|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
20.10.2011 16:08:09   
Malenaoduvijek
dadada

gleda Irma to, prvo to pogleda.ona je Luki i vidjela..silni strucnaci su ga pregledali a niko mu to nije pogledao,a fol ides preko veze, nidje veze user posted image

podvezan jezik se to zove menscini...a znala sam i latinski naziv ali sam zaboravila user posted image

mozes uraditi test, ako dijete moze dohvatiti gornju usnu jezikom sve ok, ako ne onda mu je resica kraca i moze imati problema oko izgovora odredjenih slova.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3401
20.10.2011 16:10:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada

gleda Irma to, prvo to pogleda.ona je Luki i vidjela..silni strucnaci su ga pregledali a niko mu to nije pogledao,a fol ides preko veze, nidje veze user posted image

podvezan jezik se to zove menscini...a znala sam i latinski naziv ali sam zaboravila user posted image

mozes uraditi test, ako dijete moze dohvatiti gornju usnu jezikom sve ok, ako ne onda mu je resica kraca i moze imati problema oko izgovora odredjenih slova.

e onda mu je pogledalauser posted image user posted image
al cu mu ja  jos za svaki slucaj namazati evrokremom brkove kad se probudiuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 3402
20.10.2011 16:11:40   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja bih da ostanem aMonimna user posted image user posted image user posted image

gdje si aMonimna, sto si utanjila sa pisanjem...nije Bgm prelazna trudnoca preko RRa slobodno pisi user posted image user posted image

nemojte zamjeriti zenice, danas mi je bas onako produktivan dan pa mi drago...svasta sam uradila nesto...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3403
20.10.2011 16:13:59   
Lady26
Ma sta cu pisati kad sve znate user posted image
Curica me sokira (pozitivno) svaki dan, razumije sve, i odgovara mi na pitanja user posted image
Razdrazljiva, svadjamo se...i tako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3404
20.10.2011 16:14:20   
Lady26
Ja samo pos'o kuca, i muz u kuci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3405
20.10.2011 16:17:00   
Malenaoduvijek
vidi

ako lize lizalo,zvace fino, pije na slamku i ima uredan sluh nemas sta da brines jer onda jednostavno nece da prica.

ja poznata kao neko koga je zmija ujela pa se i gustera boji, sam vodila i Igora kod Irme sto je sigurno sigurno.,svi me proglasili ludom ali ne interesuje me i ona je meni rekla o cemu trebam voditi racuna i sta je bitno i nema sta da brines...jesi razumjela.....user posted image

vodis ga medju djecu,pricas mu stalno, podstices motoriku i oralnu i finu i grubu i to je to.nema dalje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3406
20.10.2011 16:18:37   
Malenaoduvijek

i kafica izmedju negdje se ubaci user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3407
20.10.2011 16:20:30   
Lady26

i kafica izmedju negdje se ubaci user posted image

Na poslu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3408
20.10.2011 16:40:33   
mnn
što ste se raspisale...he he ..ja došla doma,bila kratko u kafiču..kaže muž jesi se nešto brzo vratila,a ja pobjegla od hladnioče i prije zatvorila..ma nije mi se dalo ostajati.uf odmah predavanje,pa mogla bi i sutra raditi malo duže..kao da se ne naradim doma i oko alexa.ja biče ležimuser posted image user posted image  uf ljuta sam..idem kavu kuhati kad alexa nahranim..djete jede paštu sa mesom,najbolji je kako slatko jede.user posted image  zato i ima 16kila..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3409
20.10.2011 17:04:50   
Ella_H
user posted image Ola zene kako ste?
Ja nesmijem puno dolaziti ovdje da me ne zadesi
i trecauser posted image user posted image . Moji pilici bolesni, veliki momak upala grla
A ponovo problemi s uhEtom stvarno mi ga zao.
Ja sam ko da me s kruske neko pomokrio raspolozenauser posted image ,
al nema veze zato je kromirusa u rerni user posted image .
A skroz slabo prica najvise mandarinski tako je fin i miran
da ga jedva mm i ja savladamo u zadnje vrijeme, al proci ce
tjesim se tjesim.
Pusica za sve.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3410
20.10.2011 17:09:27   
R&T@
Gdje si ti, Ella?

Opet bolestuser posted image

E, sad ja tebi zavidim na ruckuuser posted image

Imam oklagiju, imam brasno, imam krompir, ali ne znaaaaamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3411
20.10.2011 17:18:31   
nanika

IZVORNA PORUKA: nanika

Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista?
Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovorisuser posted image Ljubi svoje ljepotane.

znaci ti udjes s djetetom, samo mu spricne lokalni anestetikum pod jezik i malo saceka.tebi sjedi u krilu, a ima i sestra ako treba nesto i doktor sjecne kada utrne i stavi malu gazicu.sacekate 15 min dok prestane ona krv ili sukrvica (kod njega je bila sukrvica) i onda vas dr pogleda i mozete kuci.ja sam svom odmah dala da pije vode i htio je.
mozes mu po potrebi dati paracet.ili dalsy za bolove ali nama nije trebalo.sutradan dodjete samo da dr vidi kako izgleda i to je to.
on dijete prvo pogleda da vidi dali mu treba raditi zahvat, a pogleda i usi usput.
za kontrolu se nista ne placa.

nadam se da sam ti pomogla i da telefonski se narucis i kazes sta zelis da radite i oni ce vas naruciti.

Hvala na odgovoruuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 3412
20.10.2011 19:08:45   
Anoniman

vidi

ako lize lizalo,zvace fino, pije na slamku i ima uredan sluh nemas sta da brines jer onda jednostavno nece da prica.

ja poznata kao neko koga je zmija ujela pa se i gustera boji, sam vodila i Igora kod Irme sto je sigurno sigurno.,svi me proglasili ludom ali ne interesuje me i ona je meni rekla o cemu trebam voditi racuna i sta je bitno i nema sta da brines...jesi razumjela.....user posted image

vodis ga medju djecu,pricas mu stalno, podstices motoriku i oralnu i finu i grubu i to je to.nema dalje...

kako ona mene utjesi u secuser posted image user posted image
al ja sam njemu opet nmazala "brkove"...fino ih je polizaouser posted image
znaci...samo je lijenuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3413
20.10.2011 19:21:05   
koka i po
dadada de ti tvoja koka kaze...ljenost je u pitanju nista vise.
moj rahmetli brat nije pricao do trece godine,moj Irfan isto(a sad ga nemogu zaustaviti),ovaj mali mrlja sad razgovjetno sad ne.
evo ti jedan savjet....ne daji mu nista dok sam ne zatrazi i ne imenuje.ima ona stara prica o djetetu koje nije pricalo do seste godine...da bi na kraju trazio soli.pa ga roditelji pitali zasto nije pricao a on rekao da mu prica nikad nije trebala kad je imao sve na tanjiru.znam da se brines ali ako je medicinski sve u redu stvarno nemas razloga za brigu.
eto...ako ti ovo ista znaci.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3414
20.10.2011 19:27:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dadada de ti tvoja koka kaze...ljenost je u pitanju nista vise.
moj rahmetli brat nije pricao do trece godine,moj Irfan isto(a sad ga nemogu zaustaviti),ovaj mali mrlja sad razgovjetno sad ne.
evo ti jedan savjet....ne daji mu nista dok sam ne zatrazi i ne imenuje.ima ona stara prica o djetetu koje nije pricalo do seste godine...da bi na kraju trazio soli.pa ga roditelji pitali zasto nije pricao a on rekao da mu prica nikad nije trebala kad je imao sve na tanjiru.znam da se brines ali ako je medicinski sve u redu stvarno nemas razloga za brigu.
eto...ako ti ovo ista znaci.
pa nema on crnogorske krviuser posted image ...doduse...ima dalmatinskeuser posted image user posted image
to pokusavamo...i on promrmlja nesto...pa i mi u neka doba odustanemo jer znamo sta hoce...do nas je...znam

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3415
20.10.2011 20:31:44   
Anoniman
dadada kod mene od tetke mali nije pricao imao 3 god nije da nije pricao jest al nerazumljivo nesto mrmljivo al ona ga jedina kontala sta hoceuser posted image mi ostali vakouser posted image kad nesto smrmlja.
Vodila gga  nema dje nije logopetu ma dje god su joj rekli.Eno mali prvi razred o.s.skole pricao ne usucuje .
A propricao je sa neki 4  god normalno da ga svi ostali razumijuuser posted image user posted image
Meni to nije problem sta ja znam moj A. da ne prica nebi se brinula , sta ja znam nije to bolest .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3416
20.10.2011 21:08:16   
Anoniman
mm nije pricao razumljivo do pete godine,posao je u skolu a jos uvijek je tepao,pa sve do skoro treceg razreda, mislim da je on neki ekstremni slucaj al eto ipak primjer kako može biti sve uredu jer danas ne možes doci do rijeci od njegauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3417
20.10.2011 21:10:28   
Hanady RR
na ovoj se temi komotno može pozdravljati ''đeste trudnjače''user posted image

šalim se, al plaho ste zavrtile krug mašalllah...nek vam je svakoj sa srećom davam tudnoće budu lagan i ugodne i da nam rodite super novu generacijuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3418
20.10.2011 21:13:16   
Anoniman
Hanadyuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3419
20.10.2011 21:18:26   
mama75
dadada no sikiriki. Moj sestric je imao skoro 3 god kada je poceo da prica. Do tada sporadicno, poneka rijec. Ali kada je poceo... Pedijatrica ga nije vidjela godinu dana i nije mogla da vjeruje da je to onaj isti mali. I dan danas bukvalno se ne gasi.user posted image A sto se tice resice i to je vrlo relativno jer kod mene npr obje kcerke imaju tu kracu resicu, a niemaju problema sa izgovorom slova. Starija je doduse vrlo rano pocela pricati i vec za 2. rodjendan je znala reci "r", a mladja sada (2god i 2mjeseca) jedino ne zna izgovoriti "L" i to samo u nekim rijecima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3420
20.10.2011 21:21:59   
Anoniman
Samo da pozdravim,glava me razvaljuje,danas sam ustala haman na lijevu nogu,isprasila sam prodavacicu na kasi,drugaricu koja me sat vremena ostavila da cekam pred vratima na ovoj hladnoci,djete mi se smrzlo...Maloprije smo iz gostiju stigli,A je jeo odoh ga uspavati,pa da i´ja drmnem  sta za glavu....Pusa svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3421
20.10.2011 21:32:09   
selebriti
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj ja nisam upratila ko je sve trudan, Teacher, ...????

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3422
20.10.2011 21:37:04   
Amani12
Dobra vam noc mame i trudnice user posted image
Dadada no sikiriki,Andrejevic ce propricati,laganini.On ce odmah preci na ove prostoprosirene  receniceuser posted image user posted image

Selebriti ,trudnjace su nam Teacher,Megi,Marijanna,Chuci... To je s ove teme... Mozda ima jos neka,ali jos ne znamo...user posted image

Moje pilence pajki,a moj veliki momak i ja odmaramo uz ti vi.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3423
20.10.2011 21:40:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj ja nisam upratila ko je sve trudan, Teacher, ...????
noa dadada tajra hehheuser posted image user posted image salim se. Marijana, megi, chuci haman user posted image

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 3424
20.10.2011 21:52:46   
selebriti
hvala na info, ... user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *