Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady, kad nahajcaju grijanje u vozu ima da se pokuhate sve bolje ti je da idete svi skupa vozom, bit ce zanimljivije i svakako ne moras razmisljati dalje o autu, parkingu i ostalom...
Mala 1994 i Jelena hvala na savjetima... Jelo gdje narucujes te homeopatske bobe? Kod tebe opet mrsa? E hebemu misa,da vas hoce vise popustiti... A ti ces se preporoditi kad Ana krene u vrtic ,imat ces vremena i za sebe i naravno,za djecict,taman koliko treba... Ljubimo vas...
Mala 1994 kako je prstic mali?
mi smo superiska,jucer je 3 sata ostao u igraoni kod sestre! opste nije plakao sve je bilo odlicno Sutra idemo po nalaz briseva,pa se nadamo da ce biti ok ako ne bude ja cu se roknut Mahanje za bolesne i zdrave drugare
dan evo nas opet na ovoj temi,nadam se da nas niste zaboravili mi smo super osim sto nemozemo vise hodati kao sto smo navikli pa nam malo dosadno u kuci,cime se vi igrate sa svojom djecom ili cega,hajde dajte nam neku ideju
dan evo nas opet na ovoj temi,nadam se da nas niste zaboravili mi smo super osim sto nemozemo vise hodati kao sto smo navikli pa nam malo dosadno u kuci,cime se vi igrate sa svojom djecom ili cega,hajde dajte nam neku ideju
dobrodosla opet
mi vozimo autice,spustamo ih niz jastuke ,slazemo kockice ili se valjamo po podu,pa se gadjamo loptom...sva sreca nema nikog ispod nas
jutro jelo...sta reci ...drzi se lady...cestitam mala...ljubi hahare(sto bi oja nona rekla za nemirnu djecu) koko...pa moze li se to operisati ili nesto...izmuci te zivu to uho svima ostalim gdje je apotekarka
plastelin koji ako pojede ne sikiram se
skuham im po kilu domaćeg, obojim...ma po 3 sata zanju na podu na ''mušemi'' pravit oblike
Eh da super su one igre iz one2play...mi imamo hamtidamtija, špagete....nije ni skupo po 25, 30 Km al starno su cool i zabavne i ja i suprug učestvujemo sa njima...
Igramo se i pjevača Imamo svi po plastični mirkotfom sa svojim imenom...pa u krug pa aplaudiramo
Imamo časove, crtanja, muzičkog 8 sviarmo sintisajzer9, imamo časove kao u školi i zvono bilesi imamo nakon 45 minuta
Pravimo nakit od makarona
Kupimo one klas ''žlj'' pa ih bjoimo vodenim bojama pa sušimo fenom pa nižemo na konac
Kolaž papir je ludilo...makaze one dječije...ma nema šanse da s epovrijede...i kolaž papir samoljpljici...režu, liješe slomiše se...naravno moja ''mušema'' vazda rastrta po podu...začas pospemiš
eto...mali doprinos
2 salice brasna 2 salice vode 1 salica soli 1 velika zlica ulja 2 cajne zlice limunske kiseline prehrambena boja (ne mora, ali ljepse izgleda)
To sve pomijesati i uz stalno mijesanje staviti kuhati na laganoj vatri dok se sve ne spoji u jednu grudu. Maknuti sa vatre i mijesiti rukom dok se skroz ne ohladi.
ja nekad stavim limuntors a nekada limun jedna isjedim...elem plastelin sa C vitaminom
a boje uzmeš u mrerkatoru one jsetive što mi za fondant koristimo...po 0,35 kesica...5 osnivnih pa možeš ti napravit i roze i ljubičaste i tamije plave i svjetlije itd...narandžastu ....
vjeruj super stavr...kad s eizigraju pokupiš u kesu zavežeš je...onda im opet sve ti sutra porspeš itd...
moje su naučile sad već čuvat d ane mješaju boje
uglavnom po jednu sedmicu isti koristimo
znaci moze i limun.ja uvjek zaboravim kupit limuntos.mi smo previle jedno i meni se svida njegova tekstura.Ajla vec odavno zna da se plastelin ne stavlja u usta al jos uvjek zaboravlja da se plastelin ne nosa po kuci pa onda ja to nevidim i Alen pojede sad cu joj ovo opet napravit.a Alen nek pojede ako moze toliku so stavit u usta:)
moze li mi neko reci recept za lijep kolac/tortu,ukusan,da lijepo izgleda,a da nije tesko za napraviti
može ona od kokosa u torten pleh i urediš je preko vrhnje i čokolda krema... a može i torta od narandže...ubistveno dobra, brza i da s elijepo ureidit nakon torten pleha
kažo štaš, dok sam tu...moram ić