Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mashallah za Lanicu,bit ce to sve super Tiki,samo treba vremena...
Mala1994 ne daj se... Meni je isto angal super,provjereno dobar.
Rose 87 ma ovo vrijeme cini mi se utice na sve pa tako i na djecicu.Zanci plastelin uspio Felix,dadada,sve zenice Ja cekam muzeka pa idemo do dm-a i Mercatora u kupovinu.Deckic se igra sa tetkicom,oni imaju sada samo svoje trenutke
Mashallah za Lanicu,bit ce to sve super Tiki,samo treba vremena...
Mala1994 ne daj se... Meni je isto angal super,provjereno dobar.
Rose 87 ma ovo vrijeme cini mi se utice na sve pa tako i na djecicu.Zanci plastelin uspio Felix,dadada,sve zenice Ja cekam muzeka pa idemo do dm-a i Mercatora u kupovinu.Deckic se igra sa tetkicom,oni imaju sada samo svoje trenutke
uzivaj u sopingu i vidi usput ima li bodija 110 vel.
kono vidjela sam ti onu cetkicu za 20KM nije tako velika, a kaze mi Irma da sada imaju sa cukom nove... a za nanu super za pamcenje, a moj dedo je prezivio 3 mozdana i imao desnu stranu oduzetu ali dobro se snalazio...
tiki bice ona dobro aBd,cuvajte se..pije li nesto za jacanje?
pije imunoglukal vec 15ak dana, a jos sutra je na antibioticima. neces vjerovati, pojede dnevno 10 ak mandarina, voli ih pravo a danas za rucak pojela grah (koji prije nije htjela ni okusiti) pa nakon 2-3 sata jela bijelo meso od piletine, sve kidala komade i trazila jos
ja listam i dalje str. oshkosha...i samo vicem...a vidi ovo...a vidi ovo ...nadam se da ce ista naci od onoga sto sam zapikala...sto je snizeno ...a sve je kriva moja teta iz splita koja mu tamo uvijek nesto kupi pa se ja razbolim
Malo je budala koje to rade ovog mjeseca i radni dan... ali morala sam... kao kuca...pih...ko me navrati... da imam 30 kvadrata lakse bi mi bilo...
Ni u petak ja necu ici, ali vidimo se sutra, aBd... Moja sestra se ponudila da putuje s krofnom nasom...
Tajra hoćeš da ti kažem datum kada sma ja to radila..... mjenjala drvenu za PVc stolariju na komlet kući...a dimnezije porzora uput mjenjala...ripa gdje god se okreneš... 5 janura.2009.godine...onda sma 19. završila u bolnici i čekala da rodim
Mm će mi sve halaliti u životu sem te dane, me je radio, em mu je dijete starije bilo kod mame moje, em mene u bolnicu strpaše jer nisma znala mirovat
evo i mene.danas smo aktivni..u akciji je cjeli dan,spavao je 1h popodne i sad sam ga okupala..trči po stanu sa ručnikom..to djete ima energije da ne vjeruješ..sad bježim dalje jer bi mogla da krenem brojati bez veze..he he. dadada kako nam je veliki dečko?? puse od nas.
jer ja to čitam o sinusima...ajme ne spominjite,ove zime ja sam ludaaa bila.liječila se dugooo,ubilo me.inhaliranje sa soli malo soli u vodu vruču i 5min inhalirati ne više.i to navečer i ujutro.grljati sa morskom vodom grlo.meni je to pomoglo..
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Malo je budala koje to rade ovog mjeseca i radni dan... ali morala sam... kao kuca...pih...ko me navrati... da imam 30 kvadrata lakse bi mi bilo...
Ni u petak ja necu ici, ali vidimo se sutra, aBd... Moja sestra se ponudila da putuje s krofnom nasom...
Tajra hoćeš da ti kažem datum kada sma ja to radila..... mjenjala drvenu za PVc stolariju na komlet kući...a dimnezije porzora uput mjenjala...ripa gdje god se okreneš... 5 janura.2009.godine...onda sma 19. završila u bolnici i čekala da rodim
Mm će mi sve halaliti u životu sem te dane, me je radio, em mu je dijete starije bilo kod mame moje, em mene u bolnicu strpaše jer nisma znala mirovat
A ja mislila da je moje krecenje 18. marta 2009. bilo vrhunac ludosti Ja cuvala trudnocu i rodila nakon termina
Kaze R. veceras: Tajra ide na krafne krifne A ja pjevam: Hajde da ludujemo ove noci