Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan evo nas opet na ovoj temi,nadam se da nas niste zaboravili mi smo super osim sto nemozemo vise hodati kao sto smo navikli pa nam malo dosadno u kuci,cime se vi igrate sa svojom djecom ili cega,hajde dajte nam neku ideju
voli kockice, slazemo i pravimo kule, voli da crta, skupljamo hello kitty-dome slatki dome, pa pravimo kucu, hranimo bebe ko fol itd...
ma nije igra nego skupljamo namjestaj za razlicite sobe hello kitty-ima da sek upi na nekim trafikama- svaka soba je 4 km, pa ona to voli pa slazemo namjestaj strah me da je jos izvodim jer je vrijeme cudno, a i ne mogu je ja sama iznijeti sa 5.sprata i nazad, mm ce je morati nosati kad izadjemo
dje ste zene , moj hairlija sa muzem otisao do druga ja poradjivala . Jer nam sutra abd dolazi novi namjestaj i lezaj pa sam hapy pa moram sobu osloboditi .Teacher , nije njoj sto nece hodat za doktora ne brini bolan vec je pilence malo isprepadano, istraumirano od svega polako, stace na none nemoj je forisati sama ce ona pa sta i ako bude snijega zbundate se i malo izadjete .Mozete bar vi imate tamo , prednosti igraona pa ju mozes izvesti ljubim je .Kako pupa slusa. Marina DK,Amani, lady, hanady, tekja , tajra, dadada, i ostale zenske pozzz veliki ...Rose , ja se igram sa anelom aviona leteci od papira kockice redamo, malo se tusimo ,pa malo budem mu konjo malo muz kroz sobu , nadje se nesto .Kad ga nista od toga ne zanima on dzogira stubistem gore-dolje
Pojeo punu zdjelicu rize,gulasa,salatu,pa kasnije suhu krisku hljeba,evo sad sjedi jede borovnice,krusku,jabuku i jagode,sve mu to nasjeckam ,sreca voli voce...Srce mi je ko kamion
prvo ovoj mojoj "kravici" da cestitam za stare farmerke..koliko zelenisa pojedes nije ni cudo da sad stanes u stare farmerke,bravo kako je nana?
tiki duso misli na sebe i na svoju djecicu a ako budu morali naci ce oni nekoga kao zamjenu pusti ti tog bezobrazluka....
a jesi razmisljala da Lanici zovnes znas koga da je malo vjezba ako mislis da su joj misici atrofiralli...cuvajte se
dr,mr,fr,gr rukice su dobro divljaju po starom sto znaci da je sve ok
za bolesno uho jedan velliki , koko jesi pod terapijom opet?
tekja, jesi prezivjela antibiotike koje si dobila sto se ne javljas
marina kako je momak, jesu se tackice povukle?
mama2009 bas mi je zao za curetak da brzo prodje
marijanna nadam se da je krv stala i da je N. dobro
ma ne mogu je vise maltretirati, dosta joj je trauma iz bolnice danas je vec malo vise hodala, nadam se da ce za par dana biti ona stara
pa fizioterapeut ti koliko ja znam moze i kuci doci...da radite malo vjezbice...to bi cak i zdravstveno trebalo pokrivati...bio bi dovoljan i jedan dolazak da vam pokaze sta da radite
prvo ovoj mojoj "kravici" da cestitam za stare farmerke..koliko zelenisa pojedes nije ni cudo da sad stanes u stare farmerke,bravo kako je nana?
tiki duso misli na sebe i na svoju djecicu a ako budu morali naci ce oni nekoga kao zamjenu pusti ti tog bezobrazluka....
a jesi razmisljala da Lanici zovnes znas koga da je malo vjezba ako mislis da su joj misici atrofiralli...cuvajte se
dr,mr,fr,gr rukice su dobro divljaju po starom sto znaci da je sve ok
za bolesno uho jedan velliki , koko jesi pod terapijom opet?
tekja, jesi prezivjela antibiotike koje si dobila sto se ne javljas
marina kako je momak, jesu se tackice povukle?
mama2009 bas mi je zao za curetak da brzo prodje
marijanna nadam se da je krv stala i da je N. dobro
ma ne mogu je vise maltretirati, dosta joj je trauma iz bolnice danas je vec malo vise hodala, nadam se da ce za par dana biti ona stara
pa fizioterapeut ti koliko ja znam moze i kuci doci...da radite malo vjezbice...to bi cak i zdravstveno trebalo pokrivati...bio bi dovoljan i jedan dolazak da vam pokaze sta da radite
kad bi sada opet vidjela nekog novog pa makar i u kuci,pa jos da radi vjezbe, fras bi dozivjela! isprepadana je ko nikad do sada
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
ej zene kako ste nam ja E. odvela kod mame,tu ce i spavati,danas sam mu pravila plastelin pa se igrao malo ali nista posebno,i on voli slagati kockice i ona cuda kao slagalice velike sa slovima ja mu povadim sva slova i on ih vraca na mjesto,ali mi vise dosadilo a ostale igracke ga bas i ne zanimaju,voli da se sakriva pa ga ja trazim nesto mi slabo jede i bas je kmezav zadnjih dana,nadam se da je prolazno
kad bi sada opet vidjela nekog novog pa makar i u kuci,pa jos da radi vjezbe, fras bi dozivjela! isprepadana je ko nikad do sada
ja sam te samo pitala jer kazes da su joj misici atrofirali, a s obzirom na sve kako je bilo samo zbog toga.ti naravno znas, a i mislila sam da joj dodje kuci naravno. ljubi ti nju da se brzo oporavi
ma dobro je sada, ide nabolje, hoda polako, a kad je tek izasla iz bolnice prije nekoliko dana nije mogla nikako, bice to sve ok. prica mi juce drug (odrastao covjek i sportista) kako je prije godine imao 10 dana visoku temperaturu, bio u bolnici i nakon toga ga vozali u kolicima par dana, nije mogao na noge nikako, pa kontam kad je on tako, nije ni cudo da ova moja pahuljica tesko hoda nakon 17 dana temperature i nikakvog kretanja 15 dana.sad mi je najbitnije da se vise ne sekira, prve 3 noci nakon sto smo izasle iz bolnice se stalno budila i vristala sada, hvala bogu, vec fino spava, jede super, da kucnem u drvo, nikad nije bolje i vise jela i to sama trazi danas je kakila 5 puta! vec se fino ubucila, mislim da je vratila tezinu od prije bolnice ako nije jos i deblja
Rose 87 ma ovo vrijeme cini mi se utice na sve pa tako i na djecicu.Zanci plastelin uspio Felix,dadada,sve zenice Ja cekam muzeka pa idemo do dm-a i Mercatora u kupovinu.Deckic se igra sa tetkicom,oni imaju sada samo svoje trenutke