|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
20.10.2011 21:55:15   
dafri
veče,
marijanna ,chuci čestitkeuser posted image
puno vas je u ovom drugom krugu,bacate me u razmišljanje hmmuser posted image user posted image

ovo vrijeme baš smori,čitav dan kiša,Unu moja mama vodila u školu,bila dva časa,pravo slušala,donijela i nekakvih knjiga da radi zadaću kako ona kaže user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3426
20.10.2011 22:02:57   
Anoniman
darfy, pozz maloj ucenici user posted image  user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 3427
20.10.2011 22:07:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacher niposto ne grij, jer toplo u trudnoci izaziva kontrakcije, nadam se da ce brzo proci, rano je jos da beba pritisce zivac. Nadam se da ce nalazi biti dobriuser posted image .

Dan i od nas... ja i dalje ljudim...la,la,la... definitivno sam jednom nogom u Jagomiru, a jednom na kori od bananeuser posted image , ali bice bolje jer gore ne moze bitiuser posted image . U iscekivanju sam briseva, mojih za bestiju da vidim sta dalje, a Aninih za vrtic. Ako joj budu dobri nalazi vec u ponedjeljak cura krece, tetka ce da je vodi i prvih par dana bice sa njom po par sati i ako bude sve ok onda ce ostajati na pun boravak.

Veliki poljubac od nas user posted image

dr mi rekla da vjerovatno beba pritisce zivac a i dobila sam malo vise kila (malo vise od 3 kg za ovih mjesec dana) pa moze biti i od toga. dala mi b komplex da pijem i apaurin da uzmem pred spavanje za opustanje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3428
20.10.2011 22:08:22   
Anoniman
hvala na cestitkama,eh ja se citav dan samo zahvaljujemuser posted image user posted image Nikola spava,danas je piskio svako pola sata,valjda se prehladio. Mm na treningu , meni se gleda neki film a nema nista na tv-u.. mislim da cu i ja u krevet kad nemam nista pametnije onda barem da se naspavamuser posted image Laku noc !

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3429
20.10.2011 22:12:09   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

dr mi rekla da vjerovatno beba pritisce zivac a i dobila sam malo vise kila (malo vise od 3 kg za ovih mjesec dana) pa moze biti i od toga. dala mi b komplex da pijem i apaurin da uzmem pred spavanje za opustanje

Upravo kako sam ja rekla da se meni desilo... user posted image a i ovo ta kile je tacno...
Samo mene je bas puno boljelo, kako je tebi? Ja sam jedva 500m mogla hodati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3430
20.10.2011 22:12:46   
teacher75
pa marijanna, cestitam i tebi!!!! superuser posted image mi bili danas na UZ, sve hvala bogu super, dr opet potvrdila da je user posted image profil bebe skroz drugaciji nego lanin, bice da ce liciti na mene, posto je lana na mmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3431
20.10.2011 22:14:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Upravo kako sam ja rekla da se meni desilo... user posted image a i ovo ta kile je tacno...

nije bas toliko kriticno, hodam ali polako i sepam ko her flik iz alo alo, ne mogu brzo, najgore je kad hocu da sjednem ili da ustanem ili da se sagnemuser posted image citala sam malo i pricala sa kolegicama, jako je cesto u trudnoci, bas ovakva bol... s lanom nisam imala tih problema pa mi neobicno, al sam sada dobila vise kila...a i dizem lanu povremeno pa mozda i od toga

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3432
20.10.2011 22:19:25   
Anoniman
Ticerka sto ne popricas ili ne odes kod fizioterapeuta,moja drugarica je taj isti problem imala,dao joj vjezbice da radi i pomoglo joj...Nisu neke teske vjezbice bile ali njoj super bilo...

Neposredna veza do poruke: 3433
20.10.2011 22:22:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

nije bas toliko kriticno, hodam ali polako i sepam ko her flik iz alo alo, ne mogu brzo, najgore je kad hocu da sjednem ili da ustanem ili da se sagnemuser posted image citala sam malo i pricala sa kolegicama, jako je cesto u trudnoci, bas ovakva bol... s lanom nisam imala tih problema pa mi neobicno, al sam sada dobila vise kila...a i dizem lanu povremeno pa mozda i od toga

nema to veze sa dizanjem...to je ''normalna ''poijava pritiskanja živca do strane bebe u školskim trudnoćama čak.
meni je sa prvom to bilo bolno za neizdržat..što kažeš ko her flik hodala...al sam imala urednu trunodću u petak sa posla došla u subotu na porod otišla...
i dan danas me zna tako zaboliti niz nogu ili dole negdje na stopalu između pete i prstiju....na pormjene vremana ili ako sma u štikli duše vremena...

bolilo me o u drugoj al nisma sa njom mirovala zbog togauser posted image

a joj kad se sjetim druge trunoće...šta me sve ''bolilo''..da krenem nabrajt bilo bi ko onaj film domaći '' ja ću reći da si ti umro lakše mi zapamtit''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3434
20.10.2011 22:30:27   
Anoniman
Teacher samo pazi od b complexa ces pogotovo da se udebljas. Ja u prvoj trudnoci prva cetiri mjeseca nisam dobila kilograma, cak sta vise izgubila sam tri, pa mi dali B complex i onda sam dobila 6 za mjesec.
Cudi me sto ti nije dala Mg da te malo popusti ta bol, da se malo opuste i misici.

Moja djeca tek zaspala, veceras bili u shopingu curi kupili dvoje cipele i patike i jos nekih sitnica, a za Luku nista lijepo nismo nasli.

< Poruku je uredio jelenaT -- 20.10.2011 22:31:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3435
20.10.2011 22:32:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacher samo pazi od b complexa ces pogotovo da se udebljas. Ja u prvoj trudnoci prva cetiri mjeseca nisam dobila kilograma, cak sta vise izgubila sam tri, pa mi dali B complex i onda sam dobila 6 za mjesec.
Cudi me sto ti nije dala Mg da te malo popusti ta bol, da se malo opuste i misici.

Moja djeca tek zaspala, veceras bili u shopingu curi kupili dvoje cipele i patike i jos nekih sitnica, a za Luku nista lijepo nismo nasli.

joj i mene je strah, rekla mi je to za b komplex, a za opustanje mi je dala apaurine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3436
20.10.2011 23:37:42   
Ella_H
Poz dame.
Cestitam trudnicama sve najbolje vam zelimuser posted image user posted image user posted image .
Tajra djaba ti plakat nije mi te zao kod vas
pita na sve strane za kupiti a ovdje ni za lijeka ako ja ne napravimuser posted image .
A ima proljev pa je pu pu pipi kaka na sve strane danas, najbolje
da se preselim u wc jedno 2 danauser posted image user posted image user posted image ..
I mene nekad brine sto A slabo prica ali znam kad otcepi
da ce nadoknaditi vjerovatno.

Neposredna veza do poruke: 3437
21.10.2011 0:01:09   
Anoniman
Caosuser posted image
Da i ovdje cestitam novim trudnicama, sretno cureuser posted image
tiki, znaci Lana ce dobiti brata aBd, superiska, a to za bol sto kazu i svi ostali uopce nije rijetka pojava, slusaj ljekara i polako, izdrazat cesuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 3438
21.10.2011 8:10:18   
Anoniman
Jutrooooooo,samo da se tuspasimouser posted image mi smo presvuceni,siti,mama pije kafu,Adi se igra,ovo moje dijete ne voli spavatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3439
21.10.2011 8:54:21   
Malenaoduvijek
d jutar

bljak kisa,ja ne voljem kisu (da li sam to ikada spomenula) evo me ko strumf mrgud user posted image

Igor je poceo intenzivno da prelazi preko ograde kreveticai baca se na bracni krevet.. ne znam sta da mu radim bas je blentav,on bi se tako bacio i da nema velikog kreveta ispod....

jutros je u pola 7 izasao i cuhinjao po sobi kao kakav duh po mraku user posted image

Luka jos spava a ja ga htjela voditi da izvadimo krv bice da nece biti nista od toga...

marijanna, chuci, sretno i sve najbolje user posted image , megi tebi sam vec prije cestitala user posted image

tiki cuvaj se i samo polako, a imam ja muskih stvrcica kad bude trebalo user posted image

Ella user posted image

dadada neka je on oblizao brkove superiska user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3440
21.10.2011 9:25:53   
Lady26
Jutro user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3441
21.10.2011 9:33:54   
Neca xxx
Jutro zene! Obzirom da i ja spadam u ovu grupu jer imam djevojcicu od 20 mjeseci, redovno vas citam, cisto da potvrdim da su faze i fazice kroz koje prolazi moja L normalne za njen uzrast. Rijetko pisem, nekako mi se izvuce slobodno vrijeme dok procitam sve sto me interesuje.

Prvo da cestitam svim novim trudnicama! Opasno i mene dovodite u iskusenje. user posted image

Teacher, nisam bas najbolje upratila, ali koliko sam shvatila bole te ledja. Ja sam imala slicne probleme kada sam bila user posted image . Znalo mi se desiti da bukvalno jedva hodam, pogotovo ujutro kada krenem na posao. Meni je pomogao pojas za trudnice. Ja sam imala chico. I u pocetku nisam htjela da ga kupim jer kosta oko 80 KM, i nisam htjela da dajem pare za nesto sto cu nositi nekoliko mjeseci, a jos nisam ni sigurna da li ce mi pomoci. Nije mi bas izgledao kao nesto sto pomaze. Ali meni je bas pomogao, jer mi lijepo podigne stomak i malo smanji pritisak na ledja. Meni su najjaci bolovi bili oko 28. sedmice, a dr mi je to i najavila rekavsi da se tada bebe okrece i namjesta. Pa pokusaj i ti nabaviti ovaj pojas, mozda ti pomogne.
Kako je Lana sada? Nadam se da se oporavlja. 

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3442
21.10.2011 9:53:38   
Anoniman
Mala1994  ne brini moj A prelazi vec 2 mjeseca iz svog u moj i obrnuto,da nisu sigurni ne bi to radili....Ja sam svog krisom posmatrala,ma znas sta profesionalac....

(odgovor članu Neca xxx)
  Neposredna veza do poruke: 3443
21.10.2011 10:15:12   
R&T@
Jutrouser posted image

Da vam se OPET samo javimuser posted image

Sinog smo mahalali po radnjama i nista ne kupismo...sad ne znam da li je to dobro ili loseuser posted image

Koje ono kapi za nos preporucujeteuser posted image
za odrasle?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3444
21.10.2011 10:29:56   
megi
jutric
kisa bez veze vrijeme ubilo se za spavanja

teacher drago mi je sto je sve u redu, i to prtiskanje zivca je privremeno
proci ce kad se porodisuser posted image
ne znam za tebe ali mene prosli put nista nije bolilo a sad sve
elem prekjuce me uhvatio grc u nozi toliko jak da me je juce cijeli dan list od noge bolio jedva sam silazila niz stepenice, uzas

tajra operil sprej za nos, procepljava samo tako

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3445
21.10.2011 10:32:31   
rose 87
dan kako ste nam vi,ja sam danas kao i ovo vrijeme samo bi plakala,sinoc mi prijateljica izgubila user posted image ,bila 5 mjesec user posted image ,bas me to potreslo i nemogu nikako doci sebi,dosla da se vama malo pozalim,veceras trebam kod nje a neznam kako cu,bojim se da je jos vise ne rastuzimuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3446
21.10.2011 10:33:38   
tekja
jutro...

mene uzasna glavobolja probudilauser posted image ...tacno sam vise izmorena...danas nalaz brisa, jedva cekam da vidim koja me to "rospija" ovoliko izmuci...

Drage user posted image  cestitam vam i ovdje...user posted image ...

Tiki, ako stvarno bude user posted image  druzit cemo se cesto na sljedecim BBuser posted image user posted image user posted image

tajra, dje zapelo kod tebeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3447
21.10.2011 10:33:39   
marinčii
jutro iz kišnog Mostarauser posted image
Svim novim trudnicama čestitke od srca
Mi se oporavljamo od bolnice ,Matej je dobar više nije ni nervozan dobro i jede to mi je najvažnije,ja i dalje u nekom strahu ,nikako da se opustim trebat će mi dugo vremena,al lako je za mene samo nek mi je M dobro
pusice za svu dječicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3448
21.10.2011 10:39:51   
Honey3
jutrouser posted image
joj zene sto se na sabahu ismija,ova moja cura dodje do mene i govori vidi mama,vidi mama a ja za kompj.ne obracam paznju kad ona mene za ruku vidi mama a cura uzela sestrin grudnjak i fino ga stavila samo preko pidjame i drzi kosarice da joj ne spadnuuser posted image user posted image user posted image user posted image oj majko mila, kad gura ruku kroz pidjamu i govori seki ode buci(ovdje obuci) kao ispod pidjameuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3449
21.10.2011 10:45:54   
Honey3

Selebriti ,trudnjace su nam Teacher,Megi,Marijanna,Chuci... To je s ove teme... Mozda ima jos neka,ali jos ne znamo...user posted image

koliko sam ja upratila i asmiras je trudna,cestitam im i zelim sve najboljeuser posted image
samo ja cu ubuduce zaobilaziti ovu temu, sve mi se cini da je ovo prelaznouser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 3450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *