Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kontracepcija mila moja a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spisku
guma glavu cuva vidi sto nas proziva ...nemre tajra...nemre ja se s mjesta pomakla ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...pu
mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo
Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.
djeca odmaraju,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene
nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.
ako te jos sta interesuje slobodno mi posalji pp
jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.
mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo
Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.
djeca odmaraju,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene
nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.
ako te jos sta interesuje slobodno mi posalji pp
jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.
kontracepcija mila moja a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spisku
guma glavu cuva vidi sto nas proziva ...nemre tajra...nemre ja se s mjesta pomakla ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...pu
Bila bih "zabetonirana" na gornjem spisku
Ovako pogledam T. pa se utjesim da svaki roda-primjerak nije isti
A menstruaciji se obradujem kao da je bingo
nesto mi nece pp Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista? Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovoris Ljubi svoje ljepotane.
Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista? Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovoris Ljubi svoje ljepotane.
znaci ti udjes s djetetom, samo mu spricne lokalni anestetikum pod jezik i malo saceka.tebi sjedi u krilu, a ima i sestra ako treba nesto i doktor sjecne kada utrne i stavi malu gazicu.sacekate 15 min dok prestane ona krv ili sukrvica (kod njega je bila sukrvica) i onda vas dr pogleda i mozete kuci.ja sam svom odmah dala da pije vode i htio je. mozes mu po potrebi dati paracet.ili dalsy za bolove ali nama nije trebalo.sutradan dodjete samo da dr vidi kako izgleda i to je to. on dijete prvo pogleda da vidi dali mu treba raditi zahvat, a pogleda i usi usput. za kontrolu se nista ne placa.
nadam se da sam ti pomogla i da telefonski se narucis i kazes sta zelis da radite i oni ce vas naruciti.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.10.2011 15:34:44 >
mi smo navijačice..pa mora neko i navijati i morlano podrzavat..
meni je A. poremetio spavanje totalno...jedva je sad zaspao...i sace odvaliti 3 sata ko da gledam...pa ce looodovati do 12...sinoc mi je u 1 zaspao ...ja ad nisam svisnula...prije mi je u 9 spavao...najkasnije 9.30...ne znam sta mu je...kontam da ga pocnem buditi ovo popodne kad spava...da mu ne dam da toliko spava...al mi onda bude nemoguc...treba izdrzati 2 sata kenkanja i placa dok se rashaviza...nisam pametna
mala...je li to za jezik op? kako se to zove...zapetljan jezik ili vec? da li Irma to gleda? sta mislis bi li ona vidjela da mu je to? znam da mu je stavljala neku spravicu u usta
mi smo navijačice..pa mora neko i navijati i morlano podrzavat..
ooooo zene drage jeste se raspisale ko o cemu vi o drugom djetu ja sam zasad bez komentara . Ima jos sto rece bananica do drugog ja se tjesim svojim god . nije mi jos bioloski sat otkuco . Tajra dobra ti vecera