Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadada tjesim se da ce ubrzo proci i da cemo uspjesno pobjediti pelenske dane , a to zelim svim mamicama s ove teme. A je nazalost cesto na antibioticama radi uha i cesto je rjetka stolica . Jupi proradili smajliji. Tekja jesi ziva i ozdravila? Mene ubi grijanje bas mi smeta, kosa mi je ko metla i koza suha uzas. Otvaram stalno prozore ali djaba .
jutro jela "zagorila" a dadada uzgaja bubamare Ella se "stidi" sto gleda sapunjare i cmizdri.... ...nemoj bona moramo se i mi negdje ispuhati mojoj priji saljem jedan virtualni caj i komad pite od piletine koju jutros napravih do sedam i petnaest ...kreativna i "umjetnicki" osinuta nema sta tekja ...ja dajem d3 kapi svako jutro a Sejo se oblize ...nama rekli do trece godine . apotekarko...mali dobar veliki slinav a mene uho moje boli...na kraju cu da ga otkinem a ja sad odoh u jednu setalacku dok nije kisa pala. dovidjenja.
Jutroooo,Dan kAko kome,meni je dan ,mi ranimo,dorucak pojeden,kafa popijena,evo i voce je vec pojeo skoro pa cemo malo do gradau setnju...Vrijeme je brljavo,ne pada ali izgleda se sprema,pa smo kontali malo do igraonice....Rucak sam skuhala jutros,danas kad se vratimo,rucamo i saku pod glavu Pusa svima
sahara ja ne foliram, mi smo spavali do 9h ...jos nismo doruckovali, popio je veliku solju mlijeka, pa neka malo ogladni...
ella, ozdravila sam - hvala na pitanju, MM me jucer cijeli dan zezao, kaze dobicu oskara za glumu, lafo me cijelu heftu boli, a nalaz na kraju uredan ...aaaaaaaaaaaaaaa vidi, veli, pa nije ti nista
koko, je l' na savjet pedijatra ili samoincijativno? I V. je bez problema pio, dok je pio ...uzivaj u setnji
Jelena jesi ziva ...na M. Dvoru se osjetio jak potres, al' ne znam, mozda smo i mi uzdrmali Centar
marina, ...bas ste vrijedni drago mi je da ti je djecak bolje
jutro od jutros su mi tlak digli grrrrr doveli djete bolesno kod sveki ide na inhalacije kaslje primuko oni ga doveli kod nje nidje veze a znaju da ja imam djete malo osjetljivo . Zato nedam A. dole silaziti a niti on dolazi rekla sam sveki da ga ne salje gore . Mada cisto sumnjam da cu izbjec sta jer A naviko dole silaziti a mali ce do 5 biti . Mislili smo veceras u goste zajedno snjima al ja necu ici neka ide mm sam jer ce oni vodit i ovog malog pa se bojim . A i lopov je neda mi se ici , snjima zajedno... Kud vrijeme tmurno dosadno ubi boze grrrr bolje i snijeg nego ovo mogli smo van vako nidje ni makac
jutro i od nas,vrijeme je baš bljak Mi spavali do 9,i jučer isto ali je zato preskočio dnevni spavanac,sigur će i danas tako,evo sad seigra s autićima ,pravi gudvu pusice svoj dječici a mamama ako već nisu stigle popit
< Poruku je uredio marinčii -- 22.10.2011 10:46:15 >
Marincii, i mi smo par vec jutara spavali do 9 i ne preskacemo dnevno spavanje, ali zato ne zaspe prije pola 11 Voljela bih da zaspe i prije, ali uhvatila nas je faza da bukvalno po sat vremena traje uspavljivanje! Izludi me to!
koko, je l' na savjet pedijatra ili samoincijativno? I V. je bez problema pio, dok je pio ...uzivaj u setnji
Jelena jesi ziva ...na M. Dvoru se osjetio jak potres, al' ne znam, mozda smo i mi uzdrmali Centar
marina, ...bas ste vrijedni drago mi je da ti je djecak bolje
na savjet pedijatra.do godine dana dajes svaki dan .od godine do pune tri ide samo u mjesecima koji imaju slovo R u imenu.dajes pet kapi dnevno. ja se nasetala,smrzla,obisla "butik" rabljenje robe i sad odoh da jedem pite dovidjenja opet
Marincii, i mi smo par vec jutara spavali do 9 i ne preskacemo dnevno spavanje, ali zato ne zaspe prije pola 11 Voljela bih da zaspe i prije, ali uhvatila nas je faza da bukvalno po sat vremena traje uspavljivanje! Izludi me to!
izludi te u 23 a sta bi da ti zaspi u 12 ili posle 12 ko A. moj . Bez obzira koliko preko dana spavao il ne spavao .On nece prije 12 zaspat ja ga stavim u krevet gleda tv al nece zaspat on miruje ne dosadjuje milion puta se desilo da ja zaspim, pre njega a on ostane gledat tv on ko veliki , pa mm dodje u sobu gasi tv il me budi Nesto uzadnje vrijeme kasno lijeze skroz . Valjda ne bude na svjezoj havi pa se ne umori dovoljno Marinci a moj anel evo prai mami kokice dala mu puraka igra se, serpmaa dosadili mu autici malo novine evo zveka ga stoji kasikama
felix M meni sinoć prije 21 zaspo zato što preko dana nije nimalo,a inače uvik bez obzira jel spava ili ne spava po danu najdalje do 22 h zaspe,oVom mom nikako da dosade autići čim se probudi traži ih da se igra,a nekafd kad krenemo u krevet moramo ih ponjeti jer inače neće ići spavati,baš ih voli e sad dokad će to trajati neznam al drži ga sigurno već pola godine,
mog sve zanima po 15min i manje i ostavi ja neznam kako je to da se djete igra zaigra s necim sjedi na podu , da ja neznam za njega . Samo jednom je to bilo kad smo neku noc kod kume bile neznam sta mu bilo pa sjedio igrao se vozicima . Ince kod kuce ma jok
ma neće ni M sam dugo da se sam igra možda po 20-ak minuta onda zove mene ili mm da se snjim igramo autića,i ja se baš pitam kad će se moći sami zabaviti da malo odmorim od igranja i sjedenja po podu po cijele dane
dan drage moje kako ste nam ja sam danas uzasna,jucer bila kod prijateljice ,bas mi je zao,danas mi dosla seka i povela E. kod svoje prijateljice,bili 2h a kad su dosle njih 2 da mi ostave E. vidim cura kaslje reko jesi dobro kaze ima mi mama upalu pluca pa i ona kaslje aaaajjjj,a citavo ga vrijeme cuvam od svega jer kad dobije temp. nikad nije ispod 39,sad bih sjela i plakala
i mi smo se jutros izlezavale do pola 9, valjda ce danas odspavati bar malo mi se uglavnom igramo sa barbikama, ali i sa utocima pravimo im stazu, garazu, ali naravno rijetko kad se sama zaigra
rose nadam se da nece preci na djecaka uh kako ne volim neodgovorne osobe, ono ko malo sma prehladejn ajde sta fali, a mi ih cuvamo od svega i svacega
M cijelu noc kasljala, cistili nos prije spavanja al za sat je pun, sline same izlaze, dajem joj med, propolis, sirup od lovorovog lista, dr theiss sam stavljala na ledja i naprijed i evo sad pravim sljez...ne moze nikako da izbaci slajm? zubi je muce jos nijedna petica nije izasla a bali i non stop joj je ruka u ustima, sva se izasula po bradi. uzas meni kasni i ovaj mjesec, prosli 10 dana a ovaj vec 17 dana. radila test, nisam trudna, valjda taj prolaktin jos blokira menstruaciju, izludit cu... vrtic nam se seli 31.10 na pofalice. uzas
M cijelu noc kasljala, cistili nos prije spavanja al za sat je pun, sline same izlaze, dajem joj med, propolis, sirup od lovorovog lista, dr theiss sam stavljala na ledja i naprijed i evo sad pravim sljez...ne moze nikako da izbaci slajm? zubi je muce jos nijedna petica nije izasla a bali i non stop joj je ruka u ustima, sva se izasula po bradi. uzas meni kasni i ovaj mjesec, prosli 10 dana a ovaj vec 17 dana. radila test, nisam trudna, valjda taj prolaktin jos blokira menstruaciju, izludit cu... vrtic nam se seli 31.10 na pofalice. uzas
steta, mogle smo opet sve zajedno
iskreno nije mi bas to sad u planu tako da bi tek tad bila luda, ostala su mi 3 ispita i fakat sam se tome posvetila u potpunosti, al mi je gore ovo sto me slomise ovi hormoni, sve nesto odlazem i ne daju mi se silne pare da privatno vadim sve ove nalaze pa cu probati da odem na kliniku. pravo je ruzan osjecaj, redovnije su mi menstruacije bile dok sam dojila a prije trudnoce tacno se znalo sve u dan, redovit ciklus od 28 dana.
P.S seka ti je predivna totalno
Tek vidjeh ovaj post...
Hvala, mila... I one su odusevljenje... Kaze seka: Super zena (Kao da mi to ne znamo )
A mm se hvali da je vidio slike na fb...a ja nisam
Moze li sad jedna? Preko stele...