|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
20.10.2011 14:42:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Sve je manje forumasica na nasoj temi koje imaju jedno dijete...

Felix, Lady26, dadada, marina, Amani, noa, iv@ncica, mala86, Mya, emi, mama2009,...

kontracepcija mila mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3376
20.10.2011 14:46:56   
Anoniman
hahahah koja kontracepcija,user posted image user posted image ja zivim ko munkine znam daje imamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3377
20.10.2011 14:47:10   
selebriti

Felix, Lady26, dadada, marina, Amani, noa, iv@ncica, mala86, Mya, emi, mama2009,tekja...

Dodajem se user posted image  

Saće spisak narasti, ... user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3378
20.10.2011 14:47:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Felix, Lady26, dadada, marina, Amani, noa, iv@ncica, mala86, Mya, emi, mama2009,...

kontracepcija mila mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

guma glavu cuvauser posted image
vidi sto nas prozivauser posted image user posted image user posted image ...nemre tajra...nemreuser posted image user posted image
ja se s mjesta pomaklauser posted image user posted image ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...puuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3379
20.10.2011 14:50:16   
selebriti
Ručak u rerni, E. spava, mama na RR ... user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3380
20.10.2011 14:50:33   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ma Marina vidis da je ni mi ne koristimo preĆeranouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja se ne mogu drzati ovih pravila za smajlije pa nek me banujuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3381
20.10.2011 14:51:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti

Ručak u rerni, E. spava, mama na RR ... user posted image

rucak gotov u 11user posted image user posted image user posted image N.spava a mene neka luda uhvatilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3382
20.10.2011 14:52:21   
Malenaoduvijek
dpbar dan

mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo

Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.

djeca odmaraju,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene user posted image user posted image

nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.

ako te jos sta interesuje slobodno mi posalji pp

jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3383
20.10.2011 14:53:38   
Malenaoduvijek
noa ja tebe prizovem svaki put user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3384
20.10.2011 14:55:58   
selebriti
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dpbar dan

mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo

Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.

djeca odmaraju
,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene user posted image user posted image

nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.

jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.user posted image

Respect ženo! user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3385
20.10.2011 14:56:00   
bananica
dobar dan vam yelim

sta ima novo?
ja jos malo pa kuci, uh jedva cekam

Neposredna veza do poruke: 3386
20.10.2011 14:56:38   
Anoniman

noa ja tebe prizovem svaki put user posted image

user posted image user posted image user posted image evo i ja tebiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3387
20.10.2011 15:04:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

vidi sto nas prozivauser posted image user posted image user posted image ...nemre tajra...nemreuser posted image user posted image
ja se s mjesta pomaklauser posted image user posted image ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...puuser posted image user posted image user posted image

Bila bih "zabetonirana" na gornjem spiskuuser posted image

Ovako pogledam T. pa se utjesim da svaki roda-primjerak nije istiuser posted image

A menstruaciji se obradujem kao da je bingouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3388
20.10.2011 15:05:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bananica

dobar dan vam yelim

sta ima novo?

Beba...user posted image
Hoces i ti jos jednuuser posted image user posted image user posted image
Saljemo "preporuceno" kroz ovu temuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3389
20.10.2011 15:13:23   
bananica

IZVORNA PORUKA: bananica

dobar dan vam yelim

sta ima novo?

Beba...user posted image
Hoces i ti jos jednuuser posted image user posted image user posted image
Saljemo "preporuceno" kroz ovu temuuser posted image user posted image user posted image

sad citamuser posted image user posted image
znaci odavde moram bjezatiuser posted image

imam ja jos vremena za drugo, pa tek mi je 32user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3390
20.10.2011 15:21:57   
Malenaoduvijek
selebriti user posted image

tajra

pusti ih ne nagovaraj, one kad se odluce za drugo nasa djecica ce imati vec po 10 godina i mi cemo set_ati smirom a one ce da mijenjaju pelene user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.10.2011 15:25:54 >

Neposredna veza do poruke: 3391
20.10.2011 15:26:34   
nanika

nesto mi nece ppuser posted image
Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista?
Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovorisuser posted image Ljubi svoje ljepotane.

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 3392
20.10.2011 15:32:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: nanika

Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista?
Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovorisuser posted image Ljubi svoje ljepotane.

znaci ti udjes s djetetom, samo mu spricne lokalni anestetikum pod jezik i malo saceka.tebi sjedi u krilu, a ima i sestra ako treba nesto i doktor sjecne kada utrne i stavi malu gazicu.sacekate 15 min dok prestane ona krv ili sukrvica (kod njega je bila sukrvica) i onda vas dr pogleda i mozete kuci.ja sam svom odmah dala da pije vode i htio je.
mozes mu po potrebi dati paracet.ili dalsy za bolove ali nama nije trebalo.sutradan dodjete samo da dr vidi kako izgleda i to je to.
on dijete prvo pogleda da vidi dali mu treba raditi zahvat, a pogleda i usi usput.
za kontrolu se nista ne placa.

nadam se da sam ti pomogla i da telefonski se narucis i kazes sta zelis da radite i oni ce vas naruciti.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.10.2011 15:34:44 >

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3393
20.10.2011 15:35:35   
iv@ncica

mi  smo  navijačice..pa  mora  neko  i  navijati  i  morlano  podrzavat..user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3394
20.10.2011 15:44:09   
Anoniman
meni je A. poremetio spavanje totalno...jedva je sad zaspao...i sace odvaliti 3 sata ko da gledam...pa ce looodovati do 12...sinoc mi je u 1 zaspaouser posted image ...ja ad nisam svisnula...prije mi je u 9 spavao...najkasnije 9.30...ne znam sta mu je...kontam da ga pocnem buditi ovo popodne kad spava...da mu ne dam da toliko spava...al mi onda bude nemoguc...treba izdrzati 2 sata kenkanja i placa dok se rashaviza...nisam pametna

mala...je li to za jezik op? kako se to zove...zapetljan jezik ili vec? da li Irma to gleda? sta mislis bi li ona vidjela da mu je to? znam da mu je stavljala neku spravicu u usta

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3395
20.10.2011 15:45:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mi  smo  navijačice..pa  mora  neko  i  navijati  i  morlano  podrzavat..user posted image user posted image user posted image
mudro zborisuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3396
20.10.2011 15:55:31   
R&T@

tajra

pusti ih ne nagovaraj, one kad se odluce za drugo nasa djecica ce imati vec po 10 godina i mi cemo set_ati smirom a one ce da mijenjaju pelene user posted image user posted image

Ja samo konstantovala cinjenicno stanje, a one se upalile...user posted image

Sad ce se koka i po javiti da konstatuje da postoji pubertet, a ako se Zaha javi, branit cemo se mi koje imamo dvoje...user posted image

Mi opet rucamo ribuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3397
20.10.2011 15:56:15   
Lady26
Ja bih da ostanem aMonimna user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3398
20.10.2011 15:59:32   
Anoniman

tajra

Ja samo konstantovala cinjenicno stanje, a one se upalile...user posted image

Sad ce se koka i po javiti da konstatuje da postoji pubertet, a ako se Zaha javi, branit cemo se mi koje imamo dvoje...user posted image

Mi opet rucamo ribuuser posted image
kakoo je ovo divno procitatiuser posted image ...ljubomorna samuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3399
20.10.2011 16:06:40   
Anoniman
ooooo zene drage jeste se raspisale ko o cemu vi o drugom djetuuser posted image user posted image ja sam zasad bez komentara .
Ima jos sto rece bananica do drugoguser posted image user posted image user posted image ja se tjesim svojim god . nije mi jos bioloski sat otkucouser posted image .
Tajra dobra ti vecera user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *