|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
19.10.2011 15:50:02   
nanika
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a i grlo me opet boli i curi mi nos.
..

Kupi Angal pastile, odlicne su, imaju u sebi i antibiotika, bas pomognu

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3201
19.10.2011 16:11:41   
teacher75

dobro jutro

prvo ovoj mojoj "kravici" da cestitam za stare farmerke..koliko zelenisa pojedes nije ni cudo da sad stanes u stare farmerke,bravo user posted image user posted image
kako je nana?

tiki duso misli na sebe i na svoju djecicu a ako budu morali naci ce oni nekoga kao zamjenu pusti ti tog bezobrazluka....user posted image

a jesi razmisljala da Lanici zovnes znas koga da je malo vjezba ako mislis da su joj misici atrofiralli...cuvajte se user posted image user posted image

dr,mr,fr,gr rukice su dobro divljaju po starom sto znaci da je sve ok user posted image

za bolesno uho jedan velliki user posted image , koko jesi pod terapijom opet?

tekja, jesi prezivjela antibiotike koje si dobila sto se ne javljas user posted image

user posted image

marina kako je momak, jesu se tackice povukle?

mama2009 bas mi je zao za curetak da brzo prodje

marijanna nadam se da je krv stala i da je N. dobrouser posted image

ma ne mogu je vise maltretirati, dosta joj je trauma iz bolniceuser posted image danas je vec malo vise hodala, nadam se da ce za par dana biti ona starauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 3202
19.10.2011 16:14:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: rose 87

dan evo nas opet na ovoj temi,nadam se da nas niste zaboravili user posted image
mi smo super osim sto nemozemo vise hodati kao sto smo navikli pa nam malo dosadno u kuci,cime se vi igrate sa svojom djecom ili cega,hajde dajte nam neku ideju

voli kockice, slazemo i pravimo kule, voli da crta, skupljamo hello kitty-dome slatki dome, pa pravimo kucu, hranimo bebe ko fol itd...user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3203
19.10.2011 16:19:10   
teacher75
joj, kako sam pozeljela izaci sa lanom u setnju, jadnica nije izasla vani mjesec danauser posted image a kad se oporavi snijeg ce pastiuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3204
19.10.2011 16:23:15   
Lady26

prvo ovoj mojoj "kravici" da cestitam za stare farmerke..koliko zelenisa pojedes nije ni cudo da sad stanes u stare farmerke,bravo user posted image user posted image
kako je nana?

user posted image user posted image user posted image
Nana stabilno, ruka ce ostati oduzeta, u bolnici jos, gubi se na trenutke ali pamcenje za 10+ user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3205
19.10.2011 17:18:55   
bebacha
Mala ako kasljes sirup Herbion.mene je spasio

Tiki a smijes li je u kolica pa malo u setnju
a kakva vam je to oigra Hello kitty

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3206
19.10.2011 17:23:24   
teacher75
ma nije igra nego skupljamo namjestaj za razlicite sobe hello kitty-ima da sek upi na nekim trafikama- svaka soba je 4 km, pa ona to voli pa slazemo namjestajuser posted image strah me da je jos izvodim jer je vrijeme cudno, a i ne mogu je ja sama iznijeti sa 5.sprata i nazad, mm ce je morati nosati kad izadjemo

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3207
19.10.2011 17:28:11   
bebacha
nisam to vidjela,morat cu potrazit.
a jest vrijeme cudno,ima nekog  vjetra a toplo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 3208
19.10.2011 17:28:38   
teacher75
ovo je to:
http://media.photobucket.com/image/hello%20kitty%20dome%20slatki%20dome/Domi1226/2011/Picture327.jpg

Neposredna veza do poruke: 3209
19.10.2011 17:48:56   
Anoniman
Vece dame,evo i mi stigli kuci,smrzli se....Kupila mu skafander,pape,duboke cipele....evo vecera se krcka na sporetu,ogladnio je ne moze da cekauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3210
19.10.2011 18:25:47   
Anoniman
dje ste zene , moj hairlija sa muzem otisao do druga ja poradjivala . Jer nam sutra abd dolazi novi namjestaj i lezaj pa sam hapyuser posted image user posted image pa moram sobu osloboditi .Teacher , nije njoj sto  nece hodat za doktora ne brini bolan vec je pilence malo isprepadano, istraumirano od svega polako, stace na none nemoj je forisati sama ce ona user posted image pa sta i ako bude snijega zbundate se i malo izadjete .Mozete bar vi imate tamo , prednosti igraona  pa ju mozes izvesti user posted image ljubim je .Kako pupa slusa.
Marina DK,Amani, lady, hanady, tekja , tajra, dadada, i ostale zenskeuser posted image pozzz veliki ...Rose , ja se igram sa anelom aviona leteci od papirauser posted image kockice redamo, malo se tusimo ,pa malo budem mu konjo malo muzuser posted image kroz sobu , nadje se nesto .Kad ga nista od toga ne zanima on dzogira stubistem gore-doljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3211
19.10.2011 18:26:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

nisam to vidjela,morat cu potrazit.
a jest vrijeme cudno,ima nekog  vjetra a toplo

bas nisi cula , kisa ce sutra user posted image user posted image user posted image sta mislis sto je toplo vani?
Kako su djecica . user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3212
19.10.2011 18:40:58   
Anoniman
user posted image Pojeo punu zdjelicu rize,gulasa,salatu,pa kasnije suhu krisku hljeba,evo sad sjedi jede borovnice,krusku,jabuku i jagode,sve mu to nasjeckam ,sreca voli voce...Srce mi je ko kamionuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3213
19.10.2011 18:42:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

dobro jutro

kako je nana?

tiki duso misli na sebe i na svoju djecicu a ako budu morali naci ce oni nekoga kao zamjenu pusti ti tog bezobrazluka....user posted image

a jesi razmisljala da Lanici zovnes znas koga da je malo vjezba ako mislis da su joj misici atrofiralli...cuvajte se user posted image user posted image

dr,mr,fr,gr rukice su dobro divljaju po starom sto znaci da je sve ok user posted image

tekja, jesi prezivjela antibiotike koje si dobila sto se ne javljas user posted image

user posted image

ma ne mogu je vise maltretirati, dosta joj je trauma iz bolniceuser posted image danas je vec malo vise hodala, nadam se da ce za par dana biti ona starauser posted image
pa fizioterapeut ti koliko ja znam moze i kuci doci...da radite malo vjezbice...to bi cak i zdravstveno trebalo pokrivati...bio bi dovoljan i jedan dolazak da vam pokaze sta da radite

Neposredna veza do poruke: 3214
19.10.2011 18:43:18   
Anoniman
A. se probudio nenaspavan
ne moram vam nista pricatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3215
19.10.2011 19:12:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

dobro jutro

kako je nana?

user posted image

pa fizioterapeut ti koliko ja znam moze i kuci doci...da radite malo vjezbice...to bi cak i zdravstveno trebalo pokrivati...bio bi dovoljan i jedan dolazak da vam pokaze sta da radite

kad bi sada opet vidjela nekog novog pa makar i u kuci,pa jos da radi vjezbe, fras bi dozivjela! isprepadana je ko nikad do sadauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3216
19.10.2011 19:29:36   
Anoniman

A. se probudio nenaspavan
ne moram vam nista pricatiuser posted image user posted image

mogu mislit . Ajd bolje ce ti veceras spavati user posted image bit ce nervozan sat dok ne dodje sebi , posle ce  se rashoriti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3217
19.10.2011 19:32:15   
teacher75
lana zaspala prije sat, danas spavala samo sat vremena (od 11 do 12), vjerovatno ce nastaviti do sutra ujutro, nadam se da me nece bas prerano probuditi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3218
19.10.2011 19:36:25   
rose 87
ej zene kako ste nam
ja E. odvela kod mame,tu ce i spavati,danas sam mu pravila plastelin pa se igrao malo ali nista posebno,i on voli slagati kockice i ona cuda kao slagalice velike sa slovima ja mu povadim sva slova i on ih vraca na mjesto,ali mi vise dosadilo a ostale igracke ga bas i ne zanimaju,voli da se sakriva pa ga ja trazimuser posted image
nesto mi slabo jede i bas je kmezav zadnjih dana,nadam se da je prolazno

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3219
19.10.2011 19:37:39   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: nanika

a i grlo me opet boli i curi mi nos.
..

Kupi Angal pastile, odlicne su, imaju u sebi i antibiotika, bas pomognu

neces vjerovati to mi je i sveki rekla jutros, ona vidjela reklamu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3220
19.10.2011 19:43:14   
Malenaoduvijek

kad bi sada opet vidjela nekog novog pa makar i u kuci,pa jos da radi vjezbe, fras bi dozivjela! isprepadana je ko nikad do sadauser posted image

ja sam te samo pitala jer kazes da su joj misici atrofirali, a s obzirom na sve kako je bilo samo zbog toga.ti naravno znas, a i mislila sam da joj dodje kuci naravno.
ljubi ti nju da se brzo oporaviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3221
19.10.2011 19:47:18   
Malenaoduvijek

ma izgleda da su me sinusi uhvatili ne mogu disati, a pomalo sam opet pocela kasljati

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3222
19.10.2011 19:50:17   
teacher75
ma dobro je sada, ide nabolje, hoda polako, a kad je tek izasla iz bolnice prije nekoliko dana nije mogla nikako, bice to sve ok. prica mi juce drug (odrastao covjek i sportista) kako je prije godine imao 10 dana visoku temperaturu, bio u bolnici i nakon toga ga vozali u kolicima par dana, nije mogao na noge nikako, pa kontam kad je on tako, nije ni cudo da ova moja pahuljica tesko hoda nakon 17 dana temperature i nikakvog kretanja 15 dana.sad mi je najbitnije da se vise ne sekira, prve 3 noci nakon sto smo izasle iz bolnice se stalno budila i vristalauser posted image sada, hvala bogu, vec fino spava, jede super, da kucnem u drvo, nikad nije bolje i vise jela i to sama traziuser posted image danas je kakila 5 puta! vec se fino ubucila, mislim da je vratila tezinu od prije bolnice ako nije jos i debljauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3223
19.10.2011 19:50:46   
Anoniman

ma izgleda da su me sinusi uhvatili ne mogu disati, a pomalo sam opet pocela kasljati
da tebi kaze dr.mdr.fdr.gr.dadadauser posted image
karameLJ za kasalj
a vaporub za nos
user posted image
heben je ovaj virus...mene je opet grlo pocelo malo boliti...pa sam grgljala sa kaduljom/zalfijom...pomoglo...izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3224
19.10.2011 19:56:36   
Amani12
Mashallah za Lanicu,bit ce to sve super Tiki,samo treba vremena...

Mala1994 ne daj se... user posted image Meni je isto angal super,provjereno dobar.

Rose 87 ma ovo vrijeme cini mi se utice na sve pa tako i na djecicu.Zanci plastelin uspio user posted image
Felix,dadada,sve zenice user posted image
Ja cekam muzeka pa idemo do dm-a i Mercatora u kupovinu.Deckic se igra sa tetkicom,oni imaju sada samo svoje trenutke user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *