauzu, jer je jednu bočicu popio, i manje jede. Ustvari, to je sirup za jačanje imuniteta, i jeste jak, ali ga sigurno ne bih mijenjala kada bih mu opet nešto uključivala na ovoj osnovi.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3472
21.10.2011 13:55:57   
Malenaoduvijek
gdje sad dr,mr,fr da ti kaze jesam ti rekla da je viroza user posted image user posted image , a moze biti i alergijski hajde ti sada znaj...

kod mog Igora su redovno brisevi grla i nosa uredni a dijete opstuktivni bronhitis imao user posted image

nemoj se ti ljutiti nego lijeci simptome user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3473
21.10.2011 14:00:47   
Anoniman
evo dr.mdr.br.gruser posted image
gdje si vadila bris? sad da vam suhu svezemuser posted image ...da znate da vam na ilidzi briseve "rade" studenti...i da su haman uvijek "sterilni"...ovo vam govorim jer sam poznavala studente koji su me sami posavjetovali user posted image ...et...da znate

Neposredna veza do poruke: 3474
21.10.2011 14:02:11   
Malenaoduvijek
redapin kao i svi drugi preparati za imunitet i apetit djeluju razlicito kod svakog djeteta.moj L.je najbolje jeo kad nista ne pije ili kad pije samo omegu sa medom od medex-a isto.

ovdje su mame nahvalile redapin samo tako i ja ga uzmem, 0 bodova, samo sam ga ganjala da jede i ono sto je do tada jeo nije htio.

mislim da je to do faze u razvoju i da to nema veze ni sa kakvim preparatom nego sa voljom i zeljom djeteta.
ti njega u sustini tim sirupom mozes samo zastititi i ojacati, ali naravno ovo je moje misljenje i ja sam to tako skontala nakon silnih sirupa i preparata...

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 3475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *