|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
22.10.2011 0:16:30   
Anoniman
Joj ja tek sada skontah kako nema mrse mERem da se keksam, odoh zene skidat junferuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3526
22.10.2011 0:33:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj ja tek sada skontah kako nema mrse mERem da se keksam, odoh zene skidat junferuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3527
22.10.2011 1:02:31   
Ella_H
Dadada tjesim se da ce ubrzo proci
i da cemo uspjesno pobjediti pelenske daneuser posted image ,
a to zelim svim mamicama s ove teme.
A je nazalost cesto na antibioticama radi uha i cesto je rjetka stolicauser posted image .
Jupi proradili smajliji.
Tekja jesi ziva i ozdravila?
Mene ubi grijanje bas mi smeta, kosa mi je ko metla
i koza suha uzas. Otvaram stalno prozore ali djaba user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3528
22.10.2011 9:21:21   
Anoniman
Jutro, ajde ne folirajte da spavate i da su vam djeca mirnauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 3529
22.10.2011 9:22:34   
koka i po
jutro
jela "zagorila" a dadada uzgaja bubamareuser posted image
Ella se "stidi" sto gleda sapunjare i cmizdri....user posted image ...nemoj bona moramo se i mi negdje ispuhatiuser posted image
mojoj priji saljem jedan virtualni caj i komad pite od piletine koju jutros napravih do sedam i petnaestuser posted image ...kreativna i "umjetnicki" osinuta nema sta user posted image
tekja ...ja dajem d3 kapi svako jutro a Sejo se oblize user posted image ...nama rekli do trece godine user posted image .
apotekarko...mali dobar veliki slinav a mene uho moje boli...na kraju cu da ga otkinem user posted image user posted image
a ja sad odoh u jednu setalacku dok nije kisa pala.user posted image
dovidjenja.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3530
22.10.2011 9:59:08   
Anoniman
Jutroooo,Dan kAko kome,meni je dan ,mi ranimo,dorucak pojeden,kafa popijena,evo i voce je vec pojeo skoro pa cemo malo do gradau setnju...Vrijeme je brljavo,ne pada ali izgleda se sprema,pa smo kontali malo do igraonice....Rucak sam skuhala jutros,danas kad se vratimo,rucamo i saku pod glavuuser posted image
Pusa svima

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3531
22.10.2011 10:31:12   
tekja
jutro...

sahara ja ne foliram, mi smo spavali do 9huser posted image user posted image ...jos nismo doruckovali, popio je veliku solju mlijeka, pa neka malo ogladni...

ella, ozdravila sam - hvala na pitanju, MM me jucer cijeli dan zezao, kaze dobicu oskara za glumu, lafo me cijelu heftu boli, a nalaz na kraju uredanuser posted image ...aaaaaaaaaaaaaaa vidi, veli, pa nije ti nistauser posted image user posted image user posted image

koko, je l' na savjet pedijatra ili samoincijativno? I V. je bez problema pio, dok je pio user posted image ...uzivaj u setnjiuser posted image

Jelena jesi zivauser posted image user posted image user posted image ...na M. Dvoru se osjetio jak potres, al' ne znam, mozda smo i mi uzdrmali Centaruser posted image user posted image user posted image

marina, user posted image ...bas ste vrijedniuser posted image  drago mi je da ti je djecak boljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3532
22.10.2011 10:31:28   
Anoniman
jutro
od jutros su mi tlak digli grrrrr doveli djete bolesno kod sveki ide na inhalacije kaslje primuko oni ga doveli kod nje nidje veze a znaju da ja imam djete malo osjetljivo .
Zato nedam A. dole silaziti a niti on dolazi rekla sam sveki da ga ne salje gore .
Mada cisto sumnjam da cu izbjec sta  jer A naviko dole silaziti a mali ce do 5 biti . Mislili smo veceras u goste zajedno snjima al ja necu ici neka ide mm sam jer ce oni vodit i ovog malog pa se bojim .
A i lopov je neda mi se ici , snjima zajedno...
Kud vrijeme tmurno dosadno ubi boze grrrr bolje i snijeg nego ovo mogli smo van vako nidje ni makac

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3533
22.10.2011 10:37:25   
Amani12
Jutro moje dame user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3534
22.10.2011 10:41:49   
marinčii
jutro i od nas,vrijeme je baš bljakuser posted image
Mi spavali do 9,i jučer isto ali je zato preskočio dnevni spavanac,sigur će i danas tako,evo sad seigra s autićima ,pravi gudvuuser posted image
pusice svoj dječici a mamama user posted image user posted image ako već nisu stigle popit

< Poruku je uredio marinčii -- 22.10.2011 10:46:15 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 3535
22.10.2011 11:06:08   
Mya_81 RR
Da vam i mi zazelimo dobro jutro!

Marincii, i mi smo par vec jutara spavali do 9 i  ne preskacemo dnevno spavanje, ali zato ne zaspe prije pola 11 user posted image Voljela bih da zaspe i prije, ali uhvatila nas je faza da bukvalno po sat vremena traje uspavljivanje! Izludi me to!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3536
22.10.2011 11:13:45   
koka i po

IZVORNA PORUKA: tekja

jutro...

sahara ja ne foliram, mi smo spavali do 9huser posted image user posted image ...jos nismo doruckovali, popio je veliku solju mlijeka, pa neka malo ogladni...

ella, ozdravila sam - hvala na pitanju, MM me jucer cijeli dan zezao, kaze dobicu oskara za glumu, lafo me cijelu heftu boli, a nalaz na kraju uredanuser posted image ...aaaaaaaaaaaaaaa vidi, veli, pa nije ti nistauser posted image user posted image user posted image

koko, je l' na savjet pedijatra ili samoincijativno? I V. je bez problema pio, dok je pio user posted image ...uzivaj u setnjiuser posted image

Jelena jesi zivauser posted image user posted image user posted image ...na M. Dvoru se osjetio jak potres, al' ne znam, mozda smo i mi uzdrmali Centaruser posted image user posted image user posted image

marina, user posted image ...bas ste vrijedniuser posted image  drago mi je da ti je djecak boljeuser posted image

na savjet pedijatra.do godine dana dajes svaki dan .od godine do pune tri ide samo u mjesecima koji imaju slovo R u imenu.dajes pet kapi dnevno.user posted image
ja se nasetala,smrzla,obisla "butik" rabljenje robe i sad odoh da jedem piteuser posted image
dovidjenja opetuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3537
22.10.2011 11:20:24   
marinčii
Mya ma ja njega pokušam uspavati al to ne ide samo galami da hoće ići u kuću vozit autauser posted image ,i ja  odustanem,al kad navrijeme se probudi zaspe bez problema,ljubi mi curicu slatkuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3538
22.10.2011 11:29:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Da vam i mi zazelimo dobro jutro!

Marincii, i mi smo par vec jutara spavali do 9 i  ne preskacemo dnevno spavanje, ali zato ne zaspe prije pola 11 user posted image Voljela bih da zaspe i prije, ali uhvatila nas je faza da bukvalno po sat vremena traje uspavljivanje! Izludi me to!

izludi te u 23 a sta bi da ti zaspi u 12 ili posle 12 user posted image user posted image user posted image ko A. moj .
Bez obzira koliko preko dana spavao il ne spavao .On nece prije 12 zaspat ja ga stavim u krevet gleda tv al nece zaspat on miruje ne dosadjuje  milion puta se desilo da ja zaspim, pre njega a on ostane gledat tvuser posted image on ko veliki , pa mm dodje u sobu gasi tv il me budi
Nesto uzadnje vrijeme kasno lijeze skroz .
Valjda ne bude na svjezoj havi user posted image pa se ne umori dovoljno
Marinci a moj anel evo prai mami kokiceuser posted image user posted image dala mu puraka igra se, serpmaa dosadili mu autici malo novine evo zveka ga stoji kasikamauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3539
22.10.2011 11:47:21   
marinčii
felix M meni sinoć prije 21 zaspo zato što preko dana nije nimalo,a inače uvik bez obzira jel spava ili ne spava po danu najdalje do 22 h zaspe,oVom mom nikako da dosade autići čim se probudi traži ih da se igra,a nekafd kad krenemo u krevet moramo ih ponjeti jer inače neće ići spavati,baš ih voli  e sad dokad će to trajati neznam al drži ga sigurno već pola godine,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3540
22.10.2011 11:50:28   
Anoniman
mog sve zanima po 15min i manje i ostavi ja neznam kako je to da se djete igra zaigra s necim sjedi na podu ,  da ja neznam za njega .
Samo jednom je to bilo kad smo neku noc kod kume bile neznam sta mu bilo pa sjedio igrao se vozicima .
Ince kod kuce ma jok 

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3541
22.10.2011 11:56:13   
marinčii
 ma neće ni M sam dugo da se sam igra možda po 20-ak minuta onda zove mene ili mm da se snjim igramo autića,i ja se baš pitam kad će se moći sami zabaviti da malo odmorim od igranja i sjedenja po podu po cijele dane

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3542
22.10.2011 12:33:35   
rose 87
dan drage moje kako ste nam
ja sam danas uzasna,jucer bila kod prijateljiceuser posted image ,bas mi je zao,danas mi dosla seka i povela E. kod svoje prijateljice,bili 2h a kad su dosle njih 2 da mi ostave E. vidim cura kaslje reko jesi dobro kaze ima mi mama upalu pluca pa i ona kasljeuser posted image user posted image aaaajjjj,a citavo ga vrijeme cuvam od svega jer kad dobije temp. nikad nije ispod 39,sad bih sjela i plakala user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3543
22.10.2011 12:38:53   
megi
jutro dan i od nas

i mi smo se jutros izlezavale do pola 9, valjda ce danas odspavati bar malo
mi se uglavnom igramo sa barbikama, ali i sa utocima pravimo im stazu, garazu, ali naravno rijetko kad se sama zaigra

rose nadam se da nece preci na djecaka
uh kako ne volim neodgovorne osobe, ono ko malo sma prehladejn ajde sta fali, a mi ih cuvamo od svega i svacega

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3544
22.10.2011 13:26:26   
leona81
M cijelu noc kasljala, cistili nos prije spavanja al za sat je pun, sline same izlaze, dajem joj med, propolis, sirup od lovorovog lista, dr theiss sam stavljala na ledja i naprijed i evo sad pravim sljez...ne moze nikako da izbaci slajm? zubi je muce jos nijedna petica nije izasla a bali i non stop joj je ruka u ustima, sva se izasula po bradi. uzas
meni kasni i ovaj mjesec, prosli 10 dana a ovaj vec 17 dana. radila test, nisam trudna, valjda taj prolaktin jos blokira menstruaciju, izludit cu...
vrtic nam se seli 31.10 na pofalice. uzas

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3545
22.10.2011 13:38:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

M cijelu noc kasljala, cistili nos prije spavanja al za sat je pun, sline same izlaze, dajem joj med, propolis, sirup od lovorovog lista, dr theiss sam stavljala na ledja i naprijed i evo sad pravim sljez...ne moze nikako da izbaci slajm? zubi je muce jos nijedna petica nije izasla a bali i non stop joj je ruka u ustima, sva se izasula po bradi. uzas
meni kasni i ovaj mjesec, prosli 10 dana a ovaj vec 17 dana. radila test, nisam trudna, valjda taj prolaktin jos blokira menstruaciju, izludit cu...
vrtic nam se seli 31.10 na pofalice. uzas

steta, mogle smo opet sve zajednouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3546
22.10.2011 13:44:44   
leona81
iskreno nije mi bas to sad u planu tako da bi tek tad bila luda, ostala su mi 3 ispita i fakat sam se tome posvetila u potpunosti, al mi je gore ovo sto me slomise ovi hormoni, sve nesto odlazem i ne daju mi se silne pare da privatno vadim sve ove nalaze pa cu probati da odem na kliniku. pravo je ruzan osjecaj, redovnije su mi menstruacije bile dok sam dojila a prije trudnoce tacno se znalo sve u dan, redovit ciklus od 28 dana.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3547
22.10.2011 13:55:55   
mnn
evo mene radim pa malooo škicnem svako tolikouser posted image .. rose to obožavam kad ti neko čuva djete pa eto malo je prehladjenoo..užasss..

marinči puse mateju od nas user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3548
22.10.2011 14:12:58   
selebriti
Danas navala na Lumpi igraonicu u Mercatoru user posted image  Užas, minijatura od igraone, al štaš kad nemamo puno izbora.

Meni treba informacija do kad se D3 kapi daju djetetu?

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3549
22.10.2011 14:40:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

veče...
evo mene iz moga toplog doma...

Bila sam na koncertu sa krofnicama u kaknju danas...divan danuser posted image
čak nam je na koncert došla mamina i babina beba...što je divno u svakome gradu imati ''ekipu''user posted image

tajra jel može jedna spevijana slika ovdje na temu...samo da pozdravimo naše mlađe drugareuser posted image

P.S seka ti je predivna totalnouser posted image

Tek vidjeh ovaj post...

Hvala, mila...
I one su odusevljenje...
Kaze seka: Super zenauser posted image
(Kao da mi to ne znamouser posted image )

A mm se hvali da je vidio slike na fb...a ja nisamuser posted image

Moze li sad jedna?
Preko stele...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *