Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutrooo joj zene kakve su vam ovo stranice da se razbolim gledajuci cccccccccccccccccccccc i mi imamo dosta stvarcica iz lindexa i stvarno su em lijepe em kvalitetne al to nam donose strina iz svedske
Tiki i mene je u prosloj trudnoci tako znalo potkociti da se nisam mogla sagnuti, i dan danas me ledja zabole ako imalo duze stojim u mjestu, meni su rekli cari trudnoce sretno danas na uzv u koliko ides sve hocu da te potam jesi li radila ista od onih testova, triple i sl
mi smo onako spavali, sinoc je mm odveo kod tetke gdje je jela sta je htjela, ev sam pocela i da rimujem i naravno kad je dosla kuci sve povratila
pozzzz
megi jesam li ja ovo nesto propustila? Pozdrav svima, narocito ovim ranoraniocima vrijednim. De malo prosetaj i do mog stana s tom krpom
dan cure alex jutros jakoo aktivan a ja na pola spavam ništa mi se neda,misliila sam prije posla da odemo vani ali je vrijeme baš nikakvo...tako da danas ništa...spava mi se a pegla me zoveee več danima. čitam vas a vi o kupvini.evo meni rpijateljica šalje cipele iz h6m iz zagreba.a robu bi kupila..ajme.milijon toga..
Sjetih se da vam kazem: kupila sam jucer u Kozmu tri case s kljunom na navoj za 7 KM... nemaju onu zastitu od prosipanja, ali to znaci i da nema guma i ventila koji se ne mogu ocistiti... boje su lijepe, a plastika obla i kvalitetna... za one nase bebe koje vise nisu bebe
Dan i od nas... ja i dalje ljudim...la,la,la... definitivno sam jednom nogom u Jagomiru, a jednom na kori od banane , ali bice bolje jer gore ne moze biti . U iscekivanju sam briseva, mojih za bestiju da vidim sta dalje, a Aninih za vrtic. Ako joj budu dobri nalazi vec u ponedjeljak cura krece, tetka ce da je vodi i prvih par dana bice sa njom po par sati i ako bude sve ok onda ce ostajati na pun boravak.
Bogme Jelo, i nije rano, ja otisla na bolovanje sa 5mjeseci... Beba se rano spustila i kako je ona rasla tako je mene sve dole boljelo i udaralo mi niz nogu....prestalo onaj dan kad sam rodila...
Ali kod tebe je bila nisko trudnoca, znaci samim tim rizicna, a kod teacher hvala Bogu sve ok. Ja znam kad sam imala dilataciju bubreznog kanala i upalu bubreka negdje oko 20. nedjelje da su mi rekli jer su pomislili da mozda beba ne pritisce, da je nemoguce u tim sedmicama beba da pritisce jer je jos malena da bi izazvalo takvu bol, vec moguce posteljica jedino da bude "krivo" postavljena, jer u tim sedmicama posteljica je dosta veca od bebe
jutro,ja sama bas sam se naspavala i odmorila,napunila baterije,eh sad tek idem da cistim malo po kuci i da spremam rucak jelena drzim fige da nalazi budu dobri
Nije kod mene bila niska trudnoca , hB osim toga ja nikakvih problema nisam imala...nije mi to dijagnoza bila...kod mene sve uredno bilo... A isla sam na bolovanje jer me trtica boljela a posao mi sjednje 8h, a i prepone prilikom hodanja...
Bem te, oprosti sto lajem, ali sama napisa evo da je niska trudnoca . Cim se beba ranop sputila to je niska trudnoca, sve prije devetog mjeseca kad se spusti. nego imaju li gdje se kupiti oni cepovi za usi, da malo mozak odmorim od vriske i skike
Kazem nije to bila dijagnoza...pa rekla bi mi dr... Mozda sma ja lupila da se spustila, uglavnom Lanina glavica je bila uzrok, ali mene je boljela i trtica pa su me poslali kuci da tamo sjedim